Tüp Bebek Günlüğümüz !

fıstık o fıstıkkk yesin onu teyzesiii bencede kilosu normal belki boyuna göredir ama sende maşallah boylu ve zayıfsın sana benziyordur. yeme işindede çok zorlama canım o vitaminini alıyordur. bu erkekler böyle benim eşimde beni sıktırıyor herşeyi yemeye çalışıyorum biraz ette sorunum var ama o beğenmiyor 3 litre su içiyorum az buluyoır kendi benimde yerimde olsa ne yapardı sanki ama bence hiçbir erkek dayanamaz doğurmaktan vazgeçerler ...

öğretmenim bir süre sonra göbek büyüyünce kendin yapman imkansız o yüzden güvenebileceğin bir kuaför bul şimdiden....
slm akasyam,nbr,nasıl geçti randevun???gördünmü kızını

kendisini çok severim ama bugün kızdırdı beni dr.um.... normalde kilo alma.. kilo iyi değil.. böyle çok iyisin diyen dr. bugün bana kilo alıcam diye yemiyomusun dedi inanamadım.... vitamin zaten kullanıyorum... kalsiyum desen bende fazlası vardır çünkü çerez yer gibi peynir tüketirdim ve halada tüketiyorum... günlük yumurtam bir bardakl sütüm 2kaşık bal yada pekmez.. en az 5fındık 5 badem ceviz... günlük bir meyve.. daha ne yiyeyim ben anlamadımki....

zuzum ne mümkün onlar bizim gibi katlansın... ben bi ara kalbine iyi gelsin kolestrolü düşsün diye ot çöp kaynattım bir hafta dayanamadı bunlar iğrenç içmeme diye... hamile kaldığımda ilk işi poleni arı sütünü keçi boynuzunu çöpe atmak oldu görmeye bile dayanamıyorum midem bulanıyo diye.... gerçi yukarda allah var çok destekliyo beni nelere katlandığımında farkında ama yinede çenesi durmuyo işte onu ye bunu ye.. öyle oturma şöyle otur.. oraya uzanma...

yine döndüm kızlar yine en baştayım herşeye yeniden bıraktığım gibi başlamak istiyorum yine burdayım...ekim ayında yaptırmıştım tüp bebeği ilk denememdi tek yumurta ikizlerime hamile kaldım.ogünler ucuyoduk mutluluktan ama 174 gün yaşayabildim annelik duygudu 29 haftalıkken kaybettim meleklerimi emirle emremi.bugün 20 günlük olcaklardı minicik kalpleri atıyo olsaydı.yıllarca bebeğim olmıcak düşüncesiyle yaşadım tedaviler hastaneler sonunda iki küçük mezarım oldu.şimdi meleklerime kardeş istiyorum suan cok erken önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.olmuyo die isyan etmeyin hayırlısını isteyin nolur.yaşadıklarımız cok zor ama böylesi cok daha zor...allah yardımcımız olsun....

:))) öyleler canım benim kide allah var çok ilgili ama yediğimi içtiğimi yatmamı oturup kalkmamı hep beğenmiyor desene baba adayı olunca hepsi aynı kişiliğe bürünüyor :))) neyse allah onları başımızdan eksik etmesin

ne denir bilmiyorumki canım.... rabbim sabır versin sana... acın büyük..... kanım dondu okurken... dilerim yüce rabbim sana meleğini gönderir ve acın bi nebze de olsa hafifler....

ne denirki canım rabbim sabır versin.....

aminnnn..... eşim yanımöda olsun beni hep böyle sevsinde varsın söylensin.....

Cnm bnm Rabbim sana cok guzel hayrli saglik evlat nasip etsin insallh en kısa zamn da ben özür dilerim ama cok merak ettim neden kaybettin bebeklerini cnm 29 hafta tehlikelimi
Rabbim yardımcın olsun insallh kucağın da karnın da dolsun

canımmm inan gözlerim doldu rabbim bidaha sana ve hiiiç kimseye böyle bir acı yaşatmasın .
inşallah tez zamanda bebişlerine kavuşursun kuzummm.elbette bu acılarını unutturmaz ama çok hafifletir inşallah.

Biliyorsun bende 23. Hafta 23+0 da bebegin 476 gr di bir hafta geri dei bol protein ye dedi 27+1 de gittim dün 1186 1200 gr gayet iyi 1 gun onde şimdi dedi ben de anlamıyorum walla gayet iyi senin kizin da kilosu gecen dediki sen cok kilolu bir bebek bekleme senin kızın ince uzun olucak dedi snde stres yapma fakt kemikli et al kaynat Güzelce pisinde Et'ler küçük küçük tit suyu a bulgur koy pilavlik çorbayı 500gr yoğurtla terbiye yap üzerine şe tereyağı yak azıcık bol bol iç bana Dr un kemik uyu çorba önerdi gelişim icin sen de dene ben bir haftadır içmedim cuma yapicam ve cnm bol et tüket bu gidişimde dedi

Canımmm...
Listeleri her düzenleyişimde ya da her ohss muhabbeti geçince aklıma düşüyordun...
Uzun zaman oldu haber alamayınca merak etmiştim...
Neler yaşamış ne acıların içine düşmüşsün...
Tesellisi olmayan bir acı bu...
Rabbim sabrına sabır katsın...
Önümüzdeki ay sağlıkla sonuna kadar devam edecek bir gebelik nasip etsin...
Çok üzüldüm şok oldum...

Cnm guldenim nasilsinnnn ben de zulüm arkadasımıza hiç kolay değil bu sekilde evladını kaybetmek Rabbim kimseyi imtihan etmesin evladıyla herkese hayrli sağlıklı dogum nasip etsin guzel Rabbim
Sen nasılsın cnm iyimisin ben bir kosu namaz kılıp geliyorum geri hemen

canım çok üzüldüm diyecek bişey bulamıyorum demekki senin sınavında buymuş inşallah kolay atlatırsın Allahım bol sabır versin inşallah

herkese merhabaaa

merhabalar efenimm...
belli oldumu paşanızın ismi yoksa hala kararsızmısınız...

daha iyiyim kuzum...
görüyorsun işte hayatta daha büyük acılar var ben acı çekiyorum dersem gücenir Rabbim bana...
vardır bir bildiği diyorum her zaman...
biz kullara zor olsada kabul etmek düşüyor payımıza düşeni...
Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını...
Bu evlat hasreti çekmekten daha zor bi durum hatta kıyaslanmaz bile...
Allah kabul etsin namazını...

Allah'tan başka sığınacağımız yok.
Çok zor dönemler geçirmişsin belli ki.

İnşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin ve bebeğini kucağına alırsın.
Allah yardımcın olsun kardeşim.

Canımm...
Hulusi seni dellendirmiş bugün...
Adam yoğunluktan kısa devre yapmıştır bugün...
Ama çok şükür bence kötü giden bişey yok...
Biliyorsun temkinli ve önce kötü olabilecekleri söylüyooo...
Genel hali pozitif olsada kolayca olumsuz olanı söyleyebiliyor sen ne hale gelirsin düşünmeden..
O yüzden ciddi bişi olsa direk hiç çekinmeden söylerdi...
Seni filiz hanıma yönlendiririm vs...demez kendisi müdehale ederdi...
Kocacında senin yaptıklarını ya da neler yaşadığını bilmesine rağmen
bi yerlerde eksik olabileceğine inanıvermiş hemen...
o da haklı sonuçta doktor bişey diyoo vardır bir bildiği diye düşünmüş olabilir...
ama kızdım ikisinede seni bugün sinir etmişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…