arkadaşlarım her zamanki gibi kan verdim...
değerin 1174 den 807 ye düşmüş bu da müdehaleye gerek kalmadan bebeğim bana veda ediyor demek...
zaten dün leklenmelerim başladı kahverengi şekilde ve ağrılarım var...
sadece iyi tarafından bakıyorum ve ilçasız operasyonsuz dış gebelikten kurtulacam Allahın izniyle...
ama içim bi tuhaf bebeğim geldi ama rahime yerleşemedi maalesef ve gidiyor işte...
değerim sırıflanana kadar bhcg ye baktıracam...
cuma hastane yollarındayım demek oluyor bu...
haber vereyim dedim şimdi çıkıyorum öpüyorum sizi...
değerin 1174 den 807 ye düşmüş bu da müdehaleye gerek kalmadan bebeğim bana veda ediyor demek...
sadece iyi tarafından bakıyorum ve ilçasız operasyonsuz dış gebelikten kurtulacam Allahın izniyle...
ama içim bi tuhaf bebeğim geldi ama rahime yerleşemedi maalesef ve gidiyor işte...
aman yaa,bu patron çocuklarıı,,bende çok çektim,okullar kapansın hemen damlarlar,,bizim iki patron olunca,5 çocuk vardı,,insana bir rahat vermezlerdi,şimdi büyüdü ikisi patron oldu başımıza,
inşşş hamile kalırsında kurtulursun canımm
nasıl öğrendin belli olmuşmu sonuç? Lorke Allah sabır versin canım...
Cnm geldim ve yazdım hemen birseyler şükür Rabb'ime hersey yolun da aman bu ne yaa nts bile paraliymis ödemedim gerçi hafta bası kontrol de öderim aman alttan muayene oldum böyle bir gerildi. Walla şimdi de ya birşey olursa diyorum saçmalıyorum iste bosver sen beni siz nasılsıniz bakalımkarasuu,,,
naber canım,,ne yaptın gittinmi doktora,,yaz bişiler merak ediyorum seni,
nst ye bende bağlandım canım geçen ay,,kalp atışlarını dinliyolar onda..
Cnm benim inan ki hep aklimdasin şükür Rabb'ime ki herhangi bir operasyon gerekmedi bunu yasasaydin senin icin daha ağır olurdu diye düşünüyorum kolay günler geçirmiyorsun Rabbim yüzünü güldürsün mükafatını versin insallh kollarına en kısa zaman da yüzün gülsün kardesim hep dualarimdasin herseyin hayrlisi olsun hepimiz icin seni seviyoruz hem de cooook sensiz tadı yok buranın da dinlen sen Güzelce stres yapma kendine bir dahaki gelişin de sıkıca yapışacak sana kuzucugun insallhhhharkadaşlarım her zamanki gibi kan verdim...
Cnm geldim ve yazdım hemen birseyler şükür Rabb'ime hersey yolun da aman bu ne yaa nts bile paraliymis ödemedim gerçi hafta bası kontrol de öderim aman alttan muayene oldum böyle bir gerildi. Walla şimdi de ya birşey olursa diyorum saçmalıyorum iste bosver sen beni siz nasılsıniz bakalım
ohhh çok şükür canım ,artık gerilmek strese girmek yok tamammııı,,,kızınıda geriyosun ,stres olayınıda sordunmu doktora,,,şimdi bişi olursa diye düşünmekte yokk,bu zamana kadar geldik hepimiz çok şükür artık hiçbişi olmaz,,,
biz iyiyiz,evdeyiz oturuyoruz çok sıcak havaa,
HU hu teyzoslar biz geldik ay bizim topige ne oldu böyle aa kimse yok
Kızım şükür iyi diyrumki şimdi den baba parası yemeye meraklı minik prenses nts bağlandım saniye geçmedi bizim ki delirdi resmen beni tepiklemeye başladı cok komikti pat kut makineden den ses çıkıyor vurdukta kızımSonra Dr gördü Alttan baktı 4.1 cm rahim ağzım ve kızım masallh teyzoslari 1160 gr ve 37 cm olmuş Uzun olucak dedi boyu ve sen büyüdükce bebegin kasilma yaşıcaksin :18: yeri daralacak dedi Hamdolsun Rabb'ime cok mutlu oldum
Dedim ki Allah korusun ama hani dogum olsa birşey olurumu olur tabi ki dedi enaz 2ay kuvezde kalır dikkat et dedi ve kızdı bana sen nebizim yüruyorsun yavaş yavaş olmazdı böyle dediNapim ben öyle ay çit kırıldım yuruyemiyorum öyle Nazlı Nazlı oturup kalana da gicik oluyorum
Selam Kızlar,
transfer gunum 18 haziran. adetimin 27. gunu oluyor. rahim kalınlassın diye bekeldiler. 18 haziranda insallah istedikleri duzeyde olur. bu sıcaklarda nasıl yatacagız bilmiyorum. Evden cıkmadan yatmak kısın daha kolaydı sanırım. simdi daha bir zor olacak sanki. surekli denemekten ve husrana ugramaktan da sıkıldım.ilk 3 seferde tutmayıp 4. de tutan var mı hic ya
HU hu teyzoslar biz geldik ay bizim topige ne oldu böyle aa kimse yok
Kızım şükür iyi diyrumki şimdi den baba parası yemeye meraklı minik prenses nts bağlandım saniye geçmedi bizim ki delirdi resmen beni tepiklemeye başladı cok komikti pat kut makineden den ses çıkıyor vurdukta kızımSonra Dr gördü Alttan baktı 4.1 cm rahim ağzım ve kızım masallh teyzoslari 1160 gr ve 37 cm olmuş Uzun olucak dedi boyu ve sen büyüdükce bebegin kasilma yaşıcaksin :18: yeri daralacak dedi Hamdolsun Rabb'ime cok mutlu oldum
Dedim ki Allah korusun ama hani dogum olsa birşey olurumu olur tabi ki dedi enaz 2ay kuvezde kalır dikkat et dedi ve kızdı bana sen nebizim yüruyorsun yavaş yavaş olmazdı böyle dediNapim ben öyle ay çit kırıldım yuruyemiyorum öyle Nazlı Nazlı oturup kalana da gicik oluyorum
hatta daha büyükEki Görüntüle 442706 kızımızaa maşallah yaa.ayy nasıl heycan duymussundur smdı senn cımcıme boyle yapıncaaa...hayırlısınlaa olsun canımm doğumun da ınsallah
merhaba kızlar
size bişey soracam biliyosunuz ben tüp bebek tedavisind negatif sonuç aldım testten üç gün sonrada adet oldum ama
her zamankinden daha azdı diyebilirim normalde üç gün adet olan ben bugün beşinci gün hala leke leke adet görüyorum
bu normalmi neden böyle oldu doktora gitsemmi sizdede oldumu böyle hiç
bide sağ kasığımda iki gündür batma var ve sağ bacağımda acıyarak ağrıyo :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Ay cnm cok hoşuma gitti ne guzel br nazar boncuğu bu teşekkür ederiz Sagol evet cnm yaa insan heyecnlaniyor gidene kadar hep diken üstündeydim Dr a şimdi de kasıklarım ağrıyor allan muayene etti yaa psikolojik iste Benm ki bence dayaklik oldum çıktım yani ama varya insan tüp bebek annesi olmaya hazırlanırken kafayı yememesi an meselesi yani herşy de bir şey arıyor insan zor bulduk yaa kaybetmek istemiyoruz ama bunu sadece rabbimbilir teslim oluyorum ama iste annelik insallh Rabbim dediğin gibi hayrli dogum nasip etsin hepimize insallh darısı sana olsun cnm benimm
merhaba kızlar
size bişey soracam biliyosunuz ben tüp bebek tedavisind negatif sonuç aldım testten üç gün sonrada adet oldum ama
her zamankinden daha azdı diyebilirim normalde üç gün adet olan ben bugün beşinci gün hala leke leke adet görüyorum
bu normalmi neden böyle oldu doktora gitsemmi sizdede oldumu böyle hiç
bide sağ kasığımda iki gündür batma var ve sağ bacağımda acıyarak ağrıyo :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
normal benimde negatif denemelerimde bu şekilde olmuştu ama tedbiri elden bırakmamak gerek
doktoruna söyle istersen
canımcım bızım bebelere o az bılee onlarra herseyın ıyısını hakediyor cnku cok nazlı cıktılar zor elde ettınız evett..ve bızde elde etmek ıcın uğrasıyoruzze yanı ınsan korkar tabıkı canım yaa kolay mı o kadr seyden sonra elde ettınn..dıken ustunde olursun bısey olsaaa..herkesin bebesi allaha emanet olsun valla onlar mınıcık meleklerr allahım onları korusunn...
valla canım tedavi gordun dıe olabılır belkı ılaclardan falan yanı ama benım bır bılgım yok tam olarak
canımm ne desem boş biliyorum. allah yardımcın olsun.. umarım sana zarar gelmeden en kısa zamanda atlatırsın.. çok geçmiş olsun
Biz yine iyi yanından bakmaya çalışalım canım.Allah beterinden korusun.İnşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursun bebeğine.
Dualarım seninle...
canım benim yaaa çok çok üzüldümmbeterin beterinden korudu inşallah canım dış gebelik sıkıntı riskin olmayacak inşallah çok bekletmeden kucağına sağsağlim alacağın bebişini nasip etsin
cok sukur ıyıyım canım bende ne olsun ıste kosturmacaaaa
canım uzulme ne olur yaaaa
bebegın yıne gelecek sana ama b sefer bırakmayacak senı
bak 7 yıldır hamıslıgın yok demkkı kalabılrıyorsun buda rabbımın bır umudu bıze seın ıcın
buda gececek kuzummmm
canım, cok gecmis olsun. ben de 2 kere normal yolla dış gebelik geçirdim. sen de mi normal yolla geciriyorsun?
Allah acil sifalar ve sabırlar versin. uzulme desem de bos biliyorum.ama umarım bu yasadıklarımız son olur
canım hepimize sağlıcakla kucağına almak nasip olsun insallah...
canım.. Allah ım sabır versin...Rabbim hayırlısını göstersin...en azından bebeğinin doğal yolla gelebileceğini biliyorsun...
canım benım rabbım sabır verecekkk ve hepımıze bı gun bebeklerımız gelecek allhın izni ile insallhhhhh
dualarım seninle arkadaşım.. Rabbim sana sabır versin.hayırlsı böylemiş demekten başka birşey diyemiyoruz canım((
insallah canım yaa ah bı hamıle kalsam varyaaa off off
valla canım ben bı arkads yazmıs o yuzden yazdım lorke ye yanıı.....:26::26::26:
canım benım kıyamam bıtanem sana senın durumun ıcın ınan dıyecek bısey bulamıyorum hakkında hayırlısı olsun ve ne olur kendıne cok dıkkat et dualarım senınle bebeim..sarı sekerımız bızımmmsensiz bu topik cok sesiz be güldenn iyi ol ve aramıza don artıkkk
Cnm geldim ve yazdım hemen birseyler şükür Rabb'ime hersey yolun da aman bu ne yaa nts bile paraliymis ödemedim gerçi hafta bası kontrol de öderim aman alttan muayene oldum böyle bir gerildi. Walla şimdi de ya birşey olursa diyorum saçmalıyorum iste bosver sen beni siz nasılsıniz bakalım
Cnm benim inan ki hep aklimdasin şükür Rabb'ime ki herhangi bir operasyon gerekmedi bunu yasasaydin senin icin daha ağır olurdu diye düşünüyorum kolay günler geçirmiyorsun Rabbim yüzünü güldürsün mükafatını versin insallh kollarına en kısa zaman da yüzün gülsün kardesim hep dualarimdasin herseyin hayrlisi olsun hepimiz icin seni seviyoruz hem de cooook sensiz tadı yok buranın da dinlen sen Güzelce stres yapma kendine bir dahaki gelişin de sıkıca yapışacak sana kuzucugun insallhhhh
çok geçmiş olsun canım,,iyi yönden bakarsak ameliyat yada kürtaja gerek yok..tek iyi yön bu.Rabbim sabır versin bu günlerde geçicek canım benim,,,
tatlım şükür bunada operasyona ve ilaca gerek kalmadan kurtulacaksın bu durumdan bunuda bi şans olarak gör bebeğin gelmesine sevindiğimiz gibi gitmesinede sevinebiliyomuşuz bazen hayat ne tuhaf ve acımasız değilmiAllah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin doğal yoldan yolunu şaşırmadan gelir bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?