neden bu kadar erken test yaptırıyorsunuz ki
gününü beklemek daha mantıklı geliyor bana
8.güne güzel bir değer
ben yinede gününüzdeki sonucunuzu bekleyip tebrik edicem sizi
olmazsa haftaya felan giderim.. bu arada kızlar aklıma geldi...ben sağlık ocağına bildireceğim hamile olduğumu.. bu tetanoz aşısı yapmak isterlerse.. kaçıncı ayda yapıyorlar.. hemen yapalım felan derlerse yaptırmam yani...
INSALLAH canim cok heyecanli ve saskinim.. kac gundur regl olurum diye beklerken bu degeri gormek beni cok sasirtti ve sevindirdi ama nedense cok endiseliyim.. Carsamba test gunum INSALLAH artarak gider.. sendemi tup bebek yaptirdin cnm?
hulusicine söylede sana demir takviyesi yapsın bacım
bu kadar kan vermeye kalmamıştır sanırım
iyi akşamlar güzeller
bugun kontrolumuz vardı 2440 gr olmuş sıpam
doktorumuz 13 temmuzda alalım dedi fakat eşim iş dolayısıyla ogun yanımda olamayacakbende
doğurmam dedim doktora
eşimede kızdm belliydi doğum tarihi neden ayarlama yapmadın diye
haftaya cuma tekrar kontrol var bir daha konuşucaz bakalım
buyuk ihtimal 16 temmuza kaldı doğum
içerde bir gün birgündür
amin canımm....bize de nasip etsin inşallah Allahım öyle güzel günleri...çocuklarımızın sünnet düğünlerini...evlilik düğünlerini...doğum günlerini...diş buğdayı günlerini...Rabbim bizi de inşallah bu dünyada mükafatlandırsın bebeklerimizle...iyiyim canım balkondan sitenin havuz başında yapılan düğünü izliyordum...
küçücük bi sünnet çocuğu var annesi babası gülücük saçıyooo Rabbim bizlerede nasip etsin böyle güzel günleri...
sağlık açısında da değişen bişi varmı pazartesi öğrenecem yine kan verecemde tabii kaldıysa
lekelenmelerim ve ara ara ağrılarımda devam ediyooo..
endişeli olman çok doğal canım...
değeri öğrenirsin katlanacamı katlanır kese görebilecekmiyim görürsün kalp atışı vardır sırada acaba duyabilecekmiyim vs...bu uzar gider böyle...
kucağına alacağın güne kadar hep acabalar olacak...çünkü bizim bebeklerimiz zor ve nazlı bebekler daha bi kıymetliler...
Allahın izniyle hamilesin ve hiç bişey olmadan devam edecek keyifli bir şekilde...
değer 2 günde en az 2 katına çıkmalı sende çok çok çoooooookk fazla artmış yaniii çok güzel bu...
kaç embriyo koydular belki ikiz olabilir...
iki kat artış esasına göre çarşamba değerin en az 160 larda olur bi arkadaşımız 144 değerle ikizlere hamile şimdi...
dimi ama hulusicimm herşeyimle ilgilenirken kan konusunu es geçti ya biterse hiç düşünmüyomu bu adam takviye yapmayı...
hemen başka bi doktor bulmalıyım bu da kötü çıktı
amin canımm....bize de nasip etsin inşallah allahım öyle güzel günleri...çocuklarımızın sünnet düğünlerini...evlilik düğünlerini...doğum günlerini...diş buğdayı günlerini...rabbim bizi de inşallah bu dünyada mükafatlandırsın bebeklerimizle...
Inşallah canım en kısa zamanda biter şu dış gebelik olayı hayırlısıyla...şifan bol olsun...
canim bizim ilk denememiz ve iki emryo transfer edildi.. birincisi 2. digeri ise 3. kalite idi o yuzden pek umutlu degildim.. ama yinede icim icimi yiyordu.. 32 yasindayim son 1 yildir bebek istiyoruz ve bize tanimlanamayan kisirlik teshisi koyuldu.. sebep bilinmiyor.. hersey normal gorunuyor.. duger forumdaki kizlar ikiz oabilir bu sebepten deger cok yuksektir dediler.. bilemiyorum ama INSALLAH oyledir..
36 oluyor canımamanınnn sıpaya bakkk senn,büyümüş kız maşallahhh,16.da olsun canım eşin yanında olsun tabi,demekki vakti 16.daymış,hayırlısı olsun canım,
kaçıncı haftada olmuş olacak canım
bu kez batty e bile bişi yazmadan gittin du bakiimmm nereye gittin hemen peşine takılıyorum
gez toz tabi 12 gün yatmayla bitmezSelam kızlar
Kocısle avm ye gıttık gezdık oturduk eve sımdı gırdık yegenımın dogungunu yaklasıyor kocıs bır album yapıyor cok guzel oldu bebek albumu
Kaynator anasını ozlemıs yarın aksama gıdıyor..m gorumcem olacak. Yarım akıllıya a eltım ucak bıletını almıs sırnak a gıdıyor yegenıne bakmaya gıtsın de bı ıse yarasın... Bı sure kafa dınleyecez ınsaallah ... Gunduz ugradı kaynanator resmen gerıldım... Tahammul edemıyorum artık kadını gormeye ben yukarı cıkıcam vedalasalım da yarın bı daha gormıımm gorusuruz gelınce ıgne satım gelmeden donerım
Selam kızlar
Kocısle avm ye gıttık gezdık oturduk eve sımdı gırdık yegenımın dogungunu yaklasıyor kocıs bır album yapıyor cok guzel oldu bebek albumu
Kaynator anasını ozlemıs yarın aksama gıdıyor..m gorumcem olacak. Yarım akıllıya a eltım ucak bıletını almıs sırnak a gıdıyor yegenıne bakmaya gıtsın de bı ıse yarasın... Bı sure kafa dınleyecez ınsaallah ... Gunduz ugradı kaynanator resmen gerıldım... Tahammul edemıyorum artık kadını gormeye ben yukarı cıkıcam vedalasalım da yarın bı daha gormıımm gorusuruz gelınce ıgne satım gelmeden donerım
egunalcimmm,beklerim vallahi edirneye,yarım saatlik yoll,çok yakın buraya
kalite konusuna hiç takılma bu iş nasipişi Rabbim ol dedikten sonra olur...
kalitesi düşük embriyoyla hamile kalanlar çok...
benim iki tüp bebek denememde birinci kalite konuldu ama sonuç negatif o yüzden takılmamak lazım...
değerin ikiz gibi duruyor ama çok erken test gününde çıkan sonuça göre daha net bişiler söyleyebiliriz...
daha test yaptırıp aklını karıştırma bazen bhcg 2 kat artmaz 2 günde az arttığını görüp endişelenirsin boşyere...
artık test gününü bekle benden sana tavsiye...
canım benim saol...
valla hepinizi görmek istiyorum bi şekilde bi yerlerden başlayacam du bakalım nasıl yapacam
ama kırklareli çevresi daha önceliğim haliyle...
istanbul kocaeli ve edirne bekleyin beniiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?