Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım saol ama biraz moralim bozuldu tansiyonum yuksek çıktı yuksek tansiyon kötüymüş gebelikte vücud bebekleri istemiyormuş yaziyo int.

hiç stres yapma sıcağın ve heycanın etkisiylede yüksek çıkabilir.. bende düşük tansiyonluyum ama benimki sorun yaratmıyo.... sende stresten ve tansiyonunu yükseltecek yiyeceklerden uzak durmaya çalışacaksın artık... rabbim sağlık versin bebişlerine

Tamam cnm sagol yinede..

hmm anladım, sende varmı?
normal kan tahlilinde tam olarak bu degerin ismi ne biliyormusun peki?

Hmm bı yaptırmak iyi olur ya, ne zamandır kafama takılıyor. Sagol cnm.

bende var canım.. dikkatli ve her ihtimali değerlendiren dr.um sayesinde hiç düşüğüm olmamasına rağmen tedavimin başlangıcında tescillendi pıhtılı olduğum ve transferden beri iğne kullanıyorum... ne kadar iğne canımı yaksa beni zorlasada bebişimin benimle kalmasını sağladı.. inşallah birşey çıkmaz ama ben her ihtimale karşı yaptır derim....

canım hiç korkma benim gebeliğimde genel olarak 14-9 du tedirgindim hatta zırt pırt acile gidip usg de baktırıyordum acaba bebeğim iyimi diye bol sıvı tüket mümkünse su olsun tabi:)))aşırı tuzdan uzak dur ben evde tansiyon aletiyle geziyordum ölçmekten tansiyonum yükseliyordu:))asıl korkulan sınır 15 hem senin ki sonradan düşmüş bencede heyecan yapmışsındır....

merhaba güzeller...

nasılsın canımmmmmmm
napıyon bakımmmmmmmmmm

Tamam cnm sagol yinede..

hmm anladım, sende varmı?
normal kan tahlilinde tam olarak bu degerin ismi ne biliyormusun peki?

Hmm bı yaptırmak iyi olur ya, ne zamandır kafama takılıyor. Sagol cnm.

kızlar yazdı cnm aklında takılı kalıcagına yaptır benceeeeeeeeee

UMARIM düşmeye devam ederrr ve yükselme göstermezzz canım.....

inşallah kuzum yarında düşük bi değer alırsam biraz daha rahatlayacam...

Arkadaslar konu açılmışken, kan pihtilasmasi normal baktıkları kandan anlaşılmıyor herhalde. Tam olarak nasıl bir analiz gerekli??:44:

canımcım önce kan da bakılıyor şüpheli bi durum varsa genetik araştırmada yapılıyor...

inşallah değerin yarın daha düşük olur.inan hep dua ediyorum senin için.canım benim her şey gönlünce olsun inşallah.

inşallah canım düşmüştür...
dua ettiğini biliyorum Allahrazı olsun evladından(evlatlarından) güldürsün Rabbim...

hayırlı haberlerle geleceksın ıns canımmmmmmmmm
dusecek degerınnnnnnnnn

valla bende düşmüş olmasını diliyorum hep...
tabii düşüşünde istikrarlı olması lazım...
daha öncede düşmüştü tekrar çıkarsa diye endişeliyim çünkü
bu kez kesin müdahale edilecek...

merhaba güzeller...

merhabalar efenim...
İstanbul yolcusu kalmasııınnnnnn....

gebelikte yüksek tansiyonu kardeşim yaşadı...
bi süre takip edildi günlük ölçümler yapıldı sonra düzene girdi...
Allahın izniyle bişey olmayacak canım...

Evet bebis için insan katlanabiliyor gercekten. Hayirlisiyla kucagina al insallah, hersey unutulur;-)
İlk denememde banada iğne vermişti kalçadan progestan ama niye verdi?! Ben hiç bişeyimi baktirmadimki özel olarak.
Eger normal kanda hangi deger olduğunu bilsem, evraklarıma bakıcam simdi.
gercekten süper bir doktorun varmış, bende doktorumdan aslında memnundum ama sanki bazı seyleri ihmal ediyor gibi geliyor bana artik :44:
bu transferimden sonra, yine tutmazsa, istanbulda başka bir doktora bakicam maalesef.. Daha yılın ortasında 3 defa tr ye gittik, biraz onemseyebilirdi..

Evet bebis için insan katlanabiliyor gercekten. Hayirlisiyla kucagina al insallah, hersey unutulur;-)
İlk denememde banada iğne vermişti kalçadan progestan ama niye verdi?! Ben hiç bişeyimi baktirmadimki özel olarak.
Eger normal kanda hangi deger olduğunu bilsem, evraklarıma bakıcam simdi.
gercekten süper bir doktorun varmış, bende doktorumdan aslında memnundum ama sanki bazı seyleri ihmal ediyor gibi geliyor bana artik :44:
bu transferimden sonra, yine tutmazsa, istanbulda başka bir doktora bakicam maalesef.. Daha yılın ortasında 3 defa tr ye gittik, biraz onemseyebilirdi..

HADİ BAKALIM Yaaa yarın guzel haberler verırsın bıze ınsallahh..bu beklemelerr benı o kadr sınır edıyor kı bu aralar anlatamam hep bişeyler için beklemek zorunda kalıyoruz...

tatlım pregestan farklı ilk üç ay onuda kullandım. pregestanı tüm hamişlerimiz kullanıyo. benim iğnem fraxaparine kan sulandırıcı. bir iki marka daha var sanırım ama genelde pıhtı için fraxaparine yada claxıne miydi neydi o kullanılıyo. ve dr.um hakkatten süper adamı öve öve bitiremiyom sanırım aynı il sınırları içinde olduğumuz sürece hep dr.um olarak kalıcak:)))

kızlar yazdı cnm aklında takılı kalıcagına yaptır benceeeeeeeeee

Evet öyle yapıcam inşallah, ama artık bu seferki denemeden önce olmaz maalesef. Döndükten sonra yaparım artık inşallah.

canımcım önce kan da bakılıyor şüpheli bi durum varsa genetik ...

Hmm belkide şüpheli bı durum yoktu o zaman bende. Ama bu defada tutmazsa dediğim gibi bı yaptırsam iyi olacak.

Son düzenleme:

Oh ne güzel, doktora güvenebilmek cok mühim gercekten.
anladim simdi, bilgilendim cok sagoll :112:

valla aylardır gidelim gidelim dedim olmadı... ummaduğım bir anda kociş kal gidelim dedi:))))) şimdide hulusiye gitti bana rapor almak için

Canım görmedim sanırım kusura bakma kafam çok karıştı tansiyon yüzünden keseler eşit gözüküyordu dengeli görünce sormadım bende zaten çok duygulanmistim :)

hadi bakalım canım.. sağlıcakla gelişsinler bundan sonra.. canım tansiyonuda takma sakın...o heyecandan yükselmiştir.. eee.. bebişleri bu kadar bekledik... görünce heyecan yapcaz tabi...

artık sana yazacak bısey bulamıyorum duaetmekten baska
ıns dusmustur ve yarın guzel haber verırsın canım
pasaların olamsaydı bu zor donem dahada zor gecerdı
rabbım yardımcın olsunnnn .... ıyıkı varlarrr

anladım hayatımmmmmm
ama kesın yaptrı bende baslayınca yaptırcam ıstıyorum cunku baslamadan yanı

ne yapayım tatlım miskin miskin oturuyom:))) zaten tembeldim sıcaklar sayesinde iyice tembelleştim elim kolum kalkmıyo....

mıskınım benımmmmmmmm
kalk valız hazırla ıst gelıyormusun yaaaa
hıc deme sennn ne zaman donuceksınız bakım

Son düzenleme:
Ben kaçim kızlar, annecik acıkmış, eşimde gelir birazdan sofrayı kurayım.
Annem kızıyor okulun bitti, bi yüzünü görelim internetin basından kalkmiyorsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…