Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi tarafından bakmak gerk canım operasyona gerek kalmadan kurtulacaksın
Allah yardımcın olsun canım
inş. birdaki sefere bebeğin senı bırakmamak üzere sana gelir

İnşallah canım bi dahaki sefere bebeğim yolunu şaşırmaz ve herşey yolunda gider...
bunuda yaşamak varmış...
Rabbim beterinden korusun...

bilemiyorum ki ne denir bu duruma..RABBİM daha beterinden saklasın....

İnşallah canım bi dahaki sefere bebeğim yolunu şaşırmaz ve herşey yolunda gider...
bunuda yaşamak varmış...
Rabbim beterinden korusun...
geçmiş olsun tatlım..çok üzüldüm ya..inşallah Rabbim yeniden nasip eder canım...

Güzel teyzesi emir paşamızın keyfi yerinde gece uyku uyutmuyo . Transferin hayırlı bol bebisli olsun canı gönülden dualarım seninle Rabbim yüzünü güldürsün insallah
sasgol canım arkadasım allah razı olsun ammınnnn
canım rabbim tamamına erdirsin demek geldi içimden yaa..
sanki pzoitifi almışın gibi...ayy ağzımdna bal damlıyor..,
bebişin sımsıkı tutunsun inşaallah 9ay ayrılmayın emiiii

ınsalllh canım agzından bal damlıyoooooo ınsallh rabbım bızede nasıp eder

selam kızlar....

canııımmm değerine tü tü tüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü Maşallah diyorum...
çok güzel bi artış..
Rabbim bundan sonrasında sağlık ve sorunsuz gebelik versin inşallah...

bilemiyorum ki ne denir bu duruma..RABBİM daha beterinden saklasın....

canım valla çok diyecek bişi yok üzücü yorucu can sıkıcı bi durum son olur inşallah...

geçmiş olsun tatlım..çok üzüldüm ya..inşallah Rabbim yeniden nasip eder canım...

saol canım...
inşallah herşey yolunda gider bundan sonra...

umutsuzca gitmiştim bana da sürpriz oldu..ALLAH razı olsun..dualarım seninle canım...

hadi bakalım sen bir dene çıkarsa ben de yaparım.evet tatlım 2 embriyo kondu bana da.Allah Defne'nin mutluluğundan bize de tattırsın inşallah.

nasılsın canım nasıl gıdıyor hamıslıkkkkkkk

ama daha 11 gun var ve ben cok sıkıldım ay ıyıkı calısıyomusz gunduz cok sıkıcı

bu arada ben kabak cekırdegı cıtıp ve ananas ıcıyorum ama sıkıntıdan baya abartıyorum acaba bır zararı olurmu..........

hadi bakalım sen bir dene çıkarsa ben de yaparım.evet tatlım 2 embriyo kondu bana da.Allah Defne'nin mutluluğundan bize de tattırsın inşallah.

tamam inş...bakalım bir aksilik olmazsa perşembe yaptırırım heralde eşimin doğum günü cuma günü o zaman yaptırayım diyordum ama bakalım inş. dediğin gibi inşallh defne gibi yazarız burda yüksek yüksek değerlerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…