Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? ben folbiol günde 1 kez YARIM içiyorum. az mı? dr. öyle yazmış... hem bu ilaca dandik diyorlar... doğru mu ??? offf neleri takıyoruz yaa :)

kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? ben folbiol günde 1 kez YARIM içiyorum. az mı? dr. öyle yazmış... hem bu ilaca dandik diyorlar... doğru mu ??? offf neleri takıyoruz yaa :)

bende folbiol ama genelde herkes onu kullanıyr diye biliyorum ayrıca neden yarım onu anlamadım günde 1 tane kullanılıyr

ben de folbiol kullanıyorum.dandik değil aslında ondaki vitaminler daha iyi diğerlerine göre.

canım ben folidoce kullanıyorum.. ama başka bir r. da folik plus vermişti.. folbiolü öneren çok olmadı banada...

kız sıcaktan nasıl uyuyosunn,ben uyuyamıyorum hiçççç,,ne gece ne gündüzz

canım duş alıp evin neresi serinse ve cam önüyse orda uyumaya çalışıyorum
zaten 2-3 saat uyusam butun gün yetiyor bana
klima çalıştırmak istemiyorum şimdiden

kız n,ye dandik olsun,bende folbiol kullandım,am günde 1 tane,doktorum öyle uygun görmüş demekki yarım içiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…