Canım saol ama biraz moralim bozuldu tansiyonum yuksek çıktı yuksek tansiyon kötüymüş gebelikte vücud bebekleri istemiyormuş yaziyo int.
Tamam cnm sagol yinede..
hmm anladım, sende varmı?
normal kan tahlilinde tam olarak bu degerin ismi ne biliyormusun peki?
Hmm bı yaptırmak iyi olur ya, ne zamandır kafama takılıyor. Sagol cnm.
Egunalcim çok saol canım öncelikle gecmis olsun ki geçiyor atlatiyosun çok şükür benim biraz moralim bozuldu sorma tansiyonumu ölçtüler 14/8 biraz bekledik 13/8 oldu yani yuksek tansiyon gebelikte çok riskliymis vucud bebekleri istemiyormuş yazıyor int. Ve düşüklere erken doğumlara sebep oluyormuş hergün tansiyonumu ölçmem lazım dedi doktor ins heyecandan yükselmiştir yoksa kabusumun başlangıcı olacak
merhaba güzeller...
Tamam cnm sagol yinede..
hmm anladım, sende varmı?
normal kan tahlilinde tam olarak bu degerin ismi ne biliyormusun peki?
Hmm bı yaptırmak iyi olur ya, ne zamandır kafama takılıyor. Sagol cnm.
UMARIM düşmeye devam ederrr ve yükselme göstermezzz canım.....
Arkadaslar konu açılmışken, kan pihtilasmasi normal baktıkları kandan anlaşılmıyor herhalde. Tam olarak nasıl bir analiz gerekli??:44:
inşallah değerin yarın daha düşük olur.inan hep dua ediyorum senin için.canım benim her şey gönlünce olsun inşallah.
hayırlı haberlerle geleceksın ıns canımmmmmmmmm
dusecek degerınnnnnnnnn
merhaba güzeller...
Egunalcim çok saol canım öncelikle gecmis olsun ki geçiyor atlatiyosun çok şükür benim biraz moralim bozuldu sorma tansiyonumu ölçtüler 14/8 biraz bekledik 13/8 oldu yani yuksek tansiyon gebelikte çok riskliymis vucud bebekleri istemiyormuş yazıyor int. Ve düşüklere erken doğumlara sebep oluyormuş hergün tansiyonumu ölçmem lazım dedi doktor ins heyecandan yükselmiştir yoksa kabusumun başlangıcı olacak
bende var canım.. dikkatli ve her ihtimali değerlendiren dr.um sayesinde hiç düşüğüm olmamasına rağmen tedavimin başlangıcında tescillendi pıhtılı olduğum ve transferden beri iğne kullanıyorum... ne kadar iğne canımı yaksa beni zorlasada bebişimin benimle kalmasını sağladı.. inşallah birşey çıkmaz ama ben her ihtimale karşı yaptır derim....
bende var canım.. dikkatli ve her ihtimali değerlendiren dr.um sayesinde hiç düşüğüm olmamasına rağmen tedavimin başlangıcında tescillendi pıhtılı olduğum ve transferden beri iğne kullanıyorum... ne kadar iğne canımı yaksa beni zorlasada bebişimin benimle kalmasını sağladı.. inşallah birşey çıkmaz ama ben her ihtimale karşı yaptır derim....
inşallah kuzum yarında düşük bi değer alırsam biraz daha rahatlayacam...
canımcım önce kan da bakılıyor şüpheli bi durum varsa genetik araştırmada yapılıyor...
inşallah canım düşmüştür...
dua ettiğini biliyorum Allahrazı olsun evladından(evlatlarından) güldürsün Rabbim...
valla bende düşmüş olmasını diliyorum hep...
tabii düşüşünde istikrarlı olması lazım...
daha öncede düşmüştü tekrar çıkarsa diye endişeliyim çünkü
bu kez kesin müdahale edilecek...
merhabalar efenim...
İstanbul yolcusu kalmasııınnnnnn....
gebelikte yüksek tansiyonu kardeşim yaşadı...
bi süre takip edildi günlük ölçümler yapıldı sonra düzene girdi...
Allahın izniyle bişey olmayacak canım...
ne yapayım tatlım miskin miskin oturuyom:))) zaten tembeldim sıcaklar sayesinde iyice tembelleştim elim kolum kalkmıyo....nasılsın canımmmmmmm
napıyon bakımmmmmmmmmm
kızlar yazdı cnm aklında takılı kalıcagına yaptır benceeeeeeeeee
Evet bebis için insan katlanabiliyor gercekten. Hayirlisiyla kucagina al insallah, hersey unutulur;-)
İlk denememde banada iğne vermişti kalçadan progestan ama niye verdi?! Ben hiç bişeyimi baktirmadimki özel olarak.
Eger normal kanda hangi deger olduğunu bilsem, evraklarıma bakıcam simdi.
gercekten süper bir doktorun varmış, bende doktorumdan aslında memnundum ama sanki bazı seyleri ihmal ediyor gibi geliyor bana artik :44:
bu transferimden sonra, yine tutmazsa, istanbulda başka bir doktora bakicam maalesef.. Daha yılın ortasında 3 defa tr ye gittik, biraz onemseyebilirdi..
kızlar yazdı cnm aklında takılı kalıcagına yaptır benceeeeeeeeee
canımcım önce kan da bakılıyor şüpheli bi durum varsa genetik ...
tatlım pregestan farklı ilk üç ay onuda kullandım. pregestanı tüm hamişlerimiz kullanıyo. benim iğnem fraxaparine kan sulandırıcı. bir iki marka daha var sanırım ama genelde pıhtı için fraxaparine yada claxıne miydi neydi o kullanılıyo. ve dr.um hakkatten süper adamı öve öve bitiremiyom sanırım aynı il sınırları içinde olduğumuz sürece hep dr.um olarak kalıcak:)))
KIZLARR.ben cıkıorumm kendinize iyi bakın...
Canım görmedim sanırım kusura bakma kafam çok karıştı tansiyon yüzünden keseler eşit gözüküyordu dengeli görünce sormadım bende zaten çok duygulanmistim :)
inşallah kuzum yarında düşük bi değer alırsam biraz daha rahatlayacam...
Canımcım önce kan da bakılıyor şüpheli bi durum varsa genetik araştırmada yapılıyor...
Inşallah canım düşmüştür...
Dua ettiğini biliyorum allahrazı olsun evladından(evlatlarından) güldürsün rabbim...
Valla bende düşmüş olmasını diliyorum hep...
Tabii düşüşünde istikrarlı olması lazım...
Daha öncede düşmüştü tekrar çıkarsa diye endişeliyim çünkü
bu kez kesin müdahale edilecek...
Merhabalar efenim...
Istanbul yolcusu kalmasııınnnnnn....
Gebelikte yüksek tansiyonu kardeşim yaşadı...
Bi süre takip edildi günlük ölçümler yapıldı sonra düzene girdi...
Allahın izniyle bişey olmayacak canım...
evet öyle yapıcam inşallah, ama artık bu seferki denemeden önce olmaz maalesef. Döndükten sonra yaparım artık inşallah.
Hmm belkide şüpheli bı durum yoktu o zaman bende. Ama bu defada tutmazsa dediğim gibi bı yaptırsam iyi olacak.
ne yapayım tatlım miskin miskin oturuyom:))) zaten tembeldim sıcaklar sayesinde iyice tembelleştim elim kolum kalkmıyo....
Slm kızlar nasılsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?