ve tabi güzel sonuclar :)sevgiyle huzurla aşkla neşeyle ..
gunaydın canımmm
banada et ama suan degılım bılıyom
yenı bıttım yaaaa
canım sen yenı negatıf aldın dımı
parca gelemsı cok normal sıkıntı yapma korkma sakın
benımde oldu parca gelır yanı halıyle tutunamayan bebgını atıyorsunnnn
cok sukur canım daha ıyıım
esım nezle ama grıbe dogru gıdıyor bakalım ona vanım sıkkın bademcık yok onda agır gecırıyor oooo
ve tabi güzel sonuclar :)sevgiyle huzurla aşkla neşeyle ..
hehegüldüğüme bakma aslında cok sınır bır durum ya umarım bugun gelmez..hayır ısımı yapamıyorum benım yerıme oturuyor ben yanda liseye baslayan bı kız ama cocuk gibi...anne babası ayrı aslında bı yandan uzuluyorum da durumuna ıyı davranmaya calışıyorum ama sabrım kalmayabilir..
sen nasılsın tatlımm?
günaydın ecrinim naber...kızz delikız vardı ya haniii hamileeeeeeeee hemdeee İKİZZ keseleri görmüş kalp atışları için gidicekmişşş....
Herkese hayırlı sabahlar...huzurlu neşeli bir gün olsun inşallah...
artık bilmeyen kalmamıstır benim2.denemem (dondurulmustu) kimyasal gebelik ile sonuclandı .
ilaçlari bıraktıktan3 gün sonra regl oldum...
sorun şu kiii ,regl oldum ama ilk gun normal ,2.gün daha az ,3.,4..günler yaprak orkid ile gecti ve 5.gün izmirdeki doktorum(tupbebekci diil standart kadın dogumcu)klomen verdi ,dun2.gunumdu klomende yani 3 adet içmişt,m.spora gittim.soprda hoplayıp zıplarken sanki rahmim düşecekmiş gibi oldu yani bir iki zıplamadan sonra korktum zıplayamadım..
sorularım:
1)dondurulmusla kimyasal gebelik sonrası reglimin bukadar az olması normal mi ??şöyle söyleyeyim içimden hiç bi parca gibi sey cıkmadı normal reglilerimde bile olurdu oysa.. yasayıp regl olanlar veya bilenler lütfen yourm yapın.
2)rahim bolgemde ve yumurtalıklarımdaki agrının nedeni ne olabilir sizce ,klomen kullandıgım için yumurtalar gelişiyor heralde su sıralar ama o bukadar agrı yapar mı?inan regl gibi şişliğim var.
3)doktorum 5.gün ultrasonla baktı ,garip bir durum olsa ssoylerdi heralde diy mii,oyle olsa klomen vermezdi ,peki hoplayınca dibim duscekmiş gibi agrı nedir ?sanki sarkıyo böle ..hiç olmamiştı..
bide daha 2 gun klomen kullandım bukadar şişlik normal mi?
doktorumu arayıp sorucama ma malum doktor pek dinlemeyebilir baktık ultrasonuna problem yok dicek buyuk ihtimal ,zaten klomen bittikten 3 gun sonra gidicem,ozaman bakarız falan dicektir..
günaydın arkadşlar bişey soracam kanamam 11 haziranda başladı dünden beri aşırı oluyo sanki böyle parça gibi geliyo ben hiç böyle olmazdı bilgisi olan varmı neden böyle normal mi oldu doktorum ilaçlar bazı bünyelerde polip olşturabilir demişti acaba öyle bişey olmasında:18: bilemiyorum
günaydın arkadşlar bişey soracam kanamam 11 haziranda başladı dünden beri aşırı oluyo sanki böyle parça gibi geliyo ben hiç böyle olmazdı bilgisi olan varmı neden böyle normal mi oldu doktorum ilaçlar bazı bünyelerde polip olşturabilir demişti acaba öyle bişey olmasında:18: bilemiyorum
günaydın canlarım, ben bugün çok kötüyüm. dün akşam işten eve giderken kaza yaptım. motorlu biri ile çarpıştım. binlerce kez şükürler olsunki sadece yaralı. bende hiç birşey yok. arabamda biraz hasar var bugün servise vericem. bebeğime birşey olucak diye çok korktumadamı aldım en yakın hastaneye götürdüm. gece 10'a kadar hastanedeydik yani
Belki üstüne görmüşsündür :)))))) olur mu olur
eşlere iyi bakmak lazım ben hasta olsun olmasın akşamları bitkisel çay içiyoruz hem benim içinde iyi içinde tarçın kuş burnu ıhlamur zencefil bu karışım mükemmel ama hasta olmadan yapıcan :)
artık bilmeyen kalmamıstır benim2.denemem (dondurulmustu) kimyasal gebelik ile sonuclandı .
ilaçlari bıraktıktan3 gün sonra regl oldum...
sorun şu kiii ,regl oldum ama ilk gun normal ,2.gün daha az ,3.,4..günler yaprak orkid ile gecti ve 5.gün izmirdeki doktorum(tupbebekci diil standart kadın dogumcu)klomen verdi ,dun2.gunumdu klomende yani 3 adet içmişt,m.spora gittim.soprda hoplayıp zıplarken sanki rahmim düşecekmiş gibi oldu yani bir iki zıplamadan sonra korktum zıplayamadım..
sorularım:
1)dondurulmusla kimyasal gebelik sonrası reglimin bukadar az olması normal mi ??şöyle söyleyeyim içimden hiç bi parca gibi sey cıkmadı normal reglilerimde bile olurdu oysa.. yasayıp regl olanlar veya bilenler lütfen yourm yapın.
2)rahim bolgemde ve yumurtalıklarımdaki agrının nedeni ne olabilir sizce ,klomen kullandıgım için yumurtalar gelişiyor heralde su sıralar ama o bukadar agrı yapar mı?inan regl gibi şişliğim var.
3)doktorum 5.gün ultrasonla baktı ,garip bir durum olsa ssoylerdi heralde diy mii,oyle olsa klomen vermezdi ,peki hoplayınca dibim duscekmiş gibi agrı nedir ?sanki sarkıyo böle ..hiç olmamiştı..
bide daha 2 gun klomen kullandım bukadar şişlik normal mi?
doktorumu arayıp sorucama ma malum doktor pek dinlemeyebilir baktık ultrasonuna problem yok dicek buyuk ihtimal ,zaten klomen bittikten 3 gun sonra gidicem,ozaman bakarız falan dicektir..
günaydın canlarım, ben bugün çok kötüyüm. dün akşam işten eve giderken kaza yaptım. motorlu biri ile çarpıştım. binlerce kez şükürler olsunki sadece yaralı. bende hiç birşey yok. arabamda biraz hasar var bugün servise vericem. bebeğime birşey olucak diye çok korktumadamı aldım en yakın hastaneye götürdüm. gece 10'a kadar hastanedeydik yani
günaydın kızlar
herşey gönlünüzce olsun
canım teşekkürler inş senin benim için herşey normaldi benim doktor 1 ,2 ay dinlen sonra bakarız dedi sen hemen tedaviye başlamış mısınbenim ilk denemede test direk negatif cıkmıstı ve kanamam cok fazla olmustu boyle birgun biter gibi olup ikinci gun eskisinden daha hızlı yeniden başlamıstı..normal demişti doktor .
dondurulmuş denememdeyse kimyasal yaşadım ve reglim cok az geldi hic parca gelmedi bende onu merak ediyorm...
canım teşekkürler inş senin benim için herşey normaldi benim doktor 1 ,2 ay dinlen sonra bakarız dedi sen hemen tedaviye başlamış mısın
geçmiş olsun canım ALLAH beterinden korusun çok şükür iyisiniz
ıns canım kısmet belkım olurrrrrrrrrrrrr :)))))
bıtkı cayı ıcıyorum kuzum esımde ıcıyor bırde ona baslarsam esım benı vurrur :))))))))))
valla canım kımyasal gecırmedım hıc bılmıyorum ama adet duzensızlıgı oluyor gelıyor gelmıyor fln vucudun kendıne gelemsı 2 ayı bulur ....
cok gecmıs olsun canımmmmmmmmm sende ve adamda bırsey yoksa gerısı onemlı degıl mala gelsın bosverrrr yeterkı canınız sag olsun kuzumm yaaaa
cok cok gecmıs olsun canım korkmussundur cok hanı ne bılım okut kendını fln ...
gunaydın canım
amın ınssssssss
Gecmis olsun, Rabbim korumuş ya..
ıns canım kısmet belkım olurrrrrrrrrrrrr :)))))
bıtkı cayı ıcıyorum kuzum esımde ıcıyor bırde ona baslarsam esım benı vurrur :))))))))))
valla canım kımyasal gecırmedım hıc bılmıyorum ama adet duzensızlıgı oluyor gelıyor gelmıyor fln vucudun kendıne gelemsı 2 ayı bulur ....
cok gecmıs olsun canımmmmmmmmm sende ve adamda bırsey yoksa gerısı onemlı degıl mala gelsın bosverrrr yeterkı canınız sag olsun kuzumm yaaaa
cok cok gecmıs olsun canım korkmussundur cok hanı ne bılım okut kendını fln ...
gunaydın canım
amın ınssssssss
canım teşekkürler inş senin benim için herşey normaldi benim doktor 1 ,2 ay dinlen sonra bakarız dedi sen hemen tedaviye başlamış mısın
geçmiş olsun canım ALLAH beterinden korusun çok şükür iyisiniz
geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun
ıns canım benımmmmmmmmmmmmm
ıyıdır canımm benım cok sukurrrrr
ne olsun esım hasta oldu benden gectı
OHHH MASALLAH RABBIM KUCAGINA ALAMYI NASIP ETSIN CANIMMM
ıns canımmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?