canımm baska doktora gıt oda baksın bekle kese bos dıye yorma kendını bozulmadıysa sancın ne bılım kanaman fln yoksa bekle hanı gec olur dedıgı bıgı doktorunnnn
Canım arkadaşlarıma GÜNAYDIIINNNNNNN...
Ben her zamanki gibi kan verdim geldim
Hulusiciğimde çok güzel bir sohbetimiz oldu...
Değerin 300 lere düşse rahatlayacaz dedi...
En sonunda da değer sıfırlanırsa ki inşallah o zamanda
Rahim filmi çekecek yolunu şaşıran bebiş içerde tüplere zarar vermişmi
yapışıklığa neden olmuşmu ona bakacak tabii önceliğimiz bugünki bhcg değerim...
sabır sabır sabıırr
Cumartesi transfer oldu ve beklemedeyim her an test yaptırabilirim sadece ağlama krizine tutulmamak için yaptırmıyorum yarabbim bana sabır ver berat kandili (doğacaklar ölecekler bu gece deftere yazılırmış) benim bebekleriminde yazıldığı gün olsun yarabbim bana da hayırlı evlat nasip et
o kadar ikilemdeyim ki her an gidip yaptırayım istiyorum testi içim kıpır kıpır yaptırmama nedenim sadece ağlamak istemiyorum göğsüm sıkışıyor dayanamıyorum ve boşalıyorum o zaman çevremdeki eşim annem kızkardeşlerim gelinimiz herkes çok üzülüyor ama ben kimseyi üzmek istemiyorum ki nasıl insan kendini hiç bir şeye yaramaz hissi uyanırya o kadar boş oluyorum ki herşeyi terketmek istiyorum o anda
Yarabbim bana hayırlısından evlat ver (isteyen herkese yarabbim) yok hayırlısı senin evladın olmaması diyorsan bu gönlüme sabr öğret ağlamasın sızlanmasın yarabbim ben sana açtım ellerimi bu üç ayların yüzü gözü hürmetine o kadar zenginsinki beni de sevindir yarabbim (tüm evlat isteyenleri de yarabbim)
geç oluşma ihtimali varmış ama 5. gün embriyosu bugün transferin 23. günü.doktor bekleyelim dedi ama benim hiç umudum kalmadı.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.bu kadar umutlanmışken çok zor.
ya ne bileyim oluyo bazen dedi ama.ağrım, kanamam,akıntım falan yok aslında ama bilmiyorum yaa...
eşim hemen gidelim başka doktora dedi ama ben istemedim.gitmeli miyim sence?peki değer bu kadar yüksekken nasıl oluyo anlamıyorum.internetten araştırdım biraz normal gebelikten hiçbir farkı yokmuş.yolk kesesine bakılmalıymış daha net bir tanı için ama ben kesenin yanında başka bir kese de görmedim ki..
canım kalk gıt baska doktora hadı esın haklı benceeeeeeeeeeeeee
yolk kesesınıde sorarsın hadı kuzum kalkkkkkk gıt hemencıkkkkkkk
öyleydi ama küçük olan kese yok diğerinde de embriyo yok işte.
inş. değerin düşmüştür canımCanım arkadaşlarıma GÜNAYDIIINNNNNNN...
Ben her zamanki gibi kan verdim geldim
Hulusiciğimde çok güzel bir sohbetimiz oldu...
Değerin 300 lere düşse rahatlayacaz dedi...
En sonunda da değer sıfırlanırsa ki inşallah o zamanda
Rahim filmi çekecek yolunu şaşıran bebiş içerde tüplere zarar vermişmi
yapışıklığa neden olmuşmu ona bakacak tabii önceliğimiz bugünki bhcg değerim...
eşim hemen gidelim başka doktora dedi ama ben istemedim.gitmeli miyim sence?peki değer bu kadar yüksekken nasıl oluyo anlamıyorum.internetten araştırdım biraz normal gebelikten hiçbir farkı yokmuş.yolk kesesine bakılmalıymış daha net bir tanı için ama ben kesenin yanında başka bir kese de görmedim ki..
ayrıntılı ultrasonla bakılmasında fayda var diyo araştırdığım yerlerde.ayrıntılı ultrasonu nerde bulabilirim bilmiyorum ki.araştırmam lazım.
bizim bebişler aynı tarihte doğacak gözüküyor.. sen bebişinin kalp atışlarını duydun mu canım?
günaydın.şimdi hastaneden geldim.maalesef kese boş.yani boş gebelik.doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.çünkü bomboş bir kese vardı.
evet 13 temmuz aksi birşey olmazsa
ilk bebişimiz Sare kızımız olacak nasipse turginurun kızı benımki ikinci olacak kısmetse
Günaydın canım arkadaşlarımm :)
Lotus :) 13 temmuz mu :) saat belli mi cnm .. hangi hastaneydi bide :) artık not alıp masama yapıştırıp zamanı bekleme vakti :)
Forumumuzun ilk bebişi geliyoooorrrr
Kızlar sinirimden çatlamak üzereyim. Hani gazetelerde okuduk ya hamile listeleri sağlık ocaklarına gönderiliyormuş, gebelerin babalarına mesaj gönderilmiş, aranmış kızınız hamile diye...başıma geldi..mahkemeye mi versem bunları diye düşünüyorum...
bu ne saçma birşey yaa!!!! olur mu öyle şey... ne ayıp.. canım mahkemeye versen ne olacak ki???? kanunları çıkaranda onlar... uğraştığınla kalırsın...
böyle saçmalıkları çekmek zorunda kaldığımız için utanıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?