Tüp Bebek Günlüğümüz !

Günaydın arkadaslarım geriye dönük bakindim ama Gülden dn hbr varmı cok merak ediyorum aramak istemiyorum eşi yanında dir Diye ee siz nasilsinz bakalım

Günaydın arkadaslarım geriye dönük bakindim ama Gülden dn hbr varmı cok merak ediyorum aramak istemiyorum eşi yanında dir Diye ee siz nasilsinz bakalım

Canım günaydın hoşgeldin

Aynen hepimiz merakla Gülden'den hayırlı haberler bekliyoruz...

merhaba kızlar umarım herkes iyidir beni sorarsanız hiç iyi değilim grip nezle başım ağrıyo fena üşüttüm sanırım bu havalardan

egunali merak ettim geçmişi okuyamadım ama sanırım henüz bi haber yok

kızlar size bişey soracam biliyosunuz benim test günüm ayın beşiydi ve sonuç 5.8 yani negatifti ama ben hala adet olmadım

tüp bebekte negatif sonuçta ne kadar zaman sonra adet olunuyo adet tarihi uzayabiliyomu:26::26::26::26::26::26::26::26:

hee bılıorum zatenn orda konusun tel.de konusunn burda bıze haber vermeyın zaten

ya hemen yazdık cnm aaaaaaaaaa
haber alalımmm yazcaz beklıyoruzzzzzzzzzz

yaa hep oyle diyolar, saglikli olsun da fark etmez :) amma velakin kiz olursa sanki hos olur

evet canim ya heyecanla bekliyorummmm

doktorun yanında canımmmm beklıyoruzzzz

canım 1 hafta gecer adet olamn ıcın ılacları kestın dımı 1 hafta sonra olamzsan doktorunu ara sor kuzummm
yok haber alınca yazıcam canımmmm

yaa hep oyle diyolar, saglikli olsun da fark etmez :) amma velakin kiz olursa sanki hos olur

evet canim ya heyecanla bekliyorummmm

Öyle canım sağlıklı olsunda...

Eşin ne düşünüyor,nasıl hissediyormuş?Hamilelikle birlikte ilişkinizde değişiklikler oldumu?:97:

selam kızlar,
egunali merak ettim ama yazmışsınız zaten ,inşallah hayırlı haberlerle gelir

bugün test yaptırıcak hamile adayımızda var onuda bekliyorum heyecanla , her pozitif bizide güçlendiriyo

bende lucrinle adet olmayı bekliyorum ,yarın olmam lazım ama hiç belirti yok inşallah geciktirmez göbüşüm şimdiden acıyo iğnelerden bide gecikrse uzarsa naparım ben daha bunun gonal f i varrr çatlatması varrrrrrrr

hadi canım yaa Allah yardımcı olsun inşlhh. ne güzel yolun belli oldu inşllh bebişine bu sefer kavuşursun ve seni hiç bırakmaz.senin dr.un barış bey dimi? benimde Gürkan bey canım gerçi benim dr.um şuan sadece üniv. derslere giriyor. özelde muaynsei inşlhh hayırlsıyla bu son olur tedavimiz.

rabbim yar ve yardımcınız olsun

Canım günaydın hoşgeldin

Aynen hepimiz merakla Gülden'den hayırlı haberler bekliyoruz...

ya hemen yazdık cnm aaaaaaaaaa
haber alalımmm yazcaz beklıyoruzzzzzzzzzz

doktorun yanında canımmmm beklıyoruzzzz
T ederim cevb icin canlarım bekleyelim bakalım insallh guzel hbrle gelicek kardeşimiz ben birazcık çıkıyorum kollestrol yüksek çıkıyor ben de Dr gebelikten diyor fakat yemekler dm sonra ben dayak yemiş gibi oluyorum uzanicam birazcık ara ara gelir bakarım öptüm hepinizi

canım 1 hafta gecer adet olamn ıcın ılacları kestın dımı 1 hafta sonra olamzsan doktorunu ara sor kuzummm
yok haber alınca yazıcam canımmmm

sağol canım evet ilaçları kestim ama gripten dolayı antibiyotik ve ağrıkesci alıyorum acaba onlarmı etkiliyo

canım yapar yanı 2-3 gun fln oyanar yanı bende oynadı bazı ark oynamadı o yuzden dert etme olmuyorum dıyede kasma kendını kuzummmm

Canım tedavin hayırlı,uğurlu olsun.

Emin ol Gonal f'e başlayınca yumoşlar için,çatlamtma iğnesinde çatlamaları için derken umut ve sevinçle aldırış bile etmiyorsun iğnelere.Hepsinin bebişe bir adım daha yaklaştırdığını düşünüyorsun,seve seve yapıyorsun,bir damlası dahi ziyan olmasın diye düşünüyorsun.Allah yardımcın olsun ....

Öyle canım sağlıklı olsunda...

Eşin ne düşünüyor,nasıl hissediyormuş?Hamilelikle birlikte ilişkinizde değişiklikler oldumu?:97:

Valla esim fark etmez diyor. Dr kontrolune falan geliyor kacirmiyor ama sanki biraz uzaklastik birbirimizden. Hic elele tutusmuyoruz, sarilmiyoruz bile....eksin da yasak lekelenmeden dolayi, 3 aydir kardes olduk zaten...

İnanırmısın bazen benim ve eşimin yaptırdığı testler gözüme yetersiz geliyor,işin içine anne,babalarıda mı dahil etsek acaba diye düşünür oldum
hee walla onlarad mı el atsak acaba

canım günaydınnnn
doktorun yanına girmiş elif haber verdi..bakalım işşallah hayırlı haberler alırızzz

Insallah canım ya bakalımm umarım hersey gonlumuzce olurr..evet barıs beye gıdıcem ben canım tedavımı fakultenın tup bebek merkezı bolumunde gorucem..cok sıcak kanlı bı doktora yaa cok sevdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…