rabbim yar ve yardımcınız olsun
canım yapar yanı 2-3 gun fln oyanar yanı bende oynadı bazı ark oynamadı o yuzden dert etme olmuyorum dıyede kasma kendını kuzummmm
Canım tedavin hayırlı,uğurlu olsun.
Emin ol Gonal f'e başlayınca yumoşlar için,çatlamtma iğnesinde çatlamaları için derken umut ve sevinçle aldırış bile etmiyorsun iğnelere.Hepsinin bebişe bir adım daha yaklaştırdığını düşünüyorsun,seve seve yapıyorsun,bir damlası dahi ziyan olmasın diye düşünüyorsun.Allah yardımcın olsun ....
ya hemen yazdık cnm aaaaaaaaaa
haber alalımmm yazcaz beklıyoruzzzzzzzzz
:16
doktorun yanında canımmmm beklıyoruzzzz
selam kızlar,
egunali merak ettim ama yazmışsınız zaten ,inşallah hayırlı haberlerle gelir
bugün test yaptırıcak hamile adayımızda var onuda bekliyorum heyecanla , her pozitif bizide güçlendiriyo
bende lucrinle adet olmayı bekliyorum ,yarın olmam lazım ama hiç belirti yok inşallah geciktirmez göbüşüm şimdiden acıyo iğnelerden bide gecikrse uzarsa naparım ben daha bunun gonal f i varrr çatlatması varrrrrrrr
Canım yeni gördüm bende başlayacağını.Haydi hayırlı olsun inşallah.Rabbim yardım etsin,yüzünü güldürsün inşallah.
Valla esim fark etmez diyor. Dr kontrolune falan geliyor kacirmiyor ama sanki biraz uzaklastik birbirimizden. Hic elele tutusmuyoruz, sarilmiyoruz bile....eksin da yasak lekelenmeden dolayi, 3 aydir kardes olduk zaten...
Valla esim fark etmez diyor. Dr kontrolune falan geliyor kacirmiyor ama sanki biraz uzaklastik birbirimizden. Hic elele tutusmuyoruz, sarilmiyoruz bile....eksin da yasak lekelenmeden dolayi, 3 aydir kardes olduk zaten...
Kızlar sizinle paylaşmak istiyorum...
Geçen akşam üç aile bize misafirliğe geldi...
Eşimin yakın iş arkadaşları...
Tedavi gördüğümüzü açıkca söylemedik ama tahmin ediyorlar...
Ya hastanede denk geldik,ya kollarımın morarmasından ya da buzdolabındaki iğne stoğundan bir şekilde anlıyorlar...
Hepsi bizden sonra evlendi ve çocukları var..
Bir ara sessizlik oldu ve konu birden bizim çocuğumuzun olmayaşına giriverdi...
Evlat edinmeyi neden düşünmediğimizi sordular,bizim için araştırma yapabileceklerini söylediler...
İçim öyle tuhaf oldu ki...
Hiçbir sey söylemeden "ben bir kahve yapayım" dedim,mutfaga geçtim...
O gün,bu gün kafam allak bullak.
Ya hastanede denk geldik,ya kollarımın morarmasından ya da buzdolabındaki iğne stoğundan bir şekilde anlıyorlar...
Evlat edinmeyi neden düşünmediğimizi sordular,bizim için araştırma yapabileceklerini söylediler...
sağol canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda rabbim
kasmamaya çalışıyorum ama aklım sürekli şeyimde yaw
ellerim titriyo iğneyi yaparken , aşılamalarda daha rahattım çünkü olmayacağını bile bile denedik mecburen , şimdi umut daha fazla streste giderek artıyor
Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
hadı bakalım ıyı haberlerle gelsın de gerısı sonra konuscam sızınlennn
ayy canım benım ya zor bır surec allahım hepimize yardım etsınn....
sorun deıl canım dun gorusmeye gıttım ıste bu aykı adetınle baslıcaz dedı yanı bakalım neler yasıcam hakkımızda hayırlısı olsunn allah hepimizin yuzunu guldursun ınsallah
sağol canım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamanda rabbim
kasmamaya çalışıyorum ama aklım sürekli şeyimde yaw
ellerim titriyo iğneyi yaparken , aşılamalarda daha rahattım çünkü olmayacağını bile bile denedik mecburen , şimdi umut daha fazla streste giderek artıyor
Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
Merhaba denizgel, izmirdesin sende sanırım. geçen yıl ekim ayında ege ye başvurduk.Bir dizi test, tahlil, rahim filmi falan yaptılar 3 ayın sonunda sebep bulamadılar.Sebepsiz infertilite yani. önce 2 aşılama yaptılar şubat ve nisanda tutmadı.Haziranda da ilk tüp denemem oldu. Ben memnunun egeden.Sadece biraz yoğunluk var.Gittiğin zaman biraz bekliyorsun.Ama kesinlikle bu işte uzmanlar.Belli bir doktorun olmuyor orada.3 tane doktor var ayşin hanım,gülnaz hanım ve rafael bey.Hangisi denk gelirse o yapıyor işlemini.Üçünün de çok iyi olduğunu düşünüyorum.Gün içinde o kadar çok ve çeşitli vaka görüyorlarki.Erol tavmergen merkezin müdürü tedavileri o yönlendiriyor ama muayeneye toplama ve transfere girdiğini görmedim.Ben raporlu yaptırıyorum bu arada (amaraporlu istemez özel yaptırmak istersen erol bey ve ege hanımın özel muayenehanesine gidip de egede de yaptırabilirsin tüp bebeği) En azından ticari, bir merkez olmadığı için içim rahat.Bana raporlu 1700 tl'ye maloldu.Raporsuz olsaydı 4250 lt civarı tutacaktı.Benim opumu ve transferimi ayşin hanım yaptı. 5 yumoşum toplandı 4 ü döllendi.31 mayıs toplama 2 haziran transfer.2. gün mü 3. günmü oluyor bilemiyorum. regl belirtim başlayınca bugün ümitsizliğe düştüm ama tutarsa büyük sürpriz olacak bana.Çok uzun yazdım sanırım :)
nasıl yani yaaa bu ne cürret canım nasıl söyler böyle birşeyi tabi kendilerinin çocuğu varya onlara herşey kolay geliyo, üstelik siz onlara derdinizi anlatmamışsınız bile kendi aralarında demek sizi konuşup kurup size beyan etmişler çok ayıpppp ben olsam yerinizde özelimize kimsenin müdahale etmesinden hoşlanmam diye kestirip atardım bidahada ağızlarını açamazlardı
ben böyle kızdım birden ama sizin samimiyet derecenizi bilmiyorum tabi ama yok yok en samimi arkadaşımın bile bana böyle demesine tahammülüm olmaz
Canım kuzucuğun tekmeleri başlasın,eşinde net olarak hissetsin çok farklı duygular içine girecektir...
Lekelenmelerde biran önce biter inşallah.
Hic elele tutusmuyoruz, sarilmiyoruz bile... Ben bunnu hıc begenmedımmmmmmmmm
eksın tmm da bu olamsı gereken bısey bence aaaaaaaaaaaaaa
yaa dımı canımm oh ne guzell keyfınızı cıkarın valla sen ıyı dayandın zatenn o kadar calıstın hakkınn yanı
Hic elele tutusmuyoruz, sarilmiyoruz bile... Ben bunnu hıc begenmedımmmmmmmmm
eksın tmm da bu olamsı gereken bısey bence aaaaaaaaaaaaaa
böyle birşey nasıl derler sizin neler çektinizi hadi bilmiyorlaKızlar sizinle paylaşmak istiyorum...
ewet ttatlım hakkettimm,,,,darısı senin başına artık,sende hamiş kal,sonra izine ayrıll canım
canım benim hiç elin titremesin stres yapma sakın rahat ol
evlatların için yapıyosun benim ilk bebeşimde tedavi gördüm neler yapmadımki ne tedaviler gördüm o ignelerle artık benim normal hayat olmuştu
kırmızıları gördükce agladım ama benim sultanım zihnimi rahat bırakınca geldi teyzesi
4 senedirde 2.için çabaladım bu sefer de 2. tüp bebiş yapıldı çok şükür şimdi 7 haftayı atlatdık darısıda hepinize olsun inşllh
kızlar aranızda dış gebelik geçiren var mı ben galiba dış gebelik yaşıyorum 10. gün beta hcg yaptırdım 18.28 12. gün önce 17.85 sonra 22 çıktı bugün 15. gün 19.76 çıktı doktorum telefonuna cevap vermiyor sizce bu değerler dış gebelik belirtisimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?