Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım dualarımız seninle,belki ikizdir ve ondan böle yuksek kalmıstır sonra kimyasala cevircektir..
ne bileyim..sizdeki sorun neydi ben bulamadım yazılarda erkek faktoru mu neydi tup bebek başlangic nedeni ..tuplerde tıkanıklık falan olma ihtimali varmıydı .
İnşallah dıs gebelik diildir ama oyleysede bunuda hayra yoralim yapacak bişey yok belki bununla bisey tedavi olacak .cok zor biliyorum ama iyi düşünelim canım.İnaşallah eniyisi olsun

Arkadaşlar merhaba..Malesef benim yumurta döllenmemiş..Ben de hastaneye gidip transfer aşamasına gelmiş bir bayanın eşine verdim ilaçları..Allah ın takdiri böyleymiş demek ki...Artık tekrar denemem tüp bebeği...Kendiliğinden bir sürpriz olursa olur artık..Verdiği 2 güzellik için Allaha şükrediyorum.....İnşallah sizler de en kısa zamanda anne olursunuz hayırlısıyla...

Canım kardesim yorgun olmakta sen o kadar haklisin ki Rabbim yüzünü güldürsün insallh normal bir gebelik surecindesin dir insallh çoğul gebelik tn tek gebeliğe dönmek ilgili birşey okudum senin icin yazılmış insallh dua edelim ki öyledir bu deger seni seviyorummm dualarım seninle Rabbim yardımcın olsun hersey guzel olucak hepimiz icin ben hep buna inanıyorum insallh bizi guzel hbrler vericeksin

selam canım.. yazmasamdan yazıları takip ediyorum. inşallah herşey güzel olur ve korktuklarımızla karşılaşmayız.
sen çok sabırlı , güçlü ve azimli birisin. inşallah bunları da atlatacaksın ve Allah'ım yaptıgın bütün iyilliklerin mükafatını sana gönderecek.

bu arada pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. allah sağlıkla doğurup kucağınıza almayı nasip etsin.

benim gibi olumsuz sonuç alan arkadaşlarım ümidinizi kesmeyin. daha da güçlü olun. inanıyorum ki allahım birgün
bizim de yüzümüzü güldürecek.

Cnm senin bebeklerinnvar galiba Rabbim insallh bize de nasip etsin dediği. Gibi anne olamayi dua et bize sen de Rabbim sana kendiliğin dn gönderisi insallh bebeğini guzel bir sürpriz olsun aile ve sana hersey gönlünce olsun

canım güldencim, bu da senin sınavınmış demekki. keşke tesellisi olsa. sana söyleyebileceğim birşeyler olsa.. dua etmekten ve dış gebelik olmamasını ummaktan başka birşey gelmiyor elimden. yarın yeni gün sana yeni mutluluklar getirsin umarım.

canım değerin az artmış ama.. beklemekten başka çaremizde yok gibi.. yarın dr. ne diyecek bakalım?

canım hepimiz insanız ve hepimiz bir yerden sonra Rabbime güç gitmesin ama "neden?" sorusunu soruyoruz kendimize.. her şeyin hayırlısı en önce..ama bebek bizim zayıf noktamız.. üzüldüğümüz ve her zaman üzüleceğimiz eksik yanımız... Rabbim hepimize tattıracak insallah bu yüce duyguyu ama sınavımız bitmiyor işte bazen.. en zayıf yanımız acıyıveriyor...ama bizim kendimizi toplayıp savaşmaya devam etmemiz lazım.. bize durmakta yok... bazen etrafımda öyle hikayeler duyuyorum ki.. olmaz denilenler oluyor.. insallah Rabbimde son sınavını verdiriyordur sana.. ve bu sınav yarın dr. unun bebişin sağlıcakla göbeğinde demesiyle bitecek...canım sakın üzme kendini.. bu günleri bebeğine anlatıp güleceğin günlerin çabuk gelsin insallah....

canım... üzüldüm.. ama Rabbim ikizlerine sağlıklı huzurlu ömür versin insallah....

canım okulda okudun doğru kelimeleri bulamadım ya da kelimeleri yine yetersiz buldum bu durumda aklıma gelen tek kelime SABIR.. derdi veren rabbim taşıyacak sabrıda veriyor buncazaman yaşadıklarımıza bak.. herkes ayrı boğuşuyor.. ama hepimizde dehşet bir SABIR.. rabbim büyük.. ne olur aklına kötüyü getirme... RABBİM OL DEDİYSE OLACAK.. yok bu da bir sınavsa bak senin sesini duymak istiyor Rabbim daha çok yönel dualar et... kalbim seninle dualarımdasın.. Allahım gücünü arttırsın güsel arkadaşım... ama inan her ne olursa olsun sonuç bu senin için HAYIRLISI olacak...

Son düzenleme:
kızlar bu ilaçlar beni acayip kaşındırıyor... gidip ılık bir duş alayım bari... artık duş almamda bir sakınca yok değil mi? yani saatlerce duşta kalmayacağım nasılsa..

Canım benim kolay şeyler değil bunlar,haklısın kendini yorgun hissetmekte ama ne olur umudunu yitirme.Bizim sabrımızın,çabalarımızın,gücümüzün kaynağı umudumuz...Yarın inşallah hersey daha güzel olacak Allah'ın izniyle...Hepimiz dua ediyoruz ve seni çok seviyoruz.

guzelim ya insallah degerin tek gebelige gectigi icindir,buna yormak istiyorum ..ne olursa olsun hakkinda hayirlisi olsun canim benim..

canim ya cok yiprandin dogal olarak,yasadiklarin kolay degil..lutfen sonuc ne olursa olsun bi tatil yap kafani,bedenini dinlendir canim buna cok ama cok ihtiyacin var..
seni gercekten seviyorum,ve dualarim seninle guldencim...

kızlar ben çıkıyorum.. duş alayım.. belki kaşıntılarım azalır...cumartesi gidince dr. söylicem.. ama belki o bıraktırır beni kaşındıran ilacı.. bilmiyorum ki.. ne kadar kullancam daha... gerçi bebişlerimi etkileyecekse ben kaşınmaya razıyım...

canım çok üzüldüm hayırlısı diyelim.Söyleyecek bişi bulamıyorum.Gerçekten çok üzüldüm

gecmis olsun canim,allahim evlatlarina uzun omurler versin,lutfen uzulme

kızlar bu ilaçlar beni acayip kaşındırıyor... gidip ılık bir duş alayım bari... artık duş almamda bir sakınca yok değil mi? yani saatlerce duşta kalmayacağım nasılsa..

ilaclarla benim bi skintim olmamisti, dus alabilirsin canim, fazla ayakta kalmadan ilik bi dus tabiki olabilir..))
insallah guzel hayirli sonuclar alirsin canim

Sabredeceğim elbet…Bilirim ki Rabbim kullarına altından kalkamayacağı yük vermez…Bu bir sınav...Ve ben bu sınavı alnımın akıyla en yüksek notla geçeceğim inşallah…Dua dua kalkacağım o yükün altından...Sabır sabır güç toplayacağım...Ve bir besmele kuvvetiyle atacağım yükümü sırtımdan...Ezilmek yok...Güçsüz kalmak...Korkuya kapılıp kaçmak...Ağlayıp umudu tüketmek yok…Bana ..Rabbine aşık bana asla yakışmaz ümitsizlik...Bu gece uzun sürebilir..ama elbette sabaha erecek...Ve bu kış benim sabrımın duayla birleşimine şahit olup çiçek çiçek umut umut baharı sunacak gönlüme…

Senden gelen herşeye amenna Ya Rabbi!!!
ve her sıkıntıda;
inadına;
Dua dua dua
inadına;
Sabır sabır sabır!!!
Ve tabiki her hale sonsuz Şükür!!!

canımmm hepimiz senin yanındayız.dualarımızdasın bitanem.Sen güçlü bir kadınsın.Rabbim senin o güzel yüzünü güldürsün inşallah.Güzel haberlerle gel tekrar.Umarım yarınki muayenen olumlu sonuclanır ve derin bir ohh cekersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…