Günaydın bayanlar, yazdıklarınızı okuyorum ama sohbet öyle koyu öyle güzelki yazmaya cesaret edemedim açıkçası benide aranıza alıp almayacağınız konusunda endişelendim.Benimde 2 haziranda ege üniversitesinde transferim yapıldı.34 yaşında olduğum için tek embriyo kondu. kalitesi hakkında bir bilgim yok.Ama dondurulacak embriyo yoktu( bugün 6. günüm ve regl belirtilerim başladı.Çok moralim bozuk.Allahtan ümit kesilmez ama ben tamamen olumsuz düşünmeye başladım. Umarım bekleyen herkes biran önce bebişlerine kavuşur.
günaydın selam kızlar nasılsınız benim yarın test günüm inş güzel haberler alırız canım arkadaşlarm
Sagol canim, 2 hafta sonra randevumuz var, dr o zaman gorunur diyor.
günaydınnn canımgünaydın kızlar,,bende kalktım eşimle kahvaltı ediyoruz,evde olmak ne gğzelmiş,,,bugün evde dinlenicem artık gezmek yok...inşallah herkes için güzel bir gün olurrr
hosgeldın canım gunaydınnnnn
evet guldenımızı beklıyoruz bakalım randevusu kactaydı hıc yazmadıda
Allahım onun yuzune gulecek bugun ben ınanıyorum buna
bende senı cok sevıyorum ızmır lokmam
günaydın canım
yarın yaptırıom pıhtılaşma testlerini.9 lu trambofili testiymiş.bir sürü yeri aradım çok pahalı 1000 tl falan dediler.kendi merkezim 500 e yapıo.saolsun leyliko arkadaşımız egede çalışıo ayarladı yarım gidip yaptırcam..yok olmadı bi değişiklik.çok şükür bi sorun yok hiç bi şeyde bide şu testi halledeyim sonuçları gelsin rahatlıcam...
günaydın kızlar,,bende kalktım eşimle kahvaltı ediyoruz,evde olmak ne gğzelmiş,,,bugün evde dinlenicem artık gezmek yok...inşallah herkes için güzel bir gün olurrr
günaydın kızlar,,bende kalktım eşimle kahvaltı ediyoruz,evde olmak ne gğzelmiş,,,bugün evde dinlenicem artık gezmek yok...inşallah herkes için güzel bir gün olurrr
günaydınnn canım
sen artık gezmee doğurman yakınn walla
dinlen ewinde bebişinn büyüsünnnn
günaydın canım,1,5 ay var ya daha doğuma ondan rahatım galiba :)) ama çok yoruldum 3 günde,bugün evde dinlenicem,yollarda doğurmayım :))
egunal girmişmi doktora,ne olmuş varmı haber
hosgeldın canım gunaydınnnnn
evet guldenımızı beklıyoruz bakalım randevusu kactaydı hıc yazmadıda
Allahım onun yuzune gulecek bugun ben ınanıyorum buna
bende senı cok sevıyorum ızmır lokmam
canım oyle hemn yazıp cvp bekleme gormeyız ısteyız aaaa farktmemısızdır yaz 2 mj sonra kımse yazmıyo yokkkk
bız hepımız bırbırımıze destek oluyoruz burda aıle olduk kardesız taammı
Sagol canim, 2 hafta sonra randevumuz var, dr o zaman gorunur diyor.
zeytinyagi diyorum baska bisey demiyorum. Bende de vardi, hergun zeytinyagi surdum, kurtuldum cok sukur...
Canım merhaba hoşgeldin
Tedavin hayırlı,uğurlu,sonu bebişli olsun inşallah.
Belirtilere hiç takılma,herkeste oluyor...
Güzel haberlerini almak dileğiyle
Canım hayırlı olsun,şifa olsun inşallah
Erkeklerdede kullanılmasının bir sakıncası olmaz sanırım ,sonuçta kürde arslanpençesi bitkisi var sadece...
Hayırlı haberlerini almak dileğiyle canım
Allah yüzünü güldürsün insallah...
Eki Görüntüle 438956 MERHABA kızlarrr geldimm hemen topikte neler olmuş bitmiş ona baktım gunaydın demeden güldenin yazdıklarını gordum ve cok uzuldum..o kadar güçlü kadın suan ne kadar çaresiz durumda bu cok acı gercekten aslında ben o kadar yaşadıklarına rağmen hala dımdık ayakta durması zayıf olduğunu gostermıyor.aynı şeyleri ben yaşasam coktan pes etmiştim ama o yapmadı sonuna kadar da devam edicekk ne mutlu sana arkadaşım umarım yüzün gülecek.. Eki Görüntüle 438957
günaydınnn canım
ayyyy izmirr lokmasıda oldummm
şuan girmiş doktora almıssındır haberi sende ama...elif yazdıı
tregl belirtileri herkeste oluyor hiç sıkma canını lütfen.
sizin neden neydi ,bide kacıncı gün embryosu konuldu ?
buarada ege üni.den memnun musun canım ,doktorun kim ?toplamda nekadara maloldu ?
belki bende oraya gişdeyim diyorumda ,ben ilk denemeyi bahcecide fulyada yaptırdım ,pişmanım acıkcası cok yordular beni..ilkinde tutmaması banabaglıydı biraz cok stres yaptım..
ilk seferde hamile kalan cok kişivar burda ,yalnız değilsin stres yapma ,burda seninle aynı seyleri yaşayan bissürü insan var .İnşallah olur canım hayirlisi neyse o oluyor sonucta..
canım esımın fsh yuksek cıkınca arastırdım bunu buldum esıme dedım
dun arastırmıs bayanalra ozel dedı hem adet duzenlıyo sen ıc fln dedı
ya dedım bende sende ıcerız sıkınıt yok ama sen daha cok ıcecennn
o yuzden sordum balımmmm
aynen canım test kolik oldukHaydi hayırlı olsun,temiz çıksın inşallah canım
Test yaptırdıkça rahatlayan bir haldeyiz resmen
Günaydın canım hoşgeldinAfiyet olsun
günaydın canım,1,5 ay var ya daha doğuma ondan rahatım galiba :)) ama çok yoruldum 3 günde,bugün evde dinlenicem,yollarda doğurmayım :))
egunal girmişmi doktora,ne olmuş varmı haber
günaydınnn canım
ayyyy izmirr lokmasıda oldummm
şuan girmiş doktora almıssındır haberi sende ama...elif yazdıı
saol canım benim
aynen öyle ben kimseyle konuşamadıklarımı burada sizlele paylaştım ve hep bana destek oldunuz ,damdan düşenin halinden damdan düşen anlar,burada aynı dertleri sıkıntıları yaşayınca birbirimizi anlıyoruz ve destek oluyoruzçok teşekkürederm şimdi gönlümüz dualarımız egunal için inş ii haberle gelir
Canım sen al bitkiyi,akşam hazırla,şirinlik yapa yapa içir,tadıda kötü değil yaniİkna kabiliyetine güveniyorum
nerde yazdı kı elif bende gormedım..zaten bazı yerlere gıremıorumburdan ne takip edersem o iştee...
günaydın canımdün ne yaptın merak ettim seni canım nasıl geçti görüşmen. inşlhh hepimiz bebişlere kavuşucaz.Allahın izniyle
aynen canım test kolik olduknapalım bizimde kaderimiz bu heralde yapcak bişi yok o yüzden test yaptırıp duruozz
ben lokmayı cok sevıyorum
senıde cok sevıyorummmmmmmm lokmada sende ızmırdesınız yaaaa bagladım sızı
ıns canım benım ınsssssssssss
aksam alıcam zaten canım o kadar cok sey ıcıyorkı ne oldugunu anlamaz bıleee
senın gıremedıgın yerdeeeeeeeeee
tatlım bursa topiğine girmedım yazmadım orda belkı ordan da kızlar merak etmıstır:26::26::26: vala canım gıttım fakulteye barış beyle gorustum hemen tedavıye baslayalım dedı bı kac test verdı bu ay kı adetınle baslıyoruz dedı.orda baslıcam yanı basarı oranları da ıyı canım ya dusundum yanı hazır raporum varken orda yaptırayım bı sansımı deneyım soncta kaderımde varsa olur.hatta dun bı bayanla tanıstım hemen hamıle kalmıs ama dıs gebelıkmıs kurtaja gelmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?