Tüp Bebek Günlüğümüz !

ne haber noldu ya gelişmeler ne durumda RABBİM sıkıntı yaşatmasın hayırlısı nasip etsin alıntı yapamadım canım ya kusura bakma dualarımdasın

Canım günaydın hoşgeldin ilk olarak tedavin hayırlı olsun umutsuzluğa kapılman ve moralini bozman için daha çok erken regl belirtisi yaşayıp gebe olan çok arkadaşımız var.. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın..

günaydın selam kızlar nasılsınız benim yarın test günüm inş güzel haberler alırız canım arkadaşlarm

günaydın canım a.s yarın büyük gün desene inşallah sende müjdelerle gelirsin canım.. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın..

günaydın kızlar,,bende kalktım eşimle kahvaltı ediyoruz,evde olmak ne gğzelmiş,,,bugün evde dinlenicem artık gezmek yok...inşallah herkes için güzel bir gün olurrr
günaydınnn canım
sen artık gezmee doğurman yakınn walla
dinlen ewinde bebişinn büyüsünnnn
hosgeldın canım gunaydınnnnn
evet guldenımızı beklıyoruz bakalım randevusu kactaydı hıc yazmadıda
Allahım onun yuzune gulecek bugun ben ınanıyorum buna
bende senı cok sevıyorum ızmır lokmam

ayyyy izmirr lokmasıda oldummm
şuan girmiş doktora almıssındır haberi sende ama...elif yazdıı

Haydi hayırlı olsun,temiz çıksın inşallah canım

Test yaptırdıkça rahatlayan bir haldeyiz resmen

günaydın kızlar,,bende kalktım eşimle kahvaltı ediyoruz,evde olmak ne gğzelmiş,,,bugün evde dinlenicem artık gezmek yok...inşallah herkes için güzel bir gün olurrr

Günaydın canım hoşgeldinAfiyet olsun

yaa dımı canımm oh ne guzell keyfınızı cıkarın valla sen ıyı dayandın zatenn o kadar calıstın hakkınn yanı

saol canım benim
aynen öyle ben kimseyle konuşamadıklarımı burada sizlele paylaştım ve hep bana destek oldunuz ,damdan düşenin halinden damdan düşen anlar,burada aynı dertleri sıkıntıları yaşayınca birbirimizi anlıyoruz ve destek oluyoruz çok teşekküredermşimdi gönlümüz dualarımız egunal için inş ii haberle gelir

Sagol canim, 2 hafta sonra randevumuz var, dr o zaman gorunur diyor.

zeytinyagi diyorum baska bisey demiyorum. Bende de vardi, hergun zeytinyagi surdum, kurtuldum cok sukur...

az kaldı bakalım kartalmı kartalıcemıııııııııı

canım esımın fsh yuksek cıkınca arastırdım bunu buldum esıme dedım
dun arastırmıs bayanalra ozel dedı hem adet duzenlıyo sen ıc fln dedı
ya dedım bende sende ıcerız sıkınıt yok ama sen daha cok ıcecennn
o yuzden sordum balımmmm

hosgeldın canımmmmmmmmmmm
enıstede evde oh ne guzel
ne cok ımrenıyorum sıze esler gec ıse gıdıyor
bız sadece pazar bole ıstedıgımız gıbı kahvaltı yapıyoruz hergun yapıyoazda boyle gec daha guzel hanııı

günaydın canım dün ne yaptın merak ettim seni canım nasıl geçti görüşmen. inşlhh hepimiz bebişlere kavuşucaz.Allahın izniyle

günaydınnn canım

nerde yazdı kı elif bende gormedım..zaten bazı yerlere gıremıorum burdan ne takip edersem o iştee...

Merhaba denizgel, izmirdesin sende sanırım. geçen yıl ekim ayında ege ye başvurduk.Bir dizi test, tahlil, rahim filmi falan yaptılar 3 ayın sonunda sebep bulamadılar.Sebepsiz infertilite yani. önce 2 aşılama yaptılar şubat ve nisanda tutmadı.Haziranda da ilk tüp denemem oldu. Ben memnunun egeden.Sadece biraz yoğunluk var.Gittiğin zaman biraz bekliyorsun.Ama kesinlikle bu işte uzmanlar.Belli bir doktorun olmuyor orada.3 tane doktor var ayşin hanım,gülnaz hanım ve rafael bey.Hangisi denk gelirse o yapıyor işlemini.Üçünün de çok iyi olduğunu düşünüyorum.Gün içinde o kadar çok ve çeşitli vaka görüyorlarki.Erol tavmergen merkezin müdürü tedavileri o yönlendiriyor ama muayeneye toplama ve transfere girdiğini görmedim.Ben raporlu yaptırıyorum bu arada (amaraporlu istemez özel yaptırmak istersen erol bey ve ege hanımın özel muayenehanesine gidip de egede de yaptırabilirsin tüp bebeği) En azından ticari, bir merkez olmadığı için içim rahat.Bana raporlu 1700 tl'ye maloldu.Raporsuz olsaydı 4250 lt civarı tutacaktı.Benim opumu ve transferimi ayşin hanım yaptı. 5 yumoşum toplandı 4 ü döllendi.31 mayıs toplama 2 haziran transfer.2. gün mü 3. günmü oluyor bilemiyorum. regl belirtim başlayınca bugün ümitsizliğe düştüm ama tutarsa büyük sürpriz olacak bana.Çok uzun yazdım sanırım :)

Canım sen al bitkiyi,akşam hazırla,şirinlik yapa yapa içir,tadıda kötü değil yani İkna kabiliyetine güveniyorum

Haydi hayırlı olsun,temiz çıksın inşallah canım

Test yaptırdıkça rahatlayan bir haldeyiz resmen

Günaydın canım hoşgeldinAfiyet olsun
aynen canım test kolik olduknapalım bizimde kaderimiz bu heralde yapcak bişi yok o yüzden test yaptırıp duruozz
günaydın canım,1,5 ay var ya daha doğuma ondan rahatım galiba :)) ama çok yoruldum 3 günde,bugün evde dinlenicem,yollarda doğurmayım :))
egunal girmişmi doktora,ne olmuş varmı haber

şuan girmiş gelir haberi heralde az sonra..işşallah güzel haberlerle gelir yaaa:18::18:

günaydınnn canım

ben lokmayı cok sevıyorum
senıde cok sevıyorummmmmmmm lokmada sende ızmırdesınız yaaaa bagladım sızı

ıns canım benım ınsssssssssss

Canım sen al bitkiyi,akşam hazırla,şirinlik yapa yapa içir,tadıda kötü değil yani İkna kabiliyetine güveniyorum

aksam alıcam zaten canım o kadar cok sey ıcıyorkı ne oldugunu anlamaz bıleee

nerde yazdı kı elif bende gormedım..zaten bazı yerlere gıremıorum burdan ne takip edersem o iştee...

senın gıremedıgın yerdeeeeeeeeee

günaydın canım dün ne yaptın merak ettim seni canım nasıl geçti görüşmen. inşlhh hepimiz bebişlere kavuşucaz.Allahın izniyle

tatlım bursa topiğine girmedım yazmadım orda belkı ordan da kızlar merak etmıstır:26::26::26: vala canım gıttım fakulteye barış beyle gorustum hemen tedavıye baslayalım dedı bı kac test verdı bu ay kı adetınle baslıyoruz dedı.orda baslıcam yanı basarı oranları da ıyı canım ya dusundum yanı hazır raporum varken orda yaptırayım bı sansımı deneyım soncta kaderımde varsa olur.hatta dun bı bayanla tanıstım hemen hamıle kalmıs ama dıs gebelıkmıs kurtaja gelmış

aynen canım test kolik olduknapalım bizimde kaderimiz bu heralde yapcak bişi yok o yüzden test yaptırıp duruozz

İnanırmısın bazen benim ve eşimin yaptırdığı testler gözüme yetersiz geliyor,işin içine anne,babalarıda mı dahil etsek acaba diye düşünür oldum

hee bılıorum zatenn orda konusun tel.de konusunn burda bıze haber vermeyın zaten

Canım yeni gördüm bende başlayacağını.Haydi hayırlı olsun inşallah.Rabbim yardım etsin,yüzünü güldürsün inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…