kızlar yarın test günüm hem korku hem heyacan var ama korkunun ecele faydası yok
yok cesaretim yoktu yapamadım
inşallah güzel haberlerle gelırsin canım opuyorum.daha 1haftam var benim nasıl geçicek günlerim bilmiyorum:44:
kızlar yarın test günüm hem korku hem heyacan var ama korkunun ecele faydası yok
SUZAN
canım benim birinde 9,... diğerinde 15,.... çıkmış ama bilmiyorum ki... bana normal demişti dr lar.. dr. un yorumlar zaten...
canım progesteron hormonu yumurtlama olup olmadığını gösterir adetin 21-22-23. günleri bakılabilir . senin değerin düşük çıkmış ama bu aya özelde olabilir ...
canım benim,umarım çok güzeş haverlerle gelirsin..çünkü,negatifte insanın ne çektiğini yeni anladım..çok zormuş..isyan etmiyorum asla..evet vakti zamanı değilmiş..yiyecek ekmeği yokmuş diye düşünüyorum..hayırlısı böyleymiş...inş..güzel bir değerle gel de herkes sevinsin....
bende yapmadım canım.. cumartesiyi bekliyorum...ama aklımda hep iki tane idrar testi alıp yapsam mı diye geçiyorya ne biliyim çıkmazsa üzülürüm tamam da.. çıkarsa da çok mutlu olurum gibi geliyor... ama yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim.. bekleyeceğim büyük ihtimalle...
canım benim,umarım çok güzeş haverlerle gelirsin..çünkü,negatifte insanın ne çektiğini yeni anladım..çok zormuş..isyan etmiyorum asla..evet vakti zamanı değilmiş..yiyecek ekmeği yokmuş diye düşünüyorum..hayırlısı böyleymiş...inş..güzel bir değerle gel de herkes sevinsin....
bekle arkadaşım...inş..rabbim sana güzel güzel evlatlar verecek...
evet cnmmm dusuk ark.doktor arkadasına sorduda oda dusuk dedı moralımbozuldu bıraz normal de yumrutlamalarımck gulse olurdu gercı bu ay 50 gun gectı sonr bat dan ve ılacla oldum ondanda olabılır dglmı ve 3-4gundur de erken olacakmısım gıbıbelırtısler var kısmet ya öffffffffffffffffff:26:
canlarım ben çıkıyorum...uykum geldi çok.. hürremi bile bitirmeden uyuyabilirim...
hoşgeldin canım iğnelerle 4. günü bitirdin galiba hayırlısı olsun..
egunalın değeri yine arada canı m yarın dr. gidecek rabbim yardımcısı olsun...
Offfff bu zaman neden geçmiyorrrrrrrr
Oldumu olmadımı kafayı yemek üzereyimmmm
evet canısı 4. gün oldu şükürler olsun.kasık ağrılarım var birazda göğüslerde hassasiyet bu iğnelerle alakası varmı bilmiom.
egunalin durumu biran önce netleşse de youna baksa kuzu ya dış gebelik olmasında.
sen nettin kuzum yeğenlerim napıo bakıymm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?