canım senin hamilelik cetvelin ikizler için mi?
iyiyiz canım.. uyucam şimdi netin başında.. kalkıcam ama asyaaaaaaa ya soru sordum.. onun cevabını bekliyorum... sen nasılsın?
Hayır tatlım degiL tekil benimki
masallah yine iyi aktifsin hamis hamis..)) varmi bulantilar sikintilar:26:
bende ne olsun yorgunluktan olecegim,ama merak ettim bi bakayim dedim,fazla giremiyorum ama merakta ediyorum..)))
Kolu bacağı dolanmış doğru ama genel takvim sen ne yaptın duydun mü pit pitlari?canım resimde sanki birinin eli diğerine dolanmış gibiydi de ondan sordumdu...
kızlar ben çıkıyorum.. dayanamıyacağım artık...bayılıvercem şimdi....öpüyom sizleri.. iyi geceler...
inşallah şekerim bebeğimiz bol olsunnn...
sen napıyosun bakiimm...
canlarım benim tedavimde sadece 4 yumurtam vardı. şimdi daha çok ve kaliteli yumurtalarım olması için ne yapmalıyım kür uygulasam diyorum
hııııııı sağol canım cevapladığın için
ben Allah izin verirse eylül ekim ayı gibi dondurulmuşlarla devam etmek istiyorum ama
bu konuda hiç bilgim yok
inşallah bu sefer güler yüzümüz
Ooooooohh yooooo 2 günn olmazzzzzz ağlarımmmmmm
yaa aşkısım nasıl benzetme o yaaaa..
Süpersinn sennn:
Evet dogru diyorsun, öyle yaparım en mantiklisi
Ay ben bu muhabbete cok güldümmcok komik yaa, Allah hepimize yaşatsın diyim bari
Merhaba cnm, benim dondurulmuslarla ikinci denemem haftaya yapılacak inşallah. Cuma gunü istanbulda kontrolum var, Pazartesi salı transferim olcak Allah nasib ederse.
süreç şöyle: adetin ilk gunünden itibaren estrofem kullandım, dozunu günden güne yükselterek. sonra normalde adetin 13 veya 14 günü rahim kalinligi(endometrium) için ve kan degerleri için kontrole gidilir. Eğer hersey tamamsa bir kaç ilaç daha verilir ve transfer bir kaç güne yapılır. Bu arada embriyolar cözdürülür tabi.
basari oranı hakkında araştırmalar yaptım, durum şöyleki, eğer cözdürülme işleminden sonra yaşar ve devam bölünürse, basari oranı aynı tazesi gibi. Doktorumda bunu onayladı. Ne yazikki bazıları güçsüz oldugundan yasamıyor. Ama bence zaten güçsüz olan taze olsa ile tutunmada zorluk cekerdi. Doktorum bana, cözdürmüsler işlemini embriyolar için bir sınav gibi gör dedi, yaşayan kuvvetlidir inşallah;-)
bazilari hiç dondurmuyor embriyolarını atıyorlar, hiç anlamıyorum dogrusu
ben dün sabah idrar testi de yaptımçift çizgiyi görmek ne güzel bi duygu yaa,3 kere kan testinden sonra boşluğa düştüm ondan,bide çıkarmı idrarda die merak ettim,beklenen adetimin üstünden 5 gün geçmişti,ve inşallah gebeliğim ALLAHın izniyle sağlıkla devam ederse hatıra saklıycam onu elimiz boş geçen 2 yılda 3 kere idrar testi yapmıştım da 2-3 günlük gecikmelerin heyecanına kapılarak tabi tek çizgi görmekle sonuçlamıştı,o yüsden o 2 kırmızı çizgiyi yanyana görmek sürpriz olmasa bile heyecan vericiydi :) buarada göğüslerim dünden beri sızlamaya başladı dokununca şişip büyümeseler de yumuşaklığı gitti,bi arkadaş diodu merak etme göğüsler daha sonra belirginleşir ağrır falan,hadi hayırlısı bakalım 5.haftamdayım tam,şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine ALLAHım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah,amin...
iyi aksamlar kizlar,nasilsiniz
cnm dondurulmuş tedavisini arkadaşımız güzel güzel anlatmış,çokkkkkkkk kolayben de donmuş bebişlerle hamişim şuan,ALLAHım sana da nasip etsin... çok rahat oluyo insan
Merhaba canim ben dondurulmus ile gebeyim ne zaman istersen yardıma hazırım.
donmuş tedavisi kolaydır canım...
sadece transfer olacak o kadar e bi de ilaç vitamin kullanacaksın...
iyi fikir şekerim ben yumurta kalitesi için bişiler duymuştum ama emin olmak için araştırıp buraya yazarım...
donmuş tedavisi kolaydır canım...
sadece transfer olacak o kadar e bi de ilaç vitamin kullanacaksın...
teveccühün bebeğim
ama sen neden bu kadar küçük yazı karakteri seçtin nerdeyse yakın gözlüğü almaya karar veriyordum:82:
hayırlı olsun şekerim çift çizgin...
bende de onlardan bol bol var hatta şimdi yapsam yine çift çizgi çıkar ama benim için kötü bişi ifade ediyor maalesef...
çift çizgininde hayırlısını istemek lazım
veee dua na Amiiiiinnnn diyorum...
iyi akşamlar şekerim...
az kaldı donmuş annesi olmaya nasılsın bakiim...
bende durumlar aynı sormadan söliimmm
en dışından gebeyim halen değerim sıfırlanana kadar...
ne güzel canım Allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin
sağol canım Allah hayırlısıyla seninde kucağına almayı nasip etsin tedaviye eylül ekim ayı gibi başlamayı düşünüyorum o zaman sorularımla yardımınıza ihtiyacım olacak
Âmin canim inşallah hepimizin kucağı dolsun tez zamanda ne zaman istersen buradayız hep öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?