Tüp Bebek Günlüğümüz !

defne çok sevindimmmmmmmm canımmmmm :)allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ...:)maşallah süper bir değer...darısı başıma olsun yahu..doktorlarımız aynı daha önce konuşmuştuk seninle..maalesef ben 2 nenatif gördüm 1 taze 1 donmuş olmak üzere..şimdi 2.donmuş için başladım inşallah bu sfer yüzüm gülerrr ..şöyle 400 lü 500 lü değerler görmek nasip olur :)

hadi anlat bakalım neler hissediyosun.ay benimde içim kıpır kıpır oldu kendim için ümitlendim birden yaa.sonucu gorunce naptın?eşine söledinmi?ne tepki verdi?
çokmu soru sordum?

eşimin tepkisi.... ben her zaman gülerim demiştim hatırlarsanız.. pozitif bir insanım.. gülümseyerek girdim dr. un odasına..oda sonucu öğrendim sanmış.. bir bana bir eşime baktı.. ve dediki hamilelik oluşmuş... eşim kaldı önce bir sonra bana baktı... ben kahkaha attım.. dr. da bana güldü.. yani şaşırdı kaldı sonradan hala inanamadığını söylüyor...

canım Rabbim sizlerede nasip etsin.. inanın ki.. tüm dualarımda sizler varsınız...

evet canım.. sağlıklı olsun.. kız olsun... erkek olsun ,tek olsun, çift olsun... yeterki bizim olsun...bende dr. uma çok güvenmiştim...

canım hadi bakalım prenses geliyor desene....sağlıcakla kucağına al insallah...

Canım çook tebrik ediyorum..zaten beklediğim bir şeydi.rüyamda görmüştüm.ben pek rüya görmem,görürsemde çıkar genelde..Allah analı babalı büyütsün balım benim...

canım evet ya... benim motivasyonumu yükselten cümlelerden bir tanesiydi beni rüyanda görmen... artık sağlıcakla gelsinler canım....

canım çok sevindim allahım nazarlardan sakınsın tamamına erdirsin inşallah

amin canım.. Rabbim herkese önce nasip etsin sonrada nazarlardan korusun.....

canım evet.. içime çok doğmuştu.. ama yinede gıkımı çıkarmadan bekledim günümü... sizlerede moral ve öncü olur insallah bebeklerim...canım insallah hepimiz bir gün bebeklerimizi kucağımıza alacağız derken inancım çoktu benim.. her zaman da öyle... Rabbim in izniyle emanetleri sağlıcakla bizlerle olacak...ama seninde içine doğmuştu ve bana yazmıştın ya "hamile kalasıca "diye.. bebişlerle çok gülmüştük sana...hep dualarımda olacaksınız inanın buna.. çünkü sizleri en iyi ben anlarım... 3 yıl boyunca her ayın sonunda kırmızılarla karşılaşınca ağlardım yorganı kafama çekip.. eşim bilmezdi bile.. sanki bilse benden daha çok üzülecekmiş gibi gelirdi... Rabbim güldürecek yüzümüzü insallah .. bir benim değil hepimizin...

Ayyy çokk sevindimmmm.Allahıma şükürler olsun.tebrik ederim canım...maşallahhhh

canım... sağol... Rabbim herkese nasip etsin....

Degerim 159 dan 263 e çıkmış.düşük gibi hayırlısı artık...

canım bebişinin değeri yükseliyor.. önemli olan bu.. insallah sağlıcakla büyücek göbüşün.. olduğun kanamada etkiliyordur.. sıkma canını...

defneeeeeeeeee gözün aydınnnnnnnnnnn Rabbim en kötü gününü böyle yapsınnnnnn....

canımm... bugün çookkk neşeliyim.. Rabbim herkesin neşesini arttırsın...

Tebrıklerr defne Allah tamamına erdırıp kucana almayı nasıp etsın ınsallah canım..

amin canım aminnn...

Canım hayırlı olsun Allahım sağlıcakla da kucağına almayı nasip etsin Keyfini çıkarabileceğin bir hamilelik diliyorum

aminnnnn canım.... Rabbim herkese sağlık versin...bebişleriyle beraber...

Defnese cok sevindim canim gözün aydın :)

sağol güzelim... insallah sağlıcakla devam eder...herkesin hamileliği insallah....

öğretmenimmmmmmmmm gözün aydın.... karne hediyeni almışsın ikizler geliyoooooooooooooo
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.......

canım... insallah... RABBİM HEPİMİZİN bebeklerini korusun insallah...
ama sen yandın canım.. sorularımla baş edemeyeceksin.. mesela az sonra bir soru sorcam bile sana....

canım tebrikler sağlıkla kucağına al bebişleriiii

aminnn... canım... amiinnnn....hepimiz insallah...

Tebrik ederim hayırlısı olsun inşallah:)

Rabbim bundan sonra bebişlerimize ve bizlere sağlık versin canım...

aminnnnn... insallah canım.. canı yürekten diliyorum... inanın buna... ve doğru yerdesin... nedense ben çok güvenmiştim israel beye...

hadi anlat bakalım neler hissediyosun.ay benimde içim kıpır kıpır oldu kendim için ümitlendim birden yaa.sonucu gorunce naptın?eşine söledinmi?ne tepki verdi?
çokmu soru sordum?

canım tabiki ümitleneceksin.. ümitlenmezsen bebişleri olumsuz etkiler... ben sana hep kızıyordum hatırlıyorsan negatif düşünme diye.. bana bazen eşim dedi ki ümitlenme diye.. benim ona tek cümlem şuydu.. test sonucunu öğrenene kadar hamileyim.. çünkü embriyolarım içimde aksini iddia edebilir misin?
hep pozitif bak canım... ne olur inan... bebeğin gelsin bu sefer... valla şiş olmasam inanamıycam.. ama karnımı o kadar çok şişirdiler ki keratalar inanıyorum... ve HAMİLEYİM BEN.... diyorum...

Defne'cik,
çok sevindim. Goz yaşlarm senin için aktı. Umarım ben de diğer herkes de bu güzel haberi bir gün alır ve pek tabiki de bebeklerini kucağımıza almayı

hamileliğimizi adet tarihinden itibaren sayıyoruz değil mi? benim kocam kafamı karıştırdı da azıcak...
birde keseleri haftaya görebiliriz belki değil mi? benim son adet tarihim 12 mayıstı... ve tam adet tarihimden 14 gün sonra bebişlerim karnımdaydı....
cevap verirseniz çok ama çok sevinirim....

sevgiler yeni anne adayı....

Defne'cik,
çok sevindim. Goz yaşlarm senin için aktı. Umarım ben de diğer herkes de bu güzel haberi bir gün alır ve pek tabiki de bebeklerini kucağımıza almayı

canım insallah... sonucumu duyduğumdan beri kendimi geçtim... herkes için dua ediyorum... kendim içinse sağlıkla sonuna kadar götüürsün Rabbim diyorum...

Canim coookkkkkk tebrik ederim cok mutlu oldum. Ikizler geliyor gibi, ucuz bile olabilir SAT in icin OPU tarihinden 14 gun geri sayiyorsun, SAT tarihin o sayiliyor. Biz tup bebekciler icin boyle canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

öğretmenim şuan 4+0 sın yani tamı tamına 4haftalık gebişsin ve 16 şubat bebişlerin muhtemel dpğum tarihi.....
net e hafta hafta gebelik yaz kaan kocatepenin sitesi var güzel bir site hafta hafta sendeki ve bebişdeki gelişimleri ordan takip edebilirsin

iyiki varsın bak hemen umut oluyosun.senin varlığını,bizimle olduğunu hissetmek çok güzel.iyi yürekli arkadaşımmmm...

gel bi öpeyim seni

egunal canım inş herşey yolunda gider arkadaşım

saol canım inşallah yoluna girecek bi operasyona gerek kalmadan...

oyyyy topikgülünü yesinler senin...
Maşallahhhh
zor anne oluyoruz o yüzden ne gerekiyorsa yapmak durumundayız...
hiç bi ihtimali boşveremeyiz dikkat etmeliyiz...
zorlanacaksın ama herşey kızın için...

ohhh çok şükür bu da bişeydir hemde önemli bişeydir...
Allahım korusun seni...

canım inşallah çabucak geçer bu süreç.Dualarım seninle.Allah yardımcın olsun....

saol canım...inşallah atlatacam bir an önce...

Degerim 159 dan 263 e çıkmış.düşük gibi hayırlısı artık...

artış istenilen kadar olmamış ama bu yolunda gitmeyen bişeyler var demek değil...
sanırım bi test daha yaptırman daha mantıklı...
Allah sevincini daim kılsın inşallah...

Sabahın köründe ana binaya gittim...
7.45 de kanımı verdim...
9.30 da da sonucu aldım o saatte arayamadım seni...
az da olsa bi düşüş başlamış diye ilaç vermedi...
salı günü bi daha kan verecem...
bu böyle don lastiği gibi uzar gider yani
artık deliliğe verdim kendimi...

okudum bitanem.... dedim bunada şükür inşallah düşecek kendiliğinden.... kan verme rekoru sende zaten kimse kıramaz:)) allahtan bu zor günlerinde paşaların yanında tek tesellim bu zaten.... seni çok seviyorum...

bugün kolum yine felç.. sabah ağrısıyla uyandım ve hala ağrımakta pek tadım yok.... sonra uğrarım yine zaten kocişimde evde....

canım gözün aydın hadi bak bütün belirtilerin bana benziyordu seninkide dogru çıktı hayırlı olsun demek ikiz dediler inşallah hadi bakalım eee banada ikiz olabilir bu çogul gebelik diye iki doktorda dedi dedide benim 12.gün 259 du degerim bi gün sonrası 544 dü senin 12. gün degilmi bugün kaçıncı günün tam benimki ozaman tek gebelikmi olsun zaten hayırlısı olsun diyorum sadece merak bakalım bu önümüzdeki cuma gidip baktırcaz belli olur heralde bide kızlar benimkisi kaç haftalık sat 6 mayıs son adet tarihim hiç anlamıyorum bilenler söyleyin bakalım ..

canım seni buralarda görmeyi çok özlemişimmm... İnşallah her şey daha güzel olucak.. sen zaten o kadar güçlüsün ki fazladan 1 cümleye ihtiyacın yok.. bir gün anne olacaksın bu ortada ama o güne kadar gülümsemeni kaybetme.. deliliğe vurmak iyi gelir insana..... vur gitsin... öptüm seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…