zuzucumm sen nasılsın,nasıl gidiyor,,bebişler nasıl
ayy canım benim maşallah bende hep sorayım diyordum kısmet olmuyorduçok şükür iyiyim canım bulantıyla uğraşıyorum inşallah 2 hafta sonra geçer ..... onlarda allaha emanet teyzesi iyiler galiba ne sağıma ne soluma yatamıyorum hemen ağrı yapıyorlar şimdiden sırt üstü yatmaya mecbur bırakıyorlarsen nasılsın az kaldı sarenin gelmesine yazarken bile heyecanlanıyorum kimbilir sen nasılsın
ayy canım benim maşallah bende hep sorayım diyordum kısmet olmuyorduçoğul gebeliklerde bulantı baştacıymış malesef inşallah kısa sürer geçer bana kırılmayın lütfen hepiniz benim için çokkk değerlisiniz
can82 canım arkadaşım tedaviye başladın hayırlı-uğurlu olsun inşallahçok sevindim senin adına inşallah test günün müjdeli olur çok dua ediyorum tatlım
kızlar bu arada hepimize tüm dualarım tedavide olanlar ve test günü bekleyenler herkesin sıkıntısız devam edip test gününüz müjdeli olsun hayırlısıyla inşallahhh
çok şükür iyiyim canım bulantıyla uğraşıyorum inşallah 2 hafta sonra geçer ..... onlarda allaha emanet teyzesi iyiler galiba ne sağıma ne soluma yatamıyorum hemen ağrı yapıyorlar şimdiden sırt üstü yatmaya mecbur bırakıyorlarsen nasılsın az kaldı sarenin gelmesine yazarken bile heyecanlanıyorum kimbilir sen nasılsın
evet eminim..dün akşam kesildi kanamam..bugün öğlende şakır şakır kanamam ve ağrım başladıağrılarım devam ediyor..içim kazınıyor sanki.dok.büyük ihtimal kimyasal dedi..ama yarın testi tekaralayalım dedi..canım geçmiş olsun çok üzüldüm ama sen adet olduğundan eminmisin aramızdan birinede olmuştu pozitifi aldıktan sonra yoğun bir kanaması olmuştu ama bebişi onunlaydı
aa canim ben de Sare dusunuyordum bebegim kiz olursa. Adas olabilirler yani
ayy canım benim maşallah bende hep sorayım diyordum kısmet olmuyorduçoğul gebeliklerde bulantı baştacıymış malesef inşallah kısa sürer geçer bana kırılmayın lütfen hepiniz benim için çokkk değerlisiniz
can82 canım arkadaşım tedaviye başladın hayırlı-uğurlu olsun inşallahçok sevindim senin adına inşallah test günün müjdeli olur çok dua ediyorum tatlım
kızlar bu arada hepimize tüm dualarım tedavide olanlar ve test günü bekleyenler herkesin sıkıntısız devam edip test gününüz müjdeli olsun hayırlısıyla inşallahhh
amin canım inşallah deyim ve seni tabiside seni unutmamki hatırlayımbende öyle duydum ama kendimi teselli etmem lazım rabbim sanada yaşatsın canım o zaman beni hatırla
dondurulmuşlar için ne kadar zaman geçmesi gerekli....
inşallah geçer canım bulantıların,ama senin ikizler ya ondan daha çok yapar ,aman maşallahh ii olsunlar kuzucuklar,soluna yatmaya çalış canım.ilerleyen zamanlarda sırtın da ağrıyaak,ervanın öyle ya,ama olsun güzel şeyler bunlar,şikayetimiz yokk:))
sorma canım,çok çok heyecanlıyımm,,günler çok çabuk geçiyor,bir bakacaksın seninde az kalmış,,evdeyim ben geziyorum bu aralar,,sonra son hazırlıkları yapıcaz inş,hayırlısıyla gün sayıcaz
aaa ne güzell,,biz çok kararsız kaldık ama sonunda babası karar versi Sare ye,alıştık artık,,,senin ne kadar kaldı cinsiyetine,16.haftada söylüyolar genelde ama,Allah gönlüne göre versin inş
evet eminim..dün akşam kesildi kanamam..bugün öğlende şakır şakır kanamam ve ağrım başladıağrılarım devam ediyor..içim kazınıyor sanki.dok.büyük ihtimal kimyasal dedi..ama yarın testi tekaralayalım dedi..
canım.. bu iyi bir şeyde sayılıyor.. biliyorsun değil mi? sıkma hemen canını....kırmızıları hiç görmezsin insallah...
ınsallah dedıgınız gıbı guzel bıseydendır...:))) bu çook güzel birşey
kolay değil canım anlıyorum seni bu gel gitler bitiriyor insanı rabbim yüzünü güldürsün
kızlar yarın test günüm hem korku hem heyacan var ama korkunun ecele faydası yok
belli bir zamanı yok mesela ben aralıkta negatif aldım sonra doktor bu adetin degıl bir sonrakinde gel dedi.subat ayındada donmusla denedım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?