Beşinci oldu Artık sıkıldım ben de
sağol canım ne düşüneceğimi bilmiyorum.ama çok ta normal gibi değil durumum...
canımcım nasılsın?
Sevgili prof.dr.gülden hanım,
ben en erken ne zaman kan testi yaptırayım?
Evde sıkıldım ama artık:18::18::18::18::18::18::18:
kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? ben folbiol günde 1 kez YARIM içiyorum. az mı? dr. öyle yazmış... hem bu ilaca dandik diyorlar... doğru mu ??? offf neleri takıyoruz yaa :)
kızlar folik asit olarak ne kullanıyorsunuz? ben folbiol günde 1 kez YARIM içiyorum. az mı? dr. öyle yazmış... hem bu ilaca dandik diyorlar... doğru mu ??? offf neleri takıyoruz yaa :)
kızlar herkese iyi akşmalar ben çıkıyorum yarın inş.güzel haberlerle gelirim
:18::18::18::18:
sende bizi merakta bırakma canım ne olur
inşallah güzel haberi vereceksin bize yarın
canım klimada çarpıyor ınsanın basını ağrıtıyor sankı bır sure sonra..bosver evde olmaması ıyı bence hasta olursun bıde allah koruusn..işini özledin mi?
hayırrrrrrrrrrrrr,özlemedim işimiii,,,:)))
canlarım.. uyumuşum yine.. sıcakta başka bir şey yapılmıyor ki..demette gelmemiş zaten...sıcakkkk çoookkk sıııcccaaakkkkkk...
Valla ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum artık.bir gün bakıyoruz iki kat artmamış bir gün bakıyoruz ikiden fazla artmiş.hayırlısı artık..kötü bir durum ama yapacak bir şey yok...
canım ya sen gebelık takvımı yapmısın ya sımıdı o dogrumu yanı hamıısn sen sımdı 4 haftamı oluyor
tedavıye baslayınca yaptın ya
kız sıcaktan nasıl uyuyosunn,ben uyuyamıyorum hiçççç,,ne gece ne gündüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?