- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
Sen benim yorumumu görüp okuyacaksın birde üzerine yorum yapacaksın diye saçlarım beyazladı ama..
Enişşteee her işe yetişiyorsun birde bizi canısımdan mahrum bırakmasan diyorum artık..
Selamlarr yaniii..
Aminnnnn canısı..Uyku tutmadı benii.Aşkısımı düşünüpp içleniyorum gece gece aklıma fena düştü..Korkuyorum benn bunu anladım koyverdim gitti kendimi
üzülme canım bu geçici birşey olabilir 10 ve üstü normal sayılıyor her işte vardır bir hayır...
iyi geceler canımmm bebişler sana uyku yapıyorrr
merhaba arkadaşlar bende varım 2012 tüp bebekte.............aslında yeni değilim 2007 den beri varım bu mücadelede.........3 aşılama 2 tüp 2 de dondurulumuşlarla tedavilerim var....................bu tedavilerimin aşılamalarda hiç birşey olmadı ilk tüp bebek tedavisinde ikizlere hamile kaldım ama malesef kaybettim dondurulmuşla negatif tekrar tüp ve kızıma kavuştum çok şükür, şu anda kızıma kardeş için tekrar mücadeleye girdim dondurulmuşlarla yarında test tarihi inşallah hakkımızda hayırlısı olur............herkese iyi geceler........bu arada benide listeye alın
kızlar ....
kahvaltı,ilaç ve jel zamanı....
çok ama çok güzel bir gün olsun insallah.. içimizdeki umutları dahada yeşertecek bir gün olsun....
günaydın güzel birgün ve güzel haberlerin geldiği birgün olsun
Eki Görüntüle 438956 MERHABA kızlarrr geldimm hemen topikte neler olmuş bitmiş ona baktım gunaydın demeden güldenin yazdıklarını gordum ve cok uzuldum..o kadar güçlü kadın suan ne kadar çaresiz durumda bu cok acı gercekten aslında ben o kadar yaşadıklarına rağmen hala dımdık ayakta durması zayıf olduğunu gostermıyor.aynı şeyleri ben yaşasam coktan pes etmiştim ama o yapmadı sonuna kadar da devam edicekk ne mutlu sana arkadaşım umarım yüzün gülecek.. Eki Görüntüle 438957
çok ama çok güzel bir gün olsun insallah.. içimizdeki umutları dahada yeşertecek bir gün olsun....
günaydın güzel birgün ve güzel haberlerin geldiği birgün olsun
Eki Görüntüle 438956 MERHABA kızlarrr geldimm hemen topikte neler olmuş bitmiş ona baktım gunaydın demeden güldenin yazdıklarını gordum ve cok uzuldum..o kadar güçlü kadın suan ne kadar çaresiz durumda bu cok acı gercekten aslında ben o kadar yaşadıklarına rağmen hala dımdık ayakta durması zayıf olduğunu gostermıyor.aynı şeyleri ben yaşasam coktan pes etmiştim ama o yapmadı sonuna kadar da devam edicekk ne mutlu sana arkadaşım umarım yüzün gülecek.. Eki Görüntüle 438957
gunaydın canlarımmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
günaydın tuana ve ecrin ballarım öpüyorum ikinizi de
canım gunaydın nasılsın sen ne yaptın dun
gunaydın canlarımmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
canım gunaydın nasılsın sen ne yaptın dun
günaydın canımmm
günaydın canımmm, topiğin minik bebeğinin gelmesine de çok az kaldı heyecanlıyım valla
günaydın canımmm
günaydın canımmm, topiğin minik bebeğinin gelmesine de çok az kaldı heyecanlıyım valla
günaydın bıtanem tatlım gıttım bende dun gorustuk hemen tedavınızı baslatalım dedı zaten sızı cok beklettın oncelık verelım falan dedı..bı kac test yaptırmamı ıstedı hormon testi ve esımle benım aramda kan uyusmazlığı var dıe bır test ıstedı smdı adları ne bılmıorum yazdı ama nese onları yaptırcam bu ayın adetı ıle baslıyoruz once adet olduğun zaman bıtmeden gel ultrasonla bakalım dedı sonra ılaclara baslıyazcaz temmuzun 7-8 gıbı trasferın olur ınsallah falan dedı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?