Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarim ben bugun doktorumla konustum maalesef burada test OPU dan sonra 19. gun yapabilirlermis testi sinir oldum bekliyorum kendim test de yapmadim
demeti cok merak ettim simdi eve geldim yoksa sizi merakta birakmazdim tek tesellim halen kirmizilar gelmedi

ayy şu kırmızılar gelmesinler inşallahh vallahi çok merak ettikk inşallah pozitif olur canıımm....demetin negatiff çok çok çok çok üzüldükk beklemiyodukk kısmet...

ay cok uzuldum demet adina
butun gun okuldaydim, aksamda misafirlikde idim hep onu dusunmustum hep pozitif diye gecmisti icimden offf off

malesef canımm bizdee hep pozitife hazırlamıştık kendimizi ama olmadı kısmet deyilmişşşş...

İyi geceler kızlar nasılsiniz ben yine yokum sizleri çok özlüyorum inanın AkAsYA cim kontrolün varmış bugün hiç moralini bozma tatlım doktorlar bazen böyle can sıkıyorlar sen üzülme sakin

İyi geceler kızlar nasılsiniz ben yine yokum sizleri çok özlüyorum inanın AkAsYA cim kontrolün varmış bugün hiç moralini bozma tatlım doktorlar bazen böyle can sıkıyorlar sen üzülme sakin

Canım ben ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin sana ve esine (

Canım nasıl olsun gece uykusu kalmadı çok bunalıyorum ya benim ev bide Guney tarafında iyice sıcak oluyo duş alıp rahatlamaya çalışıyorum . Sen nasılsın hayatım

valla kuzeyi güneyi kalmadı bu sıcaklarınnn,,bizim ev kuzyde sözde....pişiyorum,,gece uykusu yokk,gündüzde yatamıyorumben,böyle idare ediyoruz artık,,az kaldı zaten yaa,hayırlısıyla bir atlatsakk

ewet yaaa bende yeni girdim bu siteye sanırım tüp bebek sitesi sende hamiş sin darısı benim başıma bende istiyorummmm ... belirtilerin nelerdi kasık agrısı yaşadın mı 11. günlerde canım

ewet canım,tüp bebek sitesi burası..amin inşş darısı başına olruR,ne aşamadasın şuan??benim belirtilerim adetle aynıydı,çok ağrılı geçti,hatta 10,günümde pembe kanamam olmuştu,,,belirtiler genelde aynı oluyor adetle,bazılarınd da hiç ağrı sızı olmuyor

valla kuzeyi güneyi kalmadı bu sıcaklarınnn,,bizim ev kuzyde sözde....pişiyorum,,gece uykusu yokk,gündüzde yatamıyorumben,böyle idare ediyoruz artık,,az kaldı zaten yaa,hayırlısıyla bir atlatsakk

Ya benim nefes alımlarım bile zorlaştı gece uyuyamiyorum gündüz biraz iste Rabbim yardımcımız olsun canım ben çıkıyorum yarın görüşürüz optum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…