aslında çok canımı sıkmıyorum bence gayet normal kilosu. netten de baktım 30. haftanın sonunda 1400gr olması ideal oanmış ne eksik ne fazla... ben daha 30. haftanın ilk günündeyim... sıcaklar başlayalı gerçekten zorlanıyorum... yemek yemek zor geliyo sırf kızım için etinden sütüne meyvesine herşeyi yemeye çalışıyorum evet ilk zamanki iştahım yok ama napıyım elimde değil.... uyumak yatmak desen ben istemezmiyim deliksiz uyumayı ama sağa yat olmuyo sola yat olmuyo... sırtım belim kopuyo zaten.... bide böyle üstüme gelinince sinirlendim... gerçi kociş anladı kızdığımı geldik geleli şirinlik yapıyo:)) eşim bırak bir haftayı 3gün dayanamaz yerime geçse
semoşum sanırım göbek çevresi ölçümünü beğenmediği için söylendi dr. yoksa 3 hafta önce 1000gr a yakındı ve iyi demişti kilosun e zaten haftada 100 gr anca artıyo bu dönemece ve biz gayet güzel artış göstermişiz bana göre.. bebekler ilk göbek çevresinden zayıflık gösterirmiş işte buda karaciğerin gelişimiyle alakalıymış sanırım ondan endişelendi ve bizide endişelendirdi... ama dedim ya benim içim ferah... dr.umuz daha öncede böyle korkuttu biizi ama çok şükür rabbime herşey yoluna girdi ... inşallah yine öyle olacak haftaya gidince...
öğretmenim bir süre sonra göbek büyüyünce kendin yapman imkansız o yüzden güvenebileceğin bir kuaför bul şimdiden....kızlar benimde sorunum sevtap gibi aynı.. temizlenmem lazım.. ama kuaföre gitmem. zaten hiç yaptırmadım..şimdi mikrop kaparım diye hiç gitmem..kendim yapsam.. bir şey olur mu diye çok korkuyorum...?ne yapmalıyım?
slm akasyam,nbr,nasıl geçti randevun???gördünmü kızını
akasyacım yazmışsın okudum şimdi,,,bu doktorlar öyle yaa,bir iyi bir kötü...yemek yemeyle ne ilgisi varki canım,takma kafana,bak ben doğru dürüst hiçbişi yemiyorum ama bebişim maşallah çok ii,çünkü onlar bizden alıyolar alcaklarını,kalsiyum olsun vitamin olsun besleniyolat onlar,hem 17-18 kilo almışsın bak,benim doktorum çok kızardı o kadar kilo alsam,valla bende sinir oldum doktoruna,ama yoğunluktan dolayyı böyle davranıyor galiba,,,
fıstık o fıstıkkk yesin onu teyzesiiibencede kilosu normal belki boyuna göredir ama sende maşallah boylu ve zayıfsın sana benziyordur. yeme işindede çok zorlama canım o vitaminini alıyordur. bu erkekler böyle benim eşimde beni sıktırıyor herşeyi yemeye çalışıyorum biraz ette sorunum var ama o beğenmiyor 3 litre su içiyorum az buluyoır kendi benimde yerimde olsa ne yapardı sanki ama bence hiçbir erkek dayanamaz doğurmaktan vazgeçerler ...
zuzum ne mümkün onlar bizim gibi katlansın... ben bi ara kalbine iyi gelsin kolestrolü düşsün diye ot çöp kaynattım bir hafta dayanamadı bunlar iğrenç içmeme diye... hamile kaldığımda ilk işi poleni arı sütünü keçi boynuzunu çöpe atmak oldu görmeye bile dayanamıyorum midem bulanıyo diye.... gerçi yukarda allah var çok destekliyo beni nelere katlandığımında farkında ama yinede çenesi durmuyo işte onu ye bunu ye.. öyle oturma şöyle otur.. oraya uzanma...
yine döndüm kızlar yine en baştayım herşeye yeniden bıraktığım gibi başlamak istiyorum yine burdayım...ekim ayında yaptırmıştım tüp bebeği ilk denememdi tek yumurta ikizlerime hamile kaldım.ogünler ucuyoduk mutluluktan ama 174 gün yaşayabildim annelik duygudu 29 haftalıkken kaybettim meleklerimi emirle emremi.bugün 20 günlük olcaklardı minicik kalpleri atıyo olsaydı.yıllarca bebeğim olmıcak düşüncesiyle yaşadım tedaviler hastaneler sonunda iki küçük mezarım oldu.şimdi meleklerime kardeş istiyorum suan cok erken önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.olmuyo die isyan etmeyin hayırlısını isteyin nolur.yaşadıklarımız cok zor ama böylesi cok daha zor...allah yardımcımız olsun....
yine döndüm kızlar yine en baştayım herşeye yeniden bıraktığım gibi başlamak istiyorum yine burdayım...ekim ayında yaptırmıştım tüp bebeği ilk denememdi tek yumurta ikizlerime hamile kaldım.ogünler ucuyoduk mutluluktan ama 174 gün yaşayabildim annelik duygudu 29 haftalıkken kaybettim meleklerimi emirle emremi.bugün 20 günlük olcaklardı minicik kalpleri atıyo olsaydı.yıllarca bebeğim olmıcak düşüncesiyle yaşadım tedaviler hastaneler sonunda iki küçük mezarım oldu.şimdi meleklerime kardeş istiyorum suan cok erken önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.olmuyo die isyan etmeyin hayırlısını isteyin nolur.yaşadıklarımız cok zor ama böylesi cok daha zor...allah yardımcımız olsun....
:))) öyleler canım benim kide allah var çok ilgili ama yediğimi içtiğimi yatmamı oturup kalkmamı hep beğenmiyor desene baba adayı olunca hepsi aynı kişiliğe bürünüyor :))) neyse allah onları başımızdan eksik etmesin
Cnm bnm Rabbim sana cok guzel hayrli saglik evlat nasip etsin insallh en kısa zamn da ben özür dilerim ama cok merak ettim neden kaybettin bebeklerini cnm 29 hafta tehlikelimiyine döndüm kızlar yine en baştayım herşeye yeniden bıraktığım gibi başlamak istiyorum yine burdayım...ekim ayında yaptırmıştım tüp bebeği ilk denememdi tek yumurta ikizlerime hamile kaldım.ogünler ucuyoduk mutluluktan ama 174 gün yaşayabildim annelik duygudu 29 haftalıkken kaybettim meleklerimi emirle emremi.bugün 20 günlük olcaklardı minicik kalpleri atıyo olsaydı.yıllarca bebeğim olmıcak düşüncesiyle yaşadım tedaviler hastaneler sonunda iki küçük mezarım oldu.şimdi meleklerime kardeş istiyorum suan cok erken önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.olmuyo die isyan etmeyin hayırlısını isteyin nolur.yaşadıklarımız cok zor ama böylesi cok daha zor...allah yardımcımız olsun....
Canımmm...
Listeleri her düzenleyişimde ya da her ohss muhabbeti geçince aklıma düşüyordun...
Uzun zaman oldu haber alamayınca merak etmiştim...
Neler yaşamış ne acıların içine düşmüşsün...
Tesellisi olmayan bir acı bu...
Rabbim sabrına sabır katsın...
Önümüzdeki ay sağlıkla sonuna kadar devam edecek bir gebelik nasip etsin...
Çok üzüldüm şok oldum...
herkese merhabaaa
Cnm guldenim nasilsinnnn ben de zulüm arkadasımıza hiç kolay değil bu sekilde evladını kaybetmek Rabbim kimseyi imtihan etmesin evladıyla herkese hayrli sağlıklı dogum nasip etsin guzel Rabbim
Sen nasılsın cnm iyimisin ben bir kosu namaz kılıp geliyorum geri hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?