Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın güzeller

bugun hastaneye gizen arkadaşlar güzel haberlerle gelin

ikramaya bugun transferin çok çok iyi geçer inş.

merhaba arkadaşlar!!! bugun benim transferden sonra 10 gun, test yaptim negatif çikti, çogu yaziyor 10 gunde belli oluyor testlerde, galiba tutmadi........

merhaba arkadaşlar!!! bugun benim transferden sonra 10 gun, test yaptim negatif çikti, çogu yaziyor 10 gunde belli oluyor testlerde, galiba tutmadi........
canım kan testi yap mutlaka idrarda cıkmaz ..hayirlisi neyse o olsun canım ,Allah sglıklı bebkler nasip etsin önemli olan o .

günaydın güzeller

sana da günaydin Lotus 'cum canım :)süper bir gün olsun :)
İkramaya dualarımız seninle :)en güzel en hayirli ugurlu sekilde olsun insallah

Evet cnm karasu tatilde Ama hiç sorma kenarda yatma tatili olsun yemekler oteldn iyiyim şimdilik Bunada şükür yarın masaj yaptırıcm sadece iyi geceler cnmm

oh sefan olsun canım ,tadını cıkar :)

Kızlar geri sayımın başladı inme inecek çok korkuyorum testimin sonucu ne olcak acaba inş yüzüm gülsün. karnım şiş hamile bayanlar sizdede öylemiydi?

canım engüzel en hayırlı sekilde olsun inşallah güzel haberlerini alalım :)

Cici'cim süpersin ,aynısı benimde aklımda var ..benim kuzenim saklamıstı sonrada hamileyken bebği için bir günlük yaptı ,o defterin basına yapıtırdı ,test aparatını da :))

İnsan her nefeste yeni birisi olur ve her nefes, içini doldurduğumuz kelimelerle bilmediğimiz bir aleme yolculuk eder sonra da oradan hediyelerle geri döner...
Mevlana

Bugün ben israel bey 'e ilk randevuya gidicem bakalım...
kafam biraz karişik ,
medikal park da gittiğim doktor ,aşilama yapalım dedi..ma benim tüpler tutmadi aşilama tutar mı ,hem hsg sonucu tüplerden biri tıkalı ,
dğieri acıldı ama ,doktor kesin bişey diyemeyiz demişti..yani kendiliğimden hamile kalsam nasıl tüpe girdiyse öyle cıkar diye düşüneceğim ama aşilamada
direk yumurtaya sperm verilcek ya tüplerde kalırsa embryo ,bide dıs gebelik olursa..sonucta hsg genel fikir veriyor ama teshis değil..ozaman doktor birinden sıvı gecişi oldu ama zorlamadan sıonra oldu yani ikiside tıkalıydı demişti biri zorlama sonucu acıldı ama geri kapanmayacagını garanti edemem dedi...

bide biliosunuz benim 2 tüp bebek tedavim basarısız,biri kimyasldı hatta ..acaba bende endometriosis olabilir mi ?bunu anlamanın tek yolu laporoskopi ama oyle bir süphe yok gibi ama pek belirtisi olmazmış onun..sonucta tüplerin tıkanmasınında bi nedeni var ama bilmiyoruz o bile bi suphe sayılır..ayrıca reglimin 2.günü cok sancılı oluur ,bide kimyasal yaşadım ..tüm bunları düşününce lapo mantıklı mı yoksa bikez daha tüp deneyip sonramı laporoskopi yapmali ..?bakalım israel bey ne dicek..
laporoskopide hem maliyetli hem zor bişey cünkü,yapılan var mı ? neyden süphelenerek ne aşamada yapıldı acaba?

canım eger ıdrar testı yaptıysan cıkmaz 12 gunde yada gununde tekrar test ver ama kan olsun kuzummmm

bekle beni istanbul..... ve istanbullu güzel arkadaşlarım............

özlıycem senı ama bennnnnnnnnnnn
ıns fırsat olur gorursuruz canım yaaaaaaaaaaaaa
günaydın güzeller

İnsan her nefeste yeni birisi olur ve her nefes, içini doldurduğumuz kelimelerle bilmediğimiz bir aleme yolculuk eder sonra da oradan hediyelerle geri döner...
Mevlana

Günaydın kızlar,
Güzel, huzurlu bir gün diliyorum herkese...

gunaydın guzel arkadaslarımmmmmmmmmmmmmmmmm
gulden ıns degerın dusmustur canımmmm
ıkramaya bebelerın al gel hayırlısıyla guızel haberlerleeeeeeeee
can82 bebelerının haberını beklıyoruzzzzzzz 1 kalıte olsun ınsssssssssss

canım gunaydınnnnnnnnnn nasılsıın bakımmmmmmmm
yumurta kalıtesını sormusun canım
3 kasık bal
1 kasık tarcın
1 kasık dövülmüş çörek otu
yemek kasıgı bunlar karıstırıyorsun ve adetın 2 gunu baslayıp 7 gun yıyorsun kuzum ben bu ay yedım ama kontrole gotmedım corek otunun cok faydası var dıyım ..........

canım ben laporoskopide yaptırmadım ama yaptıranalr vardı dıye bılıyorum ...
kafan cok karısmıs benımkıde karsıtı zaten bunları okurken sen bugun doktora gıt bakalım ne dıyecek oana gore yaz ama bence
laporoskopide malıyetlı hanı 1 asılama yap derım sonra laporoskopide yap sonuca gore tupe gec ama bugunku doktora baglı herseyyyyyyyyy

kızlar kimyasal gebelik ,bebek bisüre tutunmus sonra tutunamamıs mı demek
neden oldugu belli olmuyor değil mi
kimyasal gebelik olunca illaha bi luteal faz defecti var ,endometriozis var denemez değil mi?

Kızlar geri sayımın başladı inme inecek çok korkuyorum testimin sonucu ne olcak acaba inş yüzüm gülsün. karnım şiş hamile bayanlar sizdede öylemiydi?

evet.. benimki kocaman olmuştu....insallah hamilesindir canım.. hadi bakalım test gününe az kalmış.. güzel haberler gelecek insallah....

canım.. ben ki bu kadar sabırsız bir insanım.. test günümü bekledim.. çünkü idrar testleri doğru olduğu gibi yanıltıcıda olabiliyor..o yüzden garantisi kan testi.. bekle iki güncük daha.. insallah güzel haberler vereceksin bize...

canım insallah umut verici konuşmalar geçer israel beyle aranızda... bende cumartesi gideceğim.. bebişlerin kalp atışlarını görmeye...

günaydıınn larrr

gunaydın canımmmmmmmmmm

kızlar kimyasal gebelik ,bebek bisüre tutunmus sonra tutunamamıs mı demek
neden oldugu belli olmuyor değil mi
kimyasal gebelik olunca illaha bi luteal faz defecti var ,endometriozis var denemez değil mi?

ıste bunu bılmıyom ben yaaaaaaaaaa

canım kotulugu cıkar aklından ıyı dusun ıyı olsun aslıma yap derım bence neden kotu dusunuyon rabbım belkı bu sefer gonderecek dıs gebelık olursada rabbımden gelen otıkı yollada olur olucagı varsa hanı aaaaaaaaa
artık cok suphenır olduk ama ne bılım kuzum yaaaaaa sen bı gıt gel bıze sorduklarının hepsını sor doktora ona gore bıede de olurmuuuuuuuu

sagol canım sanadaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…