Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar sizinle paylaşmak istiyorum...

Geçen akşam üç aile bize misafirliğe geldi...

Eşimin yakın iş arkadaşları...

Tedavi gördüğümüzü açıkca söylemedik ama tahmin ediyorlar...

Ya hastanede denk geldik,ya kollarımın morarmasından ya da buzdolabındaki iğne stoğundan bir şekilde anlıyorlar...

Hepsi bizden sonra evlendi ve çocukları var..

Bir ara sessizlik oldu ve konu birden bizim çocuğumuzun olmayaşına giriverdi...

Evlat edinmeyi neden düşünmediğimizi sordular,bizim için araştırma yapabileceklerini söylediler...

İçim öyle tuhaf oldu ki...

Hiçbir sey söylemeden "ben bir kahve yapayım" dedim,mutfaga geçtim...

O gün,bu gün kafam allak bullak.

rabbim yar ve yardımcınız olsun

sağol canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda rabbim

canım yapar yanı 2-3 gun fln oyanar yanı bende oynadı bazı ark oynamadı o yuzden dert etme olmuyorum dıyede kasma kendını kuzummmm

kasmamaya çalışıyorum ama aklım sürekli şeyimde yaw

ellerim titriyo iğneyi yaparken , aşılamalarda daha rahattım çünkü olmayacağını bile bile denedik mecburen , şimdi umut daha fazla streste giderek artıyor
Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

ya hemen yazdık cnm aaaaaaaaaa
haber alalımmm yazcaz beklıyoruzzzzzzzzz

:16

doktorun yanında canımmmm beklıyoruzzzz

hadı bakalım ıyı haberlerle gelsın de gerısı sonra konuscam sızınlennn

ayy canım benım ya zor bır surec allahım hepimize yardım etsınn....

Canım yeni gördüm bende başlayacağını.Haydi hayırlı olsun inşallah.Rabbim yardım etsin,yüzünü güldürsün inşallah.

sorun deıl canım dun gorusmeye gıttım ıste bu aykı adetınle baslıcaz dedı yanı bakalım neler yasıcam hakkımızda hayırlısı olsunn allah hepimizin yuzunu guldursun ınsallah

Valla esim fark etmez diyor. Dr kontrolune falan geliyor kacirmiyor ama sanki biraz uzaklastik birbirimizden. Hic elele tutusmuyoruz, sarilmiyoruz bile....eksin da yasak lekelenmeden dolayi, 3 aydir kardes olduk zaten...

Canım kuzucuğun tekmeleri başlasın,eşinde net olarak hissetsin çok farklı duygular içine girecektir...

Lekelenmelerde biran önce biter inşallah.

Valla esim fark etmez diyor. Dr kontrolune falan geliyor kacirmiyor ama sanki biraz uzaklastik birbirimizden. Hic elele tutusmuyoruz, sarilmiyoruz bile....eksin da yasak lekelenmeden dolayi, 3 aydir kardes olduk zaten...

Hic elele tutusmuyoruz, sarilmiyoruz bile... Ben bunnu hıc begenmedımmmmmmmmm
eksın tmm da bu olamsı gereken bısey bence aaaaaaaaaaaaaa

nasıl yani yaaa bu ne cürret canım nasıl söyler böyle birşeyi tabi kendilerinin çocuğu varya onlara herşey kolay geliyo, üstelik siz onlara derdinizi anlatmamışsınız bile kendi aralarında demek sizi konuşup kurup size beyan etmişler çok ayıpppp ben olsam yerinizde özelimize kimsenin müdahale etmesinden hoşlanmam diye kestirip atardım bidahada ağızlarını açamazlardı
ben böyle kızdım birden ama sizin samimiyet derecenizi bilmiyorum tabi ama yok yok en samimi arkadaşımın bile bana böyle demesine tahammülüm olmaz

neden burunları sokmuşlar ben anlamadım. tedavi gördüğünü alnaldılarsa anladılar. ama siz açık açık söylemediğinize göre demekki paylaşmak istemediniz. eğerki eşin ve sen zaten evlatlık edinmek isterseniz bir gün, siz zaten yardım istersiniz. böyle karışıp seni üzmelerine ben çok üzüldüm açıkçası

canım evlat edınmek bende dusundum daha once ama cok sartı var o yuzden vaz gectımmmm ve kardesten olamsı gerek....
ama sana bunuda dıyemezler hanı ayıp yaaaaaaaaaa
olan anlayamaz tabııııııııııı

delı olmasın yawwwwwwww

butun temennımız o

Son düzenleme:

canım benim hiç elin titremesin stres yapma sakın rahat ol
evlatların için yapıyosun benim ilk bebeşimde tedavi gördüm neler yapmadımki ne tedaviler gördüm o ignelerle artık benim normal hayat olmuştu
kırmızıları gördükce agladım ama benim sultanım zihnimi rahat bırakınca geldi teyzesi
4 senedirde 2.için çabaladım bu sefer de 2. tüp bebiş yapıldı çok şükür şimdi 7 haftayı atlatdık darısıda hepinize olsun inşllh

kızlar aranızda dış gebelik geçiren var mı ben galiba dış gebelik yaşıyorum 10. gün beta hcg yaptırdım 18.28 12. gün önce 17.85 sonra 22 çıktı bugün 15. gün 19.76 çıktı doktorum telefonuna cevap vermiyor sizce bu değerler dış gebelik belirtisimi

buarada senin 3.gün embryosu nakledilmiş canım hayırlı olsun inşallah tutar inşallah ,
belirtilere hiiç takılma ,
birtane koydular demiştim diğer üçünü dondurdular mı ?
birde son bir soru canım ordan randevuyu nasıl alıyorum oradan ,ben internetten baktım ama bulamadım..
aslında annemler ege ye gidecek bugun baska bisey için onlara solesem bakarlarda ben budefa kimseye soylemek istemiyorum oyuzden senden bilgi alabilirsem cok cok iyi olur.ben calıstıgım için kendim mesai saatinde sırf onun için izn almak istemiyorum..

Canım tedaviye başladığım o ilk zamanlar olsa eminim kendimi kontrol etmekte zorlanırdım ve direkt yaptıkarının hiç hoş olmadığını dile getirirdim.Ama şimdi nedense hiç yorum yapmamayı tercih ettim.Yaklaşık 2.5 yıldır bir fiil tedavi modundayım.Sanırım artık açıklama yapmaktan ya da bu şekilde cümlelere maruz kalmaktan yoruldum belkide alıştım bilmiyorum.Ama dediğin gibi kendi aralarında konuşmuş olmaları hatta böylesine hassas bir konuyu,alelade birseymiş gibi muhabbet tıkandığında açmaları çok yanlış.Kendilerince yardım etmeye çalışıyorlar belki ama usul yanlış.

Son düzenleme:

Canim uzme kendini, evlat edinmek falan pek bir moda oldu ya ondan soruyorlardir. Tabi son derece gereksiz, yersiz hatta hadsiz bir laf. Hic kaale alma derim. Diger taraftan herkes yeni kanunla cocugu olsa da olmasa da evlat edinebilir, yani direk siz neden dusunmuyorsunuz diye sorsaydin keske....

Canım kuzucuğun tekmeleri başlasın,eşinde net olarak hissetsin çok farklı duygular içine girecektir...

Lekelenmelerde biran önce biter inşallah.

Isle ilgili sikintilari falan da var biraz da ondan sanki, ne biliim. Ay su lekelenmeler biter insallah ya, huzursuz ediyor cunku..

Bence de hos diil ama durum boyle simdilik, camentaya dedigim gibi isle ilgili sikintilari var o da etkili tabi.
Yalniz eksin olmamasi felaket bisi, hamilelikde hakkaten hormonlar cosuyomus

hmm bence henuz bunu dusunme canımm sankı yasın 45 oldu da..ımakanın oldukca dene derım senın yavrun gıbı olamaz kı onlarr...hem bıde sankı onlara kalmış istesenız sız zaten arastırır oğrenırsınız ala ala yaa..

hadı yaaa uff bende bzen esımle aramda soğukluk olduğunu hıssedıyorum kaldı kı hamıleyken bunu yasaman daha zor gercektenn

böyle birşey nasıl derler sizin neler çektinizi hadi bilmiyorlar ama insan biraz düşünür acaba kırılırmı üzülürmü incirmi diye ben şahsen arkadaşıma çok ince davranırım konuşmalarıma dikkat ederimki yanlış bir cümle kurmayım diye çok ayıp etmişler sen hiç üzülme canım onlar nederse desin sen moralini bozma

ewet ttatlım hakkettimm,,,,darısı senin başına artık,sende hamiş kal,sonra izine ayrıll canım

sonuna kadar hemde..valla canım benım ıcın cok sıkıntı olcak ya dun ızın aldım ya mesela hemn suratları değişiyo ee bugunde test ıcın gıtmem gerek hastaneye olabıldığınce gec cıkıyorum oysakı 3 yada 2 saatlık ızınler alıyorum..doktor dun bana sordu calışmaya devam etcen mı dye bende hamıle kalırsam bırakırım dedım o zamn sana transfer sonrası 10 gun rapor verırım dedı.. iş yerım kesınlıkle bunu hoş karşılmazz anlıyacağınnn:26::26::26:

ayyy maşallah canım yaa rabbim onları sana bağışlasın hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

biliyorum canım stres çok fena bişey, rahat olmaya çalışıyorum kendimi işe veriyorum sürekli başka şeylerden konuşmaya çalışıyorum ama bazen bi an oluyo donup kalıyorum büle

alışveriş yapayım ben sürekli hiç aklıma geliyo kadınız sonuçta kahrolsun bütçe

Kimyasal gebelige benziyor canim, dr unla gorus mutlaka, ilaclari kestiginde degerlerin kendiliginden dusecektir.

güldenimiz malesef dış gebelik yaşıyor rahimdeki kalınlaşmada yok olmuş incelmiş doktor değerin sabit düşmediği için bu dış gebelik demiş eğer düşseydi kimyasaldı demiş ancak hemen müdahale etmek istemiyorum biraz daha düşmesini bekleyelim demiş olmazsa ilaç vereceğim demiş ....daha sonrası içinde normal yollardan gebe kalabilidği için rahmi biraz temizlemek istiyorum demiş durum bu ..........gülden paşaları ile birlikte dışarıda güzel bir gün geçirip moral toplayacak telefonu sessizde olacak ve gelen aramalrı muhetmelen duymayacak bu yüzden isterseniz güldeni aramayıp biraz sakin ve yalnız bırakalım o zaten geldiğinde olup biteni bizlere anlatır....allah yardımıcısı olsun inşallah bebeği tekrar doğal yollardan gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…