günaydın canlarım, ben bugün çok kötüyüm. dün akşam işten eve giderken kaza yaptım. motorlu biri ile çarpıştım. binlerce kez şükürler olsunki sadece yaralı. bende hiç birşey yok. arabamda biraz hasar var bugün servise vericem. bebeğime birşey olucak diye çok korktumadamı aldım en yakın hastaneye götürdüm. gece 10'a kadar hastanedeydik yani
birsencim doktor banada iki üç ay dinlen dedi sonra buz bebeklerimle yeniden başlayacaz
bendede parça düşmedi ve adetim normalden az oldu ama halada bitmedi dün gece peçeteye iki damla ciğer karası gibi parça geldi o kadar
acaba testi tekrarlasammı 5,8 den sonra hiç artış olurmu ümit olsa doktor testi yenile derdi dimi
ben saçmalamaya başladım sanırım ama dünden beri içimde testi yenileme konusunda bi istek var
evet sabırla beklediğim transfere sayılı günler kaldı c.tesi son muayene sanırsam eşime perhiz verdi pazar günü toplama olur diye düşünüyorum bakalım ve sonrası heyecanla beklenecek bir dönem yarabbim verici olan sensin senden gayrısı sadece sebep ver yarabbim betonun altından yeşil ot çıkartan yarabbim 3 ayların yüzü gözü hürmetine bizi de sevindir yarabbim yarabbim yarabbim benim giyi transfere sayılı günü kalan var mııı ben fertijindeyim
evet sabırla beklediğim transfere sayılı günler kaldı c.tesi son muayene sanırsam eşime perhiz verdi pazar günü toplama olur diye düşünüyorum bakalım ve sonrası heyecanla beklenecek bir dönem yarabbim verici olan sensin senden gayrısı sadece sebep ver yarabbim betonun altından yeşil ot çıkartan yarabbim 3 ayların yüzü gözü hürmetine bizi de sevindir yarabbim yarabbim yarabbim benim giyi transfere sayılı günü kalan var mııı ben fertijindeyim
canım test yapmak istiyosan yap en azuından için rahat eder senin adetin az olmuş benim çok inş herşey yolundadır benim dondurulmuşlarım da yok 4 tane embiryo elde edildi ve yasak felan denip sadece 2 tane transfer edildi üzüldüm ama ne yapalım ALLAH yüzümüzü güldürsün
canım test yapmak istiyosan yap en azuından için rahat eder senin adetin az olmuş benim çok inş herşey yolundadır benim dondurulmuşlarım da yok 4 tane embiryo elde edildi ve yasak felan denip sadece 2 tane transfer edildi üzüldüm ama ne yapalım ALLAH yüzümüzü güldürsün
kızlar ovaliyasyon testi alan var mı bilgisayardan ve kullanan var mı
Peki kalan iki embriyoyu dondurmadilarmi?.
günaydınnnnnnn...........
canım teşekkürler inş senin benim için herşey normaldi benim doktor 1 ,2 ay dinlen sonra bakarız dedi sen hemen tedaviye başlamış mısın
canım ben hemen başladım ,negatifi gördüm reglimin ikinci gunu dondurulmusa basladım.
ama ben bahceci fulya da yaptırdım ve hic guvenmiyorum onlara ,negatif oldu diye diil olmayacagı varmıs olmadı olcak olsa olurdu ama psikolojimi mahvettiler.sürekli hemsirelerle muhattaptım..sozde prof diye mustafa bahceciye gittik.yani diyeceğim senin doktor daha mantıklı davranmış olabilir...
bazen düşünüyorum bukadar ilaç bukadar arka arkaya tedavi,kendimize zarar veriyoruz ama bebek gelince bizi iyileştirir eminimm..
aaa inanmıyorum, özelden cevap veremiyorum 100 mesajım yokmuş. Yazdım yazdım o kadar üfff sevmedim ama bunuu
gunaydın güzeller, hepimize güzel bir gün olsun
aslında benimde bir sorum var. Ilk transferim dondurulmus lara olmuştu ama negatif. şimdi ikinciye hazırlanıyorduk aslında. Bugün adet oldum. Doktorum bana adetin 13. Günü gel demişti. Ama esim izin alamadı, anca 16. Gün gidebiliyorum. Dondurulmus transferi olanlar, kacinci gün gittiniz? Yoksa rahim kalınlığını almanya'da baktirip, sonra tr deki doktoruma bildirsemmi. Kafam karistiii
[ı] birsencim doktor banada iki üç ay dinlen dedi sonra buz bebeklerimle yeniden başlayacaz
bendede parça düşmedi ve adetim normalden az oldu ama halada bitmedi dün gece peçeteye iki damla ciğer karası gibi parça geldi o kadar
acaba testi tekrarlasammı 5,8 den sonra hiç artış olurmu ümit olsa doktor testi yenile derdi dimi
ben saçmalamaya başladım sanırım ama dünden beri içimde testi yenileme konusunda bi istek var[/ı]
:))))) benim zavallı eşim ne varsem içiyor bune demiyor .)))) aman aman maşallah diyeyim
teşekkürederim kızlar. çok şükür. Ilk fırsatta sadakamı vericem
aaa ıkınızede gecmıs olsun canım ya ben atlattım artıkk..
Aaaa..cok gecmısss olsunn canım yaaaa...allahım daha buyuğunden saklasınn..yarası buyuk deıl adamın demıı
canım test yapmak istiyosan yap en azuından için rahat eder senin adetin az olmuş benim çok inş herşey yolundadır benim dondurulmuşlarım da yok 4 tane embiryo elde edildi ve yasak felan denip sadece 2 tane transfer edildi üzüldüm ama ne yapalım allah yüzümüzü güldürsün
canım çok geçmiş olsun birilerine sadaka ver....dikat et kendınegünaydın canlarım, ben bugün çok kötüyüm. dün akşam işten eve giderken kaza yaptım. motorlu biri ile çarpıştım. binlerce kez şükürler olsunki sadece yaralı. bende hiç birşey yok. arabamda biraz hasar var bugün servise vericem. bebeğime birşey olucak diye çok korktumadamı aldım en yakın hastaneye götürdüm. gece 10'a kadar hastanedeydik yani
aaa ıkınızede gecmıs olsun canım ya ben atlattım artıkk..
aaaa..cok gecmısss olsunn canım yaaaa...allahım daha buyuğunden saklasınn..yarası buyuk deıl adamın demıı
çok geçmiş olsun canım yaa allah bir hada göstermesin
ben varım ovulasyon testi kullanmıştım bi ara halada bi tane var evde ama bilgisayardan değil eczaneden almıştım
yumurtlama günün belirliyosun dikkat edersen canım adetin 10 gününden sonra hergğün yapıyosun ama sabahki ilk idrarla yapmayacaksın en az 3-4 saat idrarını yapmamaış olman gerekiyo e sıvı tüketimini en aza indrmiş olman gerekiyo testi yapacağın zaman diliminde koyu iki çizgiyi gördünmü 48 saat içinde yumurtlayacan demek tir ki gün aşırı yada hergün çalışmalara hız veriyosun sonrada bebeğin gelir inşallah
daha tranferı saymazsak 2 gün oldu test tarihim 23günaydın tatlım heyecan nasıl teste kaç gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?