günaydın canlarımmm, hepimize çook güzel bir haftasonu diliyorum. defnelma senin adına da çok sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. öpüyorum hepinizi
teşekkür ederim canım.. inan ki hala inanamıyorum bazen.. şaka gibi....
.
yarın kan testi tekrarı var.. insallah sonuçlarım yine güzel çıkar.. sonrada kesesi için çağırırlar.. insallah.. her şey yoluna girecek bundan sonra...
merhaba arkadaşlar ben raporla ilgili soru soracaktım,
sperm sayısı çok çok az olduğunda rapor çıkarabilmek için 3 yıl şartı hala aranıyor mu, ben 1 yıla yakın evliyim ve eşimde total progresif motil sperm sayısı 72 bin ile 100 bin arası çıkıyor, toplam ejekulatta blile hıc 5 mılyon olmadı çıkanların cogu ölü ve hareketsiz, bu durumda 3 yıl şartı aranıyor mu doktor kendiniz karşılayacaksınız dedi bilemiyorum kafam karsıştı bilgisi olan var mı benım durumumda olup da rapor alan var mı acaba?
günaydın canlarımmm, hepimize çook güzel bir haftasonu diliyorum. defnelma senin adına da çok sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. öpüyorum hepinizi
yarın kan testi tekrarı var.. insallah sonuçlarım yine güzel çıkar.. sonrada kesesi için çağırırlar.. insallah.. her şey yoluna girecek bundan sonra...
Canım arkadaşlarım, kan verdim şimdi.umarım değerim artmıştır.burada 16 aylık bir bebek yoğun bakımda.annesi dua istedi tanıdıklarına da söyle dedi.benim de aklıma siz geldiniz.dua eder misiniz?ben çıkıyorum sonucum çıkınca haber veriririm.
sperm sayısı çok çok az olduğunda rapor çıkarabilmek için 3 yıl şartı hala aranıyor mu, ben 1 yıla yakın evliyim ve eşimde total progresif motil sperm sayısı 72 bin ile 100 bin arası çıkıyor, toplam ejekulatta blile hıc 5 mılyon olmadı çıkanların cogu ölü ve hareketsiz, bu durumda 3 yıl şartı aranıyor mu doktor kendiniz karşılayacaksınız dedi bilemiyorum kafam karsıştı bilgisi olan var mı benım durumumda olup da rapor alan var mı acaba?
Canım arkadaşlarım, kan verdim şimdi.umarım değerim artmıştır.burada 16 aylık bir bebek yoğun bakımda.annesi dua istedi tanıdıklarına da söyle dedi.benim de aklıma siz geldiniz.dua eder misiniz?ben çıkıyorum sonucum çıkınca haber veriririm.
fiyatlarını biliyor musun?bir de sigorta geçer mi acaba?doktora sorayım yarın...sağol canım..
ya demin mısafır vardı kızlar..mısafırınde kucuk cocukkları..yanıma oturdu ve anıden kalkarken dırsegını embrıyo transfer edılen yere yani sol kasıgımın bıraz ustune bastırdı..hemen cekmeye calstım dırsegını ama bıraz tedırgın oldum..içim cız etti..bişey olmamıstır dimii.
günaydın canım... sende tazeciksin ama...
cumartesi günü sen geldin aklıma tuana merak ediyordur.. hafta sonu giremicek diye... CAnım insallah darısı sizlerin başına... hep dualarımdasınız...dr. un yanından ilk çıktığım andan itibaren Allahım olmayan herkese nasip et diyorum.. Rabbim bizlerede sağlıcakla hayırlısıyla bir doğum,sağlıklı hayırlı bebişler olmasını nasip etsin canım...
evettttt... kıyamam.. onları unutmuyorum ama teyzesi.. onlar ilk göz ağrım... beslediğim büyüttüğüm ilk canlılar evlendikten sonra tabikide...
Canım merhaba nasılsın?
Cinsiyet için hangi gün gidecektin hastaneye?
Çok daha iyiyim canım, 12 haftayı geçtik ya lekelenmelerim azaldı epey bu da moralimi düzeltti çok. Bu hafta değil sonraki çarşamba yani ayın 20 sinde randevum. Bu arada ikili test sonuçlarını değerlendirmek için bir perinatoloğa gidicem büyük ihtimal. O yüzden daha erken de öğrenebilirim
sen nasıl oldun? dondurulmuş tedavisindeydin yanılmıyorsam:44:
günaydınn kızlarr ben fena grip olmuşum :2::2::2::2::2::2::2:üşüyorum bogazlarım şişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?