Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar benimde sorunum sevtap gibi aynı.. temizlenmem lazım.. ama kuaföre gitmem. zaten hiç yaptırmadım..şimdi mikrop kaparım diye hiç gitmem..kendim yapsam.. bir şey olur mu diye çok korkuyorum...?ne yapmalıyım?

Allah razı olsun moralimi düzelttin çok teşekkür ederim, inşallah...

canım Allah sizlerdende razı olsun...ve sana kötü bir şey söyleyeyim mi... o şişlik 3 ay sürüyormuş canım...insallah bebişin gelirde şişliğin 9 ay sürer canım....

genelde alttan bakıyolarmış, bu arada bu tüp bebek konusu en dalga geçilmeyecek konuların en başında gelir.Allah düşmanıma dahi yaşatmasın bu sıkıntıları.Rabbim çocuk sahibi olmak isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsin inşallah.bu durumu bir yaşayan anlar.her ay beklemek ve hayal kırıklığına uğramak çok zor hele ki sonraki aşamalar ameliyatlar,aşılama, tüp bebek,insanın psikolojisi bozuluyo, ya sabır dileyip bolbol dua ediyorum herkes için tabi...

teşekkür ederim canım.. ne bileyim.. daha kalp atışlarını duymadan çok sık banyo olmak zararlı olur gibi geliyor... zor bulduk ya.. ne biliyim nazlanıyom bende biraz..

anlıyorum seni tabiki , hepimiz geçtik bı yollardan,ama fazla da pipiriklenme derim,rahat ol biraz

ne kadar cahillik yaa,,öylesine beddua edilmez canım,Allah ından bulsun de yeter yani,
benim hiç allttan bakmadı kese görmek için,hep karnımdan baktı,bazen gözükmediği durumlarda alttan bakılıyor,sen yinede hazırlıklı ol derim.

ben ağda yapıyorum canım ama keseye giderken yapmadım o zaman basit yöntemle kurtuldum sonrasında ağdama devam ediyorum çok şükür bir sıkıntıda yaşamadım

anlıyorum seni tabiki , hepimiz geçtik bı yollardan,ama fazla da pipiriklenme derim,rahat ol biraz

canım.. önce şu kalp atışını görsem Allah ın izniyle.. sonrada ilk 3 ayım geçse daha bir rahatlıcam sanki.. ne bileyim...o kadar çok şey görüyoruz ki... insan korkuyor yinede...

ben ağda yapıyorum canım ama keseye giderken yapmadım o zaman basit yöntemle kurtuldum sonrasında ağdama devam ediyorum çok şükür bir sıkıntıda yaşamadım

ben yapayım diyorum.. bir şey olmaz Allah ın izniyle.. çok incelemem artık ne yapayım...inceden inceye uğraşmam.. ya bu konulardan ceza alırmıyız ki? ama buda önemli bir sorun sayın kk ekibi.. bize ceza vermeyiniz lütfen....

akasyacım yazmışsın okudum şimdi,,,bu doktorlar öyle yaa,bir iyi bir kötü...yemek yemeyle ne ilgisi varki canım,takma kafana,bak ben doğru dürüst hiçbişi yemiyorum ama bebişim maşallah çok ii,çünkü onlar bizden alıyolar alcaklarını,kalsiyum olsun vitamin olsun besleniyolat onlar,hem 17-18 kilo almışsın bak,benim doktorum çok kızardı o kadar kilo alsam,valla bende sinir oldum doktoruna,ama yoğunluktan dolayyı böyle davranıyor galiba,,,

aslında çok canımı sıkmıyorum bence gayet normal kilosu. netten de baktım 30. haftanın sonunda 1400gr olması ideal oanmış ne eksik ne fazla... ben daha 30. haftanın ilk günündeyim... sıcaklar başlayalı gerçekten zorlanıyorum... yemek yemek zor geliyo sırf kızım için etinden sütüne meyvesine herşeyi yemeye çalışıyorum evet ilk zamanki iştahım yok ama napıyım elimde değil.... uyumak yatmak desen ben istemezmiyim deliksiz uyumayı ama sağa yat olmuyo sola yat olmuyo... sırtım belim kopuyo zaten.... bide böyle üstüme gelinince sinirlendim... gerçi kociş anladı kızdığımı geldik geleli şirinlik yapıyo:)) eşim bırak bir haftayı 3gün dayanamaz yerime geçse

semoşum sanırım göbek çevresi ölçümünü beğenmediği için söylendi dr. yoksa 3 hafta önce 1000gr a yakındı ve iyi demişti kilosun e zaten haftada 100 gr anca artıyo bu dönemece ve biz gayet güzel artış göstermişiz bana göre.. bebekler ilk göbek çevresinden zayıflık gösterirmiş işte buda karaciğerin gelişimiyle alakalıymış sanırım ondan endişelendi ve bizide endişelendirdi... ama dedim ya benim içim ferah... dr.umuz daha öncede böyle korkuttu biizi ama çok şükür rabbime herşey yoluna girdi ... inşallah yine öyle olacak haftaya gidince...

yap canım bende yapabilirdim ama yapmadım sonrasında yaptım ...haha ne cezası ya buda bilgi şekerim bide banyo sormuşsun drlar sorun olmaz diyor ama ben duş şeklinde yaptım ılık suyla ayakta hızlı bir şekilde zaten sonuca kadar hiç yıkanmadım saçımı bacak ve kollarımı yıkıyordum vücudumuda kokusuz doğal ürünler kullanara siliyorduk gerçi ozaman mesim çok uygundu şimdi insan kokar

canım bende öyle hızlıca ve ılık duş alıyorum... ne yapayım.. yoksa mahvolurdum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…