Tüp Bebek Günlüğümüz !

tebrıkler canım yaaaaaa cok sevındımmmmmmmmmmm
Allahıma sukurler olsun rabbım 9 ay tasımanı nasıp etsın kuzum benımmmmmmmm
ohhhh cok sevındım kuzum yaaaaa
esının tepkısı ne oldu bakımmmmm

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tebrik ederim defneeeeeeee bak bu konuda da benziyoruz ama benimki ikiz değil... inşallah çifte mutluluk gelir sanaaaa ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR. BÜYÜK ALIŞVERİŞ MERKEZLERİNDE ÇOK RADYASYON VAR MIDIR SİZCE? DAHA ÖNCE BÖYLE BİŞEY DUYMUŞTUM. 1 SAAT GİTSEM ALIŞVERİŞ YAPSAM ÇIKSAM BİŞİ OLUR MU?

Defne seni merak ettim canım
Sonucun çıkmamış

Benim 3. Gunüm daha evde dinlenmedeyim
Sıkıldım artık

SIKILMA canım bak sabrın sonu ferahlık... Rabbim e şükürler olsun....

Canım bekliyoruz hayırlı haberlerini...

hooşşgelldiiinnnnnnnnn

canım öldük meraktan

hadi güzel haber ver bize

wınnı caldım bugun kocamdan senin için
çaldığına değdi canım değil mi? Rabbim insallah seninde yüzünü güldürecek canım....

sen benim umudumdun defneee
çok mutluyum

zaten bunalım durumundayım ağlattın beni ama

çookkkk sevindim canım

allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

banada dua et

Hamilelerin duası kabul olurmuş...ederim tabi... hepinize.... Rabbim duysun dualarımızı....

hayırlı olsun canım...Allah sonuna kadar seninle kalmasını nasip etsin:)))

evet canım az da olsa düşüşe geçmiş gibi...
bundan sonrada hızlı bi düşüş olur ve hemen normal hayatıma dönebilirim...

çoooooooooooooooo iyi anlıyorum seni...
şokta olmanda çok doğal...
ama dediğin gibi beterin beteri var..
Rabbim bu günlerimizi aratmasın diyorum her yaşadığımız üzüntüde...
inşallah düşük bi değerle gelirsin canım..

veeeeeeee beklenen son...
yazdıklarından anladığım hamile olduğundu...
hiç şaşırmadım valla...
çoooooooooooook tebrik ediyorum Ailecek gözünüz aydın canım...
Darısı tüm evlat hasreti çeken arkadaşlarıma olsun...
ikiz olduğuda çok belli...
ultrasona bakmaya gerek yok ben deyivereyim dedim
son yaşananlardan sonra sana normal artan değerler ve sağlıklı bir gebelik diliyorum..
sonunda da kucağına aldığın günleri gösterisin Rabbim...

saol canım benim...
yanımda olduğunuzu biliyorum hissediyorum zaten...
valla ne yalan söyleyim arada bi uğradım topiğe bi hareket yok enerji düşük ve üzüldüm...
geride kalacak kötü günler inşallah ve biz eski havamızı yakalayacaz...
bu arada kasık ağrıları olması iyi bişey canım inşallah bebiş habercisi olacak...

inşallah ewest cim...
geride kalıyordur bu zor ve yıpratıcı günler...
dediğin gibi zaten ben hayal kurmaya çoktan başladım...
ilaçsız kendiliğinden düşerse bebeğim daha kısa zamanda yine doğal yolla denemelere başlayabilirim...
ama ilaç operasyon gerekirse en az 3 ay dinlenmem korunmam gerekecek bi yandanda onu düşünüyorum...

tebrıkler canım yaaaaaa cok sevındımmmmmmmmmmm
Allahıma sukurler olsun rabbım 9 ay tasımanı nasıp etsın kuzum benımmmmmmmm
ohhhh cok sevındım kuzum yaaaaa
esının tepkısı ne oldu bakımmmmm

amin canım insallah... Rabbim sizlerede nasip etsin.. bundan sonra daha çok dualarımdasınız...

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu tebrik ederim defneeeeeeee bak bu konuda da benziyoruz ama benimki ikiz değil... inşallah çifte mutluluk gelir sanaaaa ay çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmm

canım daha keseyi görmeden bir şey diyemiyoruz...
ama değer iyi çıkınca dr. um olabilir dedi...

eee anlat bakalım hiö belitin oldu mu?

ne gibi değişiklikler oldu?

benim bugün 3.günüm merak ediyorum

canım benim belirtilerim vardı ama ben kayle almamaya çalışıyordum...şimdi yazabilirim..
ilk iki üç gün...hiç belirtim olmadı desem yeri var... ama 4-5. gün gibi yavaş yavaş kasıklarım ağrır gibi oldu ..yalnız 6. 7. günlerde miydi neydi acayip karnımın içinden bir şey çekilir gibi oldu.. hatta eşimle telde konuşuyordu.. eşime dedim ki bak bebekler senin sesini duyunca tepki verdi..gülüşmüştük....sonra yavaş yavaş bu ağrılar devam etti...ama canımı acıtacak gibi değil.. birde acayip şişmiştim....bunu biliyorsunuz hala daha da şişim....böyle işte... birde midem bulanmaya başladı ama bugün... hayırlısı... Rabbim sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin insallah....

iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım... dr un odasından çıktığımdan beri tek duam Rabbimarayan herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin oldu... canım insallah herkes sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıklı hayırlı bebeklerini kucağına alır...

masallah canım gozun aydın degerınde cok guzel cıkmıs hakkaten Rabbım gonlune gore versın ..

eee anlat bakalım esın nası tepkı verdı onu merak edıyordun ....
bıze soleemedıgın yazmadıgın belırtıler vs varmıydı pekııı

Son düzenleme:

canım ya çok sevindim RABBİM sonuna kadar sevindirsin benim negatiften sonra bu iyi geldi işte ALLAHIM ol deyince olur benim ik embiryo konmuştu ve 1. kaliteyde ama olmadı neyse canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok sevindim yaa iz sürdüm buraya geldim 500 süper bi değer sağlıkla zamanında doğacaklarsa ikizdir umarım tek de olsa bizim farketmez:))))) kent doğru seçim arkadaşım ben biliyordum hamile olacağını...

Günaydın kızlar, size haberlerim var.. Cogu iyi şükür bebisin cinsiyeti buyuk ihtimalle kız 120 gr ve 14 cm ama plesentasa kan kesecekleri var bu da bebegin iyi beslenememesi demek olacakmış ılerde istirahate devam.. İste böyle bende haberler.. Sonuc öğrenecekti defne haber var mı?

Canım çook tebrik ediyorum..zaten beklediğim bir şeydi.rüyamda görmüştüm.ben pek rüya görmem,görürsemde çıkar genelde..Allah analı babalı büyütsün balım benim...

canım çok sevindim allahım nazarlardan sakınsın tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…