daha yeni geldim ve hemen bilgisayarı açıyorum.... HAAAAAMAMİİİİİİİİLLLEEEEEEEEYYYYYİİİİMMMMMMMMMM... DR. İKİZ OLABİLİR DEDİ.. ÇOK MUTLUYUM... rABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN..... DEĞERİM 500 ÇIKTI KIZLAR.... NAZAR DEĞMESİN...... ALLAHIM ŞÜKÜRLAR OLSUNNNNN....
Defne seni merak ettim canım
Sonucun çıkmamış
Benim 3. Gunüm daha evde dinlenmedeyim
Sıkıldım artık
Canım bekliyoruz hayırlı haberlerini...
hooşşgelldiiinnnnnnnnn
canım öldük meraktan
hadi güzel haber ver bize
wınnı caldım bugun kocamdan senin için
sen benim umudumdun defneee
çok mutluyum
zaten bunalım durumundayım ağlattın beni ama
çookkkk sevindim canım
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
banada dua et
daha yeni geldim ve hemen bilgisayarı açıyorum.... HAAAAAMAMİİİİİİİİLLLEEEEEEEEYYYYYİİİİMMMMMMMMMM... DR. İKİZ OLABİLİR DEDİ.. ÇOK MUTLUYUM... rABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN..... DEĞERİM 500 ÇIKTI KIZLAR.... NAZAR DEĞMESİN...... ALLAHIM ŞÜKÜRLAR OLSUNNNNN....
hayırlıs olsun evet az da olsa degerın kendılıgınden dusmesı yukselmemıs olması ıyı bısey ..
ınsallah hıc bı mudahaleye gerek kalmadan kendıılıgınden atar vucudun ..
Rabbım kolaylık ferahlık versın ...
defne sonucu hastaneye gıdıp mı alacaktıkı
neden gelmedı :26:
canım bende seni çok seviyorum farkındayım sen benide b düşünüyorsun...
inşaallah geçicek bugünler..sadece şoktayım işte yıllarca bişey yok denip zmaanla çıkınca şaşırıyor insan...
neyse rabbim beterindne krousun değilmi...
şimdi ben yenidne prolaktin sonucumu almaya gdiyom bugünd everdim sonrada yüksekse emara giircem kafadan
bakalım kontakmıyım neyimm
Hoşgeldin tatlım.dualarımız seninle.yokluğun çok hissedildi.Rabbim seni en hayırlısıyla en güzeliyle mükafatlandırsın inşallah.benim de transfer günüm dahil bugün 5. günüm.kasıklarım ağrıyo.her an adet olacakmışım gibi.sürekli dua ediyorum,bebişlerim beni bırakmasın diye.ama Allah'ın takdiri tabi.hakkımızda hayırlısı olsun.
Zor günler geride kalıyor Güldencim, bir bakıyorsun daha kaybının üzerinden bir hafta geçmeden yeni hayaller , yeni umutlar... Bu süreci zarar görmeden atlatmanı diliyorum..Herşey gönlünce olsun inşallah...
tebrıkler canım yaaaaaa cok sevındımmmmmmmmmmm
Allahıma sukurler olsun rabbım 9 ay tasımanı nasıp etsın kuzum benımmmmmmmm
ohhhh cok sevındım kuzum yaaaaa
esının tepkısı ne oldu bakımmmmm
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tebrik ederim defneeeeeeee bak bu konuda da benziyoruz ama benimki ikiz değil... inşallah çifte mutluluk gelir sanaaaa ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm
eee anlat bakalım hiö belitin oldu mu?
ne gibi değişiklikler oldu?
benim bugün 3.günüm merak ediyorum
hayırlı olsun canım...Allah sonuna kadar seninle kalmasını nasip etsin:)))
hadi ben kaçtım ilk fırsatta yine gelirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?