Eki Görüntüle 455735 bi bakiimmm kim bana eşilk edecek sayfa kutlaması için
çok şükür atlattın bak 13.haftaya girmişsin,,tehlikeli haftaları bitirdin çok şükür,ohh ne güzel 2 hafta b,r görmek çok güzel yaa,insan hep istiyor görsün,
ben iyiyim çok şükür,Saremiz iyi maşallah,artık kollar bacaklar dışarı çıkıcak gibi duruyor,kafasını ve dirseklerini hissediyorum,haftaya salı belli olucak tarihimiz,çok heyecanlıyım,,uyku yok 1 aydır,ne gece ne gündüz
sayfa kutlaması yapasım geldi epeydir gelmemişti
çokta varmış daha napsam acaba:26:
evet canım 7 yıl sonra doğal yolla gebelik oluştu o da yolunu şaşırdı alışık olmadığından vücut
sayfa kutlaması yapasım geldi epeydir gelmemişti
çokta varmış daha napsam acaba:26:
5600 mı olucak kutlamaaa
Guldencıım 10 sayfa bıtmez sbaha bırakalım hatta oglene dogru kutlarız beraber benım kı elıme pek aldırmıyor telı zararlıymıs bebıslere..m bugunde AVM yegırıste Xray cıhazınatakıldı zararlıymıs da keske gecmeseymısım de.m. Bu satırları WC den yazıyorum
Ben kacıyorum bı denk gelemıyorum muhabbete gorususruz
Guldencıım 10 sayfa bıtmez sbaha bırakalım hatta oglene dogru kutlarız beraber benım kı elıme pek aldırmıyor telı zararlıymıs bebıslere..m bugunde AVM yegırıste Xray cıhazınatakıldı zararlıymıs da keske gecmeseymısım de.m. Bu satırları WC den yazıyorum
Ben kacıyorum bı denk gelemıyorum muhabbete gorususruz
sayfa kutlamasi nasil oluyor? altin gunu filanmi yapsak.. herkez paypal'dan yollar kucuk altin parasini
çok şükür canım evet 2 haftaya zor dayanıyoruz ne yapalım
maşallah canım
ben bile heyecanlanıyorum hayırlısı ile sağlıkla gelsinde önemli olan bu... uykusuzlukta zor ben normal hamileler gibi değilim eskiye oranla az uyuyorum üstelik gündüz uykumda hiç yok gecede yüz defa kalkıyorum bu beni çok yoruyor. ama senin ki alıştırma yapıyor nede olsa yakında dışarda olacak ve sen onu iki saatte bir besleyeceksin gazını çıkartacaksınsen zorluk çekme diye yapıyor annesi
aslında ilk başlarda uyku halin olur,çok uyudum ben başlarda,,şimdi uyku yok,,,alıştırma yapıyorum uykusuzluğa ,şimdiden alıştım sayılır ,,,ama tabi o zaman daha farklı olucak,şimdi yorgunluk pek yok,,,o zaman yorgunlukta olucak ama tatlııı yorgunlukkkkk,,
senin aslında uyuman lazım şimdilerde,sende ters tepki yaratmış bebikler,,kendilerinide göstermemişler daha ,acaba ne olucak cinsiyetleri ,çok merak ediyorum
hahaha canım akasyanın kulakları çınlasın biz iki kişi bitiriyorduk bu sayfalrı tabii ekip tam olunca çerez oluyordu...
o x ray cihazlar zararlı değilmiş ama benim eşimde geçirtmiyor
demek wc den yazıyorsun sen bu hallere düşecek kadın değildin bence hamilesin bak annelik hormonun ağır basmış uysallaştın enişteye tabii oldun
evet canım haliyle 5600 olacak en yakın o da ondan
istersen direk 6000 ni kutlarız varmısınnn
o zaman hadi Bismillah deyip başlayalım
bende diyorum nerden geldi bu koku topiğe meğer ikramaya sultan heladan canlı yayınla aramıza katılıyomuşşş
kocacın haklı ama çok tel vs..ilgilenme bu ara koru kendini...bak ben korumadım bebe yolu şaşırdı radyasyon alıcılarını bozdu tabii
uzun zamandırda kutlama yapmadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?