Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben çıkıyorum.. gelirim yine... vınım olmadığı için üzgünüm.. oturmaktan çok yoruluyorum...

merhaba arkadaşlar ben raporla ilgili soru soracaktım,

sperm sayısı çok çok az olduğunda rapor çıkarabilmek için 3 yıl şartı hala aranıyor mu, ben 1 yıla yakın evliyim ve eşimde total progresif motil sperm sayısı 72 bin ile 100 bin arası çıkıyor, toplam ejekulatta blile hıc 5 mılyon olmadı çıkanların cogu ölü ve hareketsiz, bu durumda 3 yıl şartı aranıyor mu doktor kendiniz karşılayacaksınız dedi bilemiyorum kafam karsıştı bilgisi olan var mı benım durumumda olup da rapor alan var mı acaba?

teşekkür ederim canım.. inan ki hala inanamıyorum bazen.. şaka gibi....
.

İnan,keyfini çıkar canım,senin minikler "geldik anne" dediler,9 haziran'ı özel günler listene direkt al.:124:

yarın kan testi tekrarı var.. insallah sonuçlarım yine güzel çıkar.. sonrada kesesi için çağırırlar.. insallah.. her şey yoluna girecek bundan sonra...

9 ay boyunca hersey yolunda gider,sağlıkla geçer,hep iyilik haberlerinizi alırız inşallah.

Canım arkadaşlarım, kan verdim şimdi.umarım değerim artmıştır.burada 16 aylık bir bebek yoğun bakımda.annesi dua istedi tanıdıklarına da söyle dedi.benim de aklıma siz geldiniz.dua eder misiniz?ben çıkıyorum sonucum çıkınca haber veriririm.

Canım sanırım 3 yıl şartı sadece 35 yaş ve sonrası evlenler için geçerli değil.:44:

Rapor Çıkarabilmek İçin;

En az 3 yıllık evli olmalısınız

Daha önce doğmuş bir çocuğunuz olmamalı

Sosyal güvence sahibi olarak en az 5 yıl (900 gün) Sosyal Güvenceniz sürdürülmüş olmalı

Bayansanız ve 35 yaş ve sonrasında evlenmiş iseniz; evlilik süreniz 3 yıl yerine 1 yıl olması yeterli bulunmaktadır

Bayanın yaşı 23 yaşından küçük, 39 yaşından büyük olmamalı

Sperm sayısının 5 milyon üzeri olması durumunda 3 kez aşılama yapıldığını gösterir belge(3 tane sperm analiz örneği)

HSG Rahim Filmi

Hormon Tahlilleri(Bayan için TSH, Prolaktin, FSH, E2)

günaydın canlarımmm, hepimize çook güzel bir haftasonu diliyorum. defnelma senin adına da çok sevindim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. öpüyorum hepinizi

canım günaydın nasılsın cinsiyeti öğrendin mi? sana doğum günü mesajı yazarken kuzun yerine oğlun yazdım içimden o geçmiş demek ki sonra belli değil diye değiştirdim

yarın kan testi tekrarı var.. insallah sonuçlarım yine güzel çıkar.. sonrada kesesi için çağırırlar.. insallah.. her şey yoluna girecek bundan sonra...

Canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin meleğin...

inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım Allah o meleğe de yardım etsin anne babasına bağışlasın

canım sayı az olunca olunca 3 yıl evlilik şartı aranmıyor diye biliyorum.. üniversite hastaneleri falan veriyor raporu bir danış onlara.. bizimde aynı durum vardı ama raporun çıkması uzun sürer diye duyduk bekleyemedim ben. kolay gelsin canım

Allah acil şifalar versin,iyilik versin inşallah bebeciğe...

Güzel haberlerle dönmen dileğiyle canım.

Canım merhaba nasılsın?

Cinsiyet için hangi gün gidecektin hastaneye?

Canlarım günaydın, hepinize güzel bir hafta diliyorum..

fiyatlarını biliyor musun?bir de sigorta geçer mi acaba?doktora sorayım yarın...sağol canım..

Hic bilmiyorum canım, ama pahallı bisi değildir bence..

Bişi olmamıştır inşallah, ama bu aylarda cocuklardan uzak dur derim. Oynamak icin insanın üstüne başına atlayıp zıplıyorlar, çarpıyorlar falan tehlikeli durumlar yaratabilir. Ben her an tetikteyim yani...Gecen gün 2 yaşındaki yeğenim belime oturmus hadi dıgıdık yapalım diyo !!! nasıl kaldırıcağıma şaşırdım maaşallah tosun gibi kendisi

Merhaba hayal, umarım herşey istediğin gibi olur. Ben devlette ve raporlu olarak yaptırıyorum tüp bebeği.Bir arkadaş vardı onun fsh ı yüksek çıkmış (yumurta rezervi azmış) 31 yaşında ve 1 yıl bile dolmamış evlilikleri ve raporu çıktı. Erken menapoz riski olduğundan yıl şartı aramıyorlarmış bu şekilde söyledi bana. Senin durumunla aynı değil belki ama bazı durumlarda şartlara bakmıyorlar sanırım.Sende iyice araştır derim.

kızım ya şaka gıbı gelır tabııı daha 3 gun once boyle bırsey olduğunu bılmıyordun kı ayy yaaa..aklına ben geldım demek kıyamam bebeim sanaa nasıl sevındım anlatamam ınan sende benım aklımdaydın...hamişlerın duası kabul olur canım bızde de dua etmıssn ama gene aklına geldıkce benı de unutma lutfen sağ salım bebelerını yada bebekini kucağına al ınsallahhh

Canım merhaba nasılsın?

Cinsiyet için hangi gün gidecektin hastaneye?

Çok daha iyiyim canım, 12 haftayı geçtik ya lekelenmelerim azaldı epey bu da moralimi düzeltti çok. Bu hafta değil sonraki çarşamba yani ayın 20 sinde randevum. Bu arada ikili test sonuçlarını değerlendirmek için bir perinatoloğa gidicem büyük ihtimal. O yüzden daha erken de öğrenebilirim
sen nasıl oldun? dondurulmuş tedavisindeydin yanılmıyorsam:44:

günaydınn şekerlerr defnenın haberıne bakayım dedım gunaydın dıyemedım sizee..umarım herkes cok ıyıdırr...

günaydınn kızlarr ben fena grip olmuşum :2::2::2::2::2::2::2: üşüyorum bogazlarım şişmiş

Çok sevindim canımAllah iyiliğinizi daim etsin ve hep güzel haberlerinizi alalım inşallah.

Canım benim durum öyle karışık bir hal aldı kiHisteroskopiden sonra herşey anormalleşti.Ya rahim duvarı kalınlaşmıyor,transfer iptal oluyor,ya adetin 10. ya da 12. gününde kanama olmamasına rağmen muayene ve kan sonuçlarına göre vücut adetin 1. gününe dönüyor.Tabii bu arada hep ilaç yüklemeleri,sık kontroller vs.Normal tedavi sürecinden daha yorucu geliyor,her ay transfer umuduyla başlıyor ve gerisi gelmiyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…