Tüp Bebek Günlüğümüz !

İYi geceler kızlar kac gündür giremiyorum netimiz bozuldu esimin tlf dan giriyorum çok özledim sizi aklım hep burda güldenim bugün test yaptıracaktı meraktan çatlıyorum dualarım hep onunla ben artık yatayım sizi çok seviyorum anca yarın aksam gelebilicem maalesef iyi gecler

Aminnnnn canısı..Uyku tutmadı benii.Aşkısımı düşünüpp içleniyorum gece gece aklıma fena düştü..Korkuyorum benn bunu anladım koyverdim gitti kendimi

Canisi seni ve arkadaslarimi cok ozluyorum herkes zor zamanlar geciriyor ... Bu arada bu ayni cevabi 3. Yazisim sayfa degisiyor gonderemiyom. Ahh ahh. Sana ayri uzuluyorum guldenime ayri bir haber varmidir diye vakip cikiyorum insAallah diyebiliyorum sadece hersey duzelsin istiyorum sizleri cok seviyorum tatli ruyalar..
Akasyam kusura bakma gelmissin gitmiSin ben cevap yazana kadr lkonusamdik optum seni ve elifNazi

üzülme canım bu geçici birşey olabilir 10 ve üstü normal sayılıyor her işte vardır bir hayır...

iyi geceler canımmm bebişler sana uyku yapıyorrr

İNSALLAH canım öyledir.. sanki şimdi de mide bulantım var hafiften.. psikolojikte olabilir.. nede olsa test gününe yaklaştık..

canım... alır tabi gülden listeye... ama sen ilk sayfaya gidip tedaviler listesini tıkla ve o sayfaya yaşını,nedenini,hangi merkezde tedavi gördüğünü yaz canım.. çünkü bu ara topiğe çok giremiyor güldenimiz...

çok ama çok güzel bir gün olsun insallah.. içimizdeki umutları dahada yeşertecek bir gün olsun....

MERHABA kızlarrr geldimm hemen topikte neler olmuş bitmiş ona baktım gunaydın demeden güldenin yazdıklarını gordum ve cok uzuldum..o kadar güçlü kadın suan ne kadar çaresiz durumda bu cok acı gercekten aslında ben o kadar yaşadıklarına rağmen hala dımdık ayakta durması zayıf olduğunu gostermıyor.aynı şeyleri ben yaşasam coktan pes etmiştim ama o yapmadı sonuna kadar da devam edicekk ne mutlu sana arkadaşım umarım yüzün gülecek..

çok ama çok güzel bir gün olsun insallah.. içimizdeki umutları dahada yeşertecek bir gün olsun....

günaydın güzel birgün ve güzel haberlerin geldiği birgün olsun

gunaydın canlarımmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm

canım gunaydın nasılsın sen ne yaptın dun

günaydın canımmm

günaydın güzel birgün ve güzel haberlerin geldiği birgün olsun

günaydın canımmm, topiğin minik bebeğinin gelmesine de çok az kaldı heyecanlıyım valla

günaydın tuana ve ecrin ballarım öpüyorum ikinizi de

günaydın bıtanem tatlım gıttım bende dun gorustuk hemen tedavınızı baslatalım dedı zaten sızı cok beklettın oncelık verelım falan dedı..bı kac test yaptırmamı ıstedı hormon testi ve esımle benım aramda kan uyusmazlığı var dıe bır test ıstedı smdı adları ne bılmıorum yazdı ama nese onları yaptırcam bu ayın adetı ıle baslıyoruz once adet olduğun zaman bıtmeden gel ultrasonla bakalım dedı sonra ılaclara baslıyazcaz temmuzun 7-8 gıbı trasferın olur ınsallah falan dedı..

günaydın canımmm

günaydın canımmm, topiğin minik bebeğinin gelmesine de çok az kaldı heyecanlıyım valla

nasılsın hayatım gunaydınnnn

analdım canımmm hadı hayırlısı olsun yanı sende baslıyorsun tedavıye demektır buu
herseyın hayırlsıı olsun kuzummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…