bu şarkı size canlarım...
ne söylüyooo bilmesemde güzel çalışıyoooo pembe kurdelalı kız
çok şükür canım evet 2 haftaya zor dayanıyoruz ne yapalım
maşallah canım
ben bile heyecanlanıyorum hayırlısı ile sağlıkla gelsinde önemli olan bu... uykusuzlukta zor ben normal hamileler gibi değilim eskiye oranla az uyuyorum üstelik gündüz uykumda hiç yok gecede yüz defa kalkıyorum bu beni çok yoruyor. ama senin ki alıştırma yapıyor nede olsa yakında dışarda olacak ve sen onu iki saatte bir besleyeceksin gazını çıkartacaksınsen zorluk çekme diye yapıyor annesi
aslında ilk başlarda uyku halin olur,çok uyudum ben başlarda,,şimdi uyku yok,,,alıştırma yapıyorum uykusuzluğa ,şimdiden alıştım sayılır ,,,ama tabi o zaman daha farklı olucak,şimdi yorgunluk pek yok,,,o zaman yorgunlukta olucak ama tatlııı yorgunlukkkkk,,
senin aslında uyuman lazım şimdilerde,sende ters tepki yaratmış bebikler,,kendilerinide göstermemişler daha ,acaba ne olucak cinsiyetleri ,çok merak ediyorum
evet canım bende hiç uyku yok önce daha çok uykum oluyordu 1-2 de yatıyorum sabah 8 gibi kalkıyorum ve sonra uyku yok öyle uzanıyorum uyusam bulantıyı da hissetmem aa tabi bide ikide bir lavaboya gidiyorumm ama çok şükür yine de
evet göremedi ama biri kız galiba dedi yüksek ihtimalle tabii ben sevindirik oldumöğrenir öğrenmez yazarım canım belki iki hafta sonra görürüz bir haftası gitti sayılır :))
o zaman hadi Bismillah deyip başlayalım
evettttttt
oooo 6000 çokkk,,,5600 a varım ama yavaş katılabilirim,kocişim geldi şimdiiyemek hazırlaycam ona
evet canım bende hiç uyku yok önce daha çok uykum oluyordu 1-2 de yatıyorum sabah 8 gibi kalkıyorum ve sonra uyku yok öyle uzanıyorum uyusam bulantıyı da hissetmem aa tabi bide ikide bir lavaboya gidiyorumm ama çok şükür yine de
evet göremedi ama biri kız galiba dedi yüksek ihtimalle tabii ben sevindirik oldumöğrenir öğrenmez yazarım canım belki iki hafta sonra görürüz bir haftası gitti sayılır :))
bulantı uyutmaz seniii,,olsun artık biter bulantıların 3 ayını dolduurnca bitiyor,,biri kız dediyse ,bence diğeri de kız,,içime öyle doğdu sanki,kızları anlamaları biraz zor oluyo,,artık az kalmış 1 hafta,,,
bu şarkı size canlarım...
ne söylüyooo bilmesemde güzel çalışıyoooo pembe kurdelalı kız
burdaki kizyuzde 25'i ile altin gunu yapsak siranin bizde oldugu gun zenginiz kizlarrrrrr :)
bulantı uyutmaz seniii,,olsun artık biter bulantıların 3 ayını dolduurnca bitiyor,,biri kız dediyse ,bence diğeri de kız,,içime öyle doğdu sanki,kızları anlamaları biraz zor oluyo,,artık az kalmış 1 hafta,,,
inşallah canım ama tam gaz devam ediyor bulantılar beni sevdi... bende iki kız yada bir kız bir erkek olabilir ama 2 kızda süper olur dedim dr. çok kötüsün biride erkek olsun dedi ama tam göremediği için emin olamadı bakalım 1 hafta sonra ne olacak
Hepinize iyi geceler canlarimmm optuk seni
Sabahın korunde kalkıp yarımakıllı kızkardesını karsıya sabıha gokcene goturecek olmasa takmazdım ama adamın pazar sabahını da rezıl ettıler napıım yanında yattmasaam uyumuyo sankı benımle dogmus...hadı bu sefer kactım yarın anlatırım kadın benı nasıl gerdgını abuk subuk angarya ıslerı memur ederek gıdıyo oglunu ... Gıderayak.m. Benım ıcın de kutlayın hamıs olursam aksya2 olucam gorursunuz
Herkese hayırlı aksamlaar
rica ederim efenim bu şarkıda sana ve bebeklerine özel olsun...
Eki Görüntüle 455779 Eki Görüntüle 455780
Herkese hayırlı aksamlaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?