Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlarrr..
dmrsda nın negatif olmuş listeden gördüğüm kadarı ile..
Sabahmı haber verdi baktım geçmişe göremedim.
Yarın değilmiydi test günü ben mi yanlış hatırlıyorum..
Çok üzüldüm Rabbim sabrını versin..Fazla aratmadan meleğini göndersin..

canım duş alıp evin neresi serinse ve cam önüyse orda uyumaya çalışıyorum
zaten 2-3 saat uyusam butun gün yetiyor bana
klima çalıştırmak istemiyorum şimdiden

ya ben gündüz uyuyamıyorum hiç,,gecede ancak 4 e doğru uyuyorum,geceleri çok kıpır kıpır ondan uyuyamıyroum ben,4 e doğru dalınca sabahta kalkıyorum erkenden ama zorla uyutuyorum kendimi,11-12 ye kdar,klima yok bizde,ama pervane var,onu açıcam artık

canım ne bileyim kitap kurken bir bakıyorum uykum gelmiş.. bebişler uyku yapıyor herhalde...

yapar canım ilk zamanlarda ben 3,5 ay uyudum,,beni arayan bulamıyodu,işten eve geliyodum yemek yiyip doğru yatağa,eşim 11 de geliyo eve,11 e kadar uyuyodum,ama sonra uylu bitiyo,hele osn zamanlarda uyku sıfırrr,vitamin falan da içtiğimiz için belki çok yorgun ve uykusuz da olmuyorum

canlarım yemek zamanı...sonrada yürüyüşe çıkacağım.. şişliğime biraz iyi geliyor.. sonrada bıcı bıcı zamanı... sormuştum ama cevap veren olmadı.. banyo yapmamda bir sakınca var mı?her gün duşa giresim var..ama yine iki güne bir mi girsem duşa...

canım banyo yapmanda sakınca yok,,ama dikkatli olmanda fayda var,ayağın falan kayması bakımından yani,Allah korusun,,yoksa başka bir şeyi yok yani,rahatlarsın

slm canım,,dmrsda negatif evet,hatırladığım kadarıyla erken yaptı o testi,ve negatif çıktı dedi,9-yada 10 günü diyodu,,
bugünde vardı test yapacak demet ama haber yok ondanda,
sen nasılsın,belin nasıl oldu?kistinde büyümüş

canım banyo yapmanda sakınca yok,,ama dikkatli olmanda fayda var,ayağın falan kayması bakımından yani,Allah korusun,,yoksa başka bir şeyi yok yani,rahatlarsın

teşekkür ederim canım.. ne bileyim.. daha kalp atışlarını duymadan çok sık banyo olmak zararlı olur gibi geliyor... zor bulduk ya.. ne biliyim nazlanıyom bende biraz..

Anadım cnm..
Belim 10-12 günün üzerine anca düzeldi ama dikkat ediyorum iş yapmıyorum..Yavaş yapıyorum yada..
Evet 2 cm olmuş pis kistçik..Bakalım hapın son 2 si kaldı..
Adet olunca gene gidicem inş atılır diye dua ediyorum cnm..

offff eşim güzel temizlik yapamıyor... deliricem her yer bana bakıyor sanki yani kendimi tutmasam alıcam çamaşır suyunu makineyi elime... offfff.... ben böyle temizlemeden duramıyorum yaaa... adam onu onun altına onu onun altına atmış.. bugün farkettim geçen yaptırı temizliğin nasıl bir tem,izlik olduğunu :) offffff.... dayanamıyorum pisliğe...

Slm kızlar nasilsinz yaa benim böyle genital bölge tarafım da sag kemiğim den popumun sag alt kemiğine kadar devm eden ağrım var yaşayan varmı

Slm kızlar nasilsinz yaa benim böyle genital bölge tarafım da sag kemiğim den popumun sag alt kemiğine kadar devm eden ağrım var yaşayan varmı

normal bir ağrı endişelenme bende yaşadım çatı genişlediğinden kaynaklı bir ayrı
2 hafta içinde geçer

dikkat et kendine canım,benimde belim kopuyor ağrıdan ama güzel bir ağrı,seninde inşş bu sebepten dolayı ağrısın belin,,
ewet adetle atılır belki o kist,,banada tüp bebek dr. kistimin içini boşaltmaktan bahsetmişti,1 hafta korkudan uyuyammaıştım,fena tırsmıştım,,ama sonra gerek yok dedi,canlı canlı yapıyolarmış birde o işi,inş seninde gerek kalmaz canım atılır gider

bendede oluyo o tür ağrılar,makat bölgeme baskı oluyo bebiş hareket edince bazen,normaldir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…