Bugün ben israel bey 'e ilk randevuya gidicem bakalım...
kafam biraz karişik ,
medikal park da gittiğim doktor ,aşilama yapalım dedi..ma benim tüpler tutmadi aşilama tutar mı ,hem hsg sonucu tüplerden biri tıkalı ,
dğieri acıldı ama ,doktor kesin bişey diyemeyiz demişti..yani kendiliğimden hamile kalsam nasıl tüpe girdiyse öyle cıkar diye düşüneceğim ama aşilamada
direk yumurtaya sperm verilcek ya tüplerde kalırsa embryo ,bide dıs gebelik olursa..sonucta hsg genel fikir veriyor ama teshis değil..ozaman doktor birinden sıvı gecişi oldu ama zorlamadan sıonra oldu yani ikiside tıkalıydı demişti biri zorlama sonucu acıldı ama geri kapanmayacagını garanti edemem dedi...
bide biliosunuz benim 2 tüp bebek tedavim basarısız,biri kimyasldı hatta ..acaba bende endometriosis olabilir mi ?bunu anlamanın tek yolu laporoskopi ama oyle bir süphe yok gibi ama pek belirtisi olmazmış onun..sonucta tüplerin tıkanmasınında bi nedeni var ama bilmiyoruz o bile bi suphe sayılır..ayrıca reglimin 2.günü cok sancılı oluur ,bide kimyasal yaşadım ..tüm bunları düşününce lapo mantıklı mı yoksa bikez daha tüp deneyip sonramı laporoskopi yapmali ..?bakalım israel bey ne dicek..
laporoskopide hem maliyetli hem zor bişey cünkü,yapılan var mı ? neyden süphelenerek ne aşamada yapıldı acaba?
günaydın.şimdi hastaneden geldim.maalesef kese boş.yani boş gebelik.doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.çünkü bomboş bir kese vardı.
ne diyosun sen canım yaa okadar güzeldi kan değerlerin nasıl boş oluyomuş böyle
hem iki kese vardı senin diğerine nolmuş
diğeri yok ortada.gününe göre normal olan da boş işte
çok üzüldüm ya şok oldum resmen ne denir ki koca bir hiç
allahım bizi gerçekten sınıyor heralde , sana sabır versin inşallah canım benim
gününüz aydın olsun.....bugünlerimizde güzel haberlele dolsun...
Canlar gunaydin cok cok guzel bir gun olsun
Canım arkadaşlarıma GÜNAYDIIINNNNNNN...
Ben her zamanki gibi kan verdim geldim
Hulusiciğimde çok güzel bir sohbetimiz oldu...
Değerin 300 lere düşse rahatlayacaz dedi...
En sonunda da değer sıfırlanırsa ki inşallah o zamanda
Rahim filmi çekecek yolunu şaşıran bebiş içerde tüplere zarar vermişmi
yapışıklığa neden olmuşmu ona bakacak tabii önceliğimiz bugünki bhcg değerim...
sabır sabır sabıırr
Cumartesi transfer oldu ve beklemedeyim her an test yaptırabilirim sadece ağlama krizine tutulmamak için yaptırmıyorum yarabbim bana sabır ver berat kandili (doğacaklar ölecekler bu gece deftere yazılırmış) benim bebekleriminde yazıldığı gün olsun yarabbim bana da hayırlı evlat nasip et
o kadar ikilemdeyim ki her an gidip yaptırayım istiyorum testi içim kıpır kıpır yaptırmama nedenim sadece ağlamak istemiyorum göğsüm sıkışıyor dayanamıyorum ve boşalıyorum o zaman çevremdeki eşim annem kızkardeşlerim gelinimiz herkes çok üzülüyor ama ben kimseyi üzmek istemiyorum ki nasıl insan kendini hiç bir şeye yaramaz hissi uyanırya o kadar boş oluyorum ki herşeyi terketmek istiyorum o anda
Yarabbim bana hayırlısından evlat ver (isteyen herkese yarabbim) yok hayırlısı senin evladın olmaması diyorsan bu gönlüme sabr öğret ağlamasın sızlanmasın yarabbim ben sana açtım ellerimi bu üç ayların yüzü gözü hürmetine o kadar zenginsinki beni de sevindir yarabbim (tüm evlat isteyenleri de yarabbim)
diğeri yok ortada.gününe göre normal olan da boş işte
günaydın.şimdi hastaneden geldim.maalesef kese boş.yani boş gebelik.doktor bir hafta daha bekleyelim dedi.ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.çünkü bomboş bir kese vardı.
sızede gunaydın canlarrrrrrrrrrrrr
ınsallah dusmustur canımmmmmmmmm
gunaydınlarrrrrrrrr
amın canımmmmmmm amınnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsunnnnnnnnnn
ıns rabbım sana pozıtıfı gostersınnnnnnnnnnnnnn
canım cok uzuldum yaaaaaaaaa rabbım ıns bır yanılma fln vardır ne bılım yaaaaaaaaaa
evet kesinlikle sınanıyorum.rabbim daha büyük sınavlardan geçirmesin.amiiiiin
hayııırr yaa inanmak istemiyorum ben buna...
başka bir doktora daha görünme şansın varmı canım...
2 gün sonra da başka doktorla değerlendirseniz durumu...
geç oluşma ihtimali varmış ama 5. gün embriyosu bugün transferin 23. günü.doktor bekleyelim dedi ama benim hiç umudum kalmadı.başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki.bu kadar umutlanmışken çok zor.
canım nasıl yani? senin bir kese normal diğeri küçüktü.. o kese mi boş çıktı...kalp atışları için çok erken canım.. eğer sadece kalp atışına göre yorum yaptıysa dr. un.. yani ne biliyim.. biraz bekle lütfen....insallah haftaya görürsün canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?