Tüp Bebek Günlüğümüz !

ohss neydi...acaba..defne'cim şişlik herkesde oluyor.ben hamile kotu almiştim lc waikiki den enson onla geliodum işe.hamile kalanlarında hepsinde şişlik vardı canım yinede yediklerine dikkat et cok gaz yapacak seyler yeme bide o şişirmesin .mesela mevsim meyvası karpuz cok şişiriyor biliosun..

Son düzenleme:
Canım benim bakılır,sen git doktora,ara kanamandan bahset,direkt muayene eder,duruma göre test ister...

dün 3.gündü gidecektim üşendimm yaa aslında hastaneyede gitmiştim...
ara kanama baya adetti valla....burdada kime gitcme bilmiyorum yani belli doktorum yok:26:

aman maşallah Allah bozmasın bir daha yaşatmasın inşallah... ara sıra cadılık yapmak gerekiyor

Günaydın bayanlar, yazdıklarınızı okuyorum ama sohbet öyle koyu öyle güzelki yazmaya cesaret edemedim açıkçası benide aranıza alıp almayacağınız konusunda endişelendim.Benimde 2 haziranda ege üniversitesinde transferim yapıldı.34 yaşında olduğum için tek embriyo kondu. kalitesi hakkında bir bilgim yok.Ama dondurulacak embriyo yoktu( bugün 6. günüm ve regl belirtilerim başladı.Çok moralim bozuk.Allahtan ümit kesilmez ama ben tamamen olumsuz düşünmeye başladım. Umarım bekleyen herkes biran önce bebişlerine kavuşur.

ben 1 kure basladım sonrada sogana baslıycam
ya bısey sorcam bu fsh ıcın denılenı erkekte uygulayabılırmıyız kı :44::44:

günaydın..
almamak ne demek sne d ekatıl koyu sıcak muhabbete...
transferin hayırlı olsun cnaım dur bakalım sen umudunu koru rabbimden ümit kesmeyelim...
inşaalalh pozitif olucak spnucunda...rabbim ol dedimi bitaneyede kaliteyede bakmaz canım...rabbimiza sığın ...
belirtilerde belli olmaz belki bebişin tutunuyor sen sakin olmaya bak annesiiii

dün 3.gündü gidecektim üşendimm yaa aslında hastaneyede gitmiştim...
ara kanama baya adetti valla....burdada kime gitcme bilmiyorum yani belli doktorum yok:26:

Canım benim aşk olsun üşenmek olurmu

Allah korusun belki kist var,belki başka birsey var...

28 günün altındaki kanamalar normal sayılmaz,mutlaka git bugün...

Aklını meşgul etmesin...

canım oncelıkle hosgeldın Bunalar sana bunlarda Bebegıneee
bızım oyle aramıza almayız fln yok burda hepımıze bebek ıcın ugarsıyoruz ve aıle olduk
ıns memegın senınledır ve bız belırtılere takılmıyoruzzzzz

yaaa niye kimse bana msj yazmıyo çok üzülüyorum Neyse ya amann

bende san yazdımmmmmmmmmmm sen cvp vermedın

valla canım bende fıtıl kullandım ama bı ara etkı ettı yıne devam edıyo yanı gecmedı bılmıorum

yaaa niye kimse bana msj yazmıyo çok üzülüyorum neyse ya amann

hoşgeldn canım ya ne demek elbette alırız tup kardeşiyiz bizzz moralını bozma bence ıyı dusun kı ıyı olsun

Teşekkür ederim kızlar. birazda kendimi dinlemek istemediğim için sohbet etmek istedim sizlerle.Bizi yine en iyi biz anlarız.

saol canım cevabın için çıkmıştım kimse yazmadı diye tekrar geldi msj gördüm ve yazdım hemen evt kendimi yalnız hissettim sadece egunalı gerçekten çok merak ediyorum inş iiiii haberlerini alıcaz:18:

günaydın canım
yarın yaptırıom pıhtılaşma testlerini.9 lu trambofili testiymiş.bir sürü yeri aradım çok pahalı 1000 tl falan dediler.kendi merkezim 500 e yapıo.saolsun leyliko arkadaşımız egede çalışıo ayarladı yarım gidip yaptırcam..yok olmadı bi değişiklik.çok şükür bi sorun yok hiç bi şeyde bide şu testi halledeyim sonuçları gelsin rahatlıcam...

gunaydın canlarımmmmmmmmm
nasılsınız bakalımmmmmmmmmm

çok ama çok güzel bir gün olsun insallah.. içimizdeki umutları dahada yeşertecek bir gün olsun....

günaydın güzel birgün ve güzel haberlerin geldiği birgün olsun

Umut Oldukça Her Yeni GÜN Yeni Bir Başlangıçtır. Yaşamın Büyüsü Umuttur. Umutlarınız Hiç Bitmesin..GÜNAYDINLAR)

Gunaydin arkadaslar, bugün dünden güzel olsun inşallah

Canlarim gunaydin, hepinize mutlu umutlu bir gun diliyorum

Eki Görüntüle 439005

Hepimiz için çooook pozitif,güzel haberler alacağımız,mutlu bir gün olması dileğiyle...

günaydınnn hayırlı haberlerin geldiği güzel bir gün dilerim.....

herkeze günaydın kızlar bende geldim
dün gece geldim kimse yoktu ve egunalı çok merak ediyorum
akşamdan beri aklımdan çıkmıyo çok üzülüyorum herşeyin hayırlısı

günaydın selam kızlar nasılsınız benim yarın test günüm inş güzel haberler alırız canım arkadaşlarm

günaydınnn canımm arkadaşlarımmm
bugün işşallah hepimiz için güzel bi gün olur..artık güzel haberlere ihtiyacımız var..güldenimde işşallah hayırlı habererle gelir...
hepinizi kocaman öpüyorummm
sizi sewiyorummm

tregl belirtileri herkeste oluyor hiç sıkma canını lütfen.
sizin neden neydi ,bide kacıncı gün embryosu konuldu ?
buarada ege üni.den memnun musun canım ,doktorun kim ?toplamda nekadara maloldu ?
belki bende oraya gişdeyim diyorumda ,ben ilk denemeyi bahcecide fulyada yaptırdım ,pişmanım acıkcası cok yordular beni..ilkinde tutmaması banabaglıydı biraz cok stres yaptım..

ilk seferde hamile kalan cok kişivar burda ,yalnız değilsin stres yapma ,burda seninle aynı seyleri yaşayan bissürü insan var .İnşallah olur canım hayirlisi neyse o oluyor sonucta..

aaa ne güzell,,biz çok kararsız kaldık ama sonunda babası karar versi Sare ye,alıştık artık,,,senin ne kadar kaldı cinsiyetine,16.haftada söylüyolar genelde ama,Allah gönlüne göre versin inş

Sagol canim, 2 hafta sonra randevumuz var, dr o zaman gorunur diyor.

zeytinyagi diyorum baska bisey demiyorum. Bende de vardi, hergun zeytinyagi surdum, kurtuldum cok sukur...

günaydın selam kızlar nasılsınız benim yarın test günüm inş güzel haberler alırız canım arkadaşlarm

ıns sonucun pozıtıf olur canımmmmm

teşekkür ederim kızlar. Birazda kendimi dinlemek istemediğim için sohbet etmek istedim sizlerle.bizi yine en iyi biz anlarız.

aynen canım bızı bızden baska kım daha ıyı analrkı
dınleme kendını lutfennnn

Canım merhaba hoşgeldin

Tedavin hayırlı,uğurlu,sonu bebişli olsun inşallah.

Belirtilere hiç takılma,herkeste oluyor...

Güzel haberlerini almak dileğiyle

ben 1 kure basladım sonrada sogana baslıycam
ya bısey sorcam bu fsh ıcın denılenı erkekte uygulayabılırmıyız kı :44::44:

Canım hayırlı olsun,şifa olsun inşallah

Erkeklerdede kullanılmasının bir sakıncası olmaz sanırım ,sonuçta kürde arslanpençesi bitkisi var sadece...

Hayırlı haberlerini almak dileğiyle canım

Allah yüzünü güldürsün insallah...

günaydın kızlar,,bende kalktım eşimle kahvaltı ediyoruz,evde olmak ne gğzelmiş,,,bugün evde dinlenicem artık gezmek yok...inşallah herkes için güzel bir gün olurrr

hosgeldın canım gunaydınnnnn
evet guldenımızı beklıyoruz bakalım randevusu kactaydı hıc yazmadıda
Allahım onun yuzune gulecek bugun ben ınanıyorum buna
bende senı cok sevıyorum ızmır lokmam

canım oyle hemn yazıp cvp bekleme gormeyız ısteyız aaaa farktmemısızdır yaz 2 mj sonra kımse yazmıyo yokkkk
bız hepımız bırbırımıze destek oluyoruz burda aıle olduk kardesız taammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…