Tüp Bebek Günlüğümüz !

*** İyi bir Gün Bizim OLSUN...

Anne adaylarımız nasılsınız, neler yapıyosunuz merak ediyorum..
ben ilaçları boşladım.. sadece uyku ve halsizlik var.. sizde ne gibi değişiklikler var??

ben ilaçları boşladım.. sadece uyku ve halsizlik var.. sizde ne gibi değişiklikler var??

günaydın canım.. bende acayip şişkinlik var.. yuvarlanıp gidiyom... (yakında gerçek manada yuvarlancam göbeğim top gibi maşallah...)

iyi gidiyor canım.. işlerim benimde çok yoğun. bu ara çok yoruluyorum bende.. hamileyken yaz zor geçer derlerdi de inanmazdım. sıcaklarda perişan oldum. allahtan biraz serinledi rahatladım valla

ilk üç ayım yaz ayında olacak benimde Allah izin veride bebişlerim benimleyse.. ve ben deniz hastasıyım.. artık şişede getirirler deniz suyunu o yanıma bu yanıma sürerim...

bırden sısmedıysen ve nefeste sıkıntı yoksa korkma canımmm
adetten evdesın jel fln sısırmıstır halıyle hareket yok o yuzdende sıskınlık olabılır yanııııı

gunaydın cnm

iyi gidiyor canım.. işlerim benimde çok yoğun. bu ara çok yoruluyorum bende.. hamileyken yaz zor geçer derlerdi de inanmazdım. sıcaklarda perişan oldum. allahtan biraz serinledi rahatladım valla

Canım sende dikkat et kendine biz zor dayanıyoruz hamileyken tabi daha zor olur..eee senin fındık kurdu da büyüdü maşallah annesini zorluyor tabii

bırden sısmedıysen ve nefeste sıkıntı yoksa korkma canımmm
adetten evdesın jel fln sısırmıstır halıyle hareket yok o yuzdende sıskınlık olabılır yanııııı
gunaydın cnm

bana adetten gibi geldi.... ama bilmiyorum ki.... peki hamileyken bu anal fissür için neler yapılabilir bilen var mı?

egunal
Sonucum 1146 dan 1157 ye çıkmış doktorla görüştüm dış gebelik olma olasılığı yüksek yarın detaylı muayene edecem dedi...illa dış gebelik te olmayabilirmiş...
resmen değerim sabitlendi 1100-1300 arası..
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
anormal bi durum olduğu çok belli..
Allahtan tek dileğim son iki değerde düşüşe geçiş var inşallah öyle devam eder...

Bizlere umut veren teselli eden sen,, Allah ım bugünün hürmetine yüzünü güldürür inşallah.. ve herşey istedeğin gibi olur. Allahın işi bu hiç belli olmaz... Bol bol dua ett canımm

kızlar valla evde 3 aylık hamile göbeğiyle geziyorum.. şiştim yahu.....
oooooo çok serttt.....!!!!!!

valla şekerimm bebek olsun da ıcerde sıs olsun onemlı deıll sabır lutfenn aaaa
bakalım bende dun sakındım yanı gercı dun sadece konustukk kızım ya bende de catlak var canım nasıl yanıyo sormaa

ya emınım zor oluyodur senın ıcın..evet canım basladım dıe bılırım bu ayın adetınle tam anlımyla baslıcaz ınsallahh

Günaydın tatlım zeynep kamile gidip oradaki dosyamı almam lazım sonra görüşmeye gidicem sanırım önümüzdeki hafta ancak gidebilirim.. Sen nasılsın karar verebildin mi?

canım sana tavsiyem tedavden önce dr git ve konuş.. ben söyledim felan ama.. benim başka bir yerden çatlak oluştu şimdi... çok zor ya.. hani derler ya Allah düşmanıma vermesin diye aynen öyle... fitil felan kullan geçir...benim ilaçlardan oluştu diye düşünüyorum.. çünkü ne üşüttüm nede kabızım.... geçmiyorda meret... Rabbim e dua ediyom geçsin diye.. elimden de başka bir şey gelmiyor şimdilik...

Hepimiz için çooook pozitif,güzel haberler alacağımız,mutlu bir gün olması dileğiyle...

günaydın canım.. bende acayip şişkinlik var.. yuvarlanıp gidiyom... (yakında gerçek manada yuvarlancam göbeğim top gibi maşallah...)

ben ilaçları boşladım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum progeston fitil ve estrodem kullanıyorum ya.. ne kadar daha içicez dr devam diyoda ne zamana kadar? çalışıyorum onları içince sürekli bi halsizlik ve uyku basıyo daha kötü

kızlar ben çıkıyorum.. sürekli oturmayayım bilgisayar başında.. oturuncada acıyo fissül... neyse gelirim ben yine.. öptüm hepinizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…