Evet Carsamba'ya kadar bekleyecegim INSALLAH hayirli sonucu alirim o gun.. Cok tesekkurler cevaplarin icin..
nasılsın canım sare hanım nasılsıllar
senın gün tam belli olmadımı daha
canım benim saol...
valla hepinizi görmek istiyorum bi şekilde bi yerlerden başlayacam du bakalım nasıl yapacam
ama kırklareli çevresi daha önceliğim haliyle...
istanbul kocaeli ve edirne bekleyin beniiiiii
slm kızlar ben asılama ıle hamıle kaldım ve suan 38 haftalıgım bugun asılmamı yapan doktorum salı gunune randevu verdı sezeryan ıcın ama ben normal ıstıyorum asılama ıle gebe kalıpta nırmal dogum yapan varmı
yarın görüşmek üzere bayanlar
yavaştan uykum geliyor sanki
balkonda sıcak olmaya başladı zaten
iyi geceler bol sohbetler size
bizde bekleriz bikerem
slm kızlar ben asılama ıle hamıle kaldım ve suan 38 haftalıgım bugun asılmamı yapan doktorum salı gunune randevu verdı sezeryan ıcın ama ben normal ıstıyorum asılama ıle gebe kalıpta nırmal dogum yapan varmı
ne demek efenim cevapların lafımı olur biz burdayız sende gel katıl bize...
çarşambada güzel haberler vereceğine inanıyorum mutlaka bilgi ver bize kaybolma ortalıktan...
gerçi kk ya girersen yeter bana her türlü bulurum seni hangi topiktesin nerdesin bi şekilde ulaşırım
haha tamam canim haber verecegim.. sen yeniden denemeyi dusunuyormusun? kk'ya girip haziranda tup bebek yaptiracaklar bolumune yaziyorum genelde..
iyi akşamlar güzeller
bugun kontrolumuz vardı 2440 gr olmuş sıpam
doktorumuz 13 temmuzda alalım dedi fakat eşim iş dolayısıyla ogun yanımda olamayacakbende
doğurmam dedim doktora
eşimede kızdm belliydi doğum tarihi neden ayarlama yapmadın diye
haftaya cuma tekrar kontrol var bir daha konuşucaz bakalım
buyuk ihtimal 16 temmuza kaldı doğum
içerde bir gün birgündür
oyyy demek balık zannediyolar kendilerini
suyun içinde yüzüyolar ya ondan...
valla gizlemek konusunda vardır bildiğiniz nasıl huzurlu hissedecekseniz öyle davranın...
sonuçta anne baba olan sizsiniz ve öyle uygun gördüyseniz kimse bişey diyemez dememelide...
fesat kötü niyetli insanlardan ve gözlerden korusun Rabbim...
1 tane olsun senın olsun canım
sakın üzülme herşeyde vardır bir hayır canım
demek saklanıyor senın bebişler
biri kız biri erkek gibi geliyor bana
sağlıkla gelsinlerde gerisi boş canım
tşk ederim canım evet az kaldı
darısı size ve tüm isteyenlere olsun inş.
erguvann,,nasılsın,nasıl bebişlerr
biliyorum canım haziran topiğindesin az önce peşinden gelmişliğim var
benim son tüp denemem sonlanalı 2 ay oluyooo kimyasal gebelikle sonlandı..
hemen ardından yani bu ay kendiliğinden gebe kaldım ama bu kez de dış gebelik oldu bebeğim
rahime yerleşeceğine tüpüme yerleşmiş...
şimdi sık sık kan veriyorum ve ultrasona giriyorum ciddi bir durum kontrol altındayım
kendiliğinden gitmesini bekliyoruz olmadı iğne ile düşürülecek ya da ameliyat...
bhcg değerime bağlı herşey...
yani başımda başka dertler olduğundan yeni tedavi planı yapamıyorum gerçi doğal yolla denemeyi düşünüyorum artık...
AY canim INSALLAH hersey yolunda gider.. DOgal yolla hamile kalabiliyor olman HARIKA!!! Bebisin INSALLAH kendiliginden giderde seni ugrastirmaz:)
saol canım çok şükür iyiyim hala bulantılarım var ve yemekten sonra uzanmazsam geri iade oluyor :)) neyseki şükürler olsun rabbime bebişlerim iyi 2 hafta da bir görüyorum inşallah sonuna kadarda iyi olurlar ve sağlıkla kucağıma alırım....
sen ne yapıyorsun nasılsın saremiz nasıl az kaldı galiba dış dünyayla tanışmasına
36 oluyor canım
gez toz tabi 12 gün yatmayla bitmez
kaynanatörude boşver en iyisi pamuk olsa gelinin kafasına düşse acıtır
Dımı kocısın gene macolugu ustunde ıyı gecler kızlar ben kacar opuldunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?