Tüp Bebek Günlüğümüz !

yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben

merhaba demet benimde yarin test gunum ama halen kirmizilarin gelmemesi de bir belirti degilmi? moralimizi yuksek tutalim ben hollandada yasadigim icin test sonucunu yarin almayabilrim ama ins olumlu olacak hic belirti olmasada

canım çok sevindim

değerin çok güzel katlanmış

demek benim test tarihimde keseleri görmeye gidiyorsun:18::18::18::18::18::18:

bu gece sabah olmaz bana uyuyamam herhalde.
bu güne kadar batma ağrı vs.vardı ama bugün sanki hiç bişi yok.hepsi kayboldular.bi karnım şiş hamile gibi o kadar.sen nasılsın nasıl geçiyor günlerin.senin teste de az kaldı.senin bi kızın vardı yanlış hatırlamıyorsam.haberi varmı.

canım bu kez dikkat ettim kendime
elimden gelen herşeyi yaptım gerisi allaha kaldı
bu kez diğerlerinden farklı şeyler yaşıyorum nasip bakalım
19 haziran test tarihim
evet 8 yaşında bir kızım var adı Elif
onun haberi var oda bekliyor merakla zaten o çok istediği için kalkıştık bu işlere
inşallah rabbim ona hayırlı bir kardeş nasip eder

inşallah canım kuzularımızın gönüllerindeki olur.kardeşsiz kalmazlar.hayırlısını diliyorum rabbimden

yarın 8.30 da test var.böyle hissedeceğimi tahmin etmemiştim.baya korkuyorum .umutsuzlaştım sanki.tutunmadı mı yoksa meleklerim.belirti arıyorum ama yok sanki.çok üzgünüm ben

demetcımm canım cok heyecanlı ınsaallah pozıtıf haberlerını alırız korkma ve umutsuzlaşma lutfen bebışın once umutlarına sonra rahmıne tutunuyor ... Belirti konusuna takılma burdaki hamileler bunu daha ıyı bılır....

zuzu cum gecmış olsun canım opüyorum senı bebişlerinle beraber
Beni kimse özlememiş ben cıkıyorum size ıyı muhabbetler

sagol bebem ınsalllah rabbım bızede nasıp eder dualarını beklıyorum

merhaba demet benimde yarin test gunum ama halen kirmizilarin gelmemesi de bir belirti degilmi? moralimizi yuksek tutalim ben hollandada yasadigim icin test sonucunu yarin almayabilrim ama ins olumlu olacak hic belirti olmasada

canım listede ismini görmüştüm karşılaşmadık diye üzülüyordum .karşılaştığım için mutlu oldum.yarın bizim için büyük gün.inşallah hayırlısı bebeklisi olur.sanırım sen de de belirti yok kırmızılar dışında.eeee neden aynı gün alamıyorsun sonucu.

ayyyyyy ayyyy semmoşum kusermışşşş canım hoş geldınnnnnn

ben gördüm canım çook özledik seni diğer taraftan takip ediyoruz ayrıca hergün duamızda o güzel yüzünü hatırlıyoruz kocaman öpüldün

sagol bebem ınsalllah rabbım bızede nasıp eder dualarını beklıyorum

etmezmiyim canımn inşallah rabbim nasip etmiştir allah çok büyük......

bizim burada maalesef sonuclari hemen vermiyorlar, bende cok mutlu oldum bu gece ikimizde ayni hislerle yatagimiza gitcez ve uyuyamayacagiz umarim sonuc bekledigimiz gibi olur
kirmizilar gecikti ama ilaclarda geciktiriyormus ama diye biliyorum hem umutluyum hemde umutsuz iste ne bileyim karmakarisik cnm hayirlisi

yaaaaaa aaaammmaa çok üzüldüm .görememiim yaaa.takip etmekte zorlanıyorum bennn.:2:ama gitme ama.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.tutunsun bu bebişler göbüşlereanneler sevinsin babalar sevinsin neneler teyzeler halalar dedeler vs.sevinsin demi ama yaaaa. niye tutunmuyorlar yaramaz keratalar

ayyyyyy ayyyy semmoşum kusermışşşş canım hoş geldınnnnnn
kız sen gün mü sayıyorsun bakiim kac gün kaldı ... transfrin hayırlı uğurlu bebişli olsun bitanemmm...Tamam tamam küsmedimm arada geldim kaynadım ya alındım biraz

teşekkürler ballarım ayrı düşüyoruz ama yüreğimiz bir ...Nasıl oldu senin bebişerin üzüyorlarmı güzel annelerini...Saolun canımm ben de özlemişim ama geçmişi okuyacak halim yok kociş isyanlarda gezmeye diye cıktık ilk oturduğumuz yerde bilgisayarı acıp onu yalnız bıraktım... BURDA HAVA COK SICAAAK KAVRULUYORUZ RESMEN....ZUZU hani sen yazın buraya gelecektin ne oldu bacımmmm hamiş olunca iptal mı oldu planın

en karışık çorbadan karışık valllaaa kaç gündür kendimle savaşıyorum evde yapılan şu testlerden yapmamak için ama şimdi yapsamıydım acaba der duruma geldim yaaaa.belki şu silik çizgiyi görürde umutlanırmıydım falan diye.

bende bugun kac kez yapmamak icin kendimi engelledim kasıklarım çok ağrıyor benim ondan korkuyorum kırmızılar gelir diye

tutunacaklar inşaallah ...nazlı bizim bebeler illaaa yalvartacaklar bizi değil mi ama napalim gelsinler de yeter ki nazlansınlar cekecezz kacarımız yok

asyadilacımm seninde test günün demek ayy yarın çok heyecanlı ben de merak ederimm bana da haber edin kızlar catlarım yoksa yerime de halay çekin olur mu
kocişim şimdi isyan edecek ben kaçıyorum görüşmek üzere inşallah

millstone canısıııı akasya beeebbeeemm sizlere de denk gelemedim opüyorum sizleri görüşmek üzere

ayyyyy... Rabbim e şükürler olsun.. değerim 1900 lere yükselmiş... Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

Defnecim maşallahhh canım değerin çok güzel artmış artık keseyi görmek için büyük bekleyiş:) ve bu bekleyişler 9 ay boyunca bitmeyecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…