iğne olmazsa sorun yok canım.. ama bilmiyorum ki.. hayırlısı....belkide değiştirir...bakalım.. keseleri görmeye gittiğimizde belli olur herhalde...öncelikle gözün aydın tatlım..... ilaçlar duruma göre değişiyo... benimkiler farklıydı. kimisini testten bir hafta on gün sonra bıraktım. ama pregestan fitili ilk 3 ay kullandım... vitamini hep kullandım.... dr.un ilaçları belki değiştirir.
daha bir heyecanlandım benim de 2 tane koydular 16 haziran test günü kalbim pır pır yaaaaaaaaa inşallah senin gibi güzel haberler alırım...normalde ikiz bebeklere karşı olumuz düşüncem vardı bakımı çok zordur diye ama şimdi çok istiyorum
Yok yok merak etme Benm dogal yolla hamile kalan arkadasım da vardı progestan fitil kullanıyordu kanaması olmuştu anlamaz kimse lekelenmem oldu adetim geçin ce Dr a gittim hamile.ymisim ama Dr bebek iyice büyüyene kadar tedbir amaçlı verdi dersin ben öyle dedim hep iğne olacağım zaman ev de olanlara ben uzun süre yattım zaten kimse anlamadı
canım benım cok tebrık edıyorum rabbım tamamına erdırsın bizlerıde unutma dua et emı canımmmmmmmmmmmmm
yazarım tabikide..
28.mayısta transfer edildi canım.. 3. gün embriyosuydu...
testi ise 9 haziran ilk test günüm.. 500 kusurdu değerler.. bugün ise 15. gün ve 1900 ü buldu canım.. şimdi keselerini bekliyoruz.. birde kalp atışlarını.. Rabbbim olmayanlarada nasip etsin.. hep dua ediyorum...
dua ediyorum canım etmem mi.. inanki hep aklımda hep dilimdesiniz...
canlarım bir şey soracağım... valla kdr nin dediği kadar varım..
kızlar şimdi benim tedaviyle bebek sahibi olduğumu kimse bilmiyor.. ve benim kayınvalidemin evine felan gitmem lazım bir dönem... bizim bu iğneler ilaçlar ne zaman bırakılıyor...benim ilaçlar cyclo-proginova(bir çeşit hormon hapı),progestan iğne,crinone jel.. açıkcası hap felan değilde.. bu iğne meselesi bozar beni..bir sorayım dedim.. dr. ne zaman bıraktırır iğneleri ilaçları felan...
sorma tatlım inan 4 telefon var 2 sabit 2 şirket onlar bir yandan çalıyor gelen giden ayrı gürültüden kafam bi dünya şurdan bir vukuat işlemeden bir çıksam
tünaydın.......
haziranın 19 unda keseyi göreceğiz insallah.... Ya Rabbim şükürler olsun....
nbr şekerrr nasılsınızz
bana da çıkar gibi geliyo,bakalım artık.yaparım ben ctesi,dayanamam.var mı sen de belirti,kasık ağrısı falan?bir de adet tarihin ne zaman?
iidir canımm,,,sen nabıyon,,kahvaltı ettik kocişler oturuyoruz evde,çok sıcakk,akşamüstü çıkıcaz alışverişe falan,,
sen nabıyon , patronun kızı yok galiba yanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?