yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben
canım yarın güzel haberlerini bekliyoruz...kötü şeyler düşünme inşallahhhh güzel olur...
ama daha 11 gun var ve ben cok sıkıldım ay ıyıkı calısıyomusz gunduz cok sıkıcı
bu arada ben kabak cekırdegı cıtıp ve ananas ıcıyorum ama sıkıntıdan baya abartıyorum acaba bır zararı olurmu..........
yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben
pozıtıf olcak cnm stres yok
canlarım bir şey soracağım... valla kdr nin dediği kadar varım..
kızlar şimdi benim tedaviyle bebek sahibi olduğumu kimse bilmiyor.. ve benim kayınvalidemin evine felan gitmem lazım bir dönem... bizim bu iğneler ilaçlar ne zaman bırakılıyor...benim ilaçlar cyclo-proginova(bir çeşit hormon hapı),progestan iğne,crinone jel.. açıkcası hap felan değilde.. bu iğne meselesi bozar beni..bir sorayım dedim.. dr. ne zaman bıraktırır iğneleri ilaçları felan...
arkadaşlarım her zamanki gibi kan verdim...
değerin 1174 den 807 ye düşmüş bu da müdehaleye gerek kalmadan bebeğim bana veda ediyor demek...
zaten dün leklenmelerim başladı kahverengi şekilde ve ağrılarım var...
sadece iyi tarafından bakıyorum ve ilçasız operasyonsuz dış gebelikten kurtulacam Allahın izniyle...
ama içim bi tuhaf bebeğim geldi ama rahime yerleşemedi maalesef ve gidiyor işte...
değerim sırıflanana kadar bhcg ye baktıracam...
cuma hastane yollarındayım demek oluyor bu...
haber vereyim dedim şimdi çıkıyorum öpüyorum sizi...
Ay cnm cok hoşuma gitti ne guzel br nazar boncuğu bu teşekkür ederiz Sagol evet cnm yaa insan heyecnlaniyor gidene kadar hep diken üstündeydim Dr a şimdi de kasıklarım ağrıyor allan muayene etti yaa psikolojik iste Benm ki bence dayaklik oldum çıktım yani ama varya insan tüp bebek annesi olmaya hazırlanırken kafayı yememesi an meselesi yani herşy de bir şey arıyor insan zor bulduk yaa kaybetmek istemiyoruz ama bunu sadece rabbimbilir teslim oluyorum ama iste annelik insallh Rabbim dediğin gibi hayrli dogum nasip etsin hepimize insallh darısı sana olsun cnm benimm
buna çok ihtiyacım var desteğin için çok teşekkür ederim.şu an dokunsalar ağlayacak durumdayım niye böyle oldum ben yaaaaa.kendimden hiç beklemediğim bir şeyyyyyy
Sakin ol canim, seni coookkkkk iyi anliyorum, yarin sonuc gelene kadar tavan yapar heyecan. En guzeli `ben elimden geleni yaptim gerisi allaha kalmis` demek. Biliyorum ne desem bos, insallah hayirlisiyla pozitifi alirsin..
Slm kizlar nasilsiniz malesef bugun guzel haberim yok olmadi bebegim gelmemis annesine tutunamamis birakmis icim aciyo kendimi ancak toparladim hersey guzel gitmisti umutluydum ama olmadi ikinciye cesaretim yok hersey bos geliyo artik isyan etmicem bir sure bu konuyu rafa kaldircam hayirlisi bakalim
heyy 3lü kaldık burda...
funda hastamıydı:26:
zuzuuuuu nerdesin bulantılarmı arttıııı ..inş.kötü bişey yokturr....
değerin 1174 den 807 ye düşmüş bu da müdehaleye gerek kalmadan bebeğim bana veda ediyor demek...
sadece iyi tarafından bakıyorum ve ilçasız operasyonsuz dış gebelikten kurtulacam Allahın izniyle...
ama içim bi tuhaf bebeğim geldi ama rahime yerleşemedi maalesef ve gidiyor işte...
ayyyyy... Rabbim e şükürler olsun.. değerim 1900 lere yükselmiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
canımmmmmm yarın bize çok güzel haberler verirsin inşallahhh...
Biz yine iyi yanından bakmaya çalışalım canım.Allah beterinden korusun.İnşallah en yakın zamanda tekrar kavuşursun bebeğine.
Selam Kızlar,
transfer gunum 18 haziran. adetimin 27. gunu oluyor. rahim kalınlassın diye bekeldiler. 18 haziranda insallah istedikleri duzeyde olur. bu sıcaklarda nasıl yatacagız bilmiyorum. Evden cıkmadan yatmak kısın daha kolaydı sanırım. simdi daha bir zor olacak sanki. surekli denemekten ve husrana ugramaktan da sıkıldım.ilk 3 seferde tutmayıp 4. de tutan var mı hic ya
HU hu teyzoslar biz geldik ay bizim topige ne oldu böyle aa kimse yok
Kızım şükür iyi diyrumki şimdi den baba parası yemeye meraklı minik prenses nts bağlandım saniye geçmedi bizim ki delirdi resmen beni tepiklemeye başladı cok komikti pat kut makineden den ses çıkıyor vurdukta kızımSonra Dr gördü Alttan baktı 4.1 cm rahim ağzım ve kızım masallh teyzoslari 1160 gr ve 37 cm olmuş Uzun olucak dedi boyu ve sen büyüdükce bebegin kasilma yaşıcaksin :18: yeri daralacak dedi Hamdolsun Rabb'ime cok mutlu oldum
Dedim ki Allah korusun ama hani dogum olsa birşey olurumu olur tabi ki dedi enaz 2ay kuvezde kalır dikkat et dedi ve kızdı bana sen nebizim yüruyorsun yavaş yavaş olmazdı böyle dediNapim ben öyle ay çit kırıldım yuruyemiyorum öyle Nazlı Nazlı oturup kalana da gicik oluyorum
sasgol canım arkadasım allah razı olsun ammınnnn
ınsalllh canım agzından bal damlıyoooooo ınsallh rabbım bızede nasıp eder
evett ben hastaydımmama düzeldim çok şükürrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?