yok kuzum ya.. ohss riski yaşamadım şükür.. bu son günler şiştim ben...adet dönemimde şişerim hep...ee bu günlerde benim adet dönemim.. ve bebişlerimde içerde...ondan olmuştur diye düşünüyorum.. canım birde bu ohss meleti son 2 gün kala başlar mı yani...? daha önce olmaz mıydı?
Canım benim bakılır,sen git doktora,ara kanamandan bahset,direkt muayene eder,duruma göre test ister...
ahh ecrinim, ne zor dönemlerdi. sanırım bende hayat sınavlarımdan birini tedavim esnasında eşim ve ailesi tarafından verdim. o kadar zor bir sürece rağmen tutundu bebeğim annesine. hatta aldırmayı bile düşündüm hatırlarsanama geçti çok şükür. şimdi iyiyiz. ben restimi çektim görümcemle pek görüşmüyoruz. evime hiç gelmedi o günden beri çünkü çağırmıyorum. kaynanam ise ben rest çekince melek oldu bir anda. demekki cadı gelin olmak gerekiyormuş. hediyeler mi dersin ilgi mi dersin hepsi var oldu birden valla
eşimde hatalarının farkında mı bilmiyorum ama en azından beni kaybedebileceğini gördü anladı. o yüzden artık daha dikkatli. kardeşiyle o bile görüşmez oldu. geçende itirafta etti herşeyin görümcenin başının altından çıktığı. görümcem benden 8 yaş büyük. evlense belki kurtulurdum
bitkisel kürler
[sıze=3] kür:hamile kalabilmek için[/sıze]
100 g kestane balına 1 tatlı kaşığı öğütülmüş çörekotu ve 1 tatlı kaşığı toz tarçın eklenir. Gün içinde tüketilir.
Polen kısırlık tedavisinde en önde gelen bitkisel gıdalardan biridir. Kısırlık tedavisinin en güç olanı sinirsel kaynaklı hormonal olan şeklidir. Kadın ve erkek beyninin ortasında bulunan nohut büyüklüğünde ki hipofiz bezi, belli zamanlarda kadınlarda yumurtalıklara, erkeklerde ise husyelere, omur ilik sinir telleri kanalı ile emir vererek yumurta ve sperm üretmelerini sağlatır. Korku, şok, stres, beyin özrü veya hastalıkları gibi nedenlerle hipofiz bezi bu görevini yapamaz ise kadında "ovülasyon yokluğu", erkekte "azosperm" denilen canlı sperm yokluğu ile kısırlıkları ortaya çıkarır. Dozajlı ve kaliteli bir polenle birlikte alınan arısütü, kestane balı ve çörekotu, vücuda hem olağanüstü doğal protein, aminoasit, vitamin, mineral sağlayarak destek vermekte ve beyinde hipofiz bezindeki "spazm"ı çözerek yumurta ve canlı sperm üretimini sağlamaktadır.
[sıze=3]kür: Polikistik overe, erken menopoza ve miyomlara karşı[/sıze]
iki bardak klorsuz suyu (yaklaşık 250-300 ml) kaynatınız. Orta boy yemeklik kuru soğanın en dış açık kahverenkli ince kabuğunu soyduktan sonra dörde veya altıya bölüp kaynamakta olan suyun içerisine atınız. Ağzı kapalı olarak beş dakika kaynattıktan sonra ocaktan indirip ılımaya bırakınız. ılıyınca, süzülür ve ılık olarak bir su bardağı öğle yemeğinden on dakika önce içilir. Aynı şekilde akşam yemeğinden önce tekrar taze olarak hazırlanıp on dakika önce içilir. Bu küre onbeş gün devam edilir ve kür sonlandırılır.
Dikkat: Kırmızı veya mor soğan amaca uygun değildir. Uygulanacak olan soğan kürünün taze hazırlanması ve ılık olarak içilmesi şarttır. Soğuk olarak veya beklemiş haşlama suyu içilmemelidir.
[sıze=3]kür:yumurta çatlamasına yardımcı ve kolay hamile kalmak için[/sıze]
7-8 tane kuru incir, yarım litre suda 5-10 dakika haşlanacak. Daha sonra süzülüp suyu 1 gün içinde tüketilecek (incirlerin yenmesine gerek yokmuş). Her gün taze hazırlanacak. 21 gün süreyle uygulanacak.
Bu kürün daha etkili olması için, bu küre başlamadan önce 15 gün süreyle soğan kürü uygulanması gerekiyormuş.
[sıze=3]kür : Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı[/sıze]
üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte on dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.
Ileride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.
[sıze=3]kür : Fsh hormonu yüksekliğine karşı[/sıze]
üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak ( 150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte beş dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır, ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün iki defa bir su bardağı içilir. Ilki kahvaltıdan iki saat sonra, ikincisiyse akşam yemeğinden iki saat sonra içilir. Her defasında taze hazırlanması şarttır. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır.
[sıze=3]rahim duvarı inceliği için;[/sıze]
hekiminiz rahim duvarınızın incelmiş olduğunu belirtmiş ise, bir ay boyunca günde enaz 1 ençok 2 bardak taze sıkılmış nar suyu içiniz. 100% nar suyu olarak satılan hazır meyve suları da bu amaçla kullanılabilir.
Içinde ayva yaprağı,melisa çayı,ada çayı ve zencefil olan peyronoi adında bir çay rahim duvarı kalınlığını sağlamada etkiliymiş.
[sıze=3]kür:hareketli sperm sayısını ve kalitesini arttırmak için:[/sıze]
kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 67 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
[sıze=3]kür:hamile kalmayı destekleyen kür[/sıze]
5 gram aslan pençesi, 5 gram civan perçemi, 5 gram çoban çantası.
Yarım litre kaynar suya aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantasını koyun. Ardından 1-2 dakika kaynattıktan sonra 20 dakika kadar demlenmesini bekleyin. Sabah ve akşam bu çaydan bir su bardağı için.
[sıze=3]kür:erken menopaza karşı[/sıze]
1 tatlı kaşığı hayıt tohumu1 tatlı kaşığı adaçayı
1 litre kaynayan suyun içine atılan malzemeler birlikte bir taşım kaynatıldıktan sonra 10 dakika demlenerek sabah akşam bir bardak tüketilir.
[sıze=3]kür:miyom, kist ve iltihaplara karşı uygulanabilecek şifalı kür[/sıze]
1 litre su,1 tutam çobançantası,1tutam civanperçemi,1 tutam adaçayı,1 tutam hayıt tohumu,1 tutam aslanpençesi
malzemelerin hepsinden birer tutam alınarak 1 litre kaynayan suyun içine atılır ve 5 dakika kaynatılır.
[sıze=3]kür:azospermi için[/sıze]
3 kilo organik bal,100 gram keçiboynuzu tozu,100 gram çakşır kökü,100 gram dövülmüş badem,100 gram fıstık içi,100 gram ceviz içi,
100 gram üzüm çekirdeği tozu,100 gram çam fıstığı,100 gram çoban çökerten,100 gram zerdeçal (sarı kök),100 gram zencefil,100 gram ginseng tozu
hepsi karıştırılarak macun haline getirilir.karışımdan sabahları ve akşamları yatarken 1 çorba kaşığı tüketilmesi tavsiye edilir.
Günaydın bayanlar, yazdıklarınızı okuyorum ama sohbet öyle koyu öyle güzelki yazmaya cesaret edemedim açıkçası benide aranıza alıp almayacağınız konusunda endişelendim.Benimde 2 haziranda ege üniversitesinde transferim yapıldı.34 yaşında olduğum için tek embriyo kondu. kalitesi hakkında bir bilgim yok.Ama dondurulacak embriyo yoktu( bugün 6. günüm ve regl belirtilerim başladı.Çok moralim bozuk.Allahtan ümit kesilmez ama ben tamamen olumsuz düşünmeye başladım. Umarım bekleyen herkes biran önce bebişlerine kavuşur.
dün 3.gündü gidecektim üşendimm yaa aslında hastaneyede gitmiştim...
ara kanama baya adetti valla....burdada kime gitcme bilmiyorum yani belli doktorum yok:26:
günaydın bayanlar, yazdıklarınızı okuyorum ama sohbet öyle koyu öyle güzelki yazmaya cesaret edemedim açıkçası benide aranıza alıp almayacağınız konusunda endişelendim.benimde 2 haziranda ege üniversitesinde transferim yapıldı.34 yaşında olduğum için tek embriyo kondu. Kalitesi hakkında bir bilgim yok.ama dondurulacak embriyo yoktu( bugün 6. Günüm ve regl belirtilerim başladı.çok moralim bozuk.allahtan ümit kesilmez ama ben tamamen olumsuz düşünmeye başladım. Umarım bekleyen herkes biran önce bebişlerine kavuşur.
yaaa niye kimse bana msj yazmıyo çok üzülüyorumNeyse ya amann
ne yazdın canım görmedik sanırım yoksa yazmaz olurmuyuz hiç
canım sana tavsiyem tedavden önce dr git ve konuş.. ben söyledim felan ama.. benim başka bir yerden çatlak oluştu şimdi... çok zor ya.. hani derler ya Allah düşmanıma vermesin diye aynen öyle... fitil felan kullan geçir...benim ilaçlardan oluştu diye düşünüyorum.. çünkü ne üşüttüm nede kabızım.... geçmiyorda meret... Rabbim e dua ediyom geçsin diye.. elimden de başka bir şey gelmiyor şimdilik...
yaaa niye kimse bana msj yazmıyo çok üzülüyorumneyse ya amann
Günaydın bayanlar, yazdıklarınızı okuyorum ama sohbet öyle koyu öyle güzelki yazmaya cesaret edemedim açıkçası benide aranıza alıp almayacağınız konusunda endişelendim.Benimde 2 haziranda ege üniversitesinde transferim yapıldı.34 yaşında olduğum için tek embriyo kondu. kalitesi hakkında bir bilgim yok.Ama dondurulacak embriyo yoktu( bugün 6. günüm ve regl belirtilerim başladı.Çok moralim bozuk.Allahtan ümit kesilmez ama ben tamamen olumsuz düşünmeye başladım. Umarım bekleyen herkes biran önce bebişlerine kavuşur.
günaydın..
almamak ne demek sne d ekatıl koyu sıcak muhabbete...
transferin hayırlı olsun cnaım dur bakalım sen umudunu koru rabbimden ümit kesmeyelim...
inşaalalh pozitif olucak spnucunda...rabbim ol dedimi bitaneyede kaliteyede bakmaz canım...rabbimiza sığın ...
belirtilerde belli olmaz belki bebişin tutunuyor sen sakin olmaya bak annesiiii
canım oncelıkle hosgeldınBunalar sana bunlarda Bebegıneee
bızım oyle aramıza almayız fln yok burda hepımıze bebek ıcın ugarsıyoruz ve aıle olduk
ıns memegın senınledır ve bız belırtılere takılmıyoruzzzzz
canım oncelıkle hosgeldınBunalar sana bunlarda Bebegıneee
bızım oyle aramıza almayız fln yok burda hepımıze bebek ıcın ugarsıyoruz ve aıle olduk
ıns memegın senınledır ve bız belırtılere takılmıyoruzzzzz
bende san yazdımmmmmmmmmmm sen cvp vermedın
günaydın canımTesti yaptır mutlaka canım.
Benime doktorum kesinlikle gerek yok diyordu,ısrarım üzerine yapıldı ve pıhtılaşma sorunumun olduğu çıktıVe şuana dek sadece coraspin kullanmıştım.
Peki sende laporoskopi sonrası rahim kalınlığında değişiklik olmuşmuydu?
Eki Görüntüle 438956 MERHABA kızlarrr geldimm hemen topikte neler olmuş bitmiş ona baktım gunaydın demeden güldenin yazdıklarını gordum ve cok uzuldum..o kadar güçlü kadın suan ne kadar çaresiz durumda bu cok acı gercekten aslında ben o kadar yaşadıklarına rağmen hala dımdık ayakta durması zayıf olduğunu gostermıyor.aynı şeyleri ben yaşasam coktan pes etmiştim ama o yapmadı sonuna kadar da devam edicekk ne mutlu sana arkadaşım umarım yüzün gülecek.. Eki Görüntüle 438957
gunaydın canlarımmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm
çok ama çok güzel bir gün olsun insallah.. içimizdeki umutları dahada yeşertecek bir gün olsun....
günaydın güzel birgün ve güzel haberlerin geldiği birgün olsun
Umut Oldukça Her Yeni GÜN Yeni Bir Başlangıçtır. Yaşamın Büyüsü Umuttur. Umutlarınız Hiç Bitmesin..GÜNAYDINLAR)
Günaydın güzellikler herkes nasıl? Ben inanılmaz yoğun bir tempoda çalışmaya devam ediyorum o yüzden çok fazla dahil olamıyorum..Pazartesi gününden beri sol bacağım acayip şişti biraz iniyor gibi ama öğleden sonra tavan yapıyor.. Sanırım bunun içinde dr. yolu görünüyor bana ama bıktım gitmek istemiyorum...
Gunaydin arkadaslar, bugün dünden güzel olsun inşallah
Canlarim gunaydin, hepinize mutlu umutlu bir gun diliyorum
Eki Görüntüle 439005
Hepimiz için çooook pozitif,güzel haberler alacağımız,mutlu bir gün olması dileğiyle...
günaydınnn hayırlı haberlerin geldiği güzel bir gün dilerim.....
herkeze günaydın kızlar bende geldim
dün gece geldim kimse yoktu ve egunalı çok merak ediyorum
akşamdan beri aklımdan çıkmıyo çok üzülüyorum herşeyin hayırlısı
günaydın selam kızlar nasılsınız benim yarın test günüm inş güzel haberler alırız canım arkadaşlarm
aaa ne güzell,,biz çok kararsız kaldık ama sonunda babası karar versi Sare ye,alıştık artık,,,senin ne kadar kaldı cinsiyetine,16.haftada söylüyolar genelde ama,Allah gönlüne göre versin inş
birde anal fissürümle uğraşıyorum.. geçmiyor meret.. ialçlar yan etki felan mı yapıyor.. anlamıyorum ki.. çünkü üşütmüyorum.. kabız felan da değilim.. Rabbim e geçsin diye dua ediyom valla...ilaçta kullanamıyom.. canım yanıyor... daha fena olmasında...
günaydın selam kızlar nasılsınız benim yarın test günüm inş güzel haberler alırız canım arkadaşlarm
teşekkür ederim kızlar. Birazda kendimi dinlemek istemediğim için sohbet etmek istedim sizlerle.bizi yine en iyi biz anlarız.
ben 1 kure basladım sonrada sogana baslıycam
ya bısey sorcam bu fsh ıcın denılenı erkekte uygulayabılırmıyız kı :44::44:
günaydınnn canımm arkadaşlarımmm
bugün işşallah hepimiz için güzel bi gün olur..artık güzel haberlere ihtiyacımız var..güldenimde işşallah hayırlı habererle gelir...
hepinizi kocaman öpüyorummm
sizi sewiyorummm
saol canım cevabın için çıkmıştım kimse yazmadı diye tekrar geldi msj gördüm ve yazdım hemen evt kendimi yalnız hissettim sadece egunalı gerçekten çok merak ediyorum inş iiiii haberlerini alıcaz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?