Tüp Bebek Günlüğümüz !

yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben

yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben

canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz...kötü şeyler düşünme inşallahhhh güzel olur...

canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz...kötü şeyler düşünme inşallahhhh güzel olur...

inşallah .kaç gündür test günüm gelsin diye sabırsızlanıyordum .ama şimdi ne bileyim kötü oldum.negatifi görmekten korkuyorum.hayırlısını diliyorum .herkes için.

valla kuzu bende yedım ama ananas cok degıldı kabak cek. Coktu 1 paket yıyordum hanı bılmıyomkııı

pozıtıf olcak cnm stres yok

Seni özlüyorum arkadaşım.. yakında her şey yoluna gircek... Allah büyük..sabrını da verecek..sakin ol.. kendine dikkat et.. aklımda dualarımdasınnn

Canim kalp atisini duyduktan sonra hormon hapini biraktiriyorlar. Diger ilaclar normal gebeliklerde de kullanildigi icin karasu'nun dedigi gibi yapabilirsin canim..

Oh aslinda bir yerde rahatladim, tuplerine dokunmadan, disaridan mudahale olmadan bu isin sonuca
baglanmasi bir yerde sevindirici. Artik onumuzdeki maclara bakicaz

Aman canim stres yapma. Dr da beni uyarmisti sinir stres rahim kasilmalarini arttiriyormus. Yani bu 9 ayi hamur kivaminda gecirmek lazim, cevredekileri de uyarmak lazim kocisleri ozellikle. Bu arada acik cay (normal cay) rahim kasilmalarini azaltiyormus haberin olsun. Kanamasi olan arkadaslara da yardimci olacak bir haber bu.

buna çok ihtiyacım var desteğin için çok teşekkür ederim.şu an dokunsalar ağlayacak durumdayım niye böyle oldum ben yaaaaa.kendimden hiç beklemediğim bir şeyyyyyy

Sakin ol canim, seni coookkkkk iyi anliyorum, yarin sonuc gelene kadar tavan yapar heyecan. En guzeli `ben elimden geleni yaptim gerisi allaha kalmis` demek. Biliyorum ne desem bos, insallah hayirlisiyla pozitifi alirsin..

Sakin ol canim, seni coookkkkk iyi anliyorum, yarin sonuc gelene kadar tavan yapar heyecan. En guzeli `ben elimden geleni yaptim gerisi allaha kalmis` demek. Biliyorum ne desem bos, insallah hayirlisiyla pozitifi alirsin..

Allah tüm anne olmak isteyen herkese annelik duygusunu tattırsın.

canım arkadaşım hepimiz bu yola baş koydukk kimimizz çok sevinirken kimi çok üzülüyo kısmet deyilmiş inşallah bidahaki sefere tutunur bebeişin ikinci üçüncü beşinci denemede anne olan okadar çok arkadaşımız varkii pes etmemek gerek umudunu yitirme ALLAHA dua ett bol bol....

çokk ama çok üzülüyorumm ne yazıcam onuda bilmiyorumm Allahım abır versinnn.

bir an önce bugünler geçer inşallah....

Biz yine iyi yanından bakmaya çalışalım canım.Allah beterinden korusun.İnşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursun bebeğine.

çok üzgünüm .....

kolay değil benim 4. seferde tuttu darısı sana.....

maşallah size canımmm.....
bide artık nazlı nazlı oturmayı billl

sasgol canım arkadasım allah razı olsun ammınnnn

ınsalllh canım agzından bal damlıyoooooo ınsallh rabbım bızede nasıp eder

suu transferin hayırlı uğurlu bebişli olsunnn...

uzun zamandır topiğe gıremıyordum bılıyorsunuzdur az cok memlketıme gıttım geldım babaannem dun basarıyla Amelıyatı atlattı cok sukur ..telefonum ara ara topiğe yasak koyuyor ne hıkmetse cozemedık... Bunların dısında hala beklenen adetım gelmedıgı ıcın bu ay baslamayı temennı ettıgım tedavıme hala baslayamadım bugun yarın adet olur baslarım ınsaallah....

Guldencıımm aklımın bır kösesınde ve hep dualarımdasın bebeeeğiim senı cook ozluyoruuum zor gunler gecırıyorsun aylardır ustuste sevıncın hep kursagında kaldı bırtanemm...Bılıyorum kı bu gunlerı atlatacaksın zor da olsa atlatabılecek gucte bır kadınsın...Lutfen kocısınle ufak da olsa bıryerlere gıdıp denız gunes havanı degıstır cok ıyı gelecek ınan bana bır sure acıdan usutuste yasadıklarından uzaklaşman cok ıyı gelecek sana...Rabbım baska acı ve keder göstermesın senı cok sevıyorum musaıt oldugunu ve konusmak ıstedıgın zaman bana bıldırırsen arayacagım senı telefonun aldım arkadastan...Ama aramak ıcın senden haber bekleyecegım kocaman opuyorum

canım inan bende çok karmaşık duygulardayım senin gibi
bazen karnıma iğneler batıyor sanki minik bir balon şişmiş gibi hissediyorum içimde
kaç gündür bel ve kasık ağrılarım var
belirti aramak istemiyorum gelde arama
diger 2 denememde bunları yaşamamıştım
bende çok korkuyorum

inşallah yarın pozitif sonucu alacaksın merak etme
rabbim hakkımızda hayırlısı neyse bizlere onu nasip etsin inşallah

canım güldenciğim allaha çok şükür operasyon gerektirmeden kurtuluyorsun

ben inanıyorum tekrar kendiliğinden hamile kalacaksın merak etme

seni çok seviyoruz biliyorsun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…