Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim jel sabahları.. bende saat 9 gibi uygulayıp.. yarım saat yürüyorum evin içinde bir o yana bir buyana.. iğnem gün aşırı... onuda öğlen 12 gibi yaptırıyorum...

canım benim.. Rabbim sanada nasip edecek inan bana.. insallah bebişlerin gelecek seninde... tabiki soru sorabilirsin..her zaman cevaplarım canım seve seve... hatta özelden yazdığın soruları cevapladım bile uzun uzuzuuuuunnnn....

canım bende de ultrason fotosu var 1 nokta gibi görünüyorlar... Allah ım hayırlısını sağlıklısını versin insallah.. sayısı cinsiyeti hiç önemli değil....

ne demek canım Allah hepimizden razı olsun...
sonucunu merakla bekliyorum gerçi herşey yolunda bence ama senin için rahat etsin en azından...

ilahi... canm benim ya...
inan ki Rabbim hayırlısını versin.. seni yıpratmadan üzmeden bu sorunun çözülsün diye dua ediyorum .. canımsın ya....
ayyy... işte yine bana seslendin....

bana acıma beni sev taammıııııı
ruh halim eski arabesk türk filmi kıvamında da

iyi pazarlar..........

sanada iyi pazarlar canım...

ama ben gördüm ayrı ayrı koyulurken hatta önce yavaş yavaş ilerlediler sonra rahime yerleştiler kondukları yeri belki görememişimdir diyede özellikle gösterdiler...
bence 2 tane konmuştur niye yalan söylesinlerki...

selam kızlar nasılsınız

asıl sen yani siz nasılsınız bakiimm...
bende dış gebelikten halliceyim işte
kendiliğinden gebe kaldım bebiş rahime gideceğine tüpümü beğendi ve orda kaldı...
şimdide düşürmeye çalışıyoruz tıp ve doğal yollar eşliğinde..

Yavruma bir şey olmuş mudur ya otobüste yordum onu

hayııııırrrr bişi olmazzzzz...

Selam canim nasil gidiyor? tontis yegenlerin nasil? benim de var yegenim valla tadindan yenmiyorlar, valla kardesime bazen kiziyorum ediyorum ama yegenimi gormemezlik edemiyorum insan cok ozluyor...

Selam canim nasil gidiyor? tontis yegenlerin nasil? benim de var yegenim valla tadindan yenmiyorlar, valla kardesime bazen kiziyorum ediyorum ama yegenimi gormemezlik edemiyorum insan cok ozluyor...

bu durumda bundan daha iyi olunurmu bilmem...
zamanım tosunlarım sayesinde dolu dolu geçiyor...
yeğen sevilmezmi ne tatlılar anlatamam...
büyüğü bilmiş bilmiş konuşur küçüğü bacaklarıma yapışır kucağına al diye...
onların yanında kendimi unutuyorum çoğu zaman...
çünkü bitmek bilmeyen enerjileri var..
Rabbimde bitirmesin..
sende eminim yeğeninle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur...
bal kaymak onlar...

gülden napıyosun kız televızyonda ankarada alış verış merkezı açılmış dıye haberler çıktı gidebildinmi

gülden napıyosun kız televızyonda ankarada alış verış merkezı açılmış dıye haberler çıktı gidebildinmi

nereye açılmış kız bak haberim yok
ama ankarada alışveriş festivali var 1 temmuza kadar
bundan faydalanmazsam kınarım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…