Canımm...
Hulusi seni dellendirmiş bugün...
Adam yoğunluktan kısa devre yapmıştır bugün...
Ama çok şükür bence kötü giden bişey yok...
Biliyorsun temkinli ve önce kötü olabilecekleri söylüyooo...
Genel hali pozitif olsada kolayca olumsuz olanı söyleyebiliyor sen ne hale gelirsin düşünmeden..
O yüzden ciddi bişi olsa direk hiç çekinmeden söylerdi...
Seni filiz hanıma yönlendiririm vs...demez kendisi müdehale ederdi...
Kocacında senin yaptıklarını ya da neler yaşadığını bilmesine rağmen
bi yerlerde eksik olabileceğine inanıvermiş hemen...
o da haklı sonuçta doktor bişey diyoo vardır bir bildiği diye düşünmüş olabilir...
ama kızdım ikisinede seni bugün sinir etmişler
Canımm...
Hulusi seni dellendirmiş bugün...
Adam yoğunluktan kısa devre yapmıştır bugün...
Ama çok şükür bence kötü giden bişey yok...
Biliyorsun temkinli ve önce kötü olabilecekleri söylüyooo...
Genel hali pozitif olsada kolayca olumsuz olanı söyleyebiliyor sen ne hale gelirsin düşünmeden..
O yüzden ciddi bişi olsa direk hiç çekinmeden söylerdi...
Seni filiz hanıma yönlendiririm vs...demez kendisi müdehale ederdi...
Kocacında senin yaptıklarını ya da neler yaşadığını bilmesine rağmen
bi yerlerde eksik olabileceğine inanıvermiş hemen...
o da haklı sonuçta doktor bişey diyoo vardır bir bildiği diye düşünmüş olabilir...
ama kızdım ikisinede seni bugün sinir etmişler
merhaba canım değerin düşüyomuş buna sevindim çünkü operasyonlardan korkan birisi olarak bunu hiç kimse için istemem
bugün topikte hep negatif ve olumsuz haberler var ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemeden okuyup okuyup çıkıyorum
Allah bugünümüzü aratmasın herkese sabır versin hamilelere kolay doğum bizede bebeklerimizi göndersin inşallah
Biliyorsun bende 23. Hafta 23+0 da bebegin 476 gr di bir hafta geri dei bol protein ye dedi 27+1 de gittim dün 1186 1200 gr gayet iyi 1 gun onde şimdi dedi ben de anlamıyorum walla gayet iyi senin kizin da kilosu gecen dediki sen cok kilolu bir bebek bekleme senin kızın ince uzun olucak dedi snde stres yapma fakt kemikli et al kaynat Güzelce pisinde Et'ler küçük küçük tit suyu a bulgur koy pilavlik çorbayı 500gr yoğurtla terbiye yap üzerine şe tereyağı yak azıcık bol bol iç bana Dr un kemik uyu çorba önerdi gelişim icin sen de dene ben bir haftadır içmedim cuma yapicam ve cnm bol et tüket bu gidişimde dedi
evet canım ya.... ikisi bir olup üstüme geldiler bugün:)))) sanırım benden önce muayne olan hamileler çok toparlaktı ondanmı nedir zayıf göründüm adamın gözüne... bide her seferinde kilo alma diyodu... bende yoğunluğuna veriyorum gergindi bugün biraz yada bana öyle geldi çünkü normalde olsa takılır şakalar yapardı... bu hafta biraz besiye çekicem kendimi bakalım haftaya ne dicek..... ama kociş çabuk anladı hatasını hemen çark edip sna ne alayım nereye götüreyim ne ısmarlayım moduna geçti:)))))
amin canım
evet geçende dedimya sana hayat çok tuhaf ve acımasız bebeklerin gelmesine sevindiğimiz gibi bazı durumlarda gitmesine de sevinebiliyoruz
çünkü aslolan bizim sağlığımız biz iyi olmalıyızki bebeklerimizde gelebilsin
ve sana katılıyorm durumumuza şükretmeliyiz çünkü daha kötü durumda olanlar var
Rabbim bugünümüzü aratmasın
evet canım düşüşe geçti şükür...
bunada şükn redeceğim günler gelecekmiş çok tuhaf...
ama görüyoruz işte beterin beteri var o yüzden ben durumumla ilgili ağıtlar yakmamalıyım...
herşeyin hayırlısın versin Rabbim hepimize...
canım benim test günüm cuma.listede yarın yazıyo kimseyi yanıltmayım.ben yarın diye düşünmüştüm ama transfer gününü saymıyomuşuz.zaten doktor ptesi yapalım demişti,13. gün oluyodu.akşam lekelenince cuma günü yapalım dedi.bilgine.....
Kötü tesadüfler olmuş bence bugün..
Hoca gergin koca tedirgin
Arada olan benim arkadaşıma olmuş...
Neyse sen bir haftada obeze bağla muayeneye girerkende yanlışlıkla kocaman olmuş
göbüşünü hulusiye çarpıver
sen de boy var şekerim orantılı kilo alınca zayıf gelmişindir adamın gözüne...
valla ne yalan söyleyim ben her hastaneye gidişimde daha senin kadar zayıf hamişe dek gelmedim...
hepsi yusyuvarlak olmuşlardı...
ondan adam seni hamileye benzetememiştir..
kocacının hatasını anlaması kısa sürmüş olasada sen faydalan bu durumdan hemencecik yumuşama
saygıdeğer arkadaşlarım...
ben bu saatte çamaşır sermeye gidiyorum...
geç saatte eve giren kadının işi bu saate kalır...
laptobun şarjı az takmaya üşeniyorum...
çamaşırı serip gelene kadar şarjı bitmemiş olursa biraz daha kaynatırız
ama bitersede hepinize iyi geceler diliyorum...
Bu gece rüyanızda hamişler bebeklerini emzirirken ,anne adaylarıda kendilerini topiğe
hamileyiimmmm diye yazarken görsün...
ve hepsi birgün gerçek olsun...
merhabalar efenimm...
belli oldumu paşanızın ismi yoksa hala kararsızmısınız...
daha iyiyim kuzum...
görüyorsun işte hayatta daha büyük acılar var ben acı çekiyorum dersem gücenir Rabbim bana...
vardır bir bildiği diyorum her zaman...
biz kullara zor olsada kabul etmek düşüyor payımıza düşeni...
Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını...
Bu evlat hasreti çekmekten daha zor bi durum hatta kıyaslanmaz bile...
Allah kabul etsin namazını...
saygıdeğer arkadaşlarım...
ben bu saatte çamaşır sermeye gidiyorum...
geç saatte eve giren kadının işi bu saate kalır...
laptobun şarjı az takmaya üşeniyorum...
çamaşırı serip gelene kadar şarjı bitmemiş olursa biraz daha kaynatırız
ama bitersede hepinize iyi geceler diliyorum...
Bu gece rüyanızda hamişler bebeklerini emzirirken ,anne adaylarıda kendilerini topiğe
hamileyiimmmm diye yazarken görsün...
ve hepsi birgün gerçek olsun...
İyi geceler sekerim ben de unutmusum makinaya xcamasir atmistim coktan bitmistir asayim bir guzel dusumu alayim temizligimi yapayim yarin ki doktor randevuma pir pak gideyim degil mi ?? Saat. 1 de hem dOktorum muayene edecek hemde psikologla gorusecem nasil olacak o is dedim biz ayarlariz. Onu dediler ...haydi bismillah yarin gorusuruz arkadaslar pistim. Valla cok sicakk. Napalim bu havada transfere gidenlere Allah yardom etsin hamislerimiz maasaaLlah size ve bebisleriize hayirli geceler diliyorum
canım nasıl oldun dr. ne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?