Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy.. canım valla.. biz birazda ilaçlardan dolayı şişiyoz herhalde... koca göbekle dolanıyoz işte...

maşallah canım inşallah allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah bende kese görmek için cumartesiyi bekliyorum heyecanla.10.gün 216 12.gün 610 olmuştu çok şükür .....

canım.. hadi bakalım.. insallah sağlıcakla kucağımızada alırız....

canım... Rabbim sabır versin... insallah bebeğin kendiliğinden gelir annesine süpriz yapar...

hamam tozunu duydum jiletten betermiş ama bunu duymamıştım hiç garip denemsekmiki
patronun kızı bugun gelmez ınsallah ayy ona da kzıyorum ya masama oturuyo ben onun yanına ısımı de yapamıyorum

inş. gelmez kuzu can sıkıcı bir durum patronun kzına
canım nasılsınn bebeğin nasıl?
hazırlıklarla uğraşıyoruz doğum biraz ertelendi gibi ama ne olur olmaz hazırlayayım dedim
bebek uyutmuyor
senın tedavide temmuza kalmış galiba hayırlısı olsun cnm
Gece uyuyamiyorum sabahın köründe kalkıyorum
Ne olacak böyle gündüzde uyuyorum
Sıkıldım sanırım evde

Bugün inşallah güzel haberli bir gun olur

evet çok sıkıcı
haydaa evde sıkılcak ne var canım ya keyfını cıkarrr valla bız calıştığımız ıcın evde durmaya hasretızz o yuzden boyle soyluyorum
evde otur görürüm senı

biz evde sıkılıyoruz sen evde olmak için gün sayıyosun

allah hayırlısını versin hepimize umarım yüzün güler

benim bi arkadaşım var 7. de tutturdu :)

çok kötüyüm sabahtan beri 10 kez tuvalete giitm

canım ıns hepımzıın gulerrrr
7 dıyomda esıme o kadar yapmam ben dıyo

kucukmus daha yaaaa ıste heves edıyo ablası aaaaaaa

Lucrin kullanan var mı aranızda arkadaslar? Bir de ne ise yarıyor ?

Verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim. Peki kaç embriyo transfer edildi? Bir de dondurulmuslarin tutma ihtimali digerine göre daha az diyorlar doğru mu?

lucrın yumurta baskılamaya yarıyor canım...
dondurulmusta aynı kalıtede tazesıde sıkıntı yok ıcını ferah tut

Canlarım günaydın, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah....

gunaydın kuzum nasılsın bakalım amın canımmm

canım faydası olurmukı ya 6 seansı 75 tl fıyatıda uygun bıllemedım yanı
dogum neden ertlendı kuzu sorun yok dımı
gunduz yor kendını gece uyusun sıpa aaaa

evet fiyaatta uygunmuş doğumdan sonra bakayım bi
geçen haftaki kontrolde doktor su gözüme iyi göründü
bir tık artmış 3 kiloya yakın alabilirim dedi çok sevindirik oldum
onun keyfi yerinde yorulmuyorki

Yumurta baskılama ne demek? Ben su an Dondurulmus embriyo transferi yaptıracağım, bazı arkadaslar bu ilacı kullanmış ama doktorum bana vermedi. Bir de dondurulmuslarin diğerleriyle aynı olmasına sevindim , daha bir umutlu gideceğim tedaviye. Zaten embriyoları dondurali 1 ay oluyor.İnsallah bu sefer tutar.

merhabalar kıslar umarım herkesler iyidir ve herşeyler yolundadır.. ben okuldayım.. fırsat buldum biras muhabbetlerinizi okudummm ... Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallahhhhh

yumurtaların baskılanması demek çatlamasını önlemek demek canım
dondurulmuş denemem yok ama bilidğim kadarıyla dondurulmuş transferinde yumurta baskılama yapılmıyor
sadece estrofem kullanılıyor.

ohhh.. çeksinler azcık nazımızı ayol....

canım hamam otu öldürüyor fazla kaçırınca... sakın ha... bir ara televizyona çıkmıştı.. hamamda ölmüşlerdi.. sakın canım sakın kullanmayın....

EVet Canım temmuzda transferım olucak iştee bu ay başlıorum aslında adet olayım doktora gıdıcem bakalım hayırlısı bız baslayana kadar siz doğum yapcaksnız valla maşallahhh canım

aynenn canımm..ona az bileeee aslında su daha iyi

ayy canımm cok az kaldı yaa ınsallah sorunsuz bır sekılde doğum yaparr bebeğine kavusursunnnn

valla canım abla olmak istemıorum onunla ılgılenmek ise hıc ıstemıyorum

kızlar testimin tekrarı vardı.. insallah güzel çıkmıştır.. çok heyecanlandım....bebişlerim hala benle olmaya devam ediyordur...

valla canım ben bıraz fazla yaptım..bu arada kız geldı gozum aydınn cıkıorum ben

evet fiyaatta uygunmuş doğumdan sonra bakayım bi
geçen haftaki kontrolde doktor su gözüme iyi göründü
bir tık artmış 3 kiloya yakın alabilirim dedi çok sevindirik oldum
onun keyfi yerinde yorulmuyorki

o tasımıyorya bebegı aaaaaaa dımı

yumurtaların baskılanması demek çatlamasını önlemek demek canım
dondurulmuş denemem yok ama bilidğim kadarıyla dondurulmuş transferinde yumurta baskılama yapılmıyor
sadece estrofem kullanılıyor.

lotus ark yazmıs ben dondurulmus transferı yaptım ve lucrın kullandım ama donmus topıgı var ordakı bazı ark kullanmamıs doktora gore degısıyor cnm estrofemde kullandım tabı

canım bu yagı ama :18::18:

napcan canım ıstesende ıstemesende gelecek o caren yokkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…