Tüp Bebek Günlüğümüz !

yüreğime iniyordu evet yanlış anlamışım
zaten beynm sulanmış durumda sürekli aklım şeyimde hayatımda hiç bukadar regl olmak istememiştim yani
bugünde sol kasığım ağrıyor

hadi bakalım cuma seni heyecanla bekliyoruz o zaman, ayy yarınmı yaptırsan acaba ha 10 ha dokuz

ohhh ne güzel benimde klimalıydı işyerim,ama evde yok,,,,,oturdum biraz bakayım dedim hamile haberlerine ama yok hala haberler

canım klimada çarpıyor ınsanın basını ağrıtıyor sankı bır sure sonra..bosver evde olmaması ıyı bence hasta olursun bıde allah koruusn..işini özledin mi?

hemde nasıl havalarr felaket

bugün dedesiyle tenis günleri çok süslüdür benim kız

ama zor gitti annne seni evde yanlız bırakmak istemiyorum diye

bana çok düşkün birde kardeş beklediği için

hmm bak bak tenıs de oynuyor demek..dedemızde aktıf bırı anladiğim kadarıylaa bosver canım ya ıyı olsunlar da suslu olmuslar havalı olmuslar onemlı deıl

hemde nasıl havalarr felaket

bugün dedesiyle tenis günleri çok süslüdür benim kız

ama zor gitti annne seni evde yanlız bırakmak istemiyorum diye

bana çok düşkün birde kardeş beklediği için

ISTE C.TESI GUNU OGRENECEK KARDESI OLDUGUNU KIYAMAM BEN ONA YAAAAAA
SUSLU DEMEK MASALLAH CANIMMMM

Son düzenleme:

canım yarın yaptrsanda olur ikimiizn aynı değilmi... yarın 10. günümüz

Herkes sıcaktan şikayetçi yaa bende Dışarı çıkmaya useniyorum kaç saattir soğuktan ve yağmurdan dolayı:-// insanın morali bozuluyor bu havada yaa.
İnsanoğlu iste, hiç bişeyi beğenmiyoruz

Herkes sıcaktan şikayetçi yaa bende Dışarı çıkmaya useniyorum kaç saattir soğuktan ve yağmurdan dolayı:-// insanın morali bozuluyor bu havada yaa.
İnsanoğlu iste, hiç bişeyi beğenmiyoruz

AYnen canım yağmurlu soğuk havalarda yaz gelse dıyorduk smdı sıcak oldu cok sıcak dıyoruz gercı ben sıkayetcı deılm hamıle arkadaşlarımızı etkiledi baya...

canlarım.. uyumuşum yine.. sıcakta başka bir şey yapılmıyor ki..demette gelmemiş zaten...sıcakkkk çoookkk sıııcccaaakkkkkk...

kaşınıyorum birde.. çok mu sorunluyum ne.. ayyy.. hava serinlesede yürüyüşe çıksam.. sonrada bıcı bıcı yapcam... hala daha hergün duş almaya korkuyorum valla...artık duş almalarımı sıklaştırsam olur değil mi?

cannnlar ben geldim nasılsınız bakalım varmı yeni hamşlerrr.

egunali kuzum nettin canısı dr la görüştüün mü bidaha.
bende durumlar aynı 10. iğnemi dün akşam yaptım ama hala adetim gelmedi.

Selam kızlar,iyi haberle gelmedim maalesef kan değerim 648 sen 833 e çıkmış.geçen ki düşükte de aynı degerlerdeydi hemen hemen.Yapacak bir şey hayırlısı artık.

Selam kızlar,iyi haberle gelmedim maalesef kan değerim 648 sen 833 e çıkmış.geçen ki düşükte de aynı degerlerdeydi hemen hemen.Yapacak bir şey hayırlısı artık.

canım dur bakalım.. dr. un ne dedi... hemen kötü yorumlama.. canım üzülma lütfennnn....

Uzüldüm ya, Hayırlısı olsun cnm, henüz Belli değil ki ama. Belli olsa bile, Rabbim birdahaki denemeye nasib eder inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…