canlarim ben bugun doktorumla konustum maalesef burada test OPU dan sonra 19. gun yapabilirlermis testi sinir oldum bekliyorum kendim test de yapmadim
demeti cok merak ettim simdi eve geldim yoksa sizi merakta birakmazdim tek tesellim halen kirmizilar gelmedi
Canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin sana ve esineyine döndüm kızlar yine en baştayım herşeye yeniden bıraktığım gibi başlamak istiyorum yine burdayım...ekim ayında yaptırmıştım tüp bebeği ilk denememdi tek yumurta ikizlerime hamile kaldım.ogünler ucuyoduk mutluluktan ama 174 gün yaşayabildim annelik duygudu 29 haftalıkken kaybettim meleklerimi emirle emremi.bugün 20 günlük olcaklardı minicik kalpleri atıyo olsaydı.yıllarca bebeğim olmıcak düşüncesiyle yaşadım tedaviler hastaneler sonunda iki küçük mezarım oldu.şimdi meleklerime kardeş istiyorum suan cok erken önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.olmuyo die isyan etmeyin hayırlısını isteyin nolur.yaşadıklarımız cok zor ama böylesi cok daha zor...allah yardımcımız olsun....
Ay affedersiniz kızlar tlf sapitti kac sefer göndermiş mesaj
slm kızlar...........
slm canım nbr,,nasıl gidyor,sıcaklarla aran nasıll
ohhh nihayet sen yazdın bişiler,,kimse bir şey yazmadan duuryordu öylee
Canım nasıl olsun gece uykusu kalmadı çok bunalıyorum ya benim ev bide Guney tarafında iyice sıcak oluyo duş alıp rahatlamaya çalışıyorum . Sen nasılsın hayatım
ewet yaaa bende yeni girdim bu siteye sanırım tüp bebek sitesi sende hamiş sin darısı benim başıma bende istiyorummmm ... belirtilerin nelerdi kasık agrısı yaşadın mı 11. günlerde canım
valla kuzeyi güneyi kalmadı bu sıcaklarınnn,,bizim ev kuzyde sözde....pişiyorum,,gece uykusu yokk,gündüzde yatamıyorumben,böyle idare ediyoruz artık,,az kaldı zaten yaa,hayırlısıyla bir atlatsakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?