Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ovaliyasyon testi alan var mı bilgisayardan ve kullanan var mı

evet canım egunal aldı 20 ovalis. Ve 6 gebelık testını 20 tl ye aldı

günaydınnnnnnn...........

nasılsın canım sen ıse basladınmı
yada ne zaman baslıycan kac gun raporlusun

yok canım o kadar kaliteli değil dendi 5 hücreliydi 2 si de transfer edilen 8 hecreliydi

kısmet degılmıs kuzummm

merhaba kızlar son dakika vazgeçmezsem yarın test yaptırcam bakalım çok dua edin ne olur.....

Son düzenleme:

Aman canım geçmiş olsun, çok dikkat et araba kullanırken, bu motorlar genelde çok hoyratlar trafikte, insanın başını belaya sokarlar allah korusun.

yok canım o kadar kaliteli değil dendi 5 hücreliydi 2 si de transfer edilen 8 hecreliydi

Yinede keske dondurrsalardi. Bu tùp bebek merkezlerine sinir oluyorum zaten artık, elimiz kolumuz da biraz bagli onlara karsi.. benimde dondurulmuslarimin kalitesi çok iyi değil, yinede denemek istiyorum.. Bı ümit iste...

camnım... çok çok büyük geçmiş olsun....aman diyim dikkatli ol... Rabbim meleğini ve seni korusun... bana araba yasak.. eşim annem yasakladı...arabama uzun bir süre veda edeceğim anlaşılan.. en azından 5 aylık felan izin verirler bana... dolmuşada ben binmek istemiyorum paldır küldür götürüyorlar.. ne yapalım bizlerin bebekleri pek nazlı geldi...şimdide o nazı çekiyoruz...

haklıymış adamcağız ya :)))) bende olsam hepsini birden içemem biz şimdi sadece böğürtlen jökü içiyoruz ve ben ayriyeten bitkicinin verdiği ilaçları içiyorum hiç sorma sabah ve akşam bir çok şişe getirip götürüyorum ne olacak benim halim bilmiyorum bu hafta sonu kayın valideme gidiyoruz onlarda soruyor bunlar ne eşim de tansiyon ilaçları deyip geçiyor 15 günde bir çok sıkıldım artık

evet canım egunal aldı 20 ovalis. Ve 6 gebelık testını 20 tl ye aldı

nasılsın canım sen ıse basladınmı
yada ne zaman baslıycan kac gun raporlusun

kısmet degılmıs kuzummm

yok kız baslamadım ıs yerınden kımsenın haberı yok ben 2 hafta yıllık ızıne ayrıldım esımde ayrıldı o bana bakıyor cok zevklıymıs yaaaa oh oh sen yat koca ıs yapsın

sanırım en dogrusu bu evet...
Sen bütün bunları arka arkaya mı içiriyorsun? Biz sadece keci boynuzunu uyguluyoruz, ben sanki çok şeyi bı arada yapılmamasi gerektiğini okumuştum bi yerdede.

canım nasılsın nasıl gidiyor...sana sormak istediğim bir şey var senin kasık karın ağrın olmuşmuydu...dün okudum jelin yan etkilerinde de yazıyor ama...bende karın sırt kasık ve dizlerim ağrıyor...bu arada bir aksilik olmazsa yarın test yaptırcam:18:

ay ne kadar scak bı gun ölüyorum sıcaktannnnnnnnnnnnnnnnnn

aynen canım yaaaaa patlıycazzzzzzzzzzz

rabbım beterınden korusun canım yaaaaaaa
doktorunu arasana soyle boyle boyle oldu dıye bence bır kontrole gıt hanı sarsıldın sonucta bı baksın kuzumm

merhaba kızlar son dakika vazgeçmezsem yarın test yaptırcam bakalım çok dua edin ne olur.....

oyle bırsey yok yapılacak o test kuzummm

Eki Görüntüle 443233

Hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle...:16:

sagol canım sanada hosgeldınnnnnnnnnnnnn

esının aılesı bılmıyormu kuzummmm
yanı ben olsam hepsını bırden ıcmem yanı :))))
esımın annesı tv de bır adam gormus kıbarlı urunlerı yapan kısı adamın adı aklıma gelemedı onu arastırdık nette aksam sonra ıbrahım gokcek kı buduk gokcek ıksırlerı dıye adamın vıdeoları var ve verdıgı ılaclar cok faydalıymıs bakalım onlaradn alamyı dusunuyorum ama once bakıcam bıraz daha

daha burdamısın gıt tekrarla aaaaaaaaaaaa
Kısmet canım rabbım ol demsıtır ol mustur bılemeyız hıccc

aaaaa ne ayıp tızım sen menle dalgamı geçiyon belkim bebeğim durmuş durmuş geç ttunmuş ne var sanki aaaaaaaa

şaka bi yanada canım ne bileyim kafamda böyle bi soruda yok değil hani:26::26::26::26::26::26::26::26:

inşahh canım da ben idraraçok sık çıkıyorum

testi genelde sabah 10 ila 17 arası yapsan daha iyi diye biliyorum bu süreninde sadece 3 - 4 saatinde az sıvı alırsan idrar sorunun olmaz belki

daha tranferı saymazsak 2 gün oldu test tarihim 23

hadi hayırlısı caım inşallah pozitif sonuç alrı bizede umut olursun

Eki Görüntüle 443233

Hepimiz için güzel bir gün olması dileğiyle...:16:

amiiiiiin canım

canım evet olmuştu.. sakın korkma.. ben senin bugün test yaptıacağını bekliyordum.. demetle seni merak etmiştim.. sadece bebeğinin seninle olduğunu düşün.. bence onlar embriyoda olsa her şeyi hissediyorlar....

Aman canım geçmiş olsun, çok dikkat et araba kullanırken, bu motorlar genelde çok hoyratlar trafikte, insanın başını belaya sokarlar allah korusun.

sağolun kızlar. ben iş için gün içinde de çok trafikteyim. bıktım artık bende ve zorlanmaya başladım. artık hiç araba kullanmak istemiyorum. ama araba kullanmamak için işten çıkmam gerek. o da çok zor. ben doğum iznine çıkana kadar araba tepelerinde olmaya devam edicem sanırım

Canım adetin 2. yada 3. günü kan testleri için gidiliyor (e2,fsh,lh)ki bunu her doktor istemiyor,daha sonra 8. ve 12. günü endometrial kalınlık için gidiliyor.

Canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş...

Canım öyle olabiliyor endişe etme,aklına kötü şeyler getirme...

evet ya daha banyo yapmadım cok rahatsız oluyorum sızce bugun yapıyımı neyle ugrasacagımkı telvzyon bıl.arada kıtap okuyorum ama zaman gecmıyo

her gün gün sayıyordum.. ama hamile arkadaşlar derdi.. daha çok şey için gün sayacaksın diye.. hakikaten daha çok şey için gün saymaya başlaım.. sağlıcakla kalsınlarda varsın ben gün sayayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…