Canım senin minik kuşun erkek olduğu geçiyor içimden:97:
az kaldı bakalım kartalmı kartalıcemıııııııııı
İnanırmısın bazen benim ve eşimin yaptırdığı testler gözüme yetersiz geliyor,işin içine anne,babalarıda mı dahil etsek acaba diye düşünür oldum
Günaydın arkadaslarım geriye dönük bakindim ama Gülden dn hbr varmı cok merak ediyorum aramak istemiyorum eşi yanında dirDiye ee siz nasilsinz bakalım
hee bılıorum zatenn orda konusun tel.de konusunn burda bıze haber vermeyın zaten
yaa hep oyle diyolar, saglikli olsun da fark etmez :) amma velakin kiz olursa sanki hos olur
evet canim ya heyecanla bekliyorummmm
Günaydın arkadaslarım geriye dönük bakindim ama Gülden dn hbr varmı cok merak ediyorum aramak istemiyorum eşi yanında dirDiye ee siz nasilsinz bakalım
merhaba kızlar umarım herkes iyidir beni sorarsanız hiç iyi değilim grip nezle başım ağrıyo fena üşüttüm sanırım bu havalardan
egunali merak ettim geçmişi okuyamadım ama sanırım henüz bi haber yok
kızlar size bişey soracam biliyosunuz benim test günüm ayın beşiydi ve sonuç 5.8 yani negatifti ama ben hala adet olmadım
tüp bebekte negatif sonuçta ne kadar zaman sonra adet olunuyo adet tarihi uzayabiliyomu:26::26::26::26::26::26::26::26:
yaa hep oyle diyolar, saglikli olsun da fark etmez :) amma velakin kiz olursa sanki hos olur
evet canim ya heyecanla bekliyorummmm
İnanırmısın bazen benim ve eşimin yaptırdığı testler gözüme yetersiz geliyor,işin içine anne,babalarıda mı dahil etsek acaba diye düşünür oldum
tatlım bursa topiğine girmedım yazmadım orda belkı ordan da kızlar merak etmıstır:26::26::26: vala canım gıttım fakulteye barış beyle gorustum hemen tedavıye baslayalım dedı bı kac test verdı bu ay kı adetınle baslıyoruz dedı.orda baslıcam yanı basarı oranları da ıyı canım ya dusundum yanı hazır raporum varken orda yaptırayım bı sansımı deneyım soncta kaderımde varsa olur.hatta dun bı bayanla tanıstım hemen hamıle kalmıs ama dıs gebelıkmıs kurtaja gelmış
selam kızlar,
egunali merak ettim ama yazmışsınız zaten ,inşallah hayırlı haberlerle gelir
bugün test yaptırıcak hamile adayımızda var onuda bekliyorum heyecanla , her pozitif bizide güçlendiriyo
bende lucrinle adet olmayı bekliyorum ,yarın olmam lazım ama hiç belirti yok inşallah geciktirmez göbüşüm şimdiden acıyo iğnelerden bide gecikrse uzarsa naparım ben daha bunun gonal f i varrr çatlatması varrrrrrrr
Canım günaydın hoşgeldin
Aynen hepimiz merakla Gülden'den hayırlı haberler bekliyoruz...
T ederim cevb icin canlarım bekleyelim bakalım insallh guzel hbrle gelicek kardeşimiz ben birazcık çıkıyorum kollestrol yüksek çıkıyor ben de Dr gebelikten diyor fakat yemekler dm sonra ben dayak yemiş gibi oluyorum uzanicam birazcık ara ara gelir bakarım öptüm hepiniziya hemen yazdık cnm aaaaaaaaaa
haber alalımmm yazcaz beklıyoruzzzzzzzzzz
doktorun yanında canımmmm beklıyoruzzzz
canım 1 hafta gecer adet olamn ıcın ılacları kestın dımı 1 hafta sonra olamzsan doktorunu ara sor kuzummm
yok haber alınca yazıcam canımmmm
selam kızlar,
bugün test yaptırıcak hamile adayımızda var onuda bekliyorum heyecanla , her pozitif bizide güçlendiriyo
bende lucrinle adet olmayı bekliyorum ,yarın olmam lazım ama hiç belirti yok inşallah geciktirmez göbüşüm şimdiden acıyo iğnelerden bide gecikrse uzarsa naparım ben daha bunun gonal f i varrr çatlatması varrrrrrrr
selam kızlar,
sağol canım evet ilaçları kestim ama gripten dolayı antibiyotik ve ağrıkesci alıyorum acaba onlarmı etkiliyo
Öyle canım sağlıklı olsunda...
Eşin ne düşünüyor,nasıl hissediyormuş?Hamilelikle birlikte ilişkinizde değişiklikler oldumu?:97:
hee walla onlarad mı el atsak acabaİnanırmısın bazen benim ve eşimin yaptırdığı testler gözüme yetersiz geliyor,işin içine anne,babalarıda mı dahil etsek acaba diye düşünür oldum
hadi canım yaa Allah yardımcı olsun inşlhh. ne güzel yolun belli oldu inşllh bebişine bu sefer kavuşursun ve seni hiç bırakmaz.senin dr.un barış bey dimi? benimde Gürkan bey canım gerçi benim dr.um şuan sadece üniv. derslere giriyor. özelde muaynsei inşlhh hayırlsıyla bu son olur tedavimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?