yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben
canım inan bende çok karmaşık duygulardayım senin gibi
bazen karnıma iğneler batıyor sanki minik bir balon şişmiş gibi hissediyorum içimde
kaç gündür bel ve kasık ağrılarım var
belirti aramak istemiyorum gelde arama
diger 2 denememde bunları yaşamamıştım
bende çok korkuyorum
inşallah yarın pozitif sonucu alacaksın merak etme
rabbim hakkımızda hayırlısı neyse bizlere onu nasip etsin inşallah
bu gece sabah olmaz bana uyuyamam herhalde.
bu güne kadar batma ağrı vs.vardı ama bugün sanki hiç bişi yok.hepsi kayboldular.bi karnım şiş hamile gibi o kadar.sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin.senin teste de az kaldı.senin bi kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam.haberi varmı.
canım bu kez dikkat ettim kendime
elimden gelen herşeyi yaptım gerisi allaha kaldı
bu kez diğerlerinden farklı şeyler yaşıyorum nasip bakalım
19 haziran test tarihim
evet 8 yaşında bir kızım var adı Elif
onun haberi var oda bekliyor merakla zaten o çok istediği için kalkıştık bu işlere
inşallah rabbim ona hayırlı bir kardeş nasip eder
yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben
sagol bebem ınsalllah rabbım bızede nasıp eder dualarını beklıyorumbir an önce bugünler geçer inşallah....
çok üzgünüm .....
kolay değil benim 4. seferde tuttu darısı sana.....
maşallah size canımmm.....
bide artık nazlı nazlı oturmayı billl
suu transferin hayırlı uğurlu bebişli olsunnn...
merhaba demet benimde yarin test gunum ama halen kirmizilarin gelmemesi de bir belirti degilmi? moralimizi yuksek tutalim ben hollandada yasadigim icin test sonucunu yarin almayabilrim ama ins olumlu olacak hic belirti olmasada
ayyyyyy ayyyy semmoşum kusermışşşş canım hoş geldınnnnnndemetcımm canım cok heyecanlı ınsaallah pozıtıf haberlerını alırız korkma ve umutsuzlaşma lutfen bebışın once umutlarına sonra rahmıne tutunuyor ... Belirti konusuna takılma burdaki hamileler bunu daha ıyı bılır....
zuzu cum gecmış olsun canım opüyorum senı bebişlerinle beraber
Beni kimse özlememiş ben cıkıyorum size ıyı muhabbetler
uzun zamandır topiğe gıremıyordum bılıyorsunuzdur az cok memlketıme gıttım geldım babaannem dun basarıyla Amelıyatı atlattı cok sukur ..telefonum ara ara topiğe yasak koyuyor ne hıkmetse cozemedık... Bunların dısında hala beklenen adetım gelmedıgı ıcın bu ay baslamayı temennı ettıgım tedavıme hala baslayamadım bugun yarın adet olur baslarım ınsaallah....
Guldencıımm aklımın bır kösesınde ve hep dualarımdasın bebeeeğiim senı cook ozluyoruuum zor gunler gecırıyorsun aylardır ustuste sevıncın hep kursagında kaldı bırtanemm...Bılıyorum kı bu gunlerı atlatacaksın zor da olsa atlatabılecek gucte bır kadınsın...Lutfen kocısınle ufak da olsa bıryerlere gıdıp denız gunes havanı degıstır cok ıyı gelecek ınan bana bır sure acıdan usutuste yasadıklarından uzaklaşman cok ıyı gelecek sana...Rabbım baska acı ve keder göstermesın senı cok sevıyorum musaıt oldugunu ve konusmak ıstedıgın zaman bana bıldırırsen arayacagım senı telefonun aldım arkadastan...Ama aramak ıcın senden haber bekleyecegım kocaman opuyorum
demetcımm canım cok heyecanlı ınsaallah pozıtıf haberlerını alırız korkma ve umutsuzlaşma lutfen bebışın once umutlarına sonra rahmıne tutunuyor ... Belirti konusuna takılma burdaki hamileler bunu daha ıyı bılır....
sagol bebem ınsalllah rabbım bızede nasıp eder dualarını beklıyorum
canım listede ismini görmüştüm karşılaşmadık diye üzülüyordum .karşılaştığım için mutlu oldum.yarın bizim için büyük gün.inşallah hayırlısı bebeklisi olur.sanırım sen de de belirti yok kırmızılar dışında.eeee neden aynı gün alamıyorsun sonucu.
demetcımm canım cok heyecanlı ınsaallah pozıtıf haberlerını alırız korkma ve umutsuzlaşma lutfen bebışın once umutlarına sonra rahmıne tutunuyor ... Belirti konusuna takılma burdaki hamileler bunu daha ıyı bılır....
kız sen gün mü sayıyorsun bakiim kac gün kaldı ... transfrin hayırlı uğurlu bebişli olsun bitanemmm...Tamam tamam küsmedimm arada geldim kaynadım ya alındım birazayyyyyy ayyyy semmoşum kusermışşşş canım hoş geldınnnnnn
ben gördüm canım çook özledik seni diğer taraftan takip ediyoruz ayrıca hergün duamızda o güzel yüzünü hatırlıyoruz kocaman öpüldün
etmezmiyim canımn inşallah rabbim nasip etmiştir allah çok büyük......
bizim burada maalesef sonuclari hemen vermiyorlar, bende cok mutlu oldum bu gece ikimizde ayni hislerle yatagimiza gitcez ve uyuyamayacagiz umarim sonuc bekledigimiz gibi olur
kirmizilar gecikti ama ilaclarda geciktiriyormus ama diye biliyorum hem umutluyum hemde umutsuz iste ne bileyim karmakarisik cnm hayirlisi
en karışık çorbadan karışık valllaaa kaç gündür kendimle savaşıyorum evde yapılan şu testlerden yapmamak için ama şimdi yapsamıydım acaba der duruma geldim yaaaa.belki şu silik çizgiyi görürde umutlanırmıydım falan diye.
yaaaaaa aaaammmaa çok üzüldüm .görememiim yaaa.takip etmekte zorlanıyorum bennn.:2:ama gitme ama.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.tutunsun bu bebişler göbüşlereanneler sevinsin babalar sevinsin neneler teyzeler halalar dedeler vs.sevinsin demi ama yaaaa. niye tutunmuyorlar yaramaz keratalar
ayyyyy... Rabbim e şükürler olsun.. değerim 1900 lere yükselmiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?