Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım 6 haziranda transfer oldu
2.gün embriyosu bugün 7.gün

canım yap 10 gun dayanamıycaksan
bence bekle gununu ama sen bılrısın

selam kızlar.. uyuyup kalmışım.. bir hızla nete girdim.. belki sonuçlar belli olmuştur diye.. haber yok ama sanırım...

kızlarrrrr ölüyorum ben yaaaa dünden beri bir bulantı başladı yemek yememe gerek bile yok sadece adını duymam görmem kokusunu duymam yetiyor kusmama, midemin bulanmasına... dün akşama kadar kustum... bir şey yiyemedim. bugün tuzlu domates salatalık falan iyi geldi... ya normal mi daha çok erken değil mi? olsa olsa 4 5 haftalık bir şeydir... ben napıcam yaaa çok kötüyüm.. otutrdum ağladım dün... bu kadar zormuydu bu yaaaaa... ben hamileliği ne sanıyormuşum 18 ine kadaqr sıkayım dişimi diyorum söylicem dr.a dün azıcık zorlandım kusarken inşallah bir şey olmamaıştır. napim öldüm yaaa... var mı böyle erkenden mide bulantısı başlayanlar? nasıl geçer, ne zamana kadar sürer bu?????? allahımmmm annelik ne zor bir şeymiş... kasık ağrısı, ayaklarım çekiliyor, halsizlik, 24 saat süren bir mide bulantısı, bel ağrısı, mide ağrısı, bacak ağrısı, baş ağrısı.... napcam ben yaaaaa... allahın gücüne gitmesin ama çok zorlanıyorum... yardım edin...

canım bekle bence test gününü.. bende dayanamam diyordum.. ama dayandım.. nasıl becerdim ben bile inanamıyorum....

ayy canım benım kıyamam yaaa ınan ne desem bılmıorumm yat hep baska bısey dıyemıorum kı...zor tabı kızım bu surecc kolay deıll anne olmak elbettee..benım bı arkadasım vardı kız hep yattı devamlı dusuk tehlıkesı var dıee 9 ay bu dıle kolay ama ne yapcan evladı ıcın ınsan heseye katlanıyor

canım valla senin mesajı okuyunca sevindim diycem çünkü birçok belirti bende var ama test yarın yapcam.....sen ne zaman sonucu aldın son adet tarihin ne kaç haftalık ona bakalım

selam,,ben bugün tüp bebek tedavisine başladım arkadaşlar tedaviye başlamadan genetik test yaptırmıştı doktorum ve bende kan pıhtılaşması çıktı bu sorunu yaşayıp da hamile kalan ve doğum yapan arkadaşlar varmı aranızda...

selam kızlar.. Uyuyup kalmışım.. Bir hızla nete girdim.. Belki sonuçlar belli olmuştur diye.. Haber yok ama sanırım...

yok kuzum yaaaaaaa
uykucu senııııııııııı

canım ya ne yapıyorsunuz sormamda bi sakınca yoksa

canım test yapıcakya onu c.tesı yap dıyorum bende
sor hem ne sakıncası olcak

saat kaç oldu yaa
neden yazmıyorsun
gerçek adını bilsem aracam aydanuru sorcam valla

canım gerçek adını bilsem dedim ya aklıma sen geldin

sen opu dayken ben hastanedeydim Şükran hanıma sordun şu an opu da olan defne var nasıl acaba durumlar diye
kadın tuhaf tuhaf baktı defne diye hastamız yok dedi
ben ama şimdi opu da olması lazım dedim
yooo dedi bende kaldım öyle neyse kk den tanışıyoruz da nıckı o dedim

Son düzenleme:

canım sakın ha....dikkat et kendine...bende mide bulantısı yok şimdilik şükür...ama şişkinlik devam ediyor..insallah geçecek canım.. bebişi ise sakın kafana takma.. Allah ın izniyle bir şey olmaz insallah... canım.. şükür ki bebeklerimiz bizlerle... sakın sıkılma.. sen sıkılırsan bebişte sıkılır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…