sağolun kızlar. ben iş için gün içinde de çok trafikteyim. bıktım artık bende ve zorlanmaya başladım. artık hiç araba kullanmak istemiyorum. ama araba kullanmamak için işten çıkmam gerek. o da çok zor. ben doğum iznine çıkana kadar araba tepelerinde olmaya devam edicem sanırım
Canım adetin 2. yada 3. günü kan testleri için gidiliyor (e2,fsh,lh)ki bunu her doktor istemiyor,daha sonra 8. ve 12. günü endometrial kalınlık için gidiliyor.
Canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş...
Canım öyle olabiliyor endişe etme,aklına kötü şeyler getirme...
evet sabırla beklediğim transfere sayılı günler kaldı c.tesi son muayene sanırsam eşime perhiz verdi pazar günü toplama olur diye düşünüyorum bakalım ve sonrası heyecanla beklenecek bir dönem yarabbim verici olan sensin senden gayrısı sadece sebep ver yarabbim betonun altından yeşil ot çıkartan yarabbim 3 ayların yüzü gözü hürmetine bizi de sevindir yarabbim yarabbim yarabbim benim giyi transfere sayılı günü kalan var mııı ben fertijindeyim
yok kız baslamadım ıs yerınden kımsenın haberı yok ben 2 hafta yıllık ızıne ayrıldım esımde ayrıldı o bana bakıyor cok zevklıymıs yaaaa oh oh sen yat koca ıs yapsın
sanırım en dogrusu bu evet...
Sen bütün bunları arka arkaya mı içiriyorsun? Biz sadece keci boynuzunu uyguluyoruz, ben sanki çok şeyi bı arada yapılmamasi gerektiğini okumuştum bi yerdede.
aaaaa ne ayıp tızım sen menle dalgamı geçiyon belkim bebeğim durmuş durmuş geç ttunmuş ne var sanki aaaaaaaa
şaka bi yanada canım ne bileyim kafamda böyle bi soruda yok değil hani:26::26::26::26::26::26::26::26:
COLOR="#EE82EE"] testi genelde sabah 10 ila 17 arası yapsan daha iyi diye biliyorum bu süreninde sadece 3 - 4 saatinde az sıvı alırsan idrar sorunun olmaz belki[/COLOR]
hadi hayırlısı caım inşallah pozitif sonuç alrı bizede umut olursun
amiiiiiin canım
evet ya daha banyo yapmadım cok rahatsız oluyorum sızce bugun yapıyımı neyle ugrasacagımkı telvzyon bıl.arada kıtap okuyorum ama zaman gecmıyo
sağolun kızlar. ben iş için gün içinde de çok trafikteyim. bıktım artık bende ve zorlanmaya başladım. artık hiç araba kullanmak istemiyorum. ama araba kullanmamak için işten çıkmam gerek. o da çok zor. ben doğum iznine çıkana kadar araba tepelerinde olmaya devam edicem sanırım
evet cok cokkk cokkkkkk zevklı oluyor kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
analdım cnm kımsenın bılmemmısde kotu yaaa bırseyde dıyemıyon ....
canım esımde kurdesende var ve azo kecı ıkısınede ıyı gelıyor ve kecının ozunude sabah kahvaltıda yıyorrr
bal polen ve caksır azo olanlara ıyı gelıyor kanıtlanmıs yanı ...
engınarı alerjı ıcın ıcıyor ve yanında macunuda var ayrıyetten ....
ılacıda alerjı ve azo ıcın yanı ne kullanırsak ıkısıne fayda etsın dıye kullanıyroumkı bunye zorlanmasın dıye ısırganda oyle bakalım macun bıtınce engınar suyunu bırkacak zaten ama daha macun var yanı ...
gıt kuum yaptır derım aklında suphe kalamsın olabılır hanı kısmet ısı bunlarrrrr
canım yarın yap bekle bugunude atlet derım bennnnnnnnnn
servıs yokmu canımmmmmmmmm
günaydın arkadşlar bişey soracam kanamam 11 haziranda başladı dünden beri aşırı oluyo sanki böyle parça gibi geliyo ben hiç böyle olmazdı bilgisi olan varmı neden böyle normal mi oldu doktorum ilaçlar bazı bünyelerde polip olşturabilir demişti acaba öyle bişey olmasında:18: bilemiyorum
günaydın canlarım, ben bugün çok kötüyüm. dün akşam işten eve giderken kaza yaptım. motorlu biri ile çarpıştım. binlerce kez şükürler olsunki sadece yaralı. bende hiç birşey yok. arabamda biraz hasar var bugün servise vericem. bebeğime birşey olucak diye çok korktumadamı aldım en yakın hastaneye götürdüm. gece 10'a kadar hastanedeydik yani
kızlar ovaliyasyon testi alan var mı bilgisayardan ve kullanan var mı
evet ya daha banyo yapmadım cok rahatsız oluyorum sızce bugun yapıyımı neyle ugrasacagımkı telvzyon bıl.arada kıtap okuyorum ama zaman gecmıyo
CANLAR GÜNAYDIN ÇOK SICAK ÇOK SICAKKKKK KAVRULUYORUZ RESMEN TEST YAPTIRACAK ARKADAŞLAR İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRLAR....
CANIM RAHİM KALINLAŞTIĞI İÇİN VE BİRDE KALINLAŞMASI İÇİN İLAÇTA ALIYORUZ DOĞAL OLARAK ADET KANAMASI İLE BİRLİKTE RAHİM DUVARIN İNCELMEYE BAŞLIYOR ESKİLER GİDİYOR SONRA GEBELİK İÇİN VUCUT KENDİNİ HAZIRLARKEN YENİDEN KALINLAŞMAYA BAŞLIYOR BEBEK İÇİN.... ENDİŞE ETMENE GEREK YOK BEN HER AY YAŞIYORUM BU DURUMU ÖLE BİR İKİ PARÇA DEĞİL HEMDE BAYA FAZLAAA PEDİ DOLDURCAK ŞEKİLDE OLUYOR BAZEN 10 DK BİR DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALIYORUM HELE BİDE DIŞARDAYSAM VAYY HALİMEE BENCE BÖLE OLDUĞU İÇİN SEVİNMELİSİN BİLE ÇÜNKÜ RAHİM GÜZEL KALINLAŞMIŞ DEMEKKİ..YANİ POLİP OLAMAZ KENDİNİ DIŞARI DA ATMAZ POLİP E İÇİMİZE KONAN EMBRİYODA OLAMAZ ODA ZATEN HENÜZ BİR HÜCRE ŞEKLİNDE BİZİM ONU GÖRMEMİZE İMKAN YOK YANİ KISSADAN HİSSE BABANEM DERKİ BANA İÇİN TEMİZLENİYOR KIZIM :)))))))))
CANIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN LÜTFEN DİKKAT ETT KENDİNE VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ ALLAH KORUMUŞ SENİDE BEBEĞİNİDE....
BEN ALDIM BİR İNTERNET SİTESİNDE 26 TEST 10 TANEDE GEBELİK TESTİ VARDI GAYET UYGUNDU FİYATI AMA DAHA DENEYEMEDİM :)))
yok canım malesef
Bir sonraki işimde kriterlerimden biri servis olucak kesinlikle!! Hergün arabayla gidip gelmek çok tehlikeli :44::44::44:
nasılsiniz kızlar
demet pozitif haberini bekliyorum
canlar günaydın çok sıcak çok sıcakkkkk kavruluyoruz resmen test yaptıracak arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırlar....)
napıyonuz bakiimm....
testçi kızlardan bi haber varmı diye geldim topiğe...
sanırım haber yok...
napıyonuz bakiimm....
Testçi kızlardan bi haber varmı diye geldim topiğe...
Sanırım haber yok...
CANIM RAHİM KALINLAŞTIĞI İÇİN VE BİRDE KALINLAŞMASI İÇİN İLAÇTA ALIYORUZ DOĞAL OLARAK ADET KANAMASI İLE BİRLİKTE RAHİM DUVARIN İNCELMEYE BAŞLIYOR ESKİLER GİDİYOR SONRA GEBELİK İÇİN VUCUT KENDİNİ HAZIRLARKEN YENİDEN KALINLAŞMAYA BAŞLIYOR BEBEK İÇİN.... ENDİŞE ETMENE GEREK YOK BEN HER AY YAŞIYORUM BU DURUMU ÖLE BİR İKİ PARÇA DEĞİL HEMDE BAYA FAZLAAA PEDİ DOLDURCAK ŞEKİLDE OLUYOR BAZEN 10 DK BİR DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALIYORUM HELE BİDE DIŞARDAYSAM VAYY HALİMEE BENCE BÖLE OLDUĞU İÇİN SEVİNMELİSİN BİLE ÇÜNKÜ RAHİM GÜZEL KALINLAŞMIŞ DEMEKKİ..YANİ POLİP OLAMAZ KENDİNİ DIŞARI DA ATMAZ POLİP E İÇİMİZE KONAN EMBRİYODA OLAMAZ ODA ZATEN HENÜZ BİR HÜCRE ŞEKLİNDE BİZİM ONU GÖRMEMİZE İMKAN YOK YANİ KISSADAN HİSSE BABANEM DERKİ BANA İÇİN TEMİZLENİYOR KIZIM :))))))))))
Ben çıkıyorum hepinize hayırlı günler, iyi haberler gelir insallah.
Ben artık bunalıyorum, yoruldum. Rabbim doğrusunu bilir ama çok zormus gercekten, sosyal kalabilmek için kendimi zorluyorum yoksa kimseyle konuşasım bile yok:-( en cok da su etrafdakilerin sorulari ve lafları beni fitil ediyor. Niye herkes bizim cocuklarımızın derdinde anlamıyorum aa...
Neyse yarın dogum günüm bari biraz hazırlık yapimm belki iyi gelir;-)
napıyonuz bakiimm....
sanırım haber yok...
Aynen canım bende kendimi öyle telkin ediyorum,içimiz temizleniyor
Görüşmek üzere canım
Şimdiden doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın sana sağlık,huzur ve bebiş getirsin inşallah
70:
napıyonuz bakiimm....
sanırım haber yok...
ahh tuanacım sorma.. adamın vücudunda ezikler filan var. röntgen çektirdik sağ eli kırık, bir de omzu zedelenmiş. ama buna da şükür. allah beterinden saklasın dediğin gibi. bugün kasıklarımda bir ağrı var nedense. sanırım dün çok korktum onun etkisinden
sağol canım amin, allah kimseye kaza bela vermesin..
daha tranferı saymazsak 2 gün oldu test tarihim 23
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?