Tüp Bebek Günlüğümüz !

çok şükür canım evet 2 haftaya zor dayanıyoruz ne yapalım

maşallah canım
ben bile heyecanlanıyorum hayırlısı ile sağlıkla gelsinde önemli olan bu... uykusuzlukta zor ben normal hamileler gibi değilim eskiye oranla az uyuyorum üstelik gündüz uykumda hiç yok gecede yüz defa kalkıyorum bu beni çok yoruyor. ama senin ki alıştırma yapıyor nede olsa yakında dışarda olacak ve sen onu iki saatte bir besleyeceksin gazını çıkartacaksın sen zorluk çekme diye yapıyor annesi

sayfa kutlaması yapasım geldi epeydir gelmemişti
çokta varmış daha napsam acaba:26:

haha benimdeee

evet canım 7 yıl sonra doğal yolla gebelik oluştu o da yolunu şaşırdı alışık olmadığından vücut

haha ben 3 senelik evliyim ilk 2 sene dusunmemistik son bir senedir de deniyoruz olmuyor.. etrafi dinleyip erken evlenip iki uc tane cocuk yapmak lazimmis genc yasta.. :)

sayfa kutlamasi nasil oluyor? altin gunu filanmi yapsak.. herkez paypal'dan yollar kucuk altin parasini

sayfa kutlaması yapasım geldi epeydir gelmemişti
çokta varmış daha napsam acaba:26:

Guldencıım 10 sayfa bıtmez sbaha bırakalım hatta oglene dogru kutlarız beraber benım kı elıme pek aldırmıyor telı zararlıymıs bebıslere..m bugunde AVM yegırıste Xray cıhazınatakıldı zararlıymıs da keske gecmeseymısım de.m. Bu satırları WC den yazıyorum
Ben kacıyorum bı denk gelemıyorum muhabbete gorususruz

hahaha canım akasyanın kulakları çınlasın biz iki kişi bitiriyorduk bu sayfalrı tabii ekip tam olunca çerez oluyordu...
o x ray cihazlar zararlı değilmiş ama benim eşimde geçirtmiyor
demek wc den yazıyorsun sen bu hallere düşecek kadın değildin bence hamilesin bak annelik hormonun ağır basmış uysallaştın enişteye tabii oldun

bende diyorum nerden geldi bu koku topiğe meğer ikramaya sultan heladan canlı yayınla aramıza katılıyomuşşş
kocacın haklı ama çok tel vs..ilgilenme bu ara koru kendini...bak ben korumadım bebe yolu şaşırdı radyasyon alıcılarını bozdu tabii

sayfa kutlamasi nasil oluyor? altin gunu filanmi yapsak.. herkez paypal'dan yollar kucuk altin parasini

şekerim şöyle oluyooo biz her 100 sayfada bir kutlama yapalım dedik sarı kafaları kullanarak
sonra baktıkki hergün 50 sayfa ilerliyo topik o zaman 50 sayfada bir kutlayalım geyiği yapıldı ve öyle de kaldı...
şimdide 5600 e yakın sayfa no su bi gayret yazıp kutlayıp öyle yatıyoruz
evet dışardan bakınca delilik denilebilecek bi durum

Sabahın korunde kalkıp yarımakıllı kızkardesını karsıya sabıha gokcene goturecek olmasa takmazdım ama adamın pazar sabahını da rezıl ettıler napıım yanında yattmasaam uyumuyo sankı benımle dogmus...hadı bu sefer kactım yarın anlatırım kadın benı nasıl gerdgını abuk subuk angarya ıslerı memur ederek gıdıyo oglunu ... Gıderayak.m. Benım ıcın de kutlayın hamıs olursam aksya2 olucam gorursunuz

bu şarkı size canlarım...
ne söylüyooo bilmesemde güzel çalışıyoooo pembe kurdelalı kız

hahahahahah çok alemsin kızzzz,,

Bu sarı kafalarda aramızdan kocasının yanına giden ikramaya için gelsin hadi bay bay

bi de hüzünlü olanından koyayım

daha da bi acıklı olanını koymazsam olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…