Lucrin kullanan var mı aranızda arkadaslar? Bir de ne ise yarıyor ?
rica ederim canım,bende senin gibi kıyafet düşünüyordum,arkadan lastikli hamile pantolon vardı ablamdan onu gyimeye başlamıştım,3 .ayıma girmeden,ablam şaşırıyodu bende böyle olmadı diyodu
ne çabuk şiştin diye şaşırıyolardı,ama şimdi kilo veriyorum,normal badylerim oluyo artık:)
maşallah canım inşallah allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah bende kese görmek için cumartesiyi bekliyorum heyecanla.10.gün 216 12.gün 610 olmuştu çok şükür .....
Slm kizlar nasilsiniz malesef bugun guzel haberim yok olmadi bebegim gelmemis annesine tutunamamis birakmis icim aciyo kendimi ancak toparladim hersey guzel gitmisti umutluydum ama olmadi ikinciye cesaretim yok hersey bos geliyo artik isyan etmicem bir sure bu konuyu rafa kaldircam hayirlisi bakalim
İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm HAMAM OTU
Hürrem hamam otu yağı sizi altı seansda tüylerinizden tamamen kurtarır, ilk kullanımın ardından tüyleri yarı yarıya döker, daha sonraki aylarda ise tüyleri tamamen yok eder. Düşünebiliyor musunuz, Tüylerinizden tamamen kurtulmanız için kesin çözüm olarak uzmanlar, 6 seanslık Hürrem Hamam Otu Yağı kullanımı tavsiye ediyor.
Hafif tüylerden kurtulmak için 2 seans yeterlidir.Fakat ihtiyaç bölegesi yoğun ve sert tüylenme oranına sahipse 6 seans kullanmanız gerekebilir. 1 seans için ideal olan kullanım miktarı 1 kutudur. 6 seans için kullanmanız gereken Hürrem Hamam Otu Yağı miktarı ise 6 kutudan oluşmaktadır.
Tüylü olan bölge, klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden arındırıldıktan sonra Hürrem Hamamotu Yağı; cilde iyice yedirilecek şekilde 5-10 dakika masaj yaparak sürülür.
Her seanstan sonra bu işlem 4-5 gece yatmadan önce yapılır.
Tüyler alındıktan sonra cildinizin tahriş olması durumunda duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayınız.
Hürrem Hamam Otu yağı, tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemin etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlem yeniden tekrarlanır.
Dilerseniz 1 seans deneyip sonuca göre tekrar sipariş verebilirsiniz.Şimdi Tanıtım Fiyatı olan 20 TL ye bu ürünü satın alma fırsatını kaçırmayın.
patronun kızı bugun gelmez ınsallah ayy ona da kzıyorum ya masama oturuyo ben onun yanına ısımı de yapamıyorum
hazırlıklarla uğraşıyoruz doğum biraz ertelendi gibi ama ne olur olmaz hazırlayayım dedimcanım nasılsınn bebeğin nasıl?
Gece uyuyamiyorum sabahın köründe kalkıyorum
Ne olacak böyle gündüzde uyuyorum
Sıkıldım sanırım evde
Bugün inşallah güzel haberli bir gun olur
evde otur görürüm senıhaydaaevde sıkılcak ne var canım ya keyfını cıkarrr valla bız calıştığımız ıcın evde durmaya hasretızz o yuzden boyle soyluyorum
Günaydın herkese mutlu, bol pozitifli güzel haberlerle dolu bir gün olsun bugün hepimiz için (lütfen Allahım benim için çok sakin bir gün olsun :18::18:) dün full çalıştım gece çıktım artık çıldırıyordum kalabalıktan bu ne yaa nereye gidip geliyor bu kadar insan hayırlısıyla ay başı bir gelse de evimde mutlu mesut yaşasam
allah hayırlısını versin hepimize umarım yüzün güler
benim bi arkadaşım var 7. de tutturdu :)
çok kötüyüm sabahtan beri 10 kez tuvalete giitm
TAMAM canım saoll..
valla canım bılmıorum kı keske paydası olsaaa
yok be canım daha lıse 1 e gıdıyo kucuk yanıı evde canı sıkılıyo dıe gelıyo buraya onu soruyo bunu soruyo telefonum calıyo ben acayım dıyo ayy sınırlık bı durum keske buyuk olsaydı da yerıme alsalarda cıkarsınlar keske tazmınatımı alır gıderım canım ya smdı tedavıye baslayınca hamıs kalırsam zaten kendım cıkıcam ama onlar cıkartsa uc kurus para alırm
Lucrin kullanan var mı aranızda arkadaslar? Bir de ne ise yarıyor ?
Verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim. Peki kaç embriyo transfer edildi? Bir de dondurulmuslarin tutma ihtimali digerine göre daha az diyorlar doğru mu?
Canlarım günaydın, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah....
Canlarım günaydın, hepimiz için güzel bir gün olsun inşallah....
hamam tozunu duydum jiletten betermişama bunu duymamıştım hiç garip denemsekmiki
inş. gelmez kuzu can sıkıcı bir durum patronun kzına
hazırlıklarla uğraşıyoruz doğum biraz ertelendi gibi ama ne olur olmaz hazırlayayım dedim
bebek uyutmuyor
senın tedavide temmuza kalmış galiba hayırlısı olsun cnm
evet çok sıkıcı
evde otur görürüm senı
biz evde sıkılıyoruz sen evde olmak için gün sayıyosun
evet fiyaatta uygunmuş doğumdan sonra bakayım bigunaydın kuzum nasılsın bakalım amın canımmm
canım faydası olurmukı ya 6 seansı 75 tl fıyatıda uygun bıllemedım yanı
dogum neden ertlendı kuzu sorun yok dımı
gunduz yor kendını gece uyusun sıpa aaaa
canım ıns hepımzıın gulerrrr
7 dıyomda esıme o kadar yapmam ben dıyo
kucukmus daha yaaaa ıste heves edıyo ablası aaaaaaa
lucrın yumurta baskılamaya yarıyor canım...
dondurulmusta aynı kalıtede tazesıde sıkıntı yok ıcını ferah tut
Yumurta baskılama ne demek? Ben su an Dondurulmus embriyo transferi yaptıracağım, bazı arkadaslar bu ilacı kullanmış ama doktorum bana vermedi. Bir de dondurulmuslarin diğerleriyle aynı olmasına sevindim , daha bir umutlu gideceğim tedaviye. Zaten embriyoları dondurali 1 ay oluyor.İnsallah bu sefer tutar.
GUNAYDIN sekerım..yok be daha lıseye gıdıyor ticaret lisesine satınalmadan ne anlasın....okullar tatıl oldu ya geldı fabrıkaya işte sanki ben cocuk bakıcısyım benı de sevıyo sevmez olsaydı butun gun benı bıtırdı bende aksam esımı
İstenmeyen Tüylere Kalıcı Çözüm HAMAM OTU
Hürrem hamam otu yağı sizi altı seansda tüylerinizden tamamen kurtarır, ilk kullanımın ardından tüyleri yarı yarıya döker, daha sonraki aylarda ise tüyleri tamamen yok eder. Düşünebiliyor musunuz, Tüylerinizden tamamen kurtulmanız için kesin çözüm olarak uzmanlar, 6 seanslık Hürrem Hamam Otu Yağı kullanımı tavsiye ediyor.
Hafif tüylerden kurtulmak için 2 seans yeterlidir.Fakat ihtiyaç bölegesi yoğun ve sert tüylenme oranına sahipse 6 seans kullanmanız gerekebilir. 1 seans için ideal olan kullanım miktarı 1 kutudur. 6 seans için kullanmanız gereken Hürrem Hamam Otu Yağı miktarı ise 6 kutudan oluşmaktadır.
• Tüylü olan bölge, klasik (ağda, cımbız, epilasyon vb. gibi) yöntemlerle tüylerden arındırıldıktan sonra Hürrem Hamamotu Yağı; cilde iyice yedirilecek şekilde 5-10 dakika masaj yaparak sürülür.
• Her seanstan sonra bu işlem 4-5 gece yatmadan önce yapılır.
• Tüyler alındıktan sonra cildinizin tahriş olması durumunda duş alarak veya tahriş olan bölgeyi soğuk suyla yıkayarak bir süre cildin dinlenmesini bekleyip daha sonra yağı uygulayınız.
• Hürrem Hamam Otu yağı, tüyler kökünden alındıktan sonra masaj yaparak sürülür ve bu işlemin etkili olması için tüyler yeniden çıkana kadar bekleyip işlem yeniden tekrarlanır.
• Dilerseniz 1 seans deneyip sonuca göre tekrar sipariş verebilirsiniz.Şimdi Tanıtım Fiyatı olan 20 TL ye bu ürünü satın alma fırsatını kaçırmayın.
hamam tozunu duydum jiletten betermişama bunu duymamıştım hiç garip denemsekmiki
inş. gelmez kuzu can sıkıcı bir durum patronun kzına
hazırlıklarla uğraşıyoruz doğum biraz ertelendi gibi ama ne olur olmaz hazırlayayım dedim
bebek uyutmuyor
senın tedavide temmuza kalmış galiba hayırlısı olsun cnm
evet çok sıkıcı
evde otur görürüm senı
biz evde sıkılıyoruz sen evde olmak için gün sayıyosun
canım ıns hepımzıın gulerrrr
7 dıyomda esıme o kadar yapmam ben dıyo
kucukmus daha yaaaa ıste heves edıyo ablası aaaaaaa
lucrın yumurta baskılamaya yarıyor canım...
dondurulmusta aynı kalıtede tazesıde sıkıntı yok ıcını ferah tut
ohhh.. çeksinler azcık nazımızı ayol....
canım hamam otu öldürüyor fazla kaçırınca... sakın ha... bir ara televizyona çıkmıştı.. hamamda ölmüşlerdi.. sakın canım sakın kullanmayın....
kızlar testimin tekrarı vardı.. insallah güzel çıkmıştır.. çok heyecanlandım....bebişlerim hala benle olmaya devam ediyordur...
kızlar testimin tekrarı vardı.. insallah güzel çıkmıştır.. çok heyecanlandım....bebişlerim hala benle olmaya devam ediyordur...
evet fiyaatta uygunmuş doğumdan sonra bakayım bi
geçen haftaki kontrolde doktor su gözüme iyi göründü
bir tık artmış 3 kiloya yakın alabilirim dedi çok sevindirik oldum
onun keyfi yerinde yorulmuyorki
Yumurta baskılama ne demek? Ben su an Dondurulmus embriyo transferi yaptıracağım, bazı arkadaslar bu ilacı kullanmış ama doktorum bana vermedi. Bir de dondurulmuslarin diğerleriyle aynı olmasına sevindim , daha bir umutlu gideceğim tedaviye. Zaten embriyoları dondurali 1 ay oluyor.İnsallah bu sefer tutar.
yumurtaların baskılanması demek çatlamasını önlemek demek canım
dondurulmuş denemem yok ama bilidğim kadarıyla dondurulmuş transferinde yumurta baskılama yapılmıyor
sadece estrofem kullanılıyor.
ohhh.. çeksinler azcık nazımızı ayol....
canım hamam otu öldürüyor fazla kaçırınca... sakın ha... bir ara televizyona çıkmıştı.. hamamda ölmüşlerdi.. sakın canım sakın kullanmayın....
EVet Canım temmuzda transferım olucak iştee bu ay başlıorum aslında adet olayım doktora gıdıcem bakalım hayırlısı bız baslayana kadar siz doğum yapcaksnız valla maşallahhh canım
aynenn canımm..ona az bileeee aslında su daha iyi Eki Görüntüle 442463
ayy canımm cok az kaldı yaa ınsallah sorunsuz bır sekılde doğum yaparr bebeğine kavusursunnnn
valla canım abla olmak istemıorum onunla ılgılenmek ise hıc ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?