Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok geçmiş olsun canım yaa allah bir hada göstermesin

evet sabırla beklediğim transfere sayılı günler kaldı c.tesi son muayene sanırsam eşime perhiz verdi pazar günü toplama olur diye düşünüyorum bakalım ve sonrası heyecanla beklenecek bir dönem yarabbim verici olan sensin senden gayrısı sadece sebep ver yarabbim betonun altından yeşil ot çıkartan yarabbim 3 ayların yüzü gözü hürmetine bizi de sevindir yarabbim yarabbim yarabbim benim giyi transfere sayılı günü kalan var mııı ben fertijindeyim

canım test yapmak istiyosan yap en azuından için rahat eder senin adetin az olmuş benim çok inş herşey yolundadır benim dondurulmuşlarım da yok 4 tane embiryo elde edildi ve yasak felan denip sadece 2 tane transfer edildi üzüldüm ama ne yapalım ALLAH yüzümüzü güldürsün

Hayırlı olsun inşallah cnm, inşallah bebislerine kavuşursun.. Benimde dondurulmuslarla inşallah olacak 2 haftaya kadar..

allah hayırlı etsin canım bilirim o günleri çok zor geçer hele transferden sonrası hiç geçmez

Peki kalan iki embriyoyu dondurmadilarmi?.

bakayım canım belkim yenilerim hiç umudum yok ama hayırlısı olsun banada iki embriyo transfer edilşmişti ama olmayınca olmuyo işte

senin kalan diğer iki embriyoyu ne yaptılar keşke onları dondursaydın

kızlar ovaliyasyon testi alan var mı bilgisayardan ve kullanan var mı

ben varım ovulasyon testi kullanmıştım bi ara halada bi tane var evde ama bilgisayardan değil eczaneden almıştım

yumurtlama günün belirliyosun dikkat edersen canım adetin 10 gününden sonra hergğün yapıyosun ama sabahki ilk idrarla yapmayacaksın en az 3-4 saat idrarını yapmamaış olman gerekiyo e sıvı tüketimini en aza indrmiş olman gerekiyo testi yapacağın zaman diliminde koyu iki çizgiyi gördünmü 48 saat içinde yumurtlayacan demek tir ki gün aşırı yada hergün çalışmalara hız veriyosun sonrada bebeğin gelir inşallah

aaa inanmıyorum, özelden cevap veremiyorum 100 mesajım yokmuş. Yazdım yazdım o kadar üfff sevmedim ama bunuu

devamlı yazarsan dolar canımmm

gunaydın güzeller, hepimize güzel bir gün olsun

gunaydın kuzum ınsssss

rahım kalınlıgı onmelı canım bence baktır oyle gel hanı bosuna olamasın gelısın

daha burdamısın gıt tekrarla aaaaaaaaaaaa
Kısmet canım rabbım ol demsıtır ol mustur bılemeyız hıccc

:))))) benim zavallı eşim ne varsem içiyor bune demiyor .)))) aman aman maşallah diyeyim

benımkıde ıcıyor canım cok gelıyor artık hepsı o yuzden sırayla
kecı boynuzu + engınar suyu + caksır suyu + bal polen arısutu + ısırgan +melısa + rahatlatıcı bır cay daha var+ ve ılac alıyor ve askım yeter artık bısey cıkarma dıyorrr

teşekkürederim kızlar. çok şükür. Ilk fırsatta sadakamı vericem

ihmal etme canımmm

aaa ıkınızede gecmıs olsun canım ya ben atlattım artıkk..

Aaaa..cok gecmısss olsunn canım yaaaa...allahım daha buyuğunden saklasınn..yarası buyuk deıl adamın demıı

sagol canım benımmmmm

amın canım
hadı hayırlısı olsun kuzummm
son olsun bebeklı olsun bu seferrrr

dondurulmusun varmı kuzummm

canım çok geçmiş olsun birilerine sadaka ver....dikat et kendıne

aaa ıkınızede gecmıs olsun canım ya ben atlattım artıkk..

aaaa..cok gecmısss olsunn canım yaaaa...allahım daha buyuğunden saklasınn..yarası buyuk deıl adamın demıı

ahh tuanacım sorma.. adamın vücudunda ezikler filan var. röntgen çektirdik sağ eli kırık, bir de omzu zedelenmiş. ama buna da şükür. allah beterinden saklasın dediğin gibi. bugün kasıklarımda bir ağrı var nedense. sanırım dün çok korktum onun etkisinden

çok geçmiş olsun canım yaa allah bir hada göstermesin

sağol canım amin, allah kimseye kaza bela vermesin..

inşahh canım da ben idraraçok sık çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…