canım 6 haziranda transfer oldu
2.gün embriyosu bugün 7.gün
alahım omrumuz beklemek ıle gecıyor zaten yaa.. Tedavı ıcın beklee..opu ol bekle trasfer ol bekleee..hamıle ol bekleee...doğsun buyusun dıe bekle..okula gıtsın eve gelcek dıe bekleee..ohoooo devamıı gelırr yanıı...b u ne kardesımmBaharımm 1 güncük daha bekle beee ne olur yarın yapp...
hiç sorma canım yaa
ben cuma günü yapmayı düşünüyorum kandil de
ben cuma biliyorum mirac kandilini
Kız aşk olsun beni atlatıyon mu sen
c.tesi canım kandil
kız cumartesiymiş kandil
ben cuma biliyorum mirac kandilini
kız aşk olsun beni atlatıyon mu sen
c.tesi canım kandil
demekkı c.tesı yapıyorsun canım yaaaaaaaaaaaaaa
kızlarrrrr ölüyorum ben yaaaadünden beri bir bulantı başladı yemek yememe gerek bile yok sadece adını duymam görmem kokusunu duymam yetiyor kusmama, midemin bulanmasına... dün akşama kadar kustum... bir şey yiyemedim. bugün tuzlu domates salatalık falan iyi geldi... ya normal mi daha çok erken değil mi? olsa olsa 4 5 haftalık bir şeydir... ben napıcam yaaa çok kötüyüm.. otutrdum ağladım dün... bu kadar zormuydu bu yaaaaa... ben hamileliği ne sanıyormuşum 18 ine kadaqr sıkayım dişimi diyorum söylicem dr.a dün azıcık zorlandım kusarken inşallah bir şey olmamaıştır. napim öldüm yaaa... var mı böyle erkenden mide bulantısı başlayanlar? nasıl geçer, ne zamana kadar sürer bu?????? allahımmmm annelik ne zor bir şeymiş... kasık ağrısı, ayaklarım çekiliyor, halsizlik, 24 saat süren bir mide bulantısı, bel ağrısı, mide ağrısı, bacak ağrısı, baş ağrısı.... napcam ben yaaaaa... allahın gücüne gitmesin ama çok zorlanıyorum... yardım edin...
kızlarrrrr ölüyorum ben yaaaadünden beri bir bulantı başladı yemek yememe gerek bile yok sadece adını duymam görmem kokusunu duymam yetiyor kusmama, midemin bulanmasına... dün akşama kadar kustum... bir şey yiyemedim. bugün tuzlu domates salatalık falan iyi geldi... ya normal mi daha çok erken değil mi? olsa olsa 4 5 haftalık bir şeydir... ben napıcam yaaa çok kötüyüm.. otutrdum ağladım dün... bu kadar zormuydu bu yaaaaa... ben hamileliği ne sanıyormuşum 18 ine kadaqr sıkayım dişimi diyorum söylicem dr.a dün azıcık zorlandım kusarken inşallah bir şey olmamaıştır. napim öldüm yaaa... var mı böyle erkenden mide bulantısı başlayanlar? nasıl geçer, ne zamana kadar sürer bu?????? allahımmmm annelik ne zor bir şeymiş... kasık ağrısı, ayaklarım çekiliyor, halsizlik, 24 saat süren bir mide bulantısı, bel ağrısı, mide ağrısı, bacak ağrısı, baş ağrısı.... napcam ben yaaaaa... allahın gücüne gitmesin ama çok zorlanıyorum... yardım edin...
canım bekle bence test gününü.. bende dayanamam diyordum.. ama dayandım.. nasıl becerdim ben bile inanamıyorum....
selam kızlar.. Uyuyup kalmışım.. Bir hızla nete girdim.. Belki sonuçlar belli olmuştur diye.. Haber yok ama sanırım...
canım ya ne yapıyorsunuz sormamda bi sakınca yoksa
saat kaç oldu yaa
neden yazmıyorsun
gerçek adını bilsem aracam aydanuru sorcam valla
saat kaç oldu yaa
neden yazmıyorsun
gerçek adını bilsem aracam aydanuru sorcam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?