Tüp Bebek Günlüğümüz !

dondurulmuşlar için ne kadar zaman geçmesi gerekli....

2 ay geçmesi yeterli canım hem vücudunda toparlanır bak ne güzel en azından hamile kalabildiğini gördün. hem onun tedavisi daha rahat oluyor...

amin canım inşallah deyim ve seni tabiside seni unutmamki hatırlayım sıkı takipçinim ben senin :13:

bu arada son sayfayı tövbeler olsun göremiyorum

:)) ama bak bizim dr. eninde sonunda gebe yapıyor hemde ikiz papatya özmeninkide ikizmiş darısı cann82 ye sana olsunnn....

canım benimde 6 . günden itibaren adet ağrılarım başlamıştı her an kendimi kontrol ediyordum ve şimdi adet oldum diye korkuyordum çok şükür rabbime pozitifi gördüm bu arada hala bazen kendimi kontrol ediyorum bide ağrı aynı geç kızlıktaki adet ağrısı gibi yaşamasam kimse bana inandıramazdı o ağrıdan gebelik olacağına

evet canım..çok şükür..yarın konuşacağım doktorla en kısa zamanda olsun diye...4 tane dondurulmuşum var..RABBİM onlara can versin..çok ağladın bugün..hem sabah eşim gitti hem bebeğim...biraz önce aradı..hayattaki en zor ayrılmamızdı diyor..ne işim var buralarda ne yapıyorum ben diyorum ama başka çarem yok diyor..ben senden kötüyüm içime atıyorum diyor..eridim bittim öyle deyince..

merhaba arkadaşlar bende varım 2012 tüp bebekte.............aslında yeni değilim 2007 den beri varım bu mücadelede.........3 aşılama 2 tüp 2 de dondurulumuşlarla tedavilerim var....................bu tedavilerimin aşılamalarda hiç birşey olmadı ilk tüp bebek tedavisinde ikizlere hamile kaldım ama malesef kaybettim dondurulmuşla negatif tekrar tüp ve kızıma kavuştum çok şükür, şu anda kızıma kardeş için tekrar mücadeleye girdim dondurulmuşlarla yarında test tarihi inşallah hakkımızda hayırlısı olur............herkese iyi geceler........bu arada benide listeye alın

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun..inş.pozitifi görürsün..bazen rastlıyorum geçmişte yazdıklarına...

hakkaten ya aynen ole ayagı kalkmıstım bırden bı sancı gırdı dedım bu kdr erkende regl olamam yanı heralde...
hayırlısı bakalım bende senın yolunda geleyım ınsallah o zaman

Rabbım hakkında hayırlısını versın ... daha fazla bu yolda ugrastırmasn ınsallah

öyle canım bu duygu hiçbirşeye benzemiyor benimde 3 negatifim var dünya başına yıkılıyor altından kalkıyorsun gibi oluyor rabbim çok büyük bide erkekler daha kötü ne ağlayabiliyorlar ne konuşup atabiliyorlar öyle içlerinde yaşıyorlar ama bugünlerde geçecek bebişini göbüşüne yerleştiğinde rahatlayacaksın ....

allah kızını sana bağışlasın canım umarım bu duyguyu yeniden yaşarsın .... listeye eklememiz için sebebini hangi merkezde yaptırdığını bide yaşını yazarmısın canım

inşallah canım

güzel arkadaşlarım...hepinize iyi geceler...ağrım çok fazla dayanamıyorum...

iyi geceler allah rahatlık versin canım...

Iyi geceler kızlar allah rahatlık versin.....
Inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün olur .....
Ayrıca yatmadan önce yada sabah namazında dualarınızda egunali unutmayın.....

canım çok üzüldüm ama herşey bitmiş deyil inşallah bidahaki sefere tutunur bebeyinn.........

Iyi geceler kızlar allah rahatlık versin.....
Inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün olur .....
Ayrıca yatmadan önce yada sabah namazında dualarınızda egunali unutmayın.....

herkeze iigeceler kızlar benim uykum kaçtı bir gireyim dedim ve kötü bi haberle:2: karşlaştım egunalın durumu nedir :2:çok üzüldüm ben yaaaa dışgebe falan yazmış :2:nedir beni aydınlatırmısınız lütfen:18::18::18:

üzülme canım bu geçici birşey olabilir 10 ve üstü normal sayılıyor her işte vardır bir hayır...

iyi geceler canımmm bebişler sana uyku yapıyorrr

inşallah cnm yaa sbh dr agıdecegım zaten ne dıyecek bakalımm hayırlısııı
inşallah şifa mmm cnm bnmmm iyisindir umarımmm:26:

evettt eşlerimiz olmasa bız ne yaparızz cokk sukur kı rabbım e bırgun olsun ısyan etmedi birgun olsun cocogun olmuyor demedicokk sukur bende ona demedımm rabbım sabrımızı arttırsınn ınslş...kızlar sızı cokk opuyorum burda boyle herseyı paylasmak bazen en yakınından dahada yakın sıznızz ıyıkı varsınızzzzzzzzzzzzz:103::119::126: iyigeceler rabbıme emanetsınız ınsl...yarın aksam gorusuruz ınsl...

canımmmmmm tebrik ederim çok sevindim.......

canım çok sevinimm sonuda çokkkkkk güzel olsun inşallahh...........

canım inşallah degerlerin katlanarak artaca çok istiyorummm allahım senin ve eşinin yüzünü güldürsünn.....hastaneden çok mutlu çıkacaksın ve bizee o güzel haberi vereceksinnn.........

Bu mücadelede birbirimizi yoldaş görüyoruz bazen ama düşünüyorum da aslında annemizden babamızdan eşimizden bile ne kadar uzaktayız.
Nasıl bir duygudur bu ulaşıp ulaşamayacağımızı bilmeden koşturup durmamıza neden oluyor.
Ben işler ve her akşam spora gitmem nedeni ile sizleri yakından takip edemiyorum.
Arada giriyor birikmişleri okuyorum.
Hepinize dua ediyorum.
Öyle mücadeleci ruhlarsınız ki eninde sonunda ödüllendirileceksiniz.
Bu yola baş koyduğumuzda başardık aslında.
İnanmadan hiçbir şeye sahip olunmuyor.
Sizleri seviyorum.
Metanet şükürden geçiyor.
Sevgiler.

canımmm nekadar güzel yazmışın azına saglık......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…