kızlar ovaliyasyon testi alan var mı bilgisayardan ve kullanan var mı
günaydınnnnnnn...........
yok canım o kadar kaliteli değil dendi 5 hücreliydi 2 si de transfer edilen 8 hecreliydi
günaydın canlarım, ben bugün çok kötüyüm. dün akşam işten eve giderken kaza yaptım. motorlu biri ile çarpıştım. binlerce kez şükürler olsunki sadece yaralı. bende hiç birşey yok. arabamda biraz hasar var bugün servise vericem. bebeğime birşey olucak diye çok korktumadamı aldım en yakın hastaneye götürdüm. gece 10'a kadar hastanedeydik yani
yok canım o kadar kaliteli değil dendi 5 hücreliydi 2 si de transfer edilen 8 hecreliydi
günaydın canlarım, ben bugün çok kötüyüm. dün akşam işten eve giderken kaza yaptım. motorlu biri ile çarpıştım. binlerce kez şükürler olsunki sadece yaralı. bende hiç birşey yok. arabamda biraz hasar var bugün servise vericem. bebeğime birşey olucak diye çok korktumadamı aldım en yakın hastaneye götürdüm. gece 10'a kadar hastanedeydik yani
devamlı yazarsan dolar canımmm
gunaydın kuzum ınsssss
rahım kalınlıgı onmelı canım bence baktır oyle gel hanı bosuna olamasın gelısın
daha burdamısın gıt tekrarla aaaaaaaaaaaa
Kısmet canım rabbım ol demsıtır ol mustur bılemeyız hıccc
benımkıde ıcıyor canım cok gelıyor artık hepsı o yuzden sırayla
kecı boynuzu + engınar suyu + caksır suyu + bal polen arısutu + ısırgan +melısa + rahatlatıcı bır cay daha var+ ve ılac alıyor ve askım yeter artık bısey cıkarma dıyorrr
ihmal etme canımmm
sagol canım benımmmmm
amın canım
hadı hayırlısı olsun kuzummm
son olsun bebeklı olsun bu seferrrr
dondurulmusun varmı kuzummm
daha tranferı saymazsak 2 gün oldu test tarihim 23
canım teşekkürler inş senin benim için herşey normaldi benim doktor 1 ,2 ay dinlen sonra bakarız dedi sen hemen tedaviye başlamış mısın
canım ben hemen başladım ,negatifi gördüm reglimin ikinci gunu dondurulmusa basladım.
ama ben bahceci fulya da yaptırdım ve hic guvenmiyorum onlara ,negatif oldu diye diil olmayacagı varmıs olmadı olcak olsa olurdu ama psikolojimi mahvettiler.sürekli hemsirelerle muhattaptım..sozde prof diye mustafa bahceciye gittik.yani diyeceğim senin doktor daha mantıklı davranmış olabilir...
bazen düşünüyorum bukadar ilaç bukadar arka arkaya tedavi,kendimize zarar veriyoruz ama bebek gelince bizi iyileştirir eminimm..
canım ben de bahçecide denedim olmadı zaten güvenilir doktor bulnmak çok zor o kadar maddi manevi yıpranıyorsun be hemşireyle muhattap oluyosun
evet canım egunal aldı 20 ovalis. Ve 6 gebelık testını 20 tl ye aldı
nasılsın canım sen ıse basladınmı
yada ne zaman baslıycan kac gun raporlusun
kısmet degılmıs kuzummm
devamlı yazarsan dolar canımmm
gunaydın kuzum ınsssss
rahım kalınlıgı onmelı canım bence baktır oyle gel hanı bosuna olamasın gelısın
benımkıde ıcıyor canım cok gelıyor artık hepsı o yuzden sırayla
kecı boynuzu + engınar suyu + caksır suyu + bal polen arısutu + ısırgan +melısa + rahatlatıcı bır cay daha var+ ve ılac alıyor ve askım yeter artık bısey cıkarma dıyorrr :
ay ne kadar scak bı gun ölüyorum sıcaktannnnnnnnnnnnnnnnnn
ahh tuanacım sorma.. adamın vücudunda ezikler filan var. röntgen çektirdik sağ eli kırık, bir de omzu zedelenmiş. ama buna da şükür. allah beterinden saklasın dediğin gibi. bugün kasıklarımda bir ağrı var nedense. sanırım dün çok korktum onun etkisinden
sağol canım amin, allah kimseye kaza bela vermesin..
merhaba kızlar son dakika vazgeçmezsem yarın test yaptırcam bakalım çok dua edin ne olur.....
haklıymış adamcağız ya :)))) bende olsam hepsini birden içemem biz şimdi sadece böğürtlen jökü içiyoruz ve ben ayriyeten bitkicinin verdiği ilaçları içiyorum hiç sorma sabah ve akşam bir çok şişe getirip götürüyorumne olacak benim halim bilmiyorum bu hafta sonu kayın valideme gidiyoruz onlarda soruyor bunlar ne eşim de tansiyon ilaçları deyip geçiyor 15 günde bir çok sıkıldım artık
daha burdamısın gıt tekrarla aaaaaaaaaaaa
Kısmet canım rabbım ol demsıtır ol mustur bılemeyız hıccc
inşahh canım da ben idraraçok sık çıkıyorum
daha tranferı saymazsak 2 gün oldu test tarihim 23
ah geçmez gülüm bu günler bence başka şeylerle uğraş kafanı takma
canım nasılsın nasıl gidiyor...sana sormak istediğim bir şey var senin kasık karın ağrın olmuşmuydu...dün okudum jelin yan etkilerinde de yazıyor ama...bende karın sırt kasık ve dizlerim ağrıyor...bu arada bir aksilik olmazsa yarın test yaptırcam:18:
Aman canım geçmiş olsun, çok dikkat et araba kullanırken, bu motorlar genelde çok hoyratlar trafikte, insanın başını belaya sokarlar allah korusun.
camnım... çok çok büyük geçmiş olsun....aman diyim dikkatli ol... Rabbim meleğini ve seni korusun... bana araba yasak.. eşim annem yasakladı...arabama uzun bir süre veda edeceğim anlaşılan.. en azından 5 aylık felan izin verirler bana... dolmuşada ben binmek istemiyorum paldır küldür götürüyorlar.. ne yapalım bizlerin bebekleri pek nazlı geldi...şimdide o nazı çekiyoruz...
Aslında benimde bir sorum var. İlk transferim dondurulmus lara olmuştu ama negatif. Şimdi ikinciye hazırlanıyorduk aslında. Bugün adet oldum. Doktorum bana adetin 13. Günü gel demişti. Ama esim izin alamadı, anca 16. Gün gidebiliyorum. Dondurulmus transferi olanlar, kacinci gün gittiniz? Yoksa rahim kalınlığını Almanya'da baktirip, sonra tr deki doktoruma bildirsemmi. Kafam karistiii
günaydın arkadşlar bişey soracam kanamam 11 haziranda başladı dünden beri aşırı oluyo sanki böyle parça gibi geliyo ben hiç böyle olmazdı bilgisi olan varmı neden böyle normal mi oldu doktorum ilaçlar bazı bünyelerde polip olşturabilir demişti acaba öyle bişey olmasında:18: bilemiyorum
evet ya daha banyo yapmadım cok rahatsız oluyorum sızce bugun yapıyımı neyle ugrasacagımkı telvzyon bıl.arada kıtap okuyorum ama zaman gecmıyo
canım ben de bahçecide denedim olmadı zaten güvenilir doktor bulnmak çok zor o kadar maddi manevi yıpranıyorsun be hemşireyle muhattap oluyosun
Bende Bahçecideyim, benimde güvenimi sarstılar ama daha hala güvenmek istiyorum onlara, ellimdeen başka bişey gelmiyor çünkü.. Su an bütün merkezlere kızginimpsikolojimizi hiç düşünmüyorlar, ve eğer kasten birseyi ihmal ediyorlarsa hakkımı da helal etmiyorum banane:-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?