yumurtaların baskılanması demek çatlamasını önlemek demek canım
dondurulmuş denemem yok ama bilidğim kadarıyla dondurulmuş transferinde yumurta baskılama yapılmıyor
sadece estrofem kullanılıyor.
inşallllhhhhhhhhhhhhh canım korkmakızlar testimin tekrarı vardı.. insallah güzel çıkmıştır.. çok heyecanlandım....bebişlerim hala benle olmaya devam ediyordur...
ayyyyy... Rabbim e şükürler olsun.. değerim 1900 lere yükselmiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
daha çok erken ama cinsiyeti belli oldumu
gunaydın kuzum nasılsın bakalım amın canımmm
canım faydası olurmukı ya 6 seansı 75 tl fıyatıda uygun bıllemedım yanı
dogum neden ertlendı kuzu sorun yok dımı
gunduz yor kendını gece uyusun sıpa aaaa
haziranın 19 unda keseyi göreceğiz insallah.... Ya Rabbim şükürler olsun....
kızlar testimin tekrarı vardı.. insallah güzel çıkmıştır.. çok heyecanlandım....bebişlerim hala benle olmaya devam ediyordur...
ayyyyy... Rabbim e şükürler olsun.. değerim 1900 lere yükselmiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
Ay çok sevindim, değerlerin güzeldi zaten, şüphe yok yani
Testin tekrarı ne demek? Hani embriyolar transfer edildikten 12 gün sonra test yaptırıyoruz ya tuttu mu diye o test mı bu? Peki tutunca niye bir daha test yaptırılıyor ki ?
çok sevindim İnşallah rabbiminde izniyle herşey yolunda gider....
Degerin 1900 e yükselmesi ne demek bilmiyorum ama inşallah hersey gönlünce olsun.Bİr de bebislerim dediniz,ikiz mı? Darısı benim gibi tüm isteyenlere olsun ins.
canım değerim yüksek olduğu için dr. olabilir dedi.. ama daha kese ve kalp atışlarından sonra belli olacak...
canım çok uzuldum rabbım sabır versın rabbim doğal yoldan bebışini sana getırsın
anladım canım hayırlısı olsunn hakkında....
uff demı canım cok sıkıcı ya bende oylee telefon geldıkce cıldırıyorum yada bı musterı geldıkcee uff bugunlerde kotuyumm anacım ben..
İnşallah hayırlı sağlıklı ikizlerin olur. Az önce ikiz bebek kimliği imzaladım bir kiz bir erkek.Oyle imreniyorum ki onlara.Kac yıldır hep baskalarının bebeklerine kimlik çıkardım , bazen o kadar zoruma gidiyor ki bu durum.BUndan 2- 3ay önce bir cocuk geldi,bıyıkları yeni terleyen.Kİmligine baktım 17 yasında ve ikiz bebek kaybettirdi.Cocuk yasta sayılacakların bile olurken benim olmaması çok ağırıma gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?