Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benımmm insallh güzel haberlerle gelırsınnn allhım ısteyın herkese versın bebegını rabbım... bızım kıstık fıbroz testımız cıkmıs benımkı temız esımde sorun var kaan aydos genartı önerdı volkan bey varmıs genetıkçi bıze pgt yapılacakmıs bı dahakı sfefere ınsallh olur rabbım bızımde yuzumuzu bebeklerımızle güldür ne olurrrrr

amın canımmmmmmmmmmmm
hayırlısı olsun canım en yakın zamanda melegın gelsın sana

mayacımm bız bu kadar heycanlı ve meraklıysak acaba lotus ta durumlar nedırr

hiç sorma tuanacım kendimi düşünüyorum heyecandan uyku filan yalan olurdu sanırım bu arada seninde tedavin başlıyormuş. çok sevindim. inşallah herşey yolunda gider. sorunsuz bir tedavi olur ve hayırlısı ile pozitifle halay çekeriz burada

nasılsın hayatım gunaydınnnn

analdım canımmm hadı hayırlısı olsun yanı sende baslıyorsun tedavıye demektır buu
herseyın hayırlsıı olsun kuzummmm

günaydın şekercim iyiym napayım, çok yorgunum sadece.. sen nasılsın balım

Umut Oldukça Her Yeni GÜN Yeni Bir Başlangıçtır. Yaşamın Büyüsü Umuttur. Umutlarınız Hiç Bitmesin..GÜNAYDINLAR)

Günaydın güzellikler herkes nasıl? Ben inanılmaz yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyorum o yüzden çok fazla dahil olamıyorum..Pazartesi gününden beri sol bacağım acayip şişti biraz iniyor gibi ama öğleden sonra tavan yapıyor.. Sanırım bunun içinde dr. yolu görünüyor bana ama bıktım gitmek istemiyorum...

senin sorunun neydi bide kac yasındasın acaba?
ben 32 yasındayım ve daha ilki olmadan ikinciyi itiyorum cunku bebişimi kardessiz bırakırsam cok üzülürüm ben şu yaşimda bile kardeş özlemi cekiyorum..

oley oley... artık sende iğne olcan,sende hapları yutcan,jelleri sıkcan.. ve insallah Rabbim sanada bebeğini gönderecek... çok sevindim canım ya... şimdiden hayırlı,sağlıklı bir tedavi süreci ve hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum....

nasılsın hayatım gunaydınnnn

analdım canımmm hadı hayırlısı olsun yanı sende baslıyorsun tedavıye demektır buu
herseyın hayırlsıı olsun kuzummmm

amınn canım yaa bakalımm doktoru cok sevdımm cok ılımlı bır adam yurtdısında falan eğitim almış gercı dıorum ya ıstersen dunyanın en basarılı doktoruna gıt allahım ızın vermedıkce olmazz o yuzden bende unıv.hastanesınde yaptırcam işte..

dımı yaaa ayy ınsann onu dusunmekten baska bırsey yapamazaa bencee..cok heycan verıcıı..evet canım gıttık gorustuk bakalım muhtelemeln 16 hazıranda falan adet olcam ıkıncı gorusme o zaman olacakk..ınsalahh ılk dememem de bebeğime kavusurumm..cok saoll

günaydın canım, çok geçmiş olsun aman ihmal etme

kızlar valla evde 3 aylık hamile göbeğiyle geziyorum.. şiştim yahu.....
oooooo çok serttt.....!!!!!!

dondurulmuşlar için ne kadar zaman geçmesi gerekli....

ben hemen baslamak istedim ve başladık ama belkide biraz beklemek daha saglıklıydı bilemiyorum..
oyle olsa doktor biraz bekle dermiydi bilmiyorum ..bahceci bian önce gelsin paralar,bide kendiliğinde oluverir seklinde bile yaklasmıs olabilir

ama ben soyle dusunmustum okadar vitamin falan içtim ara vermessem onlarında etkisi gecmeden olur demiştim bide biliosunuz sabırsızlıkta oluo basladık biterlim diye yorulmadan kosuyoruz resmen..

ya dımı kafanızı cok sısrcem gorun sızzzz artık bırarsınızz bendenn valla canım insallah hepimiz kavusuruz bebelerimizeee..amin canım amin bakalım bu süreçte ben neler yasıcam görücezz :26::26::26::26::26::26:

birde anal fissürümle uğraşıyorum.. geçmiyor meret.. ialçlar yan etki felan mı yapıyor.. anlamıyorum ki.. çünkü üşütmüyorum.. kabız felan da değilim.. Rabbim e geçsin diye dua ediyom valla...ilaçta kullanamıyom.. canım yanıyor... daha fena olmasında...

grıp oldum cnm boyel tam yakalamasada yakalancam sanırsam bakalım atlatmaya calısıyorum ınssss
evet sızde bız cok heyecanlanıyoruz kendımızde ne yaparız bılmem valla

Umut Oldukça Her Yeni GÜN Yeni Bir Başlangıçtır. Yaşamın Büyüsü Umuttur. Umutlarınız Hiç Bitmesin..GÜNAYDINLAR)

aynen canım hergun bır umuttur
gunaydınnnnnnn

gunaydın canım aman ıhmal etme gıt kuzummmmm
saglık herseyden once saglıgın olsunkı bebenın pesınde kostur gene dımı amaaaa
eurofertıle gıttınmı sen konusmaya

aynen neresı kım hangı doktor oldugu hıc onemlı degıl rabbım ol desın yeterkı ....
ama sende pozıtfı olcaksın tedavınde yoksa

kızlar valla evde 3 aylık hamile göbeğiyle geziyorum.. şiştim yahu.....
oooooo çok serttt.....!!!!!!

canım sıslık nefes almana fln engelmı
kabız degılsın demı ohss rıskın varmıydı senın

canımcım gecmıs olsun yaa dıkkat et kendınee bence ıhmal etme gıttt..

canım sen başladın mı tedaviye.. izmirde başlamayacak mıydın?

valla tuannacım.. ben kendimden çok korkuyordum bu süreçte.. ama o kadar sakindim ki.. Rabbim e dedimki kesin bebeklerimin geleceği için huzurluyum bu kadar.. hep buna inandım ben..

hayatımda iki sefer bu kadar huzurluydum.. biri tedavimde... biride fethiyede yamaç paraşütü yapacakken.. normalde heyecanlı bir tipim bu kadar rahat olmama şaşırmıştım...

canım sıslık nefes almana fln engelmı
kabız degılsın demı ohss rıskın varmıydı senın

yok kuzum ya.. ohss riski yaşamadım şükür.. bu son günler şiştim ben...adet dönemimde şişerim hep...ee bu günlerde benim adet dönemim.. ve bebişlerimde içerde...ondan olmuştur diye düşünüyorum.. canım birde bu ohss meleti son 2 gün kala başlar mı yani...? daha önce olmaz mıydı?

canımcım gecmıs olsun yaa dıkkat et kendınee bence ıhmal etme gıttt..

Sağ ol tatlım ya çok sinir bozucu benim bacaklarım zaten çok ince değildir bir de şişince fena oldu sen de tedaviye başlıyormuşsun hayırlı olur inşallah tatlım Allah uğraştırmadan versin sonu çoookk güzel olsun inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…