inşallah canım kız ne cabugu benım başımdan neler geçtı aksılıkler benı hıc bırakırmı raporumda sorun çıktı sllhtan hallettık ama bende mahvoldummmcanım ne çabuk transfer günün geldiii...işşallah sağlıklaaa orda tutunsun bebişinnnnnn
Kızlar 12. Gün 92 olan değerin 16. Gün 604 olmuş yeni aldım sonucu Nasil ?
anacığım teli millstonede var zatiii...
kocişinde var...
bi de size dağıtayım tellerini tam süper olur yani
Kızlar 12. Gün 92 olan değerin 16. Gün 604 olmuş yeni aldım sonucu Nasil ?
inşallah canım kız ne cabugu benım başımdan neler geçtı aksılıkler benı hıc bırakırmı raporumda sorun çıktı sllhtan hallettık ama bende mahvoldummm
cnm embriyomun bilgisayar ekranında görüntüsünü göstereceklerdi,printırları bozukmuş yoksa geçen sefer fotosunu vermişlerdi,ama bak bu dediler,diğeri de buna benziyo dediler yani birini gösterdiler,neyse zaten geri dondurulmaya kalan olmadı,belki de 3 ü de bozuldu embriyolarımın,neyseki biri kaldı ve blastosist oldu beklemekten başka çare yoksenle ilgili de güzel şeyler duyup sonra bozulmasına çok üzülüorum yaa,çok zor bi imtihan zaten bulupta kaybetmek daha zor ahh cnm yaaa bizim ne zaman yüzümüz gülecek...
nereye açılmış kız bak haberim yok
ama ankarada alışveriş festivali var 1 temmuza kadar
bundan faydalanmazsam kınarım kendimi
evet çok güzelllllllllllllllllllllllllllllKızlar 12. Gün 92 olan değerin 16. Gün 604 olmuş yeni aldım sonucu Nasil ?
sağol canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhcanım sana msj yazmıştım ama yine yenileyeyim...RABBİM en kısa zamanda HAMİLEYİM.....demeni nasip etsin....
bu durumda bundan daha iyi olunurmu bilmem...
zamanım tosunlarım sayesinde dolu dolu geçiyor...
yeğen sevilmezmi ne tatlılar anlatamam...
büyüğü bilmiş bilmiş konuşur küçüğü bacaklarıma yapışır kucağına al diye...
onların yanında kendimi unutuyorum çoğu zaman...
çünkü bitmek bilmeyen enerjileri var..
Rabbimde bitirmesin..
sende eminim yeğeninle zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsundur...
bal kaymak onlar...
maşallh canım ama o senın dıyer yarın ben onu salı aradım senın rapordada sorun çıktımı dıye oda zeynep kamilden almıştı oda açmadı
kızlar hepinize iyi akşamlar...nihayet topikte birilerini gördüm...ÇÇÇOOOOKKKKKKK ŞÜKÜR.......
evet soru işaretleriyle dolu bir durum gibi
ama öyle bile olsa bi tanesi seninle lütfen aklını bunlarla yorma..
Allahım ol desin o bitanede anne yapar seni...
valla benim durumum iyi başlayıp kötü bitiyor bu aralar...
hepimiz bişeyler yaşıyoruz işte...,Rabbim bugünümüzü aratmasın...
olsun diye uğraş bi de kendiliğinden gebe kal ve şimdide bir an önce tüpe zarar vermeden düşsün diye bekle..
garip bir ruh hali...
arkadaşlarım kanamam hala devam ediyor...size bir soru sorayım..ben clexane 0.4 kullanıyorum..daha önce düşüklerim olduğundan tedbir amaçlı...test yapılmadı yani..acaba kanamam o yüzden mi oluyor?bilgi sahibi olan var mı..çünkü 4 gündür progenıx iğne kullanıyorum ama kesilmedi....
ah kuzummm o damı açmadı teli...
ama biz bile aşkımıza haftasonu izni veriyoruz genelde bizde konuşmuyoruz...
haftasonu kocalarımızla birbirimizi aldatıyoruz aşkımıza mola veriyoruz
mutlaka vardır bi sebebi aklına bişi getirme sakın çok üzülür aşkısımm...
son bir saattir ben varım da ondan
yalnız ukalalığım tavan yapmış durumda
pardonnnn ooooooooooooooooooooo heralde ben yanlış anladım
evet çok güzelllllllllllllllllllllllllllll
arkadaşlarım kanamam hala devam ediyor...size bir soru sorayım..ben clexane 0.4 kullanıyorum..daha önce düşüklerim olduğundan tedbir amaçlı...test yapılmadı yani..acaba kanamam o yüzden mi oluyor?bilgi sahibi olan var mı..çünkü 4 gündür progenıx iğne kullanıyorum ama kesilmedi....
Aynen, moralim bozuk oldugunda falan hemen yeni pozitif enerji veriyor, sen de bol bol icine cek canim enerjilerini, onlar bitmez tukenmez enerji kaynagi
cnm Rabbim inşallah en kısa zamanda sana sağlıklı bi hamilelik nasip etsin ve bu günlerini unutturacak güzel evlatların olsun,bi kız bi erkekçok öptm sevgiler!
Canim kirmizi mi kahve mi lekelenmen? normalde 2-3 gunde kahverengiye donusuyor ama sende clexane dan dolayi biraz daha gecikebilir bu durum. Mutlaka uzanarak dinlen canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?