tünaydın.......
ayyyyy... Rabbim e şükürler olsun.. değerim 1900 lere yükselmiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
tebrik ederim,darısı başıma.dua et benim için...
topik çok sakin...
canlarım bir şey soracağım... valla kdr nin dediği kadar varım..
kızlar şimdi benim tedaviyle bebek sahibi olduğumu kimse bilmiyor.. ve benim kayınvalidemin evine felan gitmem lazım bir dönem... bizim bu iğneler ilaçlar ne zaman bırakılıyor...benim ilaçlar cyclo-proginova(bir çeşit hormon hapı),progestan iğne,crinone jel.. açıkcası hap felan değilde.. bu iğne meselesi bozar beni..bir sorayım dedim.. dr. ne zaman bıraktırır iğneleri ilaçları felan...
selam.biraz önce geldim hastaneden.muayene ettiler.ohss ihtimali var mı yok mu diye.bir problem yokmuş.transferin ilk günü sayılmayacakmış.yani bugün 7. günüm daha.ctesi test yaparsan belki çıkar ama bence ptesiyi bekle dedi hemşire.kasıklarım ağrıyo,adet olacakmışım gibi dedim.bunlara takılma bende de çok ağrı oldu ama şimdi hamileyim dedi.bakalım artık.sanırım ctesi yaptırırım,dayanamam.nasıl olsa 5. gün embriyosu.tuttuysa çıkar,:109: ctesi 11. gün olacak.dualarınızı eksik etmeyin.
canım sana birkaç sorum olcak..
ne zaman tranfer edildi?kaçıncı gün emriyoları?
ne zaman test yaptırdın değerlerini tek tek yazarmısın?
canlarım bir şey soracağım... valla kdr nin dediği kadar varım..
kızlar şimdi benim tedaviyle bebek sahibi olduğumu kimse bilmiyor.. ve benim kayınvalidemin evine felan gitmem lazım bir dönem... bizim bu iğneler ilaçlar ne zaman bırakılıyor...benim ilaçlar cyclo-proginova(bir çeşit hormon hapı),progestan iğne,crinone jel.. açıkcası hap felan değilde.. bu iğne meselesi bozar beni..bir sorayım dedim.. dr. ne zaman bıraktırır iğneleri ilaçları felan...
tünaydın... canım içine mi dğdu bu kız şimdi soru sorar diye mi geldin?
yazarım tabikide..
28.mayısta transfer edildi canım.. 3. gün embriyosuydu...
testi ise 9 haziran ilk test günüm.. 500 kusurdu değerler.. bugün ise 15. gün ve 1900 ü buldu canım.. şimdi keselerini bekliyoruz.. birde kalp atışlarını.. Rabbbim olmayanlarada nasip etsin.. hep dua ediyorum...
Cnm tebrik ediyorum seni Rabbim tamamına erdirsin bak ben iğneyi 12. Haftaya kadar kullandım ama Benm ozel durumum oldu kanamam vardı benim ya gittiğin yerde söylemek zorunda degilsin ki dogal yolla hamile kaldım fakat bunları kullanmam lazım dersin az bir lekelenmem oldu de Dr da tedbir amaçlı kullandiriyor dersin hesap vermek zorun da degilsin ki
selam.biraz önce geldim hastaneden.muayene ettiler.ohss ihtimali var mı yok mu diye.bir problem yokmuş.transferin ilk günü sayılmayacakmış.yani bugün 7. günüm daha.ctesi test yaparsan belki çıkar ama bence ptesiyi bekle dedi hemşire.kasıklarım ağrıyo,adet olacakmışım gibi dedim.bunlara takılma bende de çok ağrı oldu ama şimdi hamileyim dedi.bakalım artık.sanırım ctesi yaptırırım,dayanamam.nasıl olsa 5. gün embriyosu.tuttuysa çıkar,:109: ctesi 11. gün olacak.dualarınızı eksik etmeyin.
canım ne bileyim belki tüp bebekle ilgili bir ilaçtır anlaşılır diye düşünüyorum..
ama öyleyse sorun yok yani.. şükür benim şimdilik bir kanamam olmadı...insallah sağlıcakla devam etsin...
canım 5. gün embriyosu 11. gün çıkar gibime geliyor ama bilmiyorum ki....
ben sadece ,crinone jel,corasprin ve folik asit kullanıyorum cyclo-proginova(bir çeşit hormon hapı),progestan iğne bunlar ne içinmş?...jeli 10. haftaya kadar kullanılması gerektiğini biliyorum...
canım hatta ben perşembe yapmayı düşünüyorum...o nedenle bence seninki de cumartesi kesin çıkar?zaten aynı gün ve 5.gün emriyosu transfer edilmiş bize bana 16 sı dediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?