ohhh ne güzel benimde klimalıydı işyerim,ama evde yok,,,,,oturdum biraz bakayım dedim hamile haberlerine ama yok hala haberler
hemde nasıl havalarr felaket
bugün dedesiyle tenis günleri çok süslüdür benim kız
ama zor gitti annne seni evde yanlız bırakmak istemiyorum diye
bana çok düşkün birde kardeş beklediği için
hemde nasıl havalarr felaket
bugün dedesiyle tenis günleri çok süslüdür benim kız
ama zor gitti annne seni evde yanlız bırakmak istemiyorum diye
bana çok düşkün birde kardeş beklediği için
yüreğime iniyordu evet yanlış anlamışım
zaten beynm sulanmış durumda sürekli aklım şeyimde hayatımda hiç bukadar regl olmak istememiştim yani
bugünde sol kasığım ağrıyor
hadi bakalım cuma seni heyecanla bekliyoruz o zaman, ayy yarınmı yaptırsan acaba ha 10 ha dokuz
Herkes sıcaktan şikayetçi yaabende Dışarı çıkmaya useniyorum kaç saattir soğuktan ve yağmurdan dolayı:-// insanın morali bozuluyor bu havada yaa.
İnsanoğlu iste, hiç bişeyi beğenmiyoruz
AYnen canım yağmurlu soğuk havalarda yaz gelse dıyorduk smdı sıcak oldu cok sıcak dıyoruz gercı ben sıkayetcı deılm hamıle arkadaşlarımızı etkiledi baya...
Selam kızlar,iyi haberle gelmedim maalesef kan değerim 648 sen 833 e çıkmış.geçen ki düşükte de aynı degerlerdeydi hemen hemen.Yapacak bir şey hayırlısı artık.
Selam kızlar,iyi haberle gelmedim maalesef kan değerim 648 sen 833 e çıkmış.geçen ki düşükte de aynı degerlerdeydi hemen hemen.Yapacak bir şey hayırlısı artık.
canım dur bakalım.. dr. un ne dedi... hemen kötü yorumlama.. canım üzülma lütfennnn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?