Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar ben çıkıyorum.. dayanamıyacağım artık...bayılıvercem şimdi....öpüyom sizleri.. iyi geceler...

iyiyiz canım.. uyucam şimdi netin başında.. kalkıcam ama asyaaaaaaa ya soru sordum.. onun cevabını bekliyorum... sen nasılsın?

masallah yine iyi aktifsin hamis hamis..)) varmi bulantilar sikintilar:26:
bende ne olsun yorgunluktan olecegim,ama merak ettim bi bakayim dedim,fazla giremiyorum ama merakta ediyorum..)))

masallah yine iyi aktifsin hamis hamis..)) varmi bulantilar sikintilar:26:
bende ne olsun yorgunluktan olecegim,ama merak ettim bi bakayim dedim,fazla giremiyorum ama merakta ediyorum..)))

canım çıkarma yok.. ama yediğim şeyin pek tadıda yok.. içim kalkıyor sürekli... ama şükür halime.. iyiyim yinede...bebişlerde sağlıklı olsunda... en önemlisi o... Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık versin..

canlarım benim tedavimde sadece 4 yumurtam vardı. şimdi daha çok ve kaliteli yumurtalarım olması için ne yapmalıyım kür uygulasam diyorum

iyi fikir şekerim ben yumurta kalitesi için bişiler duymuştum ama emin olmak için araştırıp buraya yazarım...

donmuş tedavisi kolaydır canım...
sadece transfer olacak o kadar e bi de ilaç vitamin kullanacaksın...

Ooooooohh yooooo 2 günn olmazzzzzz ağlarımmmmmm
yaa aşkısım nasıl benzetme o yaaaa..
Süpersinn sennn:

teveccühün bebeğim

ama sen neden bu kadar küçük yazı karakteri seçtin nerdeyse yakın gözlüğü almaya karar veriyordum:82:

hayırlı olsun şekerim çift çizgin...
bende de onlardan bol bol var hatta şimdi yapsam yine çift çizgi çıkar ama benim için kötü bişi ifade ediyor maalesef...
çift çizgininde hayırlısını istemek lazım
veee dua na Amiiiiinnnn diyorum...

iyi aksamlar kizlar ,nasilsiniz

iyi akşamlar şekerim...
az kaldı donmuş annesi olmaya nasılsın bakiim...
bende durumlar aynı sormadan söliimmm
en dışından gebeyim halen değerim sıfırlanana kadar...

cnm dondurulmuş tedavisini arkadaşımız güzel güzel anlatmış,çokkkkkkkk kolay ben de donmuş bebişlerle hamişim şuan,ALLAHım sana da nasip etsin... çok rahat oluyo insan

ne güzel canım Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin

Merhaba canim ben dondurulmus ile gebeyim ne zaman istersen yardıma hazırım.

sağol canım Allah hayırlısıyla seninde kucağına almayı nasip etsin tedaviye eylül ekim ayı gibi başlamayı düşünüyorum o zaman sorularımla yardımınıza ihtiyacım olacak

cok geri donuk okuyamadim ama kizlarin yaptiklari alintilardan anladim durumunu,buda gececek insallah canim ya..zordur dis gebelik ama allahim beterinden saklasin..
evet benide yavas yavas heyecan basti..)) bu arada ovulation testi aldim agustosa deneyim belki faydasi olur,gerci 16 yilda 2 defa dogal yolla hamile kalabildim buda bi basari ,kimbilir seytanin bacagini kirarizda 3.defa dogal yolla kalirim..))

7 temmuz tatile geliyorum turkiyeye 2 haftaligina fulll eksinli gunler bizi bekliyor esim simdiden offluyooo pufffluyooo hahaha

Âmin canim inşallah hepimizin kucağı dolsun tez zamanda ne zaman istersen buradayız hep öpüyorum

canlarım ben geldim ama çıkıyorumm kocacık yatalımm diyooo :)))))) bilmem anlata bildimmii :))))) GÜLDEN canımm senin sıpalar gitmişş allah kavuştursunn geçen gün bugün naber canım yazdımm baktım baktımm iyiyim canım yazmadınn:)))))))))) kargaşa geldii sanırımm görsen mutlaka yazardınn hepinizii çok çok öpüyorumm ilerleyen satlerde gelebilirimmm tekrarr,,,

kızlar ben 5 haziranda test sonucumu aldığımda değerim 5,68 di 10 gün sonra tekrar test yaptım sırf meraktan bu seferde 2,30 du 10 günde sıfırlaması gerekmezmiydi tamam biliyorum negatif ama ben hep kocaman sıfırlara alışmıştım bu beta hcg geçmi düşer böyle diye soracam bana çok acemisin demeyin sakın

Kızlar geri sayımın başladı inme inecek çok korkuyorum testimin sonucu ne olcak acaba inş yüzüm gülsün. karnım şiş hamile bayanlar sizdede öylemiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…