Tüp Bebek Günlüğümüz !

yok cesaretim yoktu yapamadım

bende yapmadım canım.. cumartesiyi bekliyorum...ama aklımda hep iki tane idrar testi alıp yapsam mı diye geçiyor ya ne biliyim çıkmazsa üzülürüm tamam da.. çıkarsa da çok mutlu olurum gibi geliyor... ama yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.. bekleyeceğim büyük ihtimalle...

iyi akşamlar arkadaşlarımm,,geçmişi şöyle bir okudum geldim,öğlende çıkmıştım dışarı ancak 8 de gelebildim eve,ama okuduğum kadarıyla herkes bir umutsuz olmuş,kara buşutlar falan demişler,yapmayın kızlarrr,geçicek bugünler hayırlısıyla,,

egunalim ,durumunu okudum,ama bence dış gebelik değil,,,çünkü dış gebelikte sürekli yükseliyormuş değerler,,,niye böyle oluyor bilmiyorum ama hayırlı birşeyler olucak inşallah..,,,

kızlar yarın test günüm hem korku hem heyacan var ama korkunun ecele faydası yok

canım benim,umarım çok güzeş haverlerle gelirsin..çünkü,negatifte insanın ne çektiğini yeni anladım..çok zormuş..isyan etmiyorum asla..evet vakti zamanı değilmiş..yiyecek ekmeği yokmuş diye düşünüyorum..hayırlısı böyleymiş...inş..güzel bir değerle gel de herkes sevinsin....

SUZAN

canım benim birinde 9,... diğerinde 15,.... çıkmış ama bilmiyorum ki... bana normal demişti dr lar.. dr. un yorumlar zaten...

canım progesteron hormonu yumurtlama olup olmadığını gösterir adetin 21-22-23. günleri bakılabilir . senin değerin düşük çıkmış ama bu aya özelde olabilir ...

evet cnmmm dusuk ark.doktor arkadasına sorduda oda dusuk dedı moralımbozuldu bıraz normal de yumrutlamalarımck gulse olurdu gercı bu ay 50 gun gectı sonr bat dan ve ılacla oldum ondanda olabılır dglmı ve 3-4gundur de erken olacakmısım gıbıbelırtısler var kısmet ya öffffffffffffffffff:26:

canım Rabbim doğal yolla versin bebeğini insallah ve bu üzüntün, hüznün uçup gitsin....

bekle arkadaşım...inş..rabbim sana güzel güzel evlatlar verecek...

canım geçmiş olsun çok üzüldüm ama sen adet olduğundan eminmisin aramızdan birinede olmuştu pozitifi aldıktan sonra yoğun bir kanaması olmuştu ama bebişi onunlaydı

üzülme canım bu geçici birşey olabilir 10 ve üstü normal sayılıyor her işte vardır bir hayır...

canlarım ben çıkıyorum...uykum geldi çok.. hürremi bile bitirmeden uyuyabilirim...

iyi geceler canımmm bebişler sana uyku yapıyorrr

hoşgeldin canım iğnelerle 4. günü bitirdin galiba hayırlısı olsun..
egunalın değeri yine arada canı m yarın dr. gidecek rabbim yardımcısı olsun...

evet canısı 4. gün oldu şükürler olsun.kasık ağrılarım var birazda göğüslerde hassasiyet bu iğnelerle alakası varmı bilmiom.
egunalin durumu biran önce netleşse de youna baksa kuzu ya dış gebelik olmasında.
sen nettin kuzum yeğenlerim napıo bakıymm...

evet canım iğnelerle olmaz mı dur daha gonalf lere geç daha da artıyor neyse bebişler gelsinde idare edecen artık zaten gebelikten sonra vücut baya rahatlıyor ...

egunalın durumuda inşallah yarın netleşecek canım ben kaybolan ikiz varlığı diye düşünüyorum bugüne rağmen umut etmeye devam ediyorum rabbim mucizesini ona bağışlasın...

benimkilerde çok şükür canım bulantı yapıp duruyorlar gelecek hafta görmeye gidecem onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…