Tüp Bebek Günlüğümüz !

yumurtaların baskılanması demek çatlamasını önlemek demek canım
dondurulmuş denemem yok ama bilidğim kadarıyla dondurulmuş transferinde yumurta baskılama yapılmıyor
sadece estrofem kullanılıyor.

Teşekkürler ,iyi ki varsınız ya. Yoksa kafama takılanları kime soracağım. İs yerimde iki tane hamile arkadasım var ama onlar normal yolla olduğu için çok fazla paylaşımımız olmuyor.Bir de nüfusta çalışıyoruz ,yoğunluktan konuşmaya fırsatımız olmuyor. Ben şefim ,onlara nazaran rahatım. Keske bu sefer bebisim tutsa da ben de rapor alıp kurtulsam buradan. Evde oturan arkadaslar ,tadını çıkarın.....

ayyyyy... Rabbim e şükürler olsun.. değerim 1900 lere yükselmiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

daha çok erken ama cinsiyeti belli oldumu

Bu hafta belli olurmuş, perşembe perinatolog la randevum var belki o söyler

İyiyim ya, 1-2 gündür daha iyi hissediyorum, lekelenmelerim azaldı, dün hafif yürüyüşe başladım falan. İğne yi de günaşırı oluyorum artık, o da felaket şişiriyor insanı...sen nasılsın canım?

kızlar testimin tekrarı vardı.. insallah güzel çıkmıştır.. çok heyecanlandım....bebişlerim hala benle olmaya devam ediyordur...

Testin tekrarı ne demek? Hani embriyolar transfer edildikten 12 gün sonra test yaptırıyoruz ya tuttu mu diye o test mı bu? Peki tutunca niye bir daha test yaptırılıyor ki ?

nasılsınız bugun bakalım.... sabır melekleriiii bundan sonrakı ısmımız bu olsun cunku bız buyuuuk bır sabır gecıdınden cgecıyoruzzz ckk öptüm sızı gıdıyımde bıraz kalorı harcayım pılates yapimmmmm e nede olsa rabbım bebıs verdıgınde onu fasla kg lerle karsılayıp da annem ne kadarda kg lıymıs demesın dimi:)))

Ay çok sevindim, değerlerin güzeldi zaten, şüphe yok yani

canım ne bileyim insan yinede heyecanlanıyormuş...ikizler geliyor herhalde...

Testin tekrarı ne demek? Hani embriyolar transfer edildikten 12 gün sonra test yaptırıyoruz ya tuttu mu diye o test mı bu? Peki tutunca niye bir daha test yaptırılıyor ki ?

canım 12. gün test yapılıyor eevet.. tutup tutmadığı belli oluyor.. ama kimyasal gebelik olması riski yüzünden 2-3 gün sonra tekrar b hcg yapılıyor..

çok sevindim İnşallah rabbiminde izniyle herşey yolunda gider....

canım insallah ya... Rabbim herkese nasip etsin.. inanın ki... hep dua ediyorum.. Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye...

Degerin 1900 e yükselmesi ne demek bilmiyorum ama inşallah hersey gönlünce olsun.Bİr de bebislerim dediniz,ikiz mı? Darısı benim gibi tüm isteyenlere olsun ins.

canım değerim yüksek olduğu için dr. olabilir dedi.. ama daha kese ve kalp atışlarından sonra belli olacak...

canım değerim yüksek olduğu için dr. olabilir dedi.. ama daha kese ve kalp atışlarından sonra belli olacak...

İnşallah hayırlı sağlıklı ikizlerin olur. Az önce ikiz bebek kimliği imzaladım bir kiz bir erkek.Oyle imreniyorum ki onlara.Kac yıldır hep baskalarının bebeklerine kimlik çıkardım , bazen o kadar zoruma gidiyor ki bu durum.BUndan 2- 3ay önce bir cocuk geldi,bıyıkları yeni terleyen.Kİmligine baktım 17 yasında ve ikiz bebek kaybettirdi.Cocuk yasta sayılacakların bile olurken benim olmaması çok ağırıma gidiyor.

anladım canım hayırlısı olsunn hakkında....

uff demı canım cok sıkıcı ya bende oylee telefon geldıkce cıldırıyorum yada bı musterı geldıkcee uff bugunlerde kotuyumm anacım ben..

sorma tatlım inan 4 telefon var 2 sabit 2 şirket onlar bir yandan çalıyor gelen giden ayrı gürültüden kafam bi dünya şurdan bir vukuat işlemeden bir çıksam

canım.. inanki bir vakti vardır.. bazen isyan noktasına geldiğimi çok net hatırlıyorum.. sonra tövbe edip çarçabuk.. Rabbim diyordum.. en kısa en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebekler nasip et... çünkü inanıyorum ki Rabbim kulları için en uygun zamanı bekliyordur... canım... insan böyle zamanlarda kıskanmak gibi değil ama tarifsiz bir duyguya kapılıyor.. ve o duyguyu ben çok iyi biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…