Tüp Bebek Günlüğümüz !

zuzucumm sen nasılsın,nasıl gidiyor,,bebişler nasıl

çok şükür iyiyim canım bulantıyla uğraşıyorum inşallah 2 hafta sonra geçer ..... onlarda allaha emanet teyzesi iyiler galiba ne sağıma ne soluma yatamıyorum hemen ağrı yapıyorlar şimdiden sırt üstü yatmaya mecbur bırakıyorlar sen nasılsın az kaldı sarenin gelmesine yazarken bile heyecanlanıyorum kimbilir sen nasılsın

Egunalcim duayla yarini bekliyoruz, insallah hayirlisi olur. Dis gebelik bile olsa erken evrelerde sorunsuz hallediliyormus, tabi umarim son secenek olur.

Camenta cim evet bir turlu karsilasamadik, bugun dr dan geldim butun gun elektrik kesikti. Gec saatte geldi, gecmisi okuyum derken resmen saatler gecmis..

Bugun dr randevum vardi, ikili testimiz yapildi. 11+5 olmusuz. Bebegin ense kalinligi olculdu, bir de burun olcusu alindi. Kan da verdim, sonuc cuma cikacak. Insallah guzel sonuclar gelir. Ama yastan dolayi riskim yuksek cikabilir diye ben yine de prof Atil Yuksel den randevu alicam.
Cinsiyetini goremedik, haftaya belli olur dedi ama benim randevum obur hafta. Yani 2 haftaya hayirlisiyla yavru kartalim kiz mi oglan mi belli olacak

ayy canım benim maşallah bende hep sorayım diyordum kısmet olmuyordu çoğul gebeliklerde bulantı baştacıymış malesef inşallah kısa sürer geçer bana kırılmayın lütfen hepiniz benim için çokkk değerlisiniz

can82 canım arkadaşım tedaviye başladın hayırlı-uğurlu olsun inşallah çok sevindim senin adına inşallah test günün müjdeli olur çok dua ediyorum tatlım

kızlar bu arada hepimize tüm dualarım tedavide olanlar ve test günü bekleyenler herkesin sıkıntısız devam edip test gününüz müjdeli olsun hayırlısıyla inşallahhh

bende öyle duydum ama kendimi teselli etmem lazım rabbim sanada yaşatsın canım o zaman beni hatırla

inşallah geçer canım bulantıların,ama senin ikizler ya ondan daha çok yapar ,aman maşallahh ii olsunlar kuzucuklar,soluna yatmaya çalış canım.ilerleyen zamanlarda sırtın da ağrıyaak,ervanın öyle ya,ama olsun güzel şeyler bunlar,şikayetimiz yokk:))
sorma canım,çok çok heyecanlıyımm,,günler çok çabuk geçiyor,bir bakacaksın seninde az kalmış,,evdeyim ben geziyorum bu aralar,,sonra son hazırlıkları yapıcaz inş,hayırlısıyla gün sayıcaz

canım geçmiş olsun çok üzüldüm ama sen adet olduğundan eminmisin aramızdan birinede olmuştu pozitifi aldıktan sonra yoğun bir kanaması olmuştu ama bebişi onunlaydı
evet eminim..dün akşam kesildi kanamam..bugün öğlende şakır şakır kanamam ve ağrım başladıağrılarım devam ediyor..içim kazınıyor sanki.dok.büyük ihtimal kimyasal dedi..ama yarın testi tekaralayalım dedi..

aa canim ben de Sare dusunuyordum bebegim kiz olursa. Adas olabilirler yani

aaa ne güzell,,biz çok kararsız kaldık ama sonunda babası karar versi Sare ye,alıştık artık,,,senin ne kadar kaldı cinsiyetine,16.haftada söylüyolar genelde ama,Allah gönlüne göre versin inş

canımmm sağolasın Allah razı olsun bitanem.sen nasılsın kuzum tedaviye başlıcanmı tekrar dr la falan görüştün mü hiç?

bende öyle duydum ama kendimi teselli etmem lazım rabbim sanada yaşatsın canım o zaman beni hatırla
amin canım inşallah deyim ve seni tabiside seni unutmamki hatırlayım sıkı takipçinim ben senin :13:

bu arada son sayfayı tövbeler olsun göremiyorum

aaa ne güzell,,biz çok kararsız kaldık ama sonunda babası karar versi Sare ye,alıştık artık,,,senin ne kadar kaldı cinsiyetine,16.haftada söylüyolar genelde ama,Allah gönlüne göre versin inş

hangi yöne yatsam ağrı oluyor bir tek sırt üstü onlar rahat o zamanda benim sırtım ağrıyor ama şikayetçimiyim asla ne bulantıdan ne başka birşeyden çok şükür rabbime neleri çektim gıkım çıkmadı rabbimden geldi diye ama şimdi seve seve çekiyorum bebişlerim sağlıklı olsunlarda herşey geçer onları bir koklarım herşeyi unuturum zaten kalp atışlarını duyduğumda hayatım sıfırlandı sihirli bir ses gibi herşeye ilaç oldu...inşallah canım bende geri sayım yaptığım günleri göreyim ee sizde gezin tabi doğumdan sonra bir süre evde olacaksınız ....

sare ismini bende çok seviyorum kızım olduğunda onu koyacaktım ama nasip işte bebişim elifi istedi eğer kızsa ki içime öyle doğuyor elif olacak

hayırlısı canım inşallah rabbim tez zamanda bebişini gönderiri

canım.. bu iyi bir şeyde sayılıyor.. biliyorsun değil mi? sıkma hemen canını....kırmızıları hiç görmezsin insallah...

:))) bu çook güzel birşey

kolay değil canım anlıyorum seni bu gel gitler bitiriyor insanı rabbim yüzünü güldürsün
ınsallah dedıgınız gıbı guzel bıseydendır...
ılk tecrubem oldugu ıcın hıc fıkrım yok ama suan normal regl dongume gore yarın falan lekem gelır 12. gun sokulurum ...
yarın 10. gun normale gore o yuzden korkuom da bu sancılardan ama olacagı varsa olacak
korkunun ecele faydası yok tabıkı de :18:

kızlar yarın test günüm hem korku hem heyacan var ama korkunun ecele faydası yok

ınssallah yarın gulden de sende mujde verırsın halaylar cekılır tkrr
guzel bı persembe olsun ınsallah yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…