Canım arkadaşlarım...
Bugünkü sonucumda çıktı...
Hastanedeki değerlerim...
1146
1157
1233 ve
1174
yani az da olsa ilk kez düşüş eğilimine girdiğinden
bi mudehale yapmamıza gerek olmadığı söyledi doktorum...
salı günü yani 3 gün sonra bi daha bhcg verecem...
kontrol altındayım ve kendiliğinden vücudumun atmasını bekliyoruz...
kızlarrr beyin emarı çekilmedim şimdilik kurtuldum çünküü değerim düşük çıktı...
ben hala anlamadım zaten çok yüksekti yani, değer aralıkalrıda yüksek ben okuyorum kkda 40 çıkıt yükske dedi hap verdi doktor gibi..
benim değer aralıklarıda 102-492 yken 1095 ti bugün sabahkide 392;7 çıktı
doktorumda doğumdaymış..kocişimle doğumhane kapısında bekledik oraya çağırdı...
millette bir heyecan bi rtelaş...çok gzüle bekleyişti ama bunaldm ağlıyckatım orda oturup vallaha
bizede nasip et allahım diye yalvardım sağlıkla hayırla..herkes bişey diyor gözleri şöyleydi böyleydi hangi oda olcak kapı süslencek.
..o an bunaldım olcak ya kapı açıldı ve doktor beni içeri çağırdı tam elimde kağııt konuşurken bi yavru geçti yanımdan doğmuş sarmalanmış mis gibi beşikte....gözlerim sadece ona takıldı doktor konuşurkennnnnn...
...işte böyle ruh hali kapının dışında bunaldım ben nezaman beklencem diye ama içinde o meleği görünce delirdim heyecanlandım napıyımmmmmm((
anladımkiii ebn çokkkk isityorum anne olmayı hemde deli gibii...ordan çıkmayım dedim bende kalayım doğurayım bebişle çıkayım 9ay sonra ordan
çok efkarlandım çokkk..
rabbim bizlerede nasip etsin oraları sağlıklaa....yediğinde içtiğinden bişeyden öyle yükske çıkmıştır dedi..emara gerek yok dedi...yinede bidhaa çarşamaba sabah gel kam ver dedi..öyle kızlar...benden haberler...
daha yeni geldim ve hemen bilgisayarı açıyorum.... HAAAAAMAMİİİİİİİİLLLEEEEEEEEYYYYYİİİİMMMMMMMMMM... DR. İKİZ OLABİLİR DEDİ.. ÇOK MUTLUYUM... rABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN..... DEĞERİM 500 ÇIKTI KIZLAR.... NAZAR DEĞMESİN...... ALLAHIM ŞÜKÜRLAR OLSUNNNNN....
ağlattın beni canım yaaaRabbim hepimize o güzel günleri nasip etsin inşlhh
kızlarrr beyin emarı çekilmedim şimdilik kurtuldum çünküü değerim düşük çıktı...
ben hala anlamadım zaten çok yüksekti yani, değer aralıkalrıda yüksek ben okuyorum kkda 40 çıkıt yükske dedi hap verdi doktor gibi..
millette bir heyecan bi rtelaş...çok gzüle bekleyişti ama bunaldm ağlıyckatım orda oturup vallaha
bizede nasip et allahım diye yalvardım sağlıkla hayırla..herkes bişey diyor gözleri şöyleydi böyleydi hangi oda olcak kapı süslencek.
..o an bunaldım olcak ya kapı açıldı ve doktor beni içeri çağırdı tam elimde kağııt konuşurken bi yavru geçti yanımdan doğmuş sarmalanmış mis gibi beşikte....gözlerim sadece ona takıldı doktor konuşurkennnnnn...
...işte böyle ruh hali kapının dışında bunaldım ben nezaman beklencem diye ama içinde o meleği görünce delirdim heyecanlandım napıyımmmmmm((
anladımkiii ebn çokkkk isityorum anne olmayı hemde deli gibii...ordan çıkmayım dedim bende kalayım doğurayım bebişle çıkayım 9ay sonra ordan
çok efkarlandım çokkk..
rabbim bizlerede nasip etsin oraları sağlıklaa....yediğinde içtiğinden bişeyden öyle yükske çıkmıştır dedi..emara gerek yok dedi...yinede bidhaa çarşamaba sabah gel kam ver dedi..öyle kızlar...benden haberler...
Degerim 159 dan 263 e çıkmış.düşük gibi hayırlısı artık...seninle ayrıca ilgilenecem aklımdasın hep diğer tarafa girmiyorum netin başında kısıtlı zaman geçiriyorum çünkü.
çok yoğunum bu ara...
haberlerini alıyorum ama...
zor günler geçiriyoruz ve inan bugünleride atlatacaz canım...
ne mutluluk ne üzüntü daim değildir...
şimdi üzüntü bizi esir almış gibi görünsede sevineceğimiz günlerde gelecek...
Allah yazrdımcımız olsun...
seni çok seviyorum...
iyiyim canım...
sürekli kan veriyorum işte...
ilaca gerek kalmadan değerin düşmesini bekliyorum...
bende sizi özlüyorum kuzum...
bi önceki mesajımda soruna cevap verdim canım..
sen ne yaptın testin tekrarı yani değerin için kan verdinmi...
3.değerinde önemli çünkü...
Degerim 159 dan 263 e çıkmış.düşük gibi hayırlısı artık...
daha yeni geldim ve hemen bilgisayarı açıyorum.... HAAAAAMAMİİİİİİİİLLLEEEEEEEEYYYYYİİİİMMMMMMMMMM... DR. İKİZ OLABİLİR DEDİ.. ÇOK MUTLUYUM... rABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN..... DEĞERİM 500 ÇIKTI KIZLAR.... NAZAR DEĞMESİN...... ALLAHIM ŞÜKÜRLAR OLSUNNNNN....
bu iyi bi artış değilmi? :26::26::26::26::26::26:
çok efkarlandım çokkk..
Canım öncelikle geçmiş olsun Allahm en yakın zamanda bebek özlemini dindirsin ve sağlıcakla bebeğine kavuşmayı nasip etsin Prolaktin hormonunun düşük çıkması ve emara gerek kalmaması sevindirici Eğer bir prolaktin problemin olsaydı belirtilernden anlardın Bu hormon adet düzensizliği ve kıllanma yapar Ayrıca gögüslerinden süte benzer bir sıvı gelirdi Büyük ihtimalle seninki stresten kaynaklı bir yükselmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?