Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bebiş gezenti olacak desene.. o zaman ne olur dikkatli ol canım..ben rapor aldım.. yoksa bende okula arabamla gitmek zorunda kalacaktım..

Adetin ikinci gunü kan testi istemiyor benden. Anladim cnm sagol cevabın için..

bende aralık ayında fertijinde yaptırdım sonuc negatif.... umarım senınkı pozitıf olur.... hadi hayırlısı

yok kız baslamadım ıs yerınden kımsenın haberı yok ben 2 hafta yıllık ızıne ayrıldım esımde ayrıldı o bana bakıyor cok zevklıymıs yaaaa oh oh sen yat koca ıs yapsın

evet cok cokkk cokkkkkk zevklı oluyor kuzum yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
analdım cnm kımsenın bılmemmısde kotu yaaa bırseyde dıyemıyon ....

sanırım en dogrusu bu evet...
Sen bütün bunları arka arkaya mı içiriyorsun? Biz sadece keci boynuzunu uyguluyoruz, ben sanki çok şeyi bı arada yapılmamasi gerektiğini okumuştum bi yerdede.

canım esımde kurdesende var ve azo kecı ıkısınede ıyı gelıyor ve kecının ozunude sabah kahvaltıda yıyorrr
bal polen ve caksır azo olanlara ıyı gelıyor kanıtlanmıs yanı ...
engınarı alerjı ıcın ıcıyor ve yanında macunuda var ayrıyetten ....
ılacıda alerjı ve azo ıcın yanı ne kullanırsak ıkısıne fayda etsın dıye kullanıyroumkı bunye zorlanmasın dıye ısırganda oyle bakalım macun bıtınce engınar suyunu bırkacak zaten ama daha macun var yanı ...

gıt kuum yaptır derım aklında suphe kalamsın olabılır hanı kısmet ısı bunlarrrrr

evet ya daha banyo yapmadım cok rahatsız oluyorum sızce bugun yapıyımı neyle ugrasacagımkı telvzyon bıl.arada kıtap okuyorum ama zaman gecmıyo

canım yarın yap bekle bugunude atlet derım bennnnnnnnnn

servıs yokmu canımmmmmmmmm

yok canım malesef
bir sonraki işimde kriterlerimden biri servis olucak kesinlikle!! hergün arabayla gidip gelmek çok tehlikeli :44::44::44:

CANLAR GÜNAYDIN ÇOK SICAK ÇOK SICAKKKKK KAVRULUYORUZ RESMEN TEST YAPTIRACAK ARKADAŞLAR İNŞALLAH HAYIRLI SONUÇLAR ALIRLAR....

CANIM RAHİM KALINLAŞTIĞI İÇİN VE BİRDE KALINLAŞMASI İÇİN İLAÇTA ALIYORUZ DOĞAL OLARAK ADET KANAMASI İLE BİRLİKTE RAHİM DUVARIN İNCELMEYE BAŞLIYOR ESKİLER GİDİYOR SONRA GEBELİK İÇİN VUCUT KENDİNİ HAZIRLARKEN YENİDEN KALINLAŞMAYA BAŞLIYOR BEBEK İÇİN.... ENDİŞE ETMENE GEREK YOK BEN HER AY YAŞIYORUM BU DURUMU ÖLE BİR İKİ PARÇA DEĞİL HEMDE BAYA FAZLAAA PEDİ DOLDURCAK ŞEKİLDE OLUYOR BAZEN 10 DK BİR DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALIYORUM HELE BİDE DIŞARDAYSAM VAYY HALİMEE BENCE BÖLE OLDUĞU İÇİN SEVİNMELİSİN BİLE ÇÜNKÜ RAHİM GÜZEL KALINLAŞMIŞ DEMEKKİ..YANİ POLİP OLAMAZ KENDİNİ DIŞARI DA ATMAZ POLİP E İÇİMİZE KONAN EMBRİYODA OLAMAZ ODA ZATEN HENÜZ BİR HÜCRE ŞEKLİNDE BİZİM ONU GÖRMEMİZE İMKAN YOK YANİ KISSADAN HİSSE BABANEM DERKİ BANA İÇİN TEMİZLENİYOR KIZIM :)))))))))

CANIM ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN LÜTFEN DİKKAT ETT KENDİNE VERİLMİŞ SADAKAN VARMIŞ ALLAH KORUMUŞ SENİDE BEBEĞİNİDE....
kızlar ovaliyasyon testi alan var mı bilgisayardan ve kullanan var mı

BEN ALDIM BİR İNTERNET SİTESİNDE 26 TEST 10 TANEDE GEBELİK TESTİ VARDI GAYET UYGUNDU FİYATI AMA DAHA DENEYEMEDİM :)))

bende deniyorum alamadım sanal karttan almam lazım artık önümüzdeki ay denerim inşallah böğürtlrn kökü iyi gelir gerek kalmaz

yok canım malesef
Bir sonraki işimde kriterlerimden biri servis olucak kesinlikle!! Hergün arabayla gidip gelmek çok tehlikeli :44::44::44:

bencede kesınlıkle olsun kuzum yaaaaaaaaa

nasılsiniz kızlar

demet pozitif haberini bekliyorum

ıyıdır kuzu senden naber sen nasılsınnn bekleyıs nasılll

canlar günaydın çok sıcak çok sıcakkkkk kavruluyoruz resmen test yaptıracak arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlar alırlar....)

canım nasılsın
ısırgan cayı fsh dusurmye yarıyormu kuzumm
bılgın varmı senınnn

Ben çıkıyorum hepinize hayırlı günler, iyi haberler gelir insallah.
Ben artık bunalıyorum, yoruldum. Rabbim doğrusunu bilir ama çok zormus gercekten, sosyal kalabilmek için kendimi zorluyorum yoksa kimseyle konuşasım bile yok:-( en cok da su etrafdakilerin sorulari ve lafları beni fitil ediyor. Niye herkes bizim cocuklarımızın derdinde anlamıyorum aa...
Neyse yarın dogum günüm bari biraz hazırlık yapimm belki iyi gelir;-)

napıyonuz bakiimm....
testçi kızlardan bi haber varmı diye geldim topiğe...
sanırım haber yok...

Aynen canım bende kendimi öyle telkin ediyorum,içimiz temizleniyor

Görüşmek üzere canım

Şimdiden doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşın sana sağlık,huzur ve bebiş getirsin inşallah

napıyonuz bakiimm....
testçi kızlardan bi haber varmı diye geldim topiğe...
sanırım haber yok...

Canım hoşgeldiiiin

hmm nese canım buyuk bısey yokmusss..sen kendıne ve bebeğe dıkkat ett..korkumussundur tabı yaaaa.kıyamam sızee...

daha tranferı saymazsak 2 gün oldu test tarihim 23

suuuu deli oldum sana yazmaktann hiçç görmüyosunn yaaa yazdıklarımııı... NASILSINNNN???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…