Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kızlar ben asılama ıle hamıle kaldım ve suan 38 haftalıgım bugun asılmamı yapan doktorum salı gunune randevu verdı sezeryan ıcın ama ben normal ıstıyorum asılama ıle gebe kalıpta nırmal dogum yapan varmı

slm kızlar asılama ıle normal dogum yapan varmı ben asılama ıle gebe kalıdım 38 haftalıgım ama dr sezeryan dıyor ozelınde ama ben normal ıstıyorum ya

Evet Carsamba'ya kadar bekleyecegim INSALLAH hayirli sonucu alirim o gun.. Cok tesekkurler cevaplarin icin..

ne demek efenim cevapların lafımı olur biz burdayız sende gel katıl bize...
çarşambada güzel haberler vereceğine inanıyorum mutlaka bilgi ver bize kaybolma ortalıktan...
gerçi kk ya girersen yeter bana her türlü bulurum seni hangi topiktesin nerdesin bi şekilde ulaşırım

nasılsın canım sare hanım nasılsıllar
senın gün tam belli olmadımı daha

iyiyim canım çok şükür,,,sare hanım da iyi,keyfi yerinde,,benim tamm gün salı günü belli olucak,sabahtan tahliller yapılcak,öğleden sonrada randevum var,bakalım ne diyecek dr..

canım benim saol...
valla hepinizi görmek istiyorum bi şekilde bi yerlerden başlayacam du bakalım nasıl yapacam
ama kırklareli çevresi daha önceliğim haliyle...
istanbul kocaeli ve edirne bekleyin beniiiiii

hayırlısı diyelim o zaman,,inş kısmet olur görüşmek,bende çok isterim görüşmekkk,,

hayırlısı olsun canım,topiğimizde henüz doğum yapmış yok canım,,,bende tüple hamile kaldım,ve benim de dr.um sezeryan diyor,herşeyin normalmi gidiyor senin canım,yani döndümü bebeğin?

yarın görüşmek üzere bayanlar
yavaştan uykum geliyor sanki
balkonda sıcak olmaya başladı zaten
iyi geceler bol sohbetler size

iyi geceleriniz olsun efenim...

bizde bekleriz bikerem

ah canımm yaa bende gelmek isterim ama gerçekçi olmak lazım zor biraz...
hepinizi görmeyi o kadar çok istiyoru ki...
hep hayalimde var bu...
keşke uyabilecek bir ilde birgün toplaşsak...
bu da haritaya bakılırsa Türkiyemizin tam ortasında Ankara var heryere yakın sayılır Ankaraya gelin hepiniz taammııı

Maşallah 38 haftalık olmuşsunuz kolay bir doğum diliyorum...
aşılama geçmişi olan çok arkadaşımız var ama aşılama ile gebe kalanımız yok...
yalnız sana bir bilgi vereyim tüp bebekte doktorlar sezeryan diyorlar ısrarla ama aşılama doğal yolla gebeliğe çok yakın bir tedavi o nedenle
normal doğum yapmanda tıbben bi sakınca yoksa yapabilirsin doktorun neden ısrarla sezeryan diyor anlamıyorum...

haha tamam canim haber verecegim.. sen yeniden denemeyi dusunuyormusun? kk'ya girip haziranda tup bebek yaptiracaklar bolumune yaziyorum genelde..

haha tamam canim haber verecegim.. sen yeniden denemeyi dusunuyormusun? kk'ya girip haziranda tup bebek yaptiracaklar bolumune yaziyorum genelde..

biliyorum canım haziran topiğindesin az önce peşinden gelmişliğim var
benim son tüp denemem sonlanalı 2 ay oluyooo kimyasal gebelikle sonlandı..
hemen ardından yani bu ay kendiliğinden gebe kaldım ama bu kez de dış gebelik oldu bebeğim
rahime yerleşeceğine tüpüme yerleşmiş...
şimdi sık sık kan veriyorum ve ultrasona giriyorum ciddi bir durum kontrol altındayım
kendiliğinden gitmesini bekliyoruz olmadı iğne ile düşürülecek ya da ameliyat...
bhcg değerime bağlı herşey...
yani başımda başka dertler olduğundan yeni tedavi planı yapamıyorum gerçi doğal yolla denemeyi düşünüyorum artık...

oh maşallah canım az kaldı hayırlısı olsun sağlıkla gelsinde ....

evet ben onlara balım diyorum ama onlar balık anlıyor :)))
aslında bazen demek istiyorum çok konuşuluyor ve abartılıyor herşey ne yapalım eninde sonunda duyulacak....
rabbim herkesi kötü niyetli haset ve kem gözlü insanlardan korusun....

evet canım cinsiyetlerini göstermiyorlar ama çok hareketli yaramazlar ... dr. da öyle olsun diyor bence de sağlıkla gelsinler en önemlisi bu ama kızlara ayrı hayranlığım var rabbim hepimizin bebişlerini bizlere bağışlasın ve isteyen herkese sağlıklı ömürlü hayırlı bebişler versin...

canım doğum şeklini nasıl hamile kaldığın belirlemez. eğer bebğin gelişi kilosu ve kalp atışları normal ise ayrıca annenin anatomik yapısı doğuma elverişli ise ve normal doğuma engel özel bir durum söz konusu değilse herkes normal doğum yapabilir . kaldı ki en sağlıklı doğum şekli hem anne hem bebek için normal doğumdur. eğer ki normal doğuma engel bir durum varsa sezeryan tercih edilmelidir.

erguvann,,nasılsın,nasıl bebişlerr

saol canım çok şükür iyiyim hala bulantılarım var ve yemekten sonra uzanmazsam geri iade oluyor :)) neyseki şükürler olsun rabbime bebişlerim iyi 2 hafta da bir görüyorum inşallah sonuna kadarda iyi olurlar ve sağlıkla kucağıma alırım....

sen ne yapıyorsun nasılsın saremiz nasıl az kaldı galiba dış dünyayla tanışmasına

AY canim INSALLAH hersey yolunda gider.. DOgal yolla hamile kalabiliyor olman HARIKA!!! Bebisin INSALLAH kendiliginden giderde seni ugrastirmaz:)

AY canim INSALLAH hersey yolunda gider.. DOgal yolla hamile kalabiliyor olman HARIKA!!! Bebisin INSALLAH kendiliginden giderde seni ugrastirmaz:)

evet canım 7 yıl sonra doğal yolla gebelik oluştu o da yolunu şaşırdı alışık olmadığından vücut

sayfa kutlaması yapasım geldi epeydir gelmemişti
çokta varmış daha napsam acaba:26:

çok şükür atlattın bak 13.haftaya girmişsin,,tehlikeli haftaları bitirdin çok şükür,ohh ne güzel 2 hafta b,r görmek çok güzel yaa,insan hep istiyor görsün,
ben iyiyim çok şükür,Saremiz iyi maşallah,artık kollar bacaklar dışarı çıkıcak gibi duruyor,kafasını ve dirseklerini hissediyorum,haftaya salı belli olucak tarihimiz,çok heyecanlıyım,,uyku yok 1 aydır,ne gece ne gündüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…