canım aslında bişiler biliyorum ama çok hakim olduğum bi konu değil o yüzden çok bişi yazamıyorum şu an...
sadece kızların anlatmalarından aklımda kalan şunlar...
transfer için rahimin yeterli kalınlığa ulaşması gerekiyor bu da adet bitiminden sonraki bir hafta içinde oluyor...
estofem progesteron vitamin vs..kullandı kızlar...
iyi akşamlar şekerim...
Ooooooohh yooooo 2 günn olmazzzzzz ağlarımmmmmmaslında valizimi hazırlamam lazım doğru diyon.... niyetimiz bir hafta kalmak ama iş kendi akrabalarına gelince benim kocişin sağı solu belli olmaz:))) bakarsın bişey olur benimki kalk dgidiyoz der ve iki gün sonra geri geliriz
saol canım benim...
bazen diyorum bunlar çaktırmadan kan alıp biriktiyorlarmı benden
az bulunan kan olsa bu hikayeye inanacamda kan A+
yazık adama yaa
açık büfe var ama tabağa hiç bişi alamıyooo alsa bile kebaplar varken salatayla geçiştiriyodur
aynen öyle valla sürekli bişeyleri bekliyoruz...
sonu iyi olsunda gerisi önemli değil...
tabii beklemek zor sabır ya sabır...
sen bence yaptır illa negatif sonuç almayı bekleme...
Canımcım zaten bu transfere yetişmeyecek...
ama eğer gebe kalırsan iğne kullanman gerekebilir onu öğrenmiş olursun...
sen ilk fırsatta yaptır sonuç çıkıncada ona göre gerekirse bişey yapılır...
oda öyle diyo... bütün kış kalın giysilerden kurtulmanı bekledim diyo.. şimdi açılıp saçıldın, etlenip butlanıp iyice güzelleştin ama ben sadece bakmakla yetiniyom haksızlık bu diyo:))))
Ay cokkomik walla bnm koca da aynı ben gece don ve atlet yatıyorum sadece gece elini üzerime aymaya korkuyor yazık sak sak popoma vuruyorOrt üzerini diye cok komik haldeler yazık dogum sonrası parti vericem ben esime İnsallh tabiki
kızlar dondurulmuşlarla tedavi nasıl oluyo
süreç nasıl işliyo yine adetin başlamasıylamı başlıyoruz tedaviye
ve başarı oranı nedir sizce bileniniz varmı
Merhaba cnm, benim dondurulmuslarla ikinci denemem haftaya yapılacak inşallah. Cuma gunü istanbulda kontrolum var, Pazartesi salı transferim olcak Allah nasib ederse.
süreç şöyle: adetin ilk gunünden itibaren estrofem kullandım, dozunu günden güne yükselterek. sonra normalde adetin 13 veya 14 günü rahim kalinligi(endometrium) için ve kan degerleri için kontrole gidilir. Eğer hersey tamamsa bir kaç ilaç daha verilir ve transfer bir kaç güne yapılır. Bu arada embriyolar cözdürülür tabi.
basari oranı hakkında araştırmalar yaptım, durum şöyleki, eğer cözdürülme işleminden sonra yaşar ve devam bölünürse, basari oranı aynı tazesi gibi. Doktorumda bunu onayladı. Ne yazikki bazıları güçsüz oldugundan yasamıyor. Ama bence zaten güçsüz olan taze olsa ile tutunmada zorluk cekerdi. Doktorum bana, cözdürmüsler işlemini embriyolar için bir sınav gibi gör dedi, yaşayan kuvvetlidir inşallah;-)
bazilari hiç dondurmuyor embriyolarını atıyorlar, hiç anlamıyorum dogrusu
hııııııı sağol canım cevapladığın için
ben Allah izin verirse eylül ekim ayı gibi dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum ama
bu konuda hiç bilgim yok
inşallah bu sefer güler yüzümüz
Merhaba canim ben dondurulmus ile gebeyim ne zaman istersen yardıma hazırım.
iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz
ben dün sabah idrar testi de yaptımçift çizgiyi görmek ne güzel bi duygu yaa,3 kere kan testinden sonra boşluğa düştüm ondan,bide çıkarmı idrarda die merak ettim,beklenen adetimin üstünden 5 gün geçmişti,ve inşallah gebeliğim ALLAHın izniyle sağlıkla devam ederse hatıra saklıycam onu elimiz boş geçen 2 yılda 3 kere idrar testi yapmıştım da 2-3 günlük gecikmelerin heyecanına kapılarak tabi tek çizgi görmekle sonuçlamıştı,o yüsden o 2 kırmızı çizgiyi yanyana görmek sürpriz olmasa bile heyecan vericiydi :) buarada göğüslerim dünden beri sızlamaya başladı dokununca şişip büyümeseler de yumuşaklığı gitti,bi arkadaş diodu merak etme göğüsler daha sonra belirginleşir ağrır falan,hadi hayırlısı bakalım 5.haftamdayım tam,şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine ALLAHım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah,amin...
sağol canım inşallah seninde yüzün güler bu sefer sana katılıyorum güçlü olursa tutunmak için daha çok şansları vardır dimi inşallah buz bebeklerimizle anne oluruz hayırlısıyla
ben dün sabah idrar testi de yaptımçift çizgiyi görmek ne güzel bi duygu yaa,3 kere kan testinden sonra boşluğa düştüm ondan,bide çıkarmı idrarda die merak ettim,beklenen adetimin üstünden 5 gün geçmişti,ve inşallah gebeliğim ALLAHın izniyle sağlıkla devam ederse hatıra saklıycam onu elimiz boş geçen 2 yılda 3 kere idrar testi yapmıştım da 2-3 günlük gecikmelerin heyecanına kapılarak tabi tek çizgi görmekle sonuçlamıştı,o yüsden o 2 kırmızı çizgiyi yanyana görmek sürpriz olmasa bile heyecan vericiydi :) buarada göğüslerim dünden beri sızlamaya başladı dokununca şişip büyümeseler de yumuşaklığı gitti,bi arkadaş diodu merak etme göğüsler daha sonra belirginleşir ağrır falan,hadi hayırlısı bakalım 5.haftamdayım tam,şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine ALLAHım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah,amin...
merhaba sara anladigim kadariyla dondurulmus transferini arastiriyorsun..)) bende insallah agustos gibi dondurulmus transferimi dusunuyorum..hııııııı sağol canım cevapladığın için
ben Allah izin verirse eylül ekim ayı gibi dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum ama
bu konuda hiç bilgim yok
inşallah bu sefer güler yüzümüz
Hanımmlar, konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ve bi sorumm var size;
İnanıllmmaz sevdiğimiz bi aile dostumuzun tüp bebek denemesi sonuç vermiş dün öğrendim, ikiz bebek bekliyormuş ve inanın sevinçten hıçkıra hıçkıra ağladımm.
Yalnız sorun şu ki 1963 doğumlu olmasından dolayı ilk 3 ay oldukça riskliymiş ve şimdi aklıma geldi yazmak istedim var mı bu yaşlarda tüp bebek tecrübesi yaşayan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?