canım kan testi yap mutlaka idrarda cıkmaz ..hayirlisi neyse o olsun canım ,Allah sglıklı bebkler nasip etsin önemli olan o .merhaba arkadaşlar!!! bugun benim transferden sonra 10 gun, test yaptim negatif çikti, çogu yaziyor 10 gunde belli oluyor testlerde, galiba tutmadi........
günaydın güzeller
bugun hastaneye gizen arkadaşlar güzel haberlerle gelin
ikramaya bugun transferin çok çok iyi geçer inş.
Evet cnm karasu tatildeAma hiç sorma kenarda yatma tatili olsun yemekler oteldn iyiyim şimdilik Bunada şükür yarın masaj yaptırıcm sadece iyi geceler cnmm
Kızlar geri sayımın başladı inme inecek çok korkuyorum testimin sonucu ne olcak acaba inş yüzüm gülsün. karnım şiş hamile bayanlar sizdede öylemiydi?
ben dün sabah idrar testi de yaptımçift çizgiyi görmek ne güzel bi duygu yaa,3 kere kan testinden sonra boşluğa düştüm ondan,bide çıkarmı idrarda die merak ettim,beklenen adetimin üstünden 5 gün geçmişti,ve inşallah gebeliğim ALLAHın izniyle sağlıkla devam ederse hatıra saklıycam onu elimiz boş geçen 2 yılda 3 kere idrar testi yapmıştım da 2-3 günlük gecikmelerin heyecanına kapılarak tabi tek çizgi görmekle sonuçlamıştı,o yüsden o 2 kırmızı çizgiyi yanyana görmek sürpriz olmasa bile heyecan vericiydi :) buarada göğüslerim dünden beri sızlamaya başladı dokununca şişip büyümeseler de yumuşaklığı gitti,bi arkadaş diodu merak etme göğüsler daha sonra belirginleşir ağrır falan,hadi hayırlısı bakalım 5.haftamdayım tam,şuanda okunan ezanların yüzü suyu hürmetine ALLAHım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah,amin...
merhaba arkadaşlar!!! bugun benim transferden sonra 10 gun, test yaptim negatif çikti, çogu yaziyor 10 gunde belli oluyor testlerde, galiba tutmadi........
bekle beni istanbul..... ve istanbullu güzel arkadaşlarım............
canım arkadaşlarım akşam misafirim olduğu için giremedim sonrasındada hazırlıktı evi toparlamaydı zaman geçti.... yatmadan önce veda edeyim istedim... bir hafta aranızda olamayacağım... geçi net varsa girerim fırsat buldukça..... hepinizi çok seviyorum.....
günaydın güzeller
bugun hastaneye gizen arkadaşlar güzel haberlerle gelin
ikramaya bugun transferin çok çok iyi geçer inş.
İnsan her nefeste yeni birisi olur ve her nefes, içini doldurduğumuz kelimelerle bilmediğimiz bir aleme yolculuk eder sonra da oradan hediyelerle geri döner...
Mevlana
Günaydın kızlar,
Güzel, huzurlu bir gün diliyorum herkese...
inşallah güzel haberlerini alırız ,inşallah ,
Bugün ben israel bey 'e ilk randevuya gidicem bakalım...
kafam biraz karişik ,
medikal park da gittiğim doktor ,aşilama yapalım dedi..ma benim tüpler tutmadi aşilama tutar mı ,hem hsg sonucu tüplerden biri tıkalı ,
dğieri acıldı ama ,doktor kesin bişey diyemeyiz demişti..yani kendiliğimden hamile kalsam nasıl tüpe girdiyse öyle cıkar diye düşüneceğim ama aşilamada
direk yumurtaya sperm verilcek ya tüplerde kalırsa embryo ,bide dıs gebelik olursa..sonucta hsg genel fikir veriyor ama teshis değil..ozaman doktor birinden sıvı gecişi oldu ama zorlamadan sıonra oldu yani ikiside tıkalıydı demişti biri zorlama sonucu acıldı ama geri kapanmayacagını garanti edemem dedi...
bide biliosunuz benim 2 tüp bebek tedavim basarısız,biri kimyasldı hatta ..acaba bende endometriosis olabilir mi ?bunu anlamanın tek yolu laporoskopi ama oyle bir süphe yok gibi ama pek belirtisi olmazmış onun..sonucta tüplerin tıkanmasınında bi nedeni var ama bilmiyoruz o bile bi suphe sayılır..ayrıca reglimin 2.günü cok sancılı oluur ,bide kimyasal yaşadım ..tüm bunları düşününce lapo mantıklı mı yoksa bikez daha tüp deneyip sonramı laporoskopi yapmali ..?bakalım israel bey ne dicek..
laporoskopide hem maliyetli hem zor bişey cünkü,yapılan var mı ? neyden süphelenerek ne aşamada yapıldı acaba?
canım ben laporoskopide yaptırmadım ama yaptıranalr vardı dıye bılıyorum ...
kafan cok karısmıs benımkıde karsıtı zaten bunları okurken sen bugun doktora gıt bakalım ne dıyecek oana gore yaz ama bence laporoskopide malıyetlı hanı 1 asılama yap derım sonra laporoskopide yap sonuca gore tupe gec ama bugunku doktora baglı herseyyyyyyyyy[/QUOTE,
ah canım benim karisık değil aslında ama artık doktorlara guvenemediğimden oyle mi boylemi kuruntularımı da yazdıgım için karısık oluo,
aşilama yapayım yapmasına ama ya buseferde dıs gebelik falan olursa ne biliim..ah artık herseyin enkötüsünü düşünüyorum farkındayım ama tüplerimin durumu net olmadıgından tırsıyorum asilamadan biraz.
Kızlar geri sayımın başladı inme inecek çok korkuyorum testimin sonucu ne olcak acaba inş yüzüm gülsün. karnım şiş hamile bayanlar sizdede öylemiydi?
merhaba arkadaşlar!!! bugun benim transferden sonra 10 gun, test yaptim negatif çikti, çogu yaziyor 10 gunde belli oluyor testlerde, galiba tutmadi........
Bugün ben israel bey 'e ilk randevuya gidicem bakalım...
kafam biraz karişik ,
medikal park da gittiğim doktor ,aşilama yapalım dedi..ma benim tüpler tutmadi aşilama tutar mı ,hem hsg sonucu tüplerden biri tıkalı ,
dğieri acıldı ama ,doktor kesin bişey diyemeyiz demişti..yani kendiliğimden hamile kalsam nasıl tüpe girdiyse öyle cıkar diye düşüneceğim ama aşilamada
direk yumurtaya sperm verilcek ya tüplerde kalırsa embryo ,bide dıs gebelik olursa..sonucta hsg genel fikir veriyor ama teshis değil..ozaman doktor birinden sıvı gecişi oldu ama zorlamadan sıonra oldu yani ikiside tıkalıydı demişti biri zorlama sonucu acıldı ama geri kapanmayacagını garanti edemem dedi...
bide biliosunuz benim 2 tüp bebek tedavim basarısız,biri kimyasldı hatta ..acaba bende endometriosis olabilir mi ?bunu anlamanın tek yolu laporoskopi ama oyle bir süphe yok gibi ama pek belirtisi olmazmış onun..sonucta tüplerin tıkanmasınında bi nedeni var ama bilmiyoruz o bile bi suphe sayılır..ayrıca reglimin 2.günü cok sancılı oluur ,bide kimyasal yaşadım ..tüm bunları düşününce lapo mantıklı mı yoksa bikez daha tüp deneyip sonramı laporoskopi yapmali ..?bakalım israel bey ne dicek..
laporoskopide hem maliyetli hem zor bişey cünkü,yapılan var mı ? neyden süphelenerek ne aşamada yapıldı acaba?
günaydıınn larrr
kızlar kimyasal gebelik ,bebek bisüre tutunmus sonra tutunamamıs mı demek
neden oldugu belli olmuyor değil mi
kimyasal gebelik olunca illaha bi luteal faz defecti var ,endometriozis var denemez değil mi?
ah canım benim karisık değil aslında ama artık doktorlara guvenemediğimden oyle mi boylemi kuruntularımı da yazdıgım için karısık oluo,
aşilama yapayım yapmasına ama ya buseferde dıs gebelik falan olursa ne biliim..ah artık herseyin enkötüsünü düşünüyorum farkındayım ama tüplerimin durumu net olmadıgından tırsıyorum asilamadan biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?