Tüp Bebek Günlüğümüz !

demek hepsi aynı:)))))))) benimkide doğum sonrası planlar yapıyo.. sonrada diyoki sen kızını kucağına alınca beni gözün görmez ekşın mekşın yalan olur diyo:)))

Cnm bnm sen çok iyi ol insallh herzamn gercekten yaa kıyamam ben sana ne kadar cok kan verdin surekli Rabbim yardım etsin sana

saol canım benim...
bazen diyorum bunlar çaktırmadan kan alıp biriktiyorlarmı benden
az bulunan kan olsa bu hikayeye inanacamda kan A+

oda öyle diyo... bütün kış kalın giysilerden kurtulmanı bekledim diyo.. şimdi açılıp saçıldın, etlenip butlanıp iyice güzelleştin ama ben sadece bakmakla yetiniyom haksızlık bu diyo:))))

yazık adama yaa
açık büfe var ama tabağa hiç bişi alamıyooo alsa bile kebaplar varken salatayla geçiştiriyodur

demek hepsi aynı:)))))))) benimkide doğum sonrası planlar yapıyo.. sonrada diyoki sen kızını kucağına alınca beni gözün görmez ekşın mekşın yalan olur diyo:)))

Ha ha Walla ben diyorum kocama dogum sonrası parti var diye Napim Benm derdim de kocam yanii cok yanlız kaldı hiç ilgilenmiyorum artık yatakta oyun oynasak ben dönmemiyorum bidon gibi kadın oldum bnm birçok arkadasın evliliği gebelikle sallandi Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin insallh

Cnnm bnm sen kıymetli kadinsn kanın a r + olsa ne olur ki Ay walla oh be iyi oldu pasalarin gitti aramıza dondun sensiz tadı yok be guldenimmmm

erkek nede olsa hıc bellı olmaz yanı yaaaaaaaaaaaaaa kalk gıdıyoz der bakarsın yaaaaaaaaaa

ayyy kıyamam yaaa 12 sene offffffff
rabbım yardımsıcı olsun tez zamanda kavusun yavrusuna

agız tadınız bozulmasın canım ınsssssssssss

Son düzenleme:

ha ha haayyy yerim partinizi
şekerim partinin en güzel yerinde bi ıngaaaaaaaaaa sesi ile tekrar başa dönebilirsiniz bu ihtimalde var
e o zaman kocana hazırladığın vücudunda bi bakmışsın süt üretimi ve bebiş tarafından tüketimi başlamış
çok heveslendirme sen adamı şimdiden...
bakarız kısmet nasipse falan de

allah korusun.... benim kocam çok anlayışlı bu konuda ben olur derken bile o sana bişey olmasın kızım rahatsız olmasın ben başka bişey istemem diyodu... ama yine de en büyük dalga konumuz olmayan ekşın meselesi

erkek nede olsa hıc bellı olmaz yanı yaaaaaaaaaaaaaa kalk gıdıyoz der bakarsın yaaaaaaaaaa

ayyy kıyamam yaaa 12 sene offffffff

agız tadınız bozulmasın canım ınsssssssssss

Aynen cnm ben de usulüm hepimiz iyi biliyoruz bu acıyı yasadık yakinen bu duygu cocuksuzluk hamile görmek acı verirdi özendirdim hep Rabbim herkese versin insallh halen dolanıyor yanımda dedi size kese yapayım yok dedim bnm tüp bebek korkuyorum bn ay kıyamam yaa hmn amn kalsın dgum dn sonrayapariz insallh surekli yanıma su taşıyor bnm icin diye Rabbim onada nasip etsin insallh zor bu isler zor hamdolsunki tedavi olabiliyoruz sonuc iyi ya da kötü tedavi olmak bile insana moral veriyor

bak bu tanım çok doğru

daha güzel tanımlamalarım var ama +18 oluruz bu saatte

Cnnm bnm sen kıymetli kadinsn kanın a r + olsa ne olur ki Ay walla oh be iyi oldu pasalarin gitti aramıza dondun sensiz tadı yok be guldenimmmm

ayyy çok şımardım he
ama öyle deme yaaa büyük paşamı arabaya bindirdim teyzem seni seviyorum bekle beni gelicem dedi ben koptum tabii...
aşk onlar aşşkkkkkkk...canlarım benim...

Aynen aksyam bnm kocam norml ben anormal iste oldum oda dıyorsuni seyleri bn cocuk değilim kızıma birsey olursa kendimi affetmem asla diyr insallhrabbim saglikla gelsin de kuzular bn de iste bk hamile kaldın ilgilenmiyorsun demesin diye dönüp dürüyorum etrafın da

Ya adamn aklına ben. Sokuyorum böyle seyleri Dr tamm artıkhersey serbest dediğinde bana dondü ve dediki bnm tanıdığım hastam sizi gerçi yanına yaklaştırmaz çıktı esim dıyorki bir bilse ki aral sen beni kovalıyorsun evde cooook gülmüştüm Bn norml eğilim

anladım canımmmm ama gelecek olmaları guzel ınsss degrın duzerde tadını ıkı kat cıkartırsın pasalarının
aynen beterın beterı var rabbım daha beterınden korusun halımıze sukur
sendende razı olsun canım amın ne demekkkk

ınsallah cıkmaz canım benım yaaaaaaaa ama napcan sonra hıc olmıycak dogumdu buyusun du derken yaaaa
oda öyle diyo... bütün kış kalın giysilerden kurtulmanı bekledim diyo.. şimdi açılıp saçıldın, etlenip butlanıp iyice güzelleştin ama ben sadece bakmakla yetiniyom haksızlık bu diyo:))))

kıyamam yazık ama bence kızalr dogunca eksın meksın ve sızı unutacaklar dıyım sızeeeeee

aynen cnm negatıf bıle olsa o umut heyecan ınsanı bırazda olsa rahatşlatıyor acıkcası yaaaaa
amın canım herkese versın rabbımmmmm

kocişim geldi ben biraz onla ilgileneyim:)))))

gorusuruz canım bende cıkıyommmmmm zatennnn

sapık senı yaaaaaaaaaaaa

canım paşaların gittimi Allah kavuştursun
nasılsın son durumun nedir seni merak ettim

şekerim geçen gün size topikte yazıyorum senin mesajına cevap yazarken büyük sıpam yanıma geldi ve ekranda senin avatarındaki bebeği gördü gaz çıkaran...
teyze bu bebk napıyooo öyle dedi bende gaz çıkarıyoo teyzecim dedim gümekten kendinden geçti kendiside arada bi kaçırıyooo naptın sen diyorum kahkahalara boğuluyooo e haliyle avatarında ilgisini çekti

canım paşaların gittimi Allah kavuştursun
nasılsın son durumun nedir seni merak ettim

Canım saol şimdilik gittiler denizlide amcaları var evleniyooo onun düğününü yapıp gelecekler geri..
bi kaç günlük bi ayrılık sonra kavuşacaz...
benim durumumda şöyle..
en son pazartesi kan verdim o gün kahve lekelenmem başladı ağrılarım var
normalmiş inşallah vücudum atıyordur...
yarında değerime bakılacak inşallah başlayan düşüş devam eder...
daha öncede düşmüş ama geri yükselmişti o yüzden endişeliyim...

ama bende senin gibi olurdum kesin adamı ihmal etmeyi sevmem ben...
kesin serbet dedimi daktır dolanırım peşinde...
gerçi dışardan bakılınca tuhaf bi durum gibi dursada bence öyle olmak lazım...

kocişim geldi ben biraz onla ilgileneyim:)))))

aman deyim üzerine bişi al çıplak ilgilenme adamla yazık ayolll
canı çekmesin....

hiç korkma inşallah bu sefer yükselmeyecek ve kendiliğinden sökülüp gidecek
Allah her daim yardımcın olsun
zor günlerden zor süreçlerden geçiyoruz bugünlerde geçecek ama izi kalacak olsun bunada şükür
ne güzel yeğenlerin gelecekler demek sana moral oldular bu zor günlerinde
bende annemleri bekliyorum gelecekleri günü iple çekiyorum inanki o kadar özledimki onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…