Tüp Bebek Günlüğümüz !

iğne olmazsa sorun yok canım.. ama bilmiyorum ki.. hayırlısı....belkide değiştirir...bakalım.. keseleri görmeye gittiğimizde belli olur herhalde...

hadi bakalım insallah canım... Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin insallah canım hepimize...

canım olabilir.. mantığıma yattı bak şimdi.. dediğin gibi derim en kötü ihtimalle...

Hayırlısı olsun canım allah kucağına almayıda nasip etsin.Maşallah değerlerin yüksek kaç embriyo transfer edildi.İkiz gibi geldi bana.

Benim dr um 8.haftada bıraktırmayı düşünüyor.Tabi kanama düşük riski yolmazsa yoksa eski gebeliğimden biliyorum 16 haftaya kadar kullanmıştım.

sorma tatlım inan 4 telefon var 2 sabit 2 şirket onlar bir yandan çalıyor gelen giden ayrı gürültüden kafam bi dünya şurdan bir vukuat işlemeden bir çıksam

senı gayet ıyı anlıyorum canımcımm

tünaydın.......

merhaba canımcımm nasılsınızz tatlım kaymaklım ballım

haziranın 19 unda keseyi göreceğiz insallah.... Ya Rabbim şükürler olsun....

bana da çıkar gibi geliyo,bakalım artık.yaparım ben ctesi,dayanamam.var mı sen de belirti,kasık ağrısı falan?bir de adet tarihin ne zaman?

adet tarihim 15 haziran yaaaaaa...inş.bişi olmaz...valla karnımmı ağrıyor kasığımmı bilmiyorum ya...değişik bir hal var ama...jelin ve bantın yan etkiside olabilir bilemiyorum...sen nerdesin merkez?senin adet tarihi ne maan

Son düzenleme:
karasuu,,,
naber canım,,ne yaptın gittinmi doktora,,yaz bişiler merak ediyorum seni,
nst ye bende bağlandım canım geçen ay,,kalp atışlarını dinliyolar onda..

iidir canımm,,,sen nabıyon,,kahvaltı ettik kocişler oturuyoruz evde,çok sıcakk,akşamüstü çıkıcaz alışverişe falan,,
sen nabıyon , patronun kızı yok galiba yanında

ohh afıyet olsun canımcım..aynen aksam serınlığınde cıkarsınız alışverıse olmaz mı ya 10:30 da geldı azonce babasının yanına gıttı hemencık gırdım.. aman ya yaz tatılını hergun burda gecırmaz umarım..gercı benım ne olacağım bellı deıl hamıle olursam calışmam buyuk ıhtımall

Defne ciğim canım çok çok çok tebrik ederimm tatlım gözleriniz aydınn olsun ohh maşallah ikizler geliyor inşallah inşallah sıkıntısız devam etsin hamişliğin keyfini alaasıyla çıkarırsın canım benim çok sevindimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…