Tüp Bebek Günlüğümüz !

canımmm Allah hayırlısını versin ama hemende umudunu kesme bakalım canımın içi.Allah büyük.

Uzüldüm ya, Hayırlısı olsun cnm, henüz Belli değil ki ama. Belli olsa bile, Rabbim birdahaki denemeye nasib eder inşallah...

canım dur bakalım.. dr. un ne dedi... hemen kötü yorumlama.. canım üzülma lütfennnn....

Sağolun kızlar ama umudum kalmadı.kanamamda devam ediyor çünkü.

Yarın gel dedi..valla artık kalp atışı bile duysam sevinemeyeceğim.hep tedirgin olacağım.Rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin...Sanırım ilaçlardan dolayı düşük yaPamıyorum.

canım..belki düşük tehditi nedeniyle bebiş anca anca toparlıyodur kendini.. hemen moralini bozma.. bekle bakalım dr. ne diyecek.. canım insallah kalp atışını görürsünde için ferahlar biraz daha...

canlarım ben çıkıyorum... elifim insallah güzel haber verirsin bize yarın.. dualarım seninle...

canım..belki düşük tehditi nedeniyle bebiş anca anca toparlıyodur kendini.. hemen moralini bozma.. bekle bakalım dr. ne diyecek.. canım insallah kalp atışını görürsünde için ferahlar biraz daha...

Bilmiyorum valla.geçen ki düşükte kalp atışları da vardı zaten.elimden bir şey gelmiyor beklemekten başka...

yok canım beklıyoruz sen nasılsın bakımmmmmmm

valla hala haber yok kızlardan ne çok beklemişiniz..
bi demet bi görünüp kaybolmuş...

hoşgeldin canım nasılsın bugün

iyiyim kuzum her zamanki gibi koşuşturma halindeyim...

canım güldenim nasılsın hoş geldin ...

sensin benim canıııımmmm taammıııı...
büyük paşamın tedavim nedeniyle ertelenmiş hepi bört dey to yu sunu yapcaz cuma..
pasta siparişi vs...ile uğraştım bugün...

ıyıyızzz bakıyımm sen napıosunn..paşalar geldı papuc damaa valla beklıoz yollarını ama ne gelen varr ne gıdeennn

aaaa pabucunuzu dama atmam bi kere ben elimden geldikçe giriyorum topiğe...
temmuzda kaldığımız yerden devam ederiz...

kızlar gördünüz mü???

kalbim 2 tane olmuşşşşş

hayırlı olsun canım...

ooooo süpperrr bişi yaşamışsın pek bi sevindim...
bebiş habercisi olması çok büyük ihtimal..
hadi inşallah...

şeker değil canım bebiş var ondandır...

cannnlar ben geldim nasılsınız bakalım varmı yeni hamşlerrr.

egunali kuzum nettin canısı dr la görüştüün mü bidaha.
bende durumlar aynı 10. iğnemi dün akşam yaptım ama hala adetim gelmedi.

sürekli daktırla irtibattayım 3 günde bir gidip hem muayene hem bhcg ye baktırıyorum...
değer düşmeye başladı çok şükür...
10.gün oldu demek lucrinde...
biraz daha bekle bakalım zaten olmazsan doktorun müdehale eder kuzum..

Selam kızlar,iyi haberle gelmedim maalesef kan değerim 648 sen 833 e çıkmış.geçen ki düşükte de aynı degerlerdeydi hemen hemen.Yapacak bir şey hayırlısı artık.

Allah Allah yaa hayret bişey...
içim daralıyor bu değerlerden...
ne ne diyecem ben şimdi ne yorum yapacam...
keseyi görene kadar hep bi acaba olacak böyle...
Allahım sonunu güzel eylesinde bu yaşadıklarını unuttursun...
seni şu an o kadar iyi anlıyorum ki...

Valla ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum artık.bir gün bakıyoruz iki kat artmamış bir gün bakıyoruz ikiden fazla artmiş.hayırlısı artık..kötü bir durum ama yapacak bir şey yok...

canım benim inşallah dediğin gibi olur...

yok ya beklicem cumayı,sonra çok düşük çıkar falan bir de onun stresi...zaten stres topu gibi oldum.doktora kalsa haftaya ptesiydi,gerçi ben dinlemeyip ctesi yaptıracaktım.çıkarsa eşimle anneme sürpriz yapacaktım.bakalım inşallah cuma hep birlikte seviniriz.

selam kızlar,iyi haberle gelmedim maalesef kan değerim 648 sen 833 e çıkmış.geçen ki düşükte de aynı degerlerdeydi hemen hemen.yapacak bir şey hayırlısı artık.

yarın gel dedi..valla artık kalp atışı bile duysam sevinemeyeceğim.hep tedirgin olacağım.rabbim hakkımda hayırlısı neyse onu nasip etsin...sanırım ilaçlardan dolayı düşük yapamıyorum.

canım ya ıns guzel sonuc alamya devam edersın yarın ya bırden katlansın degerın offff

kızlar bu ne uyku böyle 2 saat uyumuşum valla

demet gelmemiş durum kötü anlaşılan :18::18::18::18::18::18::18::18:

ben de uyudum geldim ama çok sıcaaaakkkk,uyunmuyo bile.böyle giderse işimiz zor.sıcaklarda düşük riski daha fazlaymış.

hmm bak bak tenıs de oynuyor demek..dedemızde aktıf bırı anladiğim kadarıylaa bosver canım ya ıyı olsunlar da suslu olmuslar havalı olmuslar onemlı deıl

evet canım dedemiz maşallah 60 da değil genç delikanlı canım
bende süslü kızları seviyorum zaten olsun hayırlı evlat olsun gerisi boş canım

ohh valla kuzum demek değer düşüyo.inan rahatladım canısı senin adına inşallah sana zarar vermeden kendinden düşer be kuzum.napcan şartlar insanı hcg düşmesine bile sevindirebiliyo.Allah hayırlısını versin inşallah canım...

canımcım nasılsın?

sevgili prof.dr.gülden hanım,
ben en erken ne zaman kan testi yaptırayım?
evde sıkıldım ama artık:18::18::18::18::18::18::18:

evet canım cok bekledık bır geldı yazmadan gıttı ıns kotu haber degıldır
mutlulukalr pasana canım benım
her yası cok guzel cok umutlu ve sevgı dolu gecsın ınsss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…