canım benımmm insallh güzel haberlerle gelırsınnn allhım ısteyın herkese versın bebegını rabbım... bızım kıstık fıbroz testımız cıkmıs benımkı temız esımde sorun var kaan aydos genartı önerdı volkan bey varmıs genetıkçi bıze pgt yapılacakmıs bı dahakı sfefere ınsallh olur rabbım bızımde yuzumuzu bebeklerımızle güldür ne olurrrrr
saolun arkadaşlarım güzel temennileriniz için...
üstüste geldi herşey tüp bebekte menapura başladığım 4.günü e2 değerimin yüksek çıkması ile
tedavi iptal olabilir böyle giderse dediler..
bi şekilde opu ya attım kendimi...
opu da 20 ye yakın yumurtadan çatlatma iğnesi görevini görememiş diye 3 yumurta toplanabildi...
birer saat arayla 2 opu oldum ve her opu bir saat sürdü...
test günümde değerim 9 çıktı bir hafta takipte olan bhcg 200 e kadar çıktı ve düştü...
sonra doğal yolla olacak dedim ne gerekiyorsa yaptım oldu...
amaaaaaa.....
ilk tüp bebekdeki yaşadığım ohss ve diğer talihsizlikleri yazmıyorum bile...
sürekli bi sonuç bekler oldum ve iniş çıkışlar dibe vurup çıkmalar...
şimdide sonu dış gebeliğe doğru giden bir doğal gebelik sürecindeyim...
en az zararla atlatmayı diliyorum Rabbimden...
ama çok yorgunum artık...
canım benımmm insallh güzel haberlerle gelırsınnn allhım ısteyın herkese versın bebegını rabbım... bızım kıstık fıbroz testımız cıkmıs benımkı temız esımde sorun var kaan aydos genartı önerdı volkan bey varmıs genetıkçi bıze pgt yapılacakmıs bı dahakı sfefere ınsallh olur rabbım bızımde yuzumuzu bebeklerımızle güldür ne olurrrrr
mayacımm bız bu kadar heycanlı ve meraklıysak acaba lotus ta durumlar nedırr
nasılsın hayatım gunaydınnnn
analdım canımmm hadı hayırlısı olsun yanı sende baslıyorsun tedavıye demektır buu
herseyın hayırlsıı olsun kuzummmm
merhaba arkadaşlar bende varım 2012 tüp bebekte.............aslında yeni değilim 2007 den beri varım bu mücadelede.........3 aşılama 2 tüp 2 de dondurulumuşlarla tedavilerim var....................bu tedavilerimin aşılamalarda hiç birşey olmadı ilk tüp bebek tedavisinde ikizlere hamile kaldım ama malesef kaybettim dondurulmuşla negatif tekrar tüp ve kızıma kavuştum çok şükür, şu anda kızıma kardeş için tekrar mücadeleye girdim dondurulmuşlarla yarında test tarihi inşallah hakkımızda hayırlısı olur............herkese iyi geceler........bu arada benide listeye alın
günaydın bıtanem tatlım gıttım bende dun gorustuk hemen tedavınızı baslatalım dedı zaten sızı cok beklettın oncelık verelım falan dedı..bı kac test yaptırmamı ıstedı hormon testi ve esımle benım aramda kan uyusmazlığı var dıe bır test ıstedı smdı adları ne bılmıorum yazdı ama nese onları yaptırcam bu ayın adetı ıle baslıyoruz once adet olduğun zaman bıtmeden gel ultrasonla bakalım dedı sonra ılaclara baslıyazcaz temmuzun 7-8 gıbı trasferın olur ınsallah falan dedı..
nasılsın hayatım gunaydınnnn
analdım canımmm hadı hayırlısı olsun yanı sende baslıyorsun tedavıye demektır buu
herseyın hayırlsıı olsun kuzummmm
hiç sorma tuanacımkendimi düşünüyorum heyecandan uyku filan yalan olurdu sanırım bu arada seninde tedavin başlıyormuş. çok sevindim. inşallah herşey yolunda gider. sorunsuz bir tedavi olur ve hayırlısı ile pozitifle halay çekeriz burada
günaydın şekercim iyiym napayım, çok yorgunum sadece.. sen nasılsın balım
Günaydın güzellikler herkes nasıl? Ben inanılmaz yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyorum o yüzden çok fazla dahil olamıyorum..Pazartesi gününden beri sol bacağım acayip şişti biraz iniyor gibi ama öğleden sonra tavan yapıyor.. Sanırım bunun içinde dr. yolu görünüyor bana ama bıktım gitmek istemiyorum...
dondurulmuşlar için ne kadar zaman geçmesi gerekli....
oley oley... artık sende iğne olcan,sende hapları yutcan,jelleri sıkcan.. ve insallah Rabbim sanada bebeğini gönderecek... çok sevindim canım ya... şimdiden hayırlı,sağlıklı bir tedavi süreci ve hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum....
hiç sorma tuanacımkendimi düşünüyorum heyecandan uyku filan yalan olurdu sanırım bu arada seninde tedavin başlıyormuş. çok sevindim. inşallah herşey yolunda gider. sorunsuz bir tedavi olur ve hayırlısı ile pozitifle halay çekeriz burada
günaydın şekercim iyiym napayım, çok yorgunum sadece.. sen nasılsın balım
Umut Oldukça Her Yeni GÜN Yeni Bir Başlangıçtır. Yaşamın Büyüsü Umuttur. Umutlarınız Hiç Bitmesin..GÜNAYDINLAR)
Günaydın güzellikler herkes nasıl? Ben inanılmaz yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyorum o yüzden çok fazla dahil olamıyorum..Pazartesi gününden beri sol bacağım acayip şişti biraz iniyor gibi ama öğleden sonra tavan yapıyor.. Sanırım bunun içinde dr. yolu görünüyor bana ama bıktım gitmek istemiyorum...
amınn canım yaa bakalımm doktoru cok sevdımm cok ılımlı bır adam yurtdısında falan eğitim almış gercı dıorum ya ıstersen dunyanın en basarılı doktoruna gıt allahım ızın vermedıkce olmazz o yuzden bende unıv.hastanesınde yaptırcam işte..
dımı yaaa ayy ınsann onu dusunmekten baska bırsey yapamazaa bencee..cok heycan verıcıı..evet canım gıttık gorustuk bakalım muhtelemeln 16 hazıranda falan adet olcam ıkıncı gorusme o zaman olacakk..ınsalahh ılk dememem de bebeğime kavusurumm..cok saoll
kızlar valla evde 3 aylık hamile göbeğiyle geziyorum.. şiştim yahu.....
oooooo çok serttt.....!!!!!!
ben hemen baslamak istedim ve başladık ama belkide biraz beklemek daha saglıklıydı bilemiyorum..
oyle olsa doktor biraz bekle dermiydi bilmiyorum ..bahceci bian önce gelsin paralar,bide kendiliğinde oluverir seklinde bile yaklasmıs olabilir
ama ben soyle dusunmustum okadar vitamin falan içtim ara vermessem onlarında etkisi gecmeden olur demiştim bide biliosunuz sabırsızlıkta oluo basladık biterlim diye yorulmadan kosuyoruz resmen..
ya dımı kafanızı cok sısrcem gorun sızzzz artık bırarsınızz bendenn valla canım insallah hepimiz kavusuruz bebelerimizeee..amin canım amin bakalım bu süreçte ben neler yasıcam görücezz :26::26::26::26::26::26:
günaydın canım, çok geçmiş olsun aman ihmal etme
canım sıslık nefes almana fln engelmı
kabız degılsın demı ohss rıskın varmıydı senın
canımcım gecmıs olsun yaa dıkkat et kendınee bence ıhmal etme gıttt..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?