hangi yöne yatsam ağrı oluyor bir tek sırt üstü onlar rahat o zamanda benim sırtım ağrıyor ama şikayetçimiyim asla ne bulantıdan ne başka birşeyden çok şükür rabbime neleri çektim gıkım çıkmadı rabbimden geldi diye ama şimdi seve seve çekiyorum bebişlerim sağlıklı olsunlarda herşey geçer onları bir koklarım herşeyi unuturum zaten kalp atışlarını duyduğumda hayatım sıfırlandı sihirli bir ses gibi herşeye ilaç oldu...inşallah canım bende geri sayım yaptığım günleri göreyim ee sizde gezin tabi doğumdan sonra bir süre evde olacaksınız ....
sare ismini bende çok seviyorum kızım olduğunda onu koyacaktım ama nasip işte bebişim elifi istedi eğer kızsa ki içime öyle doğuyor elif olacak
aynen canım,biz bu uğurda zorluk çektik ama,hep çok şükür dedik...şikayet etmedik hiç,,,herşeyi unutucaz koklayınca onları,,sanki senin iki tane kız olucak,,bana öyle geliyor nedense,
dondurulmuşlar için ne kadar zaman geçmesi gerekli....
amin canım inşallah deyim ve seni tabiside seni unutmamki hatırlayımsıkı takipçinim ben senin :13:
bu arada son sayfayı tövbeler olsun göremiyorum
ınsallah dedıgınız gıbı guzel bıseydendır...
ılk tecrubem oldugu ıcın hıc fıkrım yok ama suan normal regl dongume gore yarın falan lekem gelır 12. gun sokulurum ...
yarın 10. gun normale gore o yuzden korkuom da bu sancılardan ama olacagı varsa olacak
korkunun ecele faydası yok tabıkı de :18:
ınssallah yarın gulden de sende mujde verırsın halaylar cekılır tkrr
guzel bı persembe olsun ınsallah yarın
hangi yöne yatsam ağrı oluyor bir tek sırt üstü onlar rahat o zamanda benim sırtım ağrıyor ama şikayetçimiyim asla ne bulantıdan ne başka birşeyden çok şükür rabbime neleri çektim gıkım çıkmadı rabbimden geldi diye ama şimdi seve seve çekiyorum bebişlerim sağlıklı olsunlarda herşey geçer onları bir koklarım herşeyi unuturum zaten kalp atışlarını duyduğumda hayatım sıfırlandı sihirli bir ses gibi herşeye ilaç oldu...inşallah canım bende geri sayım yaptığım günleri göreyim ee sizde gezin tabi doğumdan sonra bir süre evde olacaksınız ....
sare ismini bende çok seviyorum kızım olduğunda onu koyacaktım ama nasip işte bebişim elifi istedi eğer kızsa ki içime öyle doğuyor elif olacak
aynen canım,biz bu uğurda zorluk çektik ama,hep çok şükür dedik...şikayet etmedik hiç,,,herşeyi unutucaz koklayınca onları,,sanki senin iki tane kız olucak,,bana öyle geliyor nedense,
öyle canım bende aramızdan bir kişinin bile şikayet edeceğini sanmıyorumm....
hımm sen hamile olduğumu da bilmiştin kısmet artık sağlıklı olsunlarda ama aile ler ikiz olduğunu bilmiyor ve çoğunluk kız istiyor tabii bende
2 ay geçmesi yeterli canım hem vücudunda toparlanır bak ne güzel en azından hamile kalabildiğini gördün. hem onun tedavisi daha rahat oluyor...
:)) ama bak bizim dr. eninde sonunda gebe yapıyor hemde ikiz papatya özmeninkide ikizmiş darısı cann82 ye sana olsunnn....
canım benimde 6 . günden itibaren adet ağrılarım başlamıştı her an kendimi kontrol ediyordum ve şimdi adet oldum diye korkuyordum çok şükür rabbime pozitifi gördüm bu arada hala bazen kendimi kontrol ediyorumbide ağrı aynı geç kızlıktaki adet ağrısı gibi yaşamasam kimse bana inandıramazdı o ağrıdan gebelik olacağına
merhaba arkadaşlar bende varım 2012 tüp bebekte.............aslında yeni değilim 2007 den beri varım bu mücadelede.........3 aşılama 2 tüp 2 de dondurulumuşlarla tedavilerim var....................bu tedavilerimin aşılamalarda hiç birşey olmadı ilk tüp bebek tedavisinde ikizlere hamile kaldım ama malesef kaybettim dondurulmuşla negatif tekrar tüp ve kızıma kavuştum şu anda kızıma kardeş için tekrar mücadeleye girdim dondurulmuşlarla yarında test tarihi inşallah hakkımızda hayırlısı olur............herkese iyi geceler........bu arada benide listeye alın
hakkaten ya aynen ole ayagı kalkmıstım bırden bı sancı gırdı dedım bu kdr erkende regl olamam yanı heralde...canım benimde 6 . günden itibaren adet ağrılarım başlamıştı her an kendimi kontrol ediyordum ve şimdi adet oldum diye korkuyordum çok şükür rabbime pozitifi gördüm bu arada hala bazen kendimi kontrol ediyorumbide ağrı aynı geç kızlıktaki adet ağrısı gibi yaşamasam kimse bana inandıramazdı o ağrıdan gebelik olacağına
merhaba arkadaşlar bende varım 2012 tüp bebekte.............aslında yeni değilim 2007 den beri varım bu mücadelede.........3 aşılama 2 tüp 2 de dondurulumuşlarla tedavilerim var....................bu tedavilerimin aşılamalarda hiç birşey olmadı ilk tüp bebek tedavisinde ikizlere hamile kaldım ama malesef kaybettim dondurulmuşla negatif tekrar tüp ve kızıma kavuştum şu anda kızıma kardeş için tekrar mücadeleye girdim dondurulmuşlarla yarında test tarihi inşallah hakkımızda hayırlısı olur............herkese iyi geceler........bu arada benide listeye alın
evet canım..çok şükür..yarın konuşacağım doktorla en kısa zamanda olsun diye...4 tane dondurulmuşum var..RABBİM onlara can versin..çok ağladın bugün..hem sabah eşim gitti hem bebeğim...biraz önce aradı..hayattaki en zor ayrılmamızdı diyor..ne işim var buralarda ne yapıyorum ben diyorum ama başka çarem yok diyor..ben senden kötüyüm içime atıyorum diyor..eridim bittim öyle deyince..
merhaba arkadaşlar bende varım 2012 tüp bebekte.............aslında yeni değilim 2007 den beri varım bu mücadelede.........3 aşılama 2 tüp 2 de dondurulumuşlarla tedavilerim var....................bu tedavilerimin aşılamalarda hiç birşey olmadı ilk tüp bebek tedavisinde ikizlere hamile kaldım ama malesef kaybettim dondurulmuşla negatif tekrar tüp ve kızıma kavuştum çok şükür, şu anda kızıma kardeş için tekrar mücadeleye girdim dondurulmuşlarla yarında test tarihi inşallah hakkımızda hayırlısı olur............herkese iyi geceler........bu arada benide listeye alın
hakkaten ya aynen ole ayagı kalkmıstım bırden bı sancı gırdı dedım bu kdr erkende regl olamam yanı heralde...
hayırlısı bakalım bende senın yolunda geleyım ınsallah o zaman
Rabbım hakkında hayırlısını versın ... daha fazla bu yolda ugrastırmasn ınsallah
güzel arkadaşlarım...hepinize iyi geceler...ağrım çok fazla dayanamıyorum...
Merhaba arkadaslar.bu gün adet oldum,testime iki gün vardi.artik yaptırmayacağım .kismet değilmiş,ne kadar ağlasam da boş ,iki tane dondurulmusum var,en kısa zamanda yine gideceğim.Testi olumlu sonuçlanan arkadaslara hayırlı olsun.benim gibilere de sabır diliyorum.hayirli geceler.
Iyi geceler kızlar allah rahatlık versin.....
Inşallah yarın hepimiz için güzel bir gün olur .....
Ayrıca yatmadan önce yada sabah namazında dualarınızda egunali unutmayın.....
üzülme canım bu geçici birşey olabilir 10 ve üstü normal sayılıyor her işte vardır bir hayır...
iyi geceler canımmm bebişler sana uyku yapıyorrr
inşallah şifa mmm cnm bnmmm iyisindir umarımmm:26:ayy canım benim maşallah bende hep sorayım diyordum kısmet olmuyorduçoğul gebeliklerde bulantı baştacıymış malesef inşallah kısa sürer geçer bana kırılmayın lütfen hepiniz benim için çokkk değerlisiniz
can82 canım arkadaşım tedaviye başladın hayırlı-uğurlu olsun inşallahçok sevindim senin adına inşallah test günün müjdeli olur çok dua ediyorum tatlım
kızlar bu arada hepimize tüm dualarım tedavide olanlar ve test günü bekleyenler herkesin sıkıntısız devam edip test gününüz müjdeli olsun hayırlısıyla inşallahhh
evettt eşlerimiz olmasa bız ne yaparızz cokk sukur kı rabbım e bırgun olsun ısyan etmedi birgun olsun cocogun olmuyor demedicokk sukur bende ona demedımm rabbım sabrımızı arttırsınn ınslş...kızlar sızı cokk opuyorum burda boyle herseyı paylasmak bazen en yakınından dahada yakın sıznızz ıyıkı varsınızzzzzzzzzzzzzevet canım..çok şükür..yarın konuşacağım doktorla en kısa zamanda olsun diye...4 tane dondurulmuşum var..RABBİM onlara can versin..çok ağladın bugün..hem sabah eşim gitti hem bebeğim...biraz önce aradı..hayattaki en zor ayrılmamızdı diyor..ne işim var buralarda ne yapıyorum ben diyorum ama başka çarem yok diyor..ben senden kötüyüm içime atıyorum diyor..eridim bittim öyle deyince..
kızlar 20 küsür yıldan sonra ilkdefa anne olma heyacanı yaşadım dün test günümdü 259 çıktı çok şükür allahıma bana bügünüde gösterdi sizlerede göstersin mayıs 24 de kandil günü trasver oldum belirtilere gelince ilk ikigün kasıgıma giren herzamanki adet agrısı eyvah dedim adet sinyali var en çok sevdigim sabahları 3-4 bardak içmeden duramıyan ben trasverden 3 gün sonra bir bardak zor içmeye başladım yemekler agzımda çogalmaya çabuk doymaya iştahsız yemeye başladım oysa ben işdahlı biriyim normalde trasverden 4 gün sonra kasıklarımda şöyle batma gibi cız cız eder gibi şeyler oldu ogün acaba dedim ama tabi tam konduramadım halen sanki adetin ilk günü olurya adet sökülürken bi agrı dolanır geçer hergün günde üç dört defa yokluyor birde vajinal progestan fitil kullanıyorum günde 3 defa trasverden 5 gün sonra fitille beraber su gelmeye başladı önce yoktu o halsizlik var aşırı gaz var karnım taş gibi oluyor 9 aylık gibi zor yürüdüm kaç gündür sanki patlıcak gibi oluyor bende esas nefes darlıgı başladı acillik oldum bu perşembe orda hcg testti yaptılar 7. günümdü 35.7 çıkmıştı bir haftalık var dediler doktorumuz sagolsun belki yumurta çatlatma ignesinin etkisindendir onu kaleye almayın test günü gelin yaptırın dedi dündü esas test günümüz çok şükür korktugumuza ugramadık sonucum güzel çıktı yarın tekrarlatıcaz bakalım inşallah devam eder gebeligim sizlerinde tutunur inşallah..
kızlar dk dk skor yazıyorum hemşire üst kata çıkmış aradım sekretere bari değerimi söyleyin dedim 12. günüm 92 çıkmış aciiiillllll yazınnn ne demek oluyor.... ???????? hemşire arayacak birrazdan
Sonucum 1146 dan 1157 ye çıkmış doktorla görüştüm dış gebelik olma olasılığı yüksek yarın detaylı muayene edecem dedi...illa dış gebelik te olmayabilirmiş...
resmen değerim sabitlendi 1100-1300 arası..
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
anormal bi durum olduğu çok belli..
Allahtan tek dileğim son iki değerde düşüşe geçiş var inşallah öyle devam eder...
Bu mücadelede birbirimizi yoldaş görüyoruz bazen ama düşünüyorum da aslında annemizden babamızdan eşimizden bile ne kadar uzaktayız.
Nasıl bir duygudur bu ulaşıp ulaşamayacağımızı bilmeden koşturup durmamıza neden oluyor.
Ben işler ve her akşam spora gitmem nedeni ile sizleri yakından takip edemiyorum.
Arada giriyor birikmişleri okuyorum.
Hepinize dua ediyorum.
Öyle mücadeleci ruhlarsınız ki eninde sonunda ödüllendirileceksiniz.
Bu yola baş koyduğumuzda başardık aslında.
İnanmadan hiçbir şeye sahip olunmuyor.
Sizleri seviyorum.
Metanet şükürden geçiyor.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?