belirtilerim tıpkısının aynısıydı.. içini ferah tut. bebişler geliyor insallah...
Allah razı olsun moralimi düzelttin çok teşekkür ederim, inşallah...
tüpçü arkadaşlarım benimmmmmm :) ya o değil de ne aklıma geldi de bunu söyledim : öğrencim bir velimle konuşurken duymuştu tüp bebek yaptıracağımı annesine söylemiş annesi de ne dese ( ki çocuk boş bulundu bilmediği için söyledi ) anneme söyledim annemde güldü tüpü bitince ne olacak dedi, dedi. çok sinirlenmiş, ağlamıştım o gün... yine de beddua etmedim.... neyse ne diyecektim ben, arkadaşlar... 18inde kese görmek için gidicem yaa alttan sokmuyor değil mi ulttrasonla göbekten bakıyor??? cahil demeyin napim bilmiyorum
teşekkür ederim canım.. ne bileyim.. daha kalp atışlarını duymadan çok sık banyo olmak zararlı olur gibi geliyor... zor bulduk ya.. ne biliyim nazlanıyom bende biraz..
canım Allah sizlerdende razı olsun...ve sana kötü bir şey söyleyeyim mi... o şişlik 3 ay sürüyormuş canım...insallah bebişin gelirde şişliğin 9 ay sürer canım....
merhaba güzeller.....
tüpçü arkadaşlarım benimmmmmm :) ya o değil de ne aklıma geldi de bunu söyledim : öğrencim bir velimle konuşurken duymuştu tüp bebek yaptıracağımı annesine söylemiş annesi de ne dese ( ki çocuk boş bulundu bilmediği için söyledi ) anneme söyledim annemde güldü tüpü bitince ne olacak dedi, dedi. çok sinirlenmiş, ağlamıştım o gün... yine de beddua etmedim.... neyse ne diyecektim ben, arkadaşlar... 18inde kese görmek için gidicem yaa alttan sokmuyor değil mi ulttrasonla göbekten bakıyor??? cahil demeyin napim bilmiyorum
kızlar benimde sorunum sevtap gibi aynı.. temizlenmem lazım.. ama kuaföre gitmem. zaten hiç yaptırmadım..şimdi mikrop kaparım diye hiç gitmem..kendim yapsam.. bir şey olur mu diye çok korkuyorum...?ne yapmalıyım?
anlıyorum seni tabiki , hepimiz geçtik bı yollardan,ama fazla da pipiriklenme derim,rahat ol biraz
ben ağda yapıyorum canım ama keseye giderken yapmadım o zaman basit yöntemle kurtuldum sonrasında ağdama devam ediyorum çok şükür bir sıkıntıda yaşamadım
ne iyi ne de kötü..... dr.cum bir gidişimde yüzümü güldürürse ötekinde kesin canımı sıkıyo.... elifnazım 1430 gr olmuş ama boyuna göre zayıf buldu dr. manken gibi senin kız diyo göbek çevresi küçük dedi biraz geriden geliyomuş buda direk karaciğerle ilgili olabilirmiş.. haftaya birdaha gel tekrar bakıcam dedi.. yemek yemiyomusun beslenmene dikkat etmiyomusun diye kızdı... kilo akmıcam diye yememezlik yapma dedi dedim yok öyle birşey... ben siz diyet verdiğinizde bile diyet yapmadım... dedimki toplamda 17 18 kilo aldım mümkün değil yanlış hatırlıyosundur nerde o kilolar diyo.... sinirlendim bende sonra dediki tamam dedi haftaya bakalım olmassa seni filiz hanıma yollarım ciğerlerine bakarız bebeğin dedi...... zaten her zamanki gibi yoğun olduğu için fazla konuşamadık haftaya kontrolden sonra detaylı konuşuruz dedi.... doğumla ildili yine konuşmadı doğum zamanına bebek karar verir şimdi çok erken diyo... şimdimi doğutturayım daha erken niye acele ediyosun diyo.... çıktık bu seferde kociş söylenmeye başladı az yiyosun dinlenmiyosun kızımada kendine de iyi bakmıyosun uyumuyosun diye.... dedimki sanki isteyerek yapıyorum yararlı şeyler yemek için kendimi ne kadar zorladığımı sen biliyosun dedim ne yapayım daha... uykuya dinlenmeye gelince sanki ben istemiyomuyum uyumayı ama olmuyo işte.... anlayacağın ikisi bir olup sinir ettiler bugün beni
aslında çok canımı sıkmıyorum bence gayet normal kilosu. netten de baktım 30. haftanın sonunda 1400gr olması ideal oanmış ne eksik ne fazla... ben daha 30. haftanın ilk günündeyim... sıcaklar başlayalı gerçekten zorlanıyorum... yemek yemek zor geliyo sırf kızım için etinden sütüne meyvesine herşeyi yemeye çalışıyorum evet ilk zamanki iştahım yok ama napıyım elimde değil.... uyumak yatmak desen ben istemezmiyim deliksiz uyumayı ama sağa yat olmuyo sola yat olmuyo... sırtım belim kopuyo zaten.... bide böyle üstüme gelinince sinirlendim... gerçi kociş anladı kızdığımı geldik geleli şirinlik yapıyo:)) eşim bırak bir haftayı 3gün dayanamaz yerime geçsecanım prensesi görmüşsün ne güzel hiç canını sıkma sağlıklı olsun zayıf olsun doğunca sen onu beslersin hem sana çekmişse tombiş bir bebek beklemek yanlış olur . elifnazım sapasağlam ve çok sağlıklıdışarı çıkacağı günü bekliyor sabırsızlıklainşallah allahın izni ile hiçbirşey çıkmaz ..eşine gelince keşke kendileri 1 hafta hamile olsalar ne yaparlardı bütün baba adayları aynııı yemedin içmedin yoruldun
Ahhh canım benımm doktorun resmen fırcalamıs senııı ...uzulme bıtanem senın bebısın ınce uzun boylu bır kız oalarak dogacak tıpkı annesı gıbı o kesın... Benım esım de. Sırf kemık dogmus sok olmuslar ama W
1.87 boyunda ve hala cok saglıklı ..doktorların olcumune de guvenmıyorum bırebır yasadık muhasebe sorumluma. Dpoktoru bebek cok zayıf kılosu az demıstı dogmasına 2 hafta kala. O kadar soyledım onlar orantı kurup hesaplama yapıyorlar olcuumlerı tahmını dedım ınanmadı uzuldu ama bosu bosuna yıprattı sınırlerını sonucta cocuk 2.300 gram ve tosun gıbı dogunca anladı bosa uzuldugunu... O yuzden sen gereken vıtamınlerını. Besınlerını al sen yedıklerınle kendını beslıyorsun senın depondakılerı de bebegını beslıyor.. O yuzden eskıden kadınlar beslenmeyı bılmedıklerınden dıslerını kaybederlermıs kalsıyumu bebek kullandıgı ıcın uzme kendını kızın cok saglıklı dogacak ınsaallah kılosu da normal cıkacak
ben yapayım diyorum.. bir şey olmaz Allah ın izniyle.. çok incelemem artık ne yapayım...inceden inceye uğraşmam.. ya bu konulardan ceza alırmıyız ki? ama buda önemli bir sorun sayın kk ekibi.. bize ceza vermeyiniz lütfen....
yap canım bende yapabilirdim ama yapmadım sonrasında yaptım ...haha ne cezası ya buda bilgi şekerimbide banyo sormuşsun drlar sorun olmaz diyor ama ben duş şeklinde yaptım ılık suyla ayakta hızlı bir şekilde zaten sonuca kadar hiç yıkanmadım saçımı bacak ve kollarımı yıkıyordum vücudumuda kokusuz doğal ürünler kullanara siliyorduk gerçi ozaman mesim çok uygundu şimdi insan kokar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?