Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin fıstık.... durumlar nasıl alıntılarda gördüm senin bebiş boş yere korkutmuş seni...

hoşbulduk canım,ben de çok şaşkınım..doktorum test istedi..istemeye istemeye gittim..hatta dondurulmuşlara ne zaman başlarız diye konuştum..o da kızdı daha hiç bir şey belli değil.tahliline bakalım dedi..umarım devam eder..progynex yazdı..iki kere yaptıracam günde..kanaman azaldı gibi..hayırlısı artık...

geçicek elbet...mevlam dermansız dert vermesin... ama üzülmemek elde değil.... ne diyim güldencim rabbim yardımcın olsun en az zararla atlatmanı dilemekten başka bişey gelmiyo elimden......

Arkadaslar,bu hamileler listesinde son durumdaki 27+2. 10+3 falan yazıyor ya,bu ne demek oluyor?Bir de transfer sonrası test gunüne kadar herhangi bir tahlil yaptiriliyor mü?Hormonlara bakıp tutup tutmadığı hakkında yorum yapılabiliyor mu?

Cnm benim hosgeldinnnn walla aklimdydi inan ki sen de Rabbim yardımcın olsun insallh ne olur üzme cok kendini ne diyeceğini bilmiyor ki insan hersey istediğin gibi olsun insallh

Her zamanki gibi ben demiştim diyorum...
Kendimi bedenimi çok iyi tanıyorum...
Doktora muayene esnasında bu ay sağ tarafımdan yumurtaladım kesin bebek
sağ tüpte dedim o da evet dedi...
Tabii görmedi ultrasonda ama veriler onu gösteriyormuş...
Değerim fazla yüksek olmadığından cumartesi gününe kadar düşmezse o gün
muhtemelen ilaçla düşürmeye çalışacaz...
olmadı operasyon...
ameliyatsız halledecem inşallah sen bana güven dedi...
Rahim kalınlığıda incelmeye başlamış bu iyi bişi...
Dış gebelik durumunu halledince bi ihtimal seni kürtaja alıp içerde bi temizlik yapmak
istiyorum dedi...
o kadar yıl bekle doğal yolla olsun diye ve sonunda düşürmek için çaba sarfet...
Rabbim hepimizi beterinden korurusun...

Off kızlar yaa ben cok sıkıldım artık haftanın enaz 3 gecesi esim ev de yok ve ben annemle artık iyice didismeyebasladim şimdi de acayip sinirlendir. Di beni yine saçma sapan seyler konuşuyor iste dogum den sonra bn defalarca söylüyorum kimseyi toplamayın basıma ben odama kimseyi sonucum diyorum ay neler saydı bana durduk yere çarşaf takımın dn çıktı muhabbet nereler götürdü kadın yaa acayip gerildim kasıklarım ağrıyor şimdi de gecmis karşıma sen böyle biran da sinirlenme ama Allah korusun ha diyor ay coom sıkıldım yaa artık walla kızı. Hamile susayım demiyor ne ısı var elalemin benim yatak odam da ben istemiyorum dedikce terbiyesiz olmuşsun sen diyor bana canım cok sıkılıyor

27+3 demek 27 hafta 3günlük hamile demek.. ve test gününe kadar yapacağın tek şey yatıp dinlenmek ve dua etmek...

canım benim..her işte bir hayır vardır..umarım kendi kendine düşer..hem rahminin temizlenmesi de iyi olcak gibi geldi bana...yeni bir gebeliğe hazırlanacak rahmin...RABBİM sana hayırlı evlat verecek ben O'NA edilen duaların asla geri dönmeyeceğine inanıyorum senin adına..

Cnm benimmm ne denilir bilmiyorum ki Rabbim hayrlisini versin insallh buralar hepimiz de birseyler var Rabbim hayırlara çıkarsın insallh seni seviyorum ama ben

hoşgeldin topiğin gülü..sen olmayınca topik yetim gibi..herkes seni sorup durdu bugün..ne çook seviliyon sen ya...

canım benim hoşgelmedim ama hoşbuldum...
hemende kendine kimyasal gebelik diye konduruverdin bende kendi derdimden olaya odaklanamadım ve inandım sana..
normal zamanda olsam nasıl test yaptırmadan kimyasal olduğuna karar verdin bi çok kişinin kanaması oldu diye sorardım sana...
neyseki herşey yoluna girmiş çok şükür...
bi dahaki değerinide görelim bi kutlama sözüm olsun sana...
valla ben artık bu değerlere pek güvenmiyorum keseyi kalp atışını görmeden hamile olduğuma inanmak artık...
bu arada bende hepinizi çok seviyorum...

geçicek elbet...mevlam dermansız dert vermesin... ama üzülmemek elde değil.... ne diyim güldencim rabbim yardımcın olsun en az zararla atlatmanı dilemekten başka bişey gelmiyo elimden......

Amiinnn canım beterinden korusun Rabbim...
Ekimde tüp bebek hikayem başladı o kadar çok şey değiştiki hayatımda...
Hiç bişey eskisi gibi değil...

Cnm benim hosgeldinnnn walla aklimdydi inan ki sen de Rabbim yardımcın olsun insallh ne olur üzme cok kendini ne diyeceğini bilmiyor ki insan hersey istediğin gibi olsun insallh

Saol canım...
Zor bir dönemden geçiyorum yine...
Rabbim sınavı bu kez zorluyor beni...

Sabır kardesim sabır Rabbim mükafatını da vericek insallhhhh ne olur sabır et ve dua et zahmetin olduğu yerde rahmet olurmuş dua et bol bol

boşver be arkadaşım..anneler böyle..ama sen sakın ha kalbini kırma...o da heyecanla bekliyordur torununu..en güzelini yapmak istiyordur kanımca...

Elbete tanirsin vucutunu,bilinclisin canim
Ben yillar once hamile kaldim bebegin 12.haftada kalbi durmustu, bir hafta dogal yolla bekleyelim dusmesini dedi doktorum,ama dusmedi kanamamda baslamamisti,bu defa ilac verdiler 4 gun dogum sancisi cektim asiri kanama basladi ve beklenen son wcye gonderdim bebegimi,bir hafta sonra kontrolumde parca kaldigini gorduler acil kurtaj oldum.. insallah ilac sende iyi etki verir,keske heme kurtaj yapsalardi bosu bosuna cektim..
Tavsiye etmem ilaci,ama doktorun oyle uygun gorurse saygi duyarim..
Kisa surede eski energine donmeni temenni ederim canim
Seni seviyom taaaa uzaklardan
Dualarimdasin

Cnm benimmm ne denilir bilmiyorum ki Rabbim hayrlisini versin insallh buralar hepimiz de birseyler var Rabbim hayırlara çıkarsın insallh seni seviyorum ama ben

Söylenecek söz yokki kuzum...
Yaşayıp görüyoruz işte...
Bende seni seviyorum amaaa

canım benim,çook içten söylüyorum sen iyi olda ben kutlama istemiyorum..kanamam öyle şiddetliydi ki anlatamam ağrılıydı bir de..bilemiyorum inş..herşey yolunda gider...kalp atışını görsemde tedirgin olurum,bundan önceki düşükte kalp atışı vardı ya..ama RABBİMDEN umudumu kesmiyorum...hem kendi adına hem de tüm arkadaşlarım adına...

canım benim hepimiz çok üzüldükk allahım tekrarını nasip etsinnn inşallahh

Demek sende buna benzer bi süreçten geçtin canım yaa...
dış gebelikte erken evrede ilaçla düşürme yoluna gidiliyor...
Tüp de olduğundan kürtaj olamıyorum yapılacak son işlem laparaskopi anca o şekilde alınabiliyor bebek...
tüpe bi kesik atıp çıkarıyorlar...
yani kürtaj en sona kalıyooo...
Ben de seni seviyorum taaaa uzaklarda n Allahrazı olsun duaların için....

Canim ya klasik bi laf vardir anne olunca annenin degerini anlarsin diye,ama gercekten dogru..)))
Napsn oda torunu geliyo heycanlaniyo,hayaller kuruyodur,,hos gor kirma anneni canim
Senide anlamak gerek hormonlarin verdgi kotu energi oluyo arada..
Optm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…