Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canımcım...
Bi soru sormuşun test günüyle ilgili okudum ama cevap veremeden çıkmak zorunda kaldım...
Senin test gününe daha 7 gün var bu da bi de 2.gün embriyosu konuldu..
çok merak ettiğini biliyorum 5 gün sonra yap bence testi...

merhaba canım değerin düşüyomuş buna sevindim çünkü operasyonlardan korkan birisi olarak bunu hiç kimse için istemem

bugün topikte hep negatif ve olumsuz haberler var ne yazacağımı ne diyeceğimi bilemeden okuyup okuyup çıkıyorum

Allah bugünümüzü aratmasın herkese sabır versin hamilelere kolay doğum bizede bebeklerimizi göndersin inşallah

evet canım ya.... ikisi bir olup üstüme geldiler bugün:)))) sanırım benden önce muayne olan hamileler çok toparlaktı ondanmı nedir zayıf göründüm adamın gözüne... bide her seferinde kilo alma diyodu... bende yoğunluğuna veriyorum gergindi bugün biraz yada bana öyle geldi çünkü normalde olsa takılır şakalar yapardı... bu hafta biraz besiye çekicem kendimi bakalım haftaya ne dicek..... ama kociş çabuk anladı hatasını hemen çark edip sna ne alayım nereye götüreyim ne ısmarlayım moduna geçti:)))))

evet canım düşüşe geçti şükür...
bunada şükredeceğim günler gelecekmiş çok tuhaf...
ama görüyoruz işte beterin beteri var o yüzden ben durumumla ilgili ağıtlar yakmamalıyım...
herşeyin hayırlısın versin Rabbim hepimize...

canım benim test günüm cuma.listede yarın yazıyo kimseyi yanıltmayım.ben yarın diye düşünmüştüm ama transfer gününü saymıyomuşuz.zaten doktor ptesi yapalım demişti,13. gün oluyodu.akşam lekelenince cuma günü yapalım dedi.bilgine.....

sağol canım... eti ızgara olarak oldukça tüketiyorum başka türlü olunca pek sevmiyorum.... bu hafta biraz daha özen göstericem... bakalım haftaya ne dicek.. aramızdaki hafta farkına bakarsak bebeklerimizin kilosu birbirine denk gibi... rabbim sağlık versin kuzularımıza... stres hiç bitmiyo işte....

Kötü tesadüfler olmuş bence bugün..
Hoca gergin koca tedirgin
Arada olan benim arkadaşıma olmuş...
Neyse sen bir haftada obeze bağla muayeneye girerkende yanlışlıkla kocaman olmuş
göbüşünü hulusiye çarpıver
sen de boy var şekerim orantılı kilo alınca zayıf gelmişindir adamın gözüne...
valla ne yalan söyleyim ben her hastaneye gidişimde daha senin kadar zayıf hamişe dek gelmedim...
hepsi yusyuvarlak olmuşlardı...
ondan adam seni hamileye benzetememiştir..
kocacının hatasını anlaması kısa sürmüş olasada sen faydalan bu durumdan hemencecik yumuşama

Aminnnn canım Aminn...

amin canım

evet geçende dedimya sana hayat çok tuhaf ve acımasız bebeklerin gelmesine sevindiğimiz gibi bazı durumlarda gitmesine de sevinebiliyoruz

çünkü aslolan bizim sağlığımız biz iyi olmalıyızki bebeklerimizde gelebilsin

ve sana katılıyorm durumumuza şükretmeliyiz çünkü daha kötü durumda olanlar var

Rabbim bugünümüzü aratmasın

tamam kuzum o zaman bi koşu liste topiğine gidip düzeltip geleyim...

saygıdeğer arkadaşlarım...
ben bu saatte çamaşır sermeye gidiyorum...
geç saatte eve giren kadının işi bu saate kalır...
laptobun şarjı az takmaya üşeniyorum...
çamaşırı serip gelene kadar şarjı bitmemiş olursa biraz daha kaynatırız
ama bitersede hepinize iyi geceler diliyorum...
Bu gece rüyanızda hamişler bebeklerini emzirirken ,anne adaylarıda kendilerini topiğe
hamileyiimmmm diye yazarken görsün...
ve hepsi birgün gerçek olsun...

adama 17 kilo aldım diyorum mümkün değil diyo.... eminim haftaya yine şeker şerbet bi adam olur gayet iyisin der bana:))))) kocişi görsen beni shoping feast e bile götürmeyi teklif etti luna parkta ışık ve su gösterisi varmış oraya götüreyim diyo.... kızılaya gidelim çay içelim.... beni keyiflendirmek için bir sürü alternatif sundu ama bugün dışarı çıkmak çok yordu beni acayip sıcaktı dr.dan sonra bir iki ufak alışverişi bile zor yaptım baygınlık geçirecektim.... bu sıcaklar çok fena... dr. 45 dereceyi göreceksin alış sıcağa diyo

o zaman bende şimdiden iyi geceler dileyeyim sana balım....

Cnm Benm Rabbim yardımcın olsun zo ğunler geçiriyorsun insallh bu zahmetin sonu rahmet olucak senin icin Rabbim yüzünü güldürecek insallh iz helim hayrlisini istiyoruz rabbimdn hersey gönlünce olsun kardesim hadı yat bakalım iyi geceler cnm

Sen hiç takılma dr ben cok üzülmüştüm bir hafta geri gidiyor dediğin de Dr masallh senin bebegin de kilosu iyi Sağlıklı olsun da zayıf olsun kızlarımız akillibunlar akıllı anne karnın da rejim yapıyorlar manken olucak bizim kızlar

İyi geceler sekerim ben de unutmusum makinaya xcamasir atmistim coktan bitmistir asayim bir guzel dusumu alayim temizligimi yapayim yarin ki doktor randevuma pir pak gideyim degil mi ?? Saat. 1 de hem dOktorum muayene edecek hemde psikologla gorusecem nasil olacak o is dedim biz ayarlariz. Onu dediler ...haydi bismillah yarin gorusuruz arkadaslar pistim. Valla cok sicakk. Napalim bu havada transfere gidenlere Allah yardom etsin hamislerimiz maasaaLlah size ve bebisleriize hayirli geceler diliyorum

iyi geceler semoşum..... yarın inşallah mutlu ve umutlu dönersin evine.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…