Tüp Bebek Günlüğümüz !

hııııııı sağol canım cevapladığın için
ben Allah izin verirse eylül ekim ayı gibi dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum ama
bu konuda hiç bilgim yok
inşallah bu sefer güler yüzümüz

merhabalar annecikler anne adayları biz geldikk oğlumla geçmişi okudum birazda tüh neler kaçırmışım ekşın meselesi konşulmuş bende aynı drumdan muzdarbim adamın peşinde koşuyom tarafıma bakmıyo diyorum ben seni düşünüyorum kaç aydır kendimi düşünüyosam namerdim neyse neler yapıyosunuz bakalım gerçi boş topiğe yazıyorum kimsecikler yok bende yemek yiyeyim bari çok acıktımm

Ooooooohh yooooo 2 günn olmazzzzzz ağlarımmmmmm

yaa aşkısım nasıl benzetme o yaaaa..
Süpersinn sennn:

aynen öyle valla sürekli bişeyleri bekliyoruz...
sonu iyi olsunda gerisi önemli değil...
tabii beklemek zor sabır ya sabır...

sen bence yaptır illa negatif sonuç almayı bekleme...

Canımcım zaten bu transfere yetişmeyecek...
ama eğer gebe kalırsan iğne kullanman gerekebilir onu öğrenmiş olursun...
sen ilk fırsatta yaptır sonuç çıkıncada ona göre gerekirse bişey yapılır...

Evet dogru diyorsun, öyle yaparım en mantiklisi

oda öyle diyo... bütün kış kalın giysilerden kurtulmanı bekledim diyo.. şimdi açılıp saçıldın, etlenip butlanıp iyice güzelleştin ama ben sadece bakmakla yetiniyom haksızlık bu diyo:))))

Ay ben bu muhabbete cok güldümm cok komik yaa, Allah hepimize yaşatsın diyim bari

kızlar dondurulmuşlarla tedavi nasıl oluyo
süreç nasıl işliyo yine adetin başlamasıylamı başlıyoruz tedaviye
ve başarı oranı nedir sizce bileniniz varmı

Merhaba cnm, benim dondurulmuslarla ikinci denemem haftaya yapılacak inşallah. Cuma gunü istanbulda kontrolum var, Pazartesi salı transferim olcak Allah nasib ederse.
süreç şöyle: adetin ilk gunünden itibaren estrofem kullandım, dozunu günden güne yükselterek. sonra normalde adetin 13 veya 14 günü rahim kalinligi(endometrium) için ve kan degerleri için kontrole gidilir. Eğer hersey tamamsa bir kaç ilaç daha verilir ve transfer bir kaç güne yapılır. Bu arada embriyolar cözdürülür tabi.
basari oranı hakkında araştırmalar yaptım, durum şöyleki, eğer cözdürülme işleminden sonra yaşar ve devam bölünürse, basari oranı aynı tazesi gibi. Doktorumda bunu onayladı. Ne yazikki bazıları güçsüz oldugundan yasamıyor. Ama bence zaten güçsüz olan taze olsa ile tutunmada zorluk cekerdi. Doktorum bana, cözdürmüsler işlemini embriyolar için bir sınav gibi gör dedi, yaşayan kuvvetlidir inşallah;-)
bazilari hiç dondurmuyor embriyolarını atıyorlar, hiç anlamıyorum dogrusu

Son düzenleme:

sağol canım inşallah seninde yüzün güler bu sefer sana katılıyorum güçlü olursa tutunmak için daha çok şansları vardır dimi inşallah buz bebeklerimizle anne oluruz hayırlısıyla

iyi geceler kızlar....
çok güldüm ekşın muhabbetlerine.... veeeeee bu yolda yalnız olmadığımı anladım...
hadi bir bebeği uyutursun doğumdan sonra %50 şansınız var ekşında... yav bende Allah izin verirse iki tane olacak... biri uyusa öteki cin gibi baksa ne yapcaz... yav bendeki de kör talih...

ben dün sabah idrar testi de yaptım çift çizgiyi görmek ne güzel bi duygu yaa,3 kere kan testinden sonra boşluğa düştüm ondan,bide çıkarmı idrarda die merak ettim,beklenen adetimin üstünden 5 gün geçmişti,ve inşallah gebeliğim ALLAHın izniyle sağlıkla devam ederse hatıra saklıycam onu elimiz boş geçen 2 yılda 3 kere idrar testi yapmıştım da 2-3 günlük gecikmelerin heyecanına kapılarak tabi tek çizgi görmekle sonuçlamıştı,o yüsden o 2 kırmızı çizgiyi yanyana görmek sürpriz olmasa bile heyecan vericiydi :) buarada göğüslerim dünden beri sızlamaya başladı dokununca şişip büyümeseler de yumuşaklığı gitti,bi arkadaş diodu merak etme göğüsler daha sonra belirginleşir ağrır falan,hadi hayırlısı bakalım 5.haftamdayım tam,şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine ALLAHım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah,amin...

bende o çift çizgiyi merak ediyorum...5 senede hep tek çizgi görmüştüm..şimdilik yapmıyorum.. ama doğumdan bir gün önceye kadar zamanım var.. Rabbim bebişlerimize sağlık versinde hep çift çizgi görelim...

sağol canım inşallah seninde yüzün güler bu sefer sana katılıyorum güçlü olursa tutunmak için daha çok şansları vardır dimi inşallah buz bebeklerimizle anne oluruz hayırlısıyla

cnm dondurulmuş tedavisini arkadaşımız güzel güzel anlatmış,çokkkkkkkk kolay ben de donmuş bebişlerle hamişim şuan,ALLAHım sana da nasip etsin... çok rahat oluyo insan

bende o çift çizgiyi merak ediyorum...5 senede hep tek çizgi görmüştüm..şimdilik yapmıyorum.. ama doğumdan bir gün önceye kadar zamanım var.. Rabbim bebişlerimize sağlık versinde hep çift çizgi görelim...

Hanımmlar, konuyla ilgili hiçbir bilgim yok ve bi sorumm var size;
İnanıllmmaz sevdiğimiz bi aile dostumuzun tüp bebek denemesi sonuç vermiş dün öğrendim, ikiz bebek bekliyormuş ve inanın sevinçten hıçkıra hıçkıra ağladımm.
Yalnız sorun şu ki 1963 doğumlu olmasından dolayı ilk 3 ay oldukça riskliymiş ve şimdi aklıma geldi yazmak istedim var mı bu yaşlarda tüp bebek tecrübesi yaşayan :26:

merhaba sara anladigim kadariyla dondurulmus transferini arastiriyorsun..)) bende insallah agustos gibi dondurulmus transferimi dusunuyorum..
cok kolay ve stressiz bi transfer,fazla hormon tedaviside almiyor vucut daha iyi oluyor diye dusunuyorum..
ben yurt disindayim burda normal yolla yapiyorlar,yani hic bi sekilde ilac vermiyorlar sadece pregnly oluyorsun

adetin ilk gunu haber veriyorsun doktoruna ,ve adetin 10.gunu ugs randevusu veriliyor yumurtalar belirli buyukluge gelince (18-20)gibi catlatma ignesi vurunuyorsun daha sonra rahim kalinligina gore karar veriyor doktorun
benim adet donemim 29 gundur buna gore adetimin 16 gunu falan transferim oluyor...insallah hersey yolunda gider hepimiz icin..

canım.. çok geç gelmiş bebeği.. ama sağlıkla kucağına alır insallah.. şimdi anneme söyledim 52 yaşında bir arkadaşı tüp bebekle çocuğuna hamile kalmış.. ve sağlıcakla doğmuş.. insallah onunda bebişi sağlıcakla gelir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…